"На гости на..." (12): Мелиса Аслъ Памук

Здравейте, приятели! Сряда е, 24 май, честит празник! Продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България "На гости на...", в чиито
издания всяка сряда Ви отвеждаме в домовете на любимите ви звезди от сериалите! След изключителния успех на първата ни фото-рубрика "От кухнята на...", наложила се през есента на 2016-а г., тази пролет водим втория ни подобен проект, който още също отчита голям успех!
В дванадесетото издание от "На гости на..." ще отидем на гости на една от най-екзотичните млади турски актриси - Мелиса Аслъ Памук, станала световноизвестна след ролята си на Асу в тоталния хит "Черна обич" (Kara Sevda) на StarTV! Тя живее в апартамент в квартал Етилер, намиращ се в европейската част на Истанбул. След изморителния работен ден на снимачната площадка обича да се прибере вкъщи и да не прави нищо. Споделя, че е толкова заета покрай снимките на проекта, в който участва, че не е имала достатъчно време да декорира и обзаведе дома си по свой вкус, затова се е доверила на семейството си. Като всяко преместване от един дом в друг, това на Мелиса също е било изпълнено с трудности. Разкрива, че бързо е свикнала и че тук холът и кухнята са по-големи и по-удобни. "И без това на снимачната площадка главата ми пламва, нека поне вкъщи атмосферата да е спокойна".




________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото тринадесето издание от "На гости на..." следващата сряда, 31 май! Имате бърз достъп до всички броеве в архива на рубриките ни от тук!

1 коментар:

Анонимен каза...

Моята карма кога е финала ако е скоро след това какво ще дават

Предоставено от Blogger.