Нергис Кумбасар: "Страхувам се от себе си, че съм безстрашна"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 9 февруари, и продължава рубриката ни, в която всеки четвъртък публикуваме интервюта с най-известните и
обичани турски актьори и актриси от сериалите. През изминалия месец януари прочетохте четири такива със звездите от втория сезон на хитовата драма "Твоят мой живот" (Paramparca), а през февруари ще можете да се радвате на такива с любимците Ви от най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask)! Второто интервю ще бъде с една от най-известните и колоритни турски актриси-ветерани Нергис Кумбасар! Тя е родена на 25 май 1963 г. в турската столица Анкара. В момента е на 53 години, зодия близнаци. Започва да се занимава професионално с актьорско майсторство през 1985-а, когато е на 22 години. Четири години по-късно, през 1989 г., се омъжва за своя съпруг и водещ на най-успешната турска телевизионна игра "Колелото на късмета" (Carkifelek) - Мехмет Али Ербил, с когото се радва на щастливо семейство и до днес. През 80-те и 90-те години на миналия век и в началото на новия се снима в класиките "Dokuzuncu Hariciye Koğuşu", "Eyvah Kızım Büyüdü", "Tam Pansiyon", "Çapkın" и други. Ролята на живота си обаче изиграва през изминалата година и половина - от лятото на 2015-а до началото на настоящата 2017-а, в най-успешната турска романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask) на StarTV, въплъщавайки се в образа на една от най-колоритните, цветни и забавни героини за последните години - властната Нериман Ипликчи. Любопитно е, че освен като актриса, през годините Нергис се е изявявала още като модел, телевизионна водеща и сценаристка. Да започваме с интервюто!

Разсмивате ни от малките екрани, но в действителност животът Ви не е лек. Как се справяте?
Такава съм - винаги изпитвам възможностите си. Колкото повече се трупат годините, толкова повече искам да изпитвам адреналин и да доказвам най-вече на себе си, че съм способна на всичко! Но ми е доста трудно, защото пък съм и перфекционист, който не оставя каквото и да е, с което се е захванал, на половина.

"Любов под наем" се развива чудесно...
Да, много добре вървим! Убедих се, че Нериман Ипликчи е ролята на живота ми! Приятелката ми от Ortaks Yapim Мюге Туралъ и един от директорите в StarTV - Юммю Бурхан, знаеха коя бе ролята, създадена за мен. Когато предложението дойде от мениджъра ни, аз веднага го приех, разбира се. Допреди "Любов под наем" не бях толкова известна и само близките ми приятели и хората, гледали ме преди, знаеха какви са способностите ми, затова и не се изненадаха, когато започна проектът. Но тези, които не ме познаваха, останаха доста изненадани и аз много се радвам!

Как издържате на уморителния снимачен процес?
Всъщност по график сцените с моята героиня Нериман се заснемат в рамките на 3-4 дни. Сценарият обаче доста често изисква да присъствам на снимачната площадка по-често. Не се оплаквам, много съм доволна! Ролята ми е като диамант! Да, не е главна, но в нашия сериал дори и най-малката е от голямо значение доста често.

Има толкова много романтични сериали, какво Ви привлече в "Любов под наем"?
Според мен разликата между останалите проекти и нашият е, че всички играем максимално искрено! Всеки се придържа към ролята си, но и дава нещо от себе си на нея. Нещо, на пръв поглед малко, но съществено. И зрителите усещат това. Когато прочетох за първи път сценария, доста се посмях, но не очаквах до какво ще доведе това и какво всъщност ме чака. Сега се смеем по време на снимки толкова много, че понякога дори се чувстваме виновни и се извиняваме на малкото останал сериозен екип. Спретваме си прекрасни смехотерапии!

Приличате ли на героинята си Нериман Ипликчи?
Нериман е едновременно много симпатичен, но и много антипатичен образ. Има ум като бръснач и го използва умело винаги, когато ѝ потрябва. Този неин ум довежда до основната идея в сюжета - любовта под наем. Аз също се имам за умна жена, но използвам възможностите си за някак по-прости и класически неща. Когато става въпрос за децата ми например, не се замислям пред нищо. Нериман като че ли отива от крайност в крайност. Иначе и аз като нея си падам по невинните малки лъжи... Понякога! 

Как успявате да се съхраните толкова енергична и позитивна?
Аз винаги съм си такава! Енергията е положителна, приемам живота добре от всичките му страни. Много рядко се притеснявам, защото нищо не е толкова ценно, колкото съм аз и спокойствието ми. Имам професията, за която винаги съм мечтала, имам прекрасно семейство и приятели. Какво повече да желая?!

Винаги ли сте заобиколена от хора?
Обкръжението ми винаги е интересно, това мога да кажа. Интересното се състои не в това какви са хората в него, а колко бързо се появяват и след това си тръгват. Научих се, че всяко нещо идва и си отива, рано или късно. Същото е и с хората. Това ни най-малко ме притеснява. Доволна съм, даже!

Как възприема кариерата Ви съпругът Ви Мехмет Али Ербил?
Възприема ме много добре като актриса. След като "Любов под наем" стана хит, много често се шегува с мен и ми подхвърля закачки от рода на: "Е, виждаш ли какво е да си звезда, на улицата вече спират не мен, а теб!". Но аз все още не мога да повярвам! Най-забавно е, когато навън хората ме спират и ми казват колко ме обичат, колко съм успешна и как много ги забавлявам, а аз им отговарям: "Наистина ли?". Много е странно.

Страхувате ли се?
Не, не допускам каквито и да е подобни мисли в главата си. Хората, когато минат 45 години например, започват да се страхуват от самота и такива неща. Не, аз не се страхувам. Научих се да не го правя! Така се възпитах! Имаме един живот и ако се страхуваме, не бихме могли да му се нарадваме максимално! Единствено понякога се страхувам от себе си - как съм толкова безстрашна!

Наистина сте прекрасен човек!
Не се изморявам. Каквото ми сервира животът, това закусвам, обядвам и вечерям. Защото нямам избор и ако откажа, като малко детенце, надали ще дойде нещо по-добро. Грабя с пълни шепи от всичко! Хубаво е обаче не само да изпитваме удоволствие, но и да се учим! Животът е най-добрият учител!

Има ли нещо, което Ви липсва?
Да - нахутът от детството ми. Беше уникален!
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю с турска звезда следващия четвъртък, 16 февруари! Припомнете си предишните интервюта чрез архива на рубриките ни от тук!

3 коментара:

Diema Family каза...

Здравейте , имам въпрос към вас..! Нова ТВ ще излъчат ли сезон 2 на "Малката булка"?! :) :D

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте, Тодор!
Да, вторият сезон на "Малката булка" ще бъде излъчен.
Леки и успешни дни! :)

Diema Family каза...

Благодаря ;) :D!

Предоставено от Blogger.