"Турция представя..." (64): нови сериали по FOX и ShowTV

Здравейте, приятели! Вторник е, 4 април, и днес предстои да прочетете десетото за сезона и шестдесет и четвърто подред издание от една
от най-успешните рубрики на СЕРИАЛИ в България "Турция представя..."! И през пролетния сезон тя продължава с публикуването на нови броеве в запазения ѝ ден в нашата програма - вторник. В турския ефир все още предстоят началата на още и още нови сериали, за които, както знаете, информираме в аванс в пълни подробности в следните параграфи - жанр, продуцентска компания, продуценти, режисьори, сценаристи, актьорски състави и сюжети. Нека преминем към тазседмичното издание, в което ще представим пролетните сериали на FOX и ShowTV - съответно "Войник" (Savasci) и "Една луда любов" (Bir Deli Sevda). Да започваме!

"Войник" (Savasci) - от 9 април (неделя) по FOX:
жанр: военна драма
продуцентска компания: Limon Film 
продуцент: Хайри Аслан
режисьор: Волкан Коджатюрк
сценарист: Сюлейман Чобаноулу
актьорски състав: Берк Октай ("Опасни улици" и "Надежда за обич"), Йълдъз Чааръ Атиксой ("Времето лети"), Мурат Серезли, Фърат Албайрам, Бурч Кюмбетлиоулу, Алиджан Албайрак, Уур Бичер, Бахадър Ватаноулу, Хакан Динчкол, Йелиз Аккая, Зейнеп Елчин и други
сюжет: Халил (Мурат Серезли) и Каан (Берк Октай) са двама командири, които току-що са излезли от затвора, когато научават, че страната им е в опасност. Те получават предложение от екипа "Кълъч" да се присъединят към него и да се включат в поредица от спец-акции с цел да защитят своята родина. Халил и Каан поемат по този опасен път, с риск да не се върнат никога, и се разделят със своите семейства и своите любими. Дали ще оцелеят и ще се върнат живи?



"Една луда любов" (Bir Deli Sevda) - от 5 април (сряда) по ShowTV:
жанр: драма
продуцентска компания: Pastel Film
продуценти: Ефе и Яшар Ирвюл
режисьор: Хакан Инан
сценаристи: Корджан Деринсу и Джихан Чалъшкантюрк
актьорски състав: Еркан Колчак Кьостендил, Джансу Тосун, Ердинч Гюленер, Джанкат Айдос, Дениз Уур, Ътър Есен, Есра Къзълдоан, Сермет Йешил, Хикмет Кьормюкчю, Мехмет Есен, Дениз Йозерман, Толга Еврен, Зюхал Ялчън, Серен Дениз Ялчън, Шан Айдемир, Мехмет Челик, Девран Волкан Алкан, Дестина Башер, Зафер Алгьоз и Еркан Джан ("Златната клетка" и "Край или начало")
сюжет: Бахар (Джансу Тосун) живее заедно с майка си Нермин (Есра Къзълдоан) в един от бедните квартали на Истанбул. Единствената цел на младото момиче е да осигури по-добър живот на своята болна майка. Бахар никога не е виждала баща си и знае единствено, че е убит. Кемал (Джанкат Айдос) е приятел от детството на Бахар и е тайно влюбен в нея. Един ден, съвсем случайно, Бахар ще се срещне с Мехмет (Еркан Колчак Кьостендил), в когото ще се влюби лудо. Тази луда любов ще разкрие всички тайни от миналото ѝ, както и кой е убиецът на баща ѝ. Ще оцелее ли и след това?



Освен "Войник" (Savasci), по FOX продължават излъчванията на "Моят живот" (O Hayat Benim) във вторник, "Номер: 309" (№: 309) в сряда, "Пастирска звезда" (Coban Yildizi) в четвъртък, "Дръж се, сърце мое" (Dayan Yuregim) в петък и "В сърцето ми е Дениз" (Kalbimdeki Deniz) в събота. Съдбите на "Погълнати от бурята" (Kirlangic Firtinasi) и "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), които отчитат доста ниски рейтинги, не са ясни.
Освен "Една луда любов" (Bir Deli Sevda), по ShowTV продължават излъчванията на "Отвътре" (Icerde) в понеделник и "Новата булка" (Yeni Gelin) в събота. Съдбата на "Гордост и предразсъдъци" (Ask ve Gurur), който отчита ниски рейтинги, не е ясна.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото единадесето за сезона и шестдесет и пето издание от "Турция представя..." следващия вторник, 11 април! Тогава ще представим новия пролетен сериал по ATV. Припомнете си предишните броеве чрез архива на рубриките ни от тук

4 коментара:

Анонимен каза...

турската сапунка Сезони на черешите какъв рейтинг има първите 6 епизода и дали по висок от този на Законите на съдбата че много ми е интересно ако може в проценти какъв е реитйнга между двата сериала Моля за отговорррр

Анонимен каза...

ЗДРАВЕЙТЕ КАКВО Е МНЕНИЕТО ВИ ЭА НОВИЯТ СЕРИАЛ ИТАЛИАНСКАТА БУЛКА АЭ МИСЛЯ ЧЕ Е СТРАХОТЕН СЕРИАЛ

Анонимен каза...

nqkoi 6te mojeli da mi otgovori na parvi komentar molq

Админ каза...

До 1 и 3 коментар:
Здравейте,
Нямаме информация.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Не го гледаме и нямаме мнение.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.