"Твоят мой живот" (29): какво да очакваме в новите епизоди?

февруари 24, 2017
Здравейте, приятели! Петък е, 24 февруари, продължава рубриката ни, в която Ви информираме първи какво ще се случва седмица за седмица
в новите епизоди на най-гледания турски сериал в момента у нас "Твоят мой живот" (Paramparca)! Нови издания от едноименната с мелодрамата поредица ще продължават да се качват всеки петък, а не както досега - всеки вторник. Време е да започваме с шестнадесетото за сезона и двадесет и девето подред, за да разберем какво ще се случи в епизодите от "Твоят мой живот", които ще се излъчат на 27-ми и 28-ми февруари и 1-ви и 2-ри март!

Играта загрубява! След като Рахми фалшифицира медицинския рапорт, Озан постъпва в психиатрична клиника. Джихан не знае за постъпката на баща си и си мисли, че е на почивка. Махиде за пореден път ще се възползва от чувствата на Озан към Джандан, за да нанесе поредния удар по Гюрпънар.
Изненада на стадиона! Демир Алаз се разболява и Дилара го завежда в болница. В този труден момент до нея е Харун, на когото тя най-сетне прощава. Същевременно с това Джихан също прави всички възможно, за да се реваншира на Айше и тя да му прости, като ѝ прави огромна изненада на футболния стадион! 
Харун е на върха на щастието, след като Дилара му прощава. Той отива в дома на леля си Махиде, за да сподели с нея огромната си радост, но когато се прибира заварва лаптопът ѝ отворен с шокираща снимка, която ще обърне живота на всички за пореден път!

PARAMPARÇA 68. Bölüm Fotoğrafları

PARAMPARÇA 68. Bölüm Fotoğrafları

PARAMPARÇA 68. Bölüm Fotoğrafları

PARAMPARÇA 68. Bölüm Fotoğrafları

PARAMPARÇA 68. Bölüm Fotoğrafları

PARAMPARÇA 68. Bölüm Fotoğrafları

PARAMPARÇA 68. Bölüm Fotoğrafları

_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото седемнадесето и финално за сезона и тридесето подред издание от "Твоят мой живот" следващия петък, 3 март! Можете да си припомните предишните броеве чрез архива на рубриките ни от тук!

2 коментара:

Тодор каза...

От другата седмица епизодите ще са само по час! :(

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Отразили сме отдавна тази информация. Част е от статията ни за пролетната програма на БТВ.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.