"На гости на..." (5): Синем Кобал

Здравейте, приятели! Сряда е, 5 април, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България "На гости на...", в чиито издания
всяка сряда Ви отвеждаме в домовете на любимите ви звезди от сериалите! След изключителния успех на първата ни фото-рубрика "От кухнята на...", наложила се през есента на 2016-а г., тази пролет стартираме втория ни подобен проект, който още с първите си броеве отчете невероятен успех!
В петото издание от "На гости на..." ще отидем на гости на една от най-известните млади турски актриси - Синем Кобал, позната у нас от тийн-хита "Малки тайни" (Kucuk Sirlar). След като дълги години е живяла заедно със семейството си, тя се премества в малко 60-квадратно студио, което неин приятел я посъветвал да наеме, защото много ще ѝ отива. И тя го послушва. Апартаментът се състои от една стая, малка всекидневна и кухня и баня. Споделя, че постепенно се е нанесла да живее тук, защото пренасяла вещите и мебелите си от предишния си дом бавно. Разкрива, че все още прекарва доста време в дома на семейството си и че използва сегашния си апартамент най-вече за релакс и почивка. Майка ѝ всеки ден идвала в студиото, за да помага на дъщеря си с домакинството, докато е на снимки. Синем е искала новият ѝ дом да бъде близко до предишния ѝ, намиращ се в азиатската част на Истанбул. Кобал обича да кани гости в малкия си дом на вечери. Според тях ястията, които ѝ се отдават най-добре, са рибните и макароните. В и без това малкия си апартамент не допуска да има ненужни вещи, които да заемат излишно пространство, а само такива, които използва в ежедневието си.






_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото шесто издание от "На гости на..." следващата сряда, 12 април! Имате бърз достъп до всички броеве в архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.