"Твоят мой живот" (27): какво да очакваме в новите епизоди?

февруари 10, 2017
Здравейте, приятели! Петък е, 10 февруари, продължава рубриката ни, в която Ви информираме първи какво ще се случва седмица за
седмица в новите епизоди на най-гледания турски сериал в момента у нас "Твоят мой живот" (Paramparca)! Нови издания от едноименната с мелодрамата поредица ще продължават да се качват всеки петък, а не както досега - всеки вторник. Време е да започваме с четиринадесетото за сезона и двадесет и седмо подред, за да разберем какво ще се случи в епизодите от "Твоят мой живот", които ще се излъчат на 13-ти, 14-ти, 15-ми, 16-ти и 17-ти февруари!

PARAMPARÇA 63. Bölüm Fotoğrafları
В медиите излизат снимки на щастливото семейство Гюрпънар! От една страна Айше е разстроена, че е кроила празни надежди към Джихан, а от друга - Харун е разгневен, че синът му е представян за син на Джихан. Маиде подклажда огъня и ядосва още повече Харун с поведението и с думите си за Дилара. 
PARAMPARÇA 63. Bölüm FotoğraflarıНай-трудното решение... В яростта си Харун предприема крайни мерки и поставя Дилара пред най-трудното решение в живота ѝ - или ще остави семейството си и ще заживее с Харун, или никога повече няма да види сина си Демир. Харун отвлича бебето.
PARAMPARÇA 63. Bölüm FotoğraflarıПодготвяйки се за новия си живот, Харун и Дилара се сблъскват с поредното препятствие, този път дошло от Маиде. Посредством телефонен разговор тя научава, че Демир-Алаз в действителност не е син на Харун, а на Джихан. Вярно ли е това?
PARAMPARÇA 64. Bölüm Fotoğrafları
Отмъщението на Джандан! Когато Дилара казва на Озан, че е влюбена в Харун, той побеснява и намира утеха единствено при Джандан, чиято цел е да го прелъсти. Двамата биват заснети в опасна близост помежду си и когато Джихан получава скандалните фотоси на сина му, това за него е като гръм от ясно небе.
PARAMPARÇA 64. Bölüm Fotoğrafları"Искам развод!" След като вижда, че заради брака си с Дилара губи новата си любов Айше, Джихан иска развод от съпругата си. Тя е повече от щастлива от този факт, което учудва Джихан. Той все още не знае, че тя се е събрала отново с Харун...
PARAMPARÇA 65. Bölüm Fotoğrafları
Кой е ранен? Джихан побеснява, когато научава, че Дилара и Харун отново се виждат. Дилара обаче не разбира, че тайната ѝ е разкрита, защото по това време е у Джандан и я заплашва с пистолет, че ако не се отдалечи от Озан, ще я убие. В този момент в дома на Джандан идва Озан и се чува изстрел.
PARAMPARÇA 65. Bölüm FotoğraflarıДилара е в затвора! Дилара извършва голямо престъпление и няма къде да се скрие. Тя посреща удар дори от Харун, който ѝ казва, че Демир-Алаз не е негов син. Колкото и да се укрива, накрая Дилара бива намерена от полицията и арестувана. Тя попада в затвора. Още по-лошото е, че изненадващ свидетел дава показания срещу нея. Кой е той и защо ще шокира всички с постъпката си?



_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото петнадесето за сезона и двадесет и осмо подред издание от "Твоят мой живот" следващия петък, 17 февруари! Можете да си припомните предишните броеве чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.