"Турските актьори 24/7" (111): от 13 до 19 март 2017 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 19 март, и днес предстои да прочетете единадесетото за новата 2017-а година и сто и единадесето подред издание
от една от най-успешните ни рубрики, публикуваща се вече две години и половина - "Турските актьори 24/7"! Нови броеве от нея ще продължим да публикуваме в запазения ѝ ден в програмата на СЕРИАЛИ в България - неделя, като в тях ще продължим да Ви държим в течение с всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно, случващо се с Вашите любимци от сериалите. Време е да започваме и да преминем към издание №111 от рубриката, в което намирате новини за периода от 13 до 19 март 2017 г.!

1) Неслихан Атагюл отново е рекламно лице! След като през последните години тя рекламираше повече от успешно известни козметични марки, този път е решила да се изявява в друго поприще, а именно - в спортния бранш! Наскоро изключително популярната млада актриса, снимаща се вече два поредни сезона в хита "Черна обич" (Kara Sevda), е подписала договор със световната марка за спортни облекла Puma, като изтече и първи фотос от снимачната площадка на новата реклама, в която ще участва, в профила ѝ в Instagram. Любопитно е, че само три часа след пускането на снимката в онлайн-магазина на Puma вече бяха изчерпани всички бройки от маратонките, с които бе обута в рекламата Неслихан. 

2) Мерием Узерли замина на кратка визита в Дубай! Наскоро една от световноизвестните турски актриси, позната чрез феноменалната си роля на Хюррем султан в най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), посети най-скъпата държава в света и се срещна със своите дубайски фенове в голям търговски център. Мерием, снимаща се в момента във втория сезон на криминалната драма "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), бе изключително мила и вежлива със своите почитатели, дошли да се срещнат с нея, като се снима с всеки пожелал, без да откаже на никого, печелейки за пореден път симпатиите на дубайци. 

3) Заснета бе рекламата на известната марка за дрехи DeFacto, в която участват Ханде Ерчел и Арас Булут Ийнемли! Наскоро се проведе пресконференция по повод началото на новата рекламна кампания, чиито лица ще бъдат именно двамата любимци на младите зрители в южната ни съседка. Актьорът от "Отвътре" (Icerde) и актрисата от "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz) впечатлиха всички с перфектните си визии, като пред присъствалите на събитието журналисти Ханде сподели, че за нея е истинско удоволствие да работи заедно с Арас. Любопитно е, че за едногодишната кампания, която ще оглавят, двамата са получили хонорари от по 800 000 турски лири. 

4) Откакто сключиха брак, турските медии не спират да разделят и събират двамата любимци на цяла Турция Мерве Болуур и Мурат Далкълъч. Наскоро младата актриса, снимала се за последно в тоталния провал "Бурята в мен" (Icimdeki Firtina), бе забелязана в истанбулския квартал Етилер. Впечатление на заснелите я папараци направи не толкова новата ѝ прическа, която вече е на сиво омбре, колкото липсата на брачната ѝ халка от пръста ѝ. Това даде повод за поредните спекулации, че Мерве и Мурат са разделени, но малко след излизането на тази инфромация в интернет-пространството, двамата направиха следното изявление: "Не е нужно да носим пръстените си, за да знае целият свят, че сме женени!", отричайки изтеклите слухове. 

5) Къванч Татлъту и съпругата му Башак Дизер отделиха вечер за себе си и се забавляваха като за последно. Наскоро един от най-известните турски актьори, снимащ се в момента в хита "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel) на StarTV, и известната модна дизайнерка бяха забелязани в тузарския истанбулски квартал Нишанташъ на излизане от известното заведение "Room+Rumours" в приповдигнато настроение. По-интересното бе, че двойката повървя, хваната ръка за ръка, и се спря пред друг бар, в който влезе без колебание, продължавайки да се забавлява още няколко часа до малките часове на нощта. 

