"Турция представя..." (58): нови сериали по KanalD и ShowTV

Здравейте, приятели! Вторник е, 24 януари, и днес продължава новият сезон на емблематичната за СЕРИАЛИ в България рубрика "Турция
представя...", в която Ви информираме най-подробно за новите сериали, стартиращи в южната ни съседка. С настъпването на новата 2017-а година бяха обявени началата на доста нови такива, някои от които изключително очаквани, а други - изненадващи. През предстоящите седмици ще продължим да публикуваме нови издания от "Турция представя..." в запазения ѝ ден - всеки вторник, в които ще информираме за новите проекти на турските телевизии! В четвъртото за сезона и петдесет и осмо подред Ви запознаваме с два нови сериала на KanalD и ShowTV - съответно "Име-легенда" (Adi Efsane) и "Новата булка" (Yeni Gelin)!



"Име-легенда" (Adi Efsane) - KanalD, от 28 януари (събота):
жанр: драма
продуцентска компания: D Yapim
продуценти: Мюге Туралъ Пак и Айше Дурмаз
режисьор: Деврим Ялчън
сценаристи: Тунус Ташчъ, Назлъ Сунлу и Хилял Йълдъз
актьорски състав: Ердал Бешикчиоулу, Гьокче Бахадър ("Листопад"), Рожда Демирер ("Ангели-пазители"), Реха Йозджан, Гюнеш Хаят ("Част от мен"), Бюлент Дюзгюноулу ("Част от мен"), Джем Ийт Юзюмоулу, Алмила Ада, Лейля Кършан, Барак Бьолюкбашъ, Хакан Уммак и други
сюжет: Тарък (Ердал Бешикчиоулу) е един от най-успешните баскетболисти в страната, но след злополука, която преживява, остава контузен и вече не може да играе, оставайки принуден да се откаже от най-голямата страст в живота си. С времето той деградира, изгубил надежда във всичко, и съдбата му отнема единственото останало ценно нещо в живота му - неговите деца. Всеки обаче заслужава втори шанс, но дали Тарък ще се възползва от него, когато животът му го предложи?



"Новата булка" (Yeni Gelin) - ShowTV, скоро:
жанр: романтична комедия
продуцентска компания: Surec Film
продуцент: Али Гюндоуду 
режисьор: Ерсой Гюлер
сценарