"Лъжливо сърце" замества "Трите лица на Ана" по Диема Фемили

Диема Фемили продължава да изненадва зрителите си! През месец април медията от семейството на Nova Broadcasting Group предстои да завърти
два премиерни хитови сериала в ефира си. Единият от тях, както вече информирахме, е турският сериал "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi), стартиращ на 1-ви април. В края на следващия месец предстои да започне и нова теленовела на Телевиса, както и две напълно нови предавания. Освен промените, предстоящи по Диема Фемили, БТВ Лейди - дамският канал от семейството на БТВ Медия Груп, предстои да завърти поредно повторение на индийския сериал "Сияйна луна". Повече за новите заглавия и повторения в ефира на нишовите канали научавате в следващите абзаци!

На 28-ми март (вторник) ще бъде показан финалният епизод от повторението на хърватската поредица "Изборът на Лара" (Larin Izbor). БТВ Лейди ще покаже последният епизод 100 в обичайното за сериала разписание - от 13.30 до 15.00 часа, както се позиционира в момента. 

На мястото на "Изборът на Лара" (Larin Izbor) по БТВ Лейди се завърта ново повторение на индийския сериал "Сияйна луна" (Saraswatichandra). Приключил едва преди седмица в ефира на БТВ, където в следобедните часове се въртеше неговото повторение, сериалът започва отново, но в ефира на дамския канал. 444-серийната поредица се завърта от 29-ти март (сряда), като ще се излъчват по три епизода на ден - от 13.30 до 15.00 часа.

Рокади през април предстоят и в ефира на Диема Фемили. На 4-ти април, ден вторник, от 14.30 до 15.30 часа ще бъде показано последното издание от американското предаване "Жертви на модата". Веднага след него, считано то 5-ти април, ден сряда, всеки делничен ден от 14.30 до 15.30 часа ще се ротират издания от друго американско предаване - "Декорации за милиони долари".

След като "Декорации за милиони долари" приключи, а това ще се случи на 25-ти април (вторник), започва друго американско предаване - "Чиста къща". То ще стартира на 26-ти април (сряда), като епизоди ще бъдат позиционирани всеки делничен ден между 14.30 и 15.30 часа, само по Диема Фемили.

Повторение на "Непростимо" (Imperdonable) също ще видим от април в ефира на Диема Фемили. Хитовият латино сериал на Телевиса, оглавяван от Иван Санчес, Ана Бренда Контрерас и Гретел Валдес, започва отново на 24-ти април (понеделник). 122-серийната поредица ще се ротира всяка делнична сутрин от 07.00 до 08.00 часа, като ще замести приключващия бразилски сериал "Клонинг" (O Clone), състоящ се от 250 епизода, който ще завърши в петък, 21 април, между 07.00 и 08.00 часа. Напомняме Ви, че "Непростимо" стартира премиерно у нас миналата година, като се излъчваше в следобедните делнични часове по Диема Фемили.

Финалът на латино сериала "Трите лица на Ана" (Tres Veces Ana) ще бъде показан на 26-ти април - ден вторник, от 13.30 до 14.30 часа. Сагата с Анжелик Бойер и Себастиан Рули в главните роли ще приключи с общо 123 епизода, но веднага ще бъде заменена с нова латино поредица.

"Лъжливо сърце" (Corazon que miente) е новото заглавие, което започва от април в ефира на Диема Фемили. Сериалът е на Телевиса и тръгва премиерно в българския ефир на 27-ми април, ден сряда. Епизоди от теленовелата ще се ротират всеки делничен ден, с разписание от 13.30 до 14.30 часа. 

"Лъжливо сърце" (Corazon que miente) се състои от 70 епизода. Главните роли в сериала са поверени на Телма Мадриагал, Пабло Пиле, Диего Оливера, Дулсе Мария, Алехандро Томаси, Елена Рохо и други. По Диема Фемили сериалът ще се излъчва до края на лятото. 

5 коментара:

Тодор каза...

Събрали сте новините на Диема Фемили и БТВ Лейди в една статия! Не ми харесва статията ви! И винаги с закъснение правите всичко!

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Информирали сме за всички промени в ефира на двете телевизии в една статия, така всичко е събрано на едно място и е по-лесно откриваемо. Нали не смятате, че за всяка една промяна ще пишем отделни статии? Така в край на сметка ще се получи пълен хаос, бъкано със статии, така нещата стават много по-объркани. Отдавна работим с тази политика. Написахме две отделни статии, за да не се наслагва толкова много информация само в статията за старта на "Сезонът на черешите". Нямаме намерение да пишем по над десет статии дневно, за да информираме за всички промени в ефира в отделни статии. Пък и няма смисъл от това, след като всичко може да бъде събрано на едно място и да е по-улеснено за всички.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

СУПЕР

Анонимен каза...

Дали някоя ТВ смята да излъчи отново бразилския "Шоколад и пипер", беше готин сериал?

Анонимен каза...

иматели информация дали да не го спират за нисак реитиг закони на съдбата ?Но надали има нисак реитинг ако може за отговор.или да баха го изместели в друк час

Предоставено от Blogger.