6) "Великолепния век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) приключва съвсем скоро! Това стана ясно от младата надежда на турското кино Фарах Зейнеп Абдуллах, която оглавява втория сезон на провалилата се историческа драма. Наскоро красавицата бе забелязана на излизане от малко заведение заедно с майка си Гюляй Абдуллах, като пред чакащите я навън журналисти тя даде следното кратко изявление: "Предложиха ми няколко нови проекта, в момента ги чета. Очаквайте хубави неща!". Тези нейни думи означава, че или напуска "Кьосем", или самият проект приключва заради рекордно ниските рейтинги, които отчита през последния месец. По-вероятен е вторият вариант. За бъдещ екранен партньор на Фарах в игрален филм се спекулира Илкер Калели, снимал се доскоро в хита "Пойраз Карайел". 

7) Ставайки дума за "Пойраз Карайел", много изненади очакват феновете на сериала-феномен, въпреки че приключи преди две седмици! Съвсем скоро на книжния пазар в южната ни съседка предстои да излезе едноименна книга, която ще съдържа снимки и запомнящи се диалози от първите 55 епизода на криминалната драма. Нейното подзаглавие ще бъде "Bir Mucise Olsun" ("Да стане чудо!"). Предстои също така и музикален албум с всички саундтракове, звучали в сериала, както и със запомнящите се изпълнения на актьорите Илкер Калели и Джелил Налчакан, сред които и на хита "Elleri Ellerime". Най-голямата изненада за феновете обаче ще бъде едноименен игрален филм, чиито снимки започват през лятото. 

8) Ново попълнение в актьорския състав на хитовата романтична комедия "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir), която оглавява всяка неделя рейтинг-класациите! Изключително популярният актьор Теоман Кумбараджъбашъ се включва с ключова роля в поредицата на Surec Film и StarTV, партнирайки си с Бирдже Акалай, Канболат Гьоркем Арслан и Уфук Йозкан. "Много съм развълнуван. Завръщам се на екран в много силен проект. Да видим как ще го допълни моят герой!", сподели Теоман. Напомняме, че през изминалата година и половина той се снима с ключови роли в хитовите сериали "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) и "Гордиев възел" (Kordugum). 

9) Берен Саат се готви за двойно завръщане на екран - и на малък, и на голям! В предишното издание на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че една от най-известните турски актриси предстои да се снима в нов филм с не по-малко популярния Илкер Калели, като през последните стана ясно, че тя ще се завърне освен на голям, и на малък екран! Берен предстои да вземе участие с главна роля в нов проект на продуцентската компания MF Yapim, която след феноменалния успех на драмата "Майка" (Anne) е решила да продължи с адаптациите си по успешни японски сценарии. Сериалът, в който ще се снима Берен, ще бъде турска адаптация на сериала "Woman" на сценаристката Южи Сакамото, създала и "Mother". В него Саат ще изиграе ролята на майка, загубила мъжа си и бореща се сама за оцеляването на децата си.

10) Добра новина за милионите фенове на Кенан Имирзалъоулу! Наскоро изключително популярният турски актьор, познат в България чрез ролите си в хитовете "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара", бе забелязан от журналисти в истанбулския търговски център Zorlu, където след завръщането си от почивката си в САЩ, се бе отдал на шопинг. Пред спрелите го за изявление репортери любимецът на милиони зрителки по света сподели, че планира да се завърне на екран в нов проект след двегодишно отсъствие, но само ако предложените от бъдещите му продуценти го удовлетворяват. Завръщането на Кенан би се случило най-рано в началото на предстоящия телевизионен сезон 2017-2018 г.

11) Баръш Ардуч доказа, че все още е влюбен в своята половинка Гюпсе Озай! След медийния скандал, състоял се през изминалата седмица, според който Баръш е преживял кратък романс със сценаристката на най-успешния си проект "Любов под наем" (Kiralik Ask) Мерич Арай, наскоро любимецът на милиони зрителки по света отрече категорично излезлите спекулации. Това се случи на премиерата на новия филм "Сладка" (Tatlim Tatlim), в който участие взима Гюпсе Озай, на която присъстваше и самият Ардуч. Освен че той бе неотлъчно до любимата си и я целуна, той направи кратко изявление пред присъствалите на събитието журналисти, което гласеше следното: "Това са едни отвратителни слухове. Срам ме е дори да ги цитирам". 

12) Енгин Йозтюрк изпрати своята сестра в последния ѝ земен път! Четиридесет и четири годишната адвокатка Беррин Йозтюрк наскоро преживя сърдечна криза, следствие на която почина. Погребението ѝ се състоя преди няколко дни в Анталия, като на него присъства нейният брат и изключително популярен турски актьор Енгин Йозтюрк. Любимецът на милиони зрителки по света от "Пепел от рози" и "Великолепният век", снимал се за последно в хита "Висше общество" (Yuksek Sosyete), бе съкрушен от загубата на един от най-близките си хора, но получи подкрепа от своите приятели и роднини в този тежък момент. 

13) Наскоро екипът на хитовата историческа драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) отпразнува огромния успех на проекта по повод излъчването на юбилейния му 20 епизод! На събитието, организирано от продуцентите от O3 Medya, присъстваха, естествено, и звездите, изпълняващи главните роли в него - Халит Ергенч и Бегюзар Корел. Впечатление на присъствалите журналисти направи тоалетът на Бергюзар, който бе изцяло в лилавата цветова гама. Събирането се проведе в луксозен ресторант в квартал Шишли. Пред репортерите семейство Ергенч сподели, че целият екип е много уморен и че е имал нужда от подобна вечер. 

14) Хатидже Шендил е в трескава подготовка за раждането си! Наскоро една от най-известните турски актриси, позната в България чрез ролите си в хитовете "Черни планини", "Дила" и "Част от мен", бе забелязана заедно със съпруга си - продуцент и актьор Бурак Саяшар, в голям истанбулски търговски център. Двамата съпрузи, очакващи първата си рожба, споделиха вълненията си пред срещналите ги журналисти, като пред тях Хатидже разкри, че до раждането на бебето ѝ остава само месец и половина и че е в трескава подготовка около така важното в живота ѝ събитие. Впечатление на репортерите направи външният вид на Шендил, която е очевидно напълняла по време на първата си бременност. 

15) Чаатай Улусой за първи път бе видян заедно с новата си половинка Дуйгу Саръшън! Двамата бяха забелязани в малко заведение навън край Босфора в истанбулския квартал Канлъджа в компанията на Ръза Коджаоулу - един от екранните партньори на Чаатай в хита "Отвътре" (Icerde), по време на една от кратките почивки между снимките. Така стана ясно, че Дуйгу е неразделна от Чаатай дори по време на работа, тъй като е почти винаги на сета на сериала му. Двамата влюбени не показаха близост, сякаш знаейки, че ги снимат. 

Свързано изображение
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 20 март, ще бъде финализиран брой №151 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 21-ви, започва новият №152, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 21 март, ще бъде публикувано осмото за сезона и шестдесет и второ подред издание от "Турция представя...", в което ще представим двата нови сериала на TRT1 "Абдюлхамид" (Payitaht Abdulhamid) и "Училищен патрул" (Lise Devriyesi). В сряда, 22 март, идва ред на третия брой от "На гости на...", в който ще Ви отведем в дома на Фахрие Евджен. В четвъртък, 23 март, предстои да прочетете интервю с втория отпаднал участник в "Любима турска звезда 2017" - Бегюм Кютюк. В петък, 23 март, ще бъде публикувано третото издание от "Втори шанс за провалите", в което ще се спрем на провала с Хазал Кая "Последното лято на Балканите" (Son Yaz Balkanlar 1912). В събота, 24 март, предстои брой №25 от "Какво коментират в Турция?", в който ще научите рейтингите на сериалите в южната ни съседка от 18 до 24 март 2017 г. в социалните мрежи. И в неделя, 25 март, идва ред на издание №112 от "Турските актьори 24/7"!
Във вторник, 21 март, приключват третите номинации и започват третите елиминации в четвъртия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2017", а в петък, 24 март, ще стане ясен третият елиминиран състезател!

11 коментара:

Тодор каза...

Логично е "Кьосем" да приключи защото , рейтинга му е трагичен! Няма нищо общо с успеха на хитовия сериал "Великолепният век" ! Дано от bTV не правят грешката да го излъчат а вместо него , пуснат "Черна обич" на есен! ;) :D

Анонимен каза...

имате ли информация дали да не го спират за нисък рейтиг закони на съдбата ?Но надали има нисък рейтинг ако може за отговор.или да бяха го изместели в друг час........ЗА 3-ти път пиша дано да ми отговорите

Анонимен каза...

Защо ми изтрихте коментара?

Анонимен каза...

e dobre de za6to v nedelq nqma zakoni na sadbata qsno 4e ot 1 aprila nqma da go ima a samo na 25 mart 6te badat poslednite episodi eiii zna4i spirat seriala na nai interesnoto aman ot turski seriali

Тодор каза...

Мисля че от Диема Фемили не са доволни , от рейтинга на "Законите на съдбата" и затова го спират. Преценили са че турските сериали са по гледаеми! ;) :D

Анонимен каза...

pone go imam prez sedmicata 2 4asa prez no6ta dano pone togaz da ne go spratr zakoni na sdbata ili prezno6ta da dat prodaljenieto ot sabota i nedelq prez sedmicata vav 2 4asa

Тодор каза...

Мислите ли тази година да върнете , някои от старите ви рубрики?! Като например кои турски сериали са закупени в България.Блога ви е станал , много скучен напоследък.Измислете нещо интересно , изненадайте ни!!!

Админ каза...

"Законите на съдбата" го спират заради нисък рейтинг, да. Зрителите не одобриха спирането на "Малката булка" и наказаха НоваТВ, като не гледаха неговия заместник.

Ничий коментар не сме трили. Много е странно, защото в случая системата е приела Вашия коментар (ако говорите за този с линка към YouTube) като спам...

Нима пролетната ни програма не Ви удовлетворява? Стартирахме две нови рубрики - "На гости на..." и "Втори шанс за провалите", които с първите си две издания отчетоха доста голям успех. В момента върви най-силният четвърти сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2017-а, както и интервюта с отпадналите участници. Продължава публикуването и на останалите ни рубрики - "Какво гледат в Турция?", "Турция представя...", "Какво коментират в Турция?" и "Турските актьори 24/7", отчитащи все така отлични резултати. Няма причина да спираме който и да е от вървящите в момента проекти, защото всички се радват на голям успех и се четат от хиляди читатели. "Закупени в България" ще я подновим тогава, когато се натрупат повече нови закупени сериали у нас. Миналата година информирахме за 14, като само два от тях започнаха. Тепърва предстои да започват и останалите. Наблюдава се тенденция към намаляване количеството на турски сериали у нас, ако забелязвате. В момента вървят само 3 премиерни такива - "Твоят мой живот", "Опасни улици" и "Моят живот" (ако не броим "Прости ми", който ще има да го точат още години наред). Да, започва и "Сезонът на черешите" - 4. Виждате колко малко са премиерните заглавия.
Леки и успешни дни! :)

Тодор каза...

"Завинаги свързани" е заместникът на "Малката булка" а не "Законите на съдбата" този сериал се излъчва по Диема Фемили а не по НОВА! :) :D

Анонимен каза...

Те изобщо хабер си нямат кой сериал къде дават като гледам :D

Анонимен каза...

Da to4no taka zakoni na sdbata go davat po diema femyli ni6to ob6to nqma s malkata bulka i da zakoni na sdbata go davat i prezno6ta no sas na4alni episodi po nova tv v 2 4asa prez no6ta ot ponedilnik do petak qvno zavinagi svarzani sas smalak reting...namen li4no mi haresvat idiskite seriali za6toto v tqh nqma ubistva,pistoleti,agresiq isa romanti4ni....i drugo ima pokazavat ot reqlniq jivot kakve ane kato turskite seriali krav obistva nasilie tova ne6to go gledat na6ite deca i posle go pravqt na vanka takav li primer trqbva da davame..eto ZAKONI NA SDBATA,MALKATA BULKA,CVETOVETE NA LUBOVA I DRUGI...az li4o s interes gi gledam sigorno ima i drugi gi gledat deto ida vleza saitove seki pitat za6to spirat zakoni na sdbata....ako mojete da napravite dopitvane za seriala zakoni na sdbata za6to go spirat skoro dali 6te go pusnat ili dako pusnat v drug 4as samo da ne go spirat i molq da mi otgovorite na vaprosa dali bihte napravili dopitvane do nova televiziq akogo napravte mnogovi blagodarq za vnimaneieto 6te o4kavam otgovor ot vas

Предоставено от Blogger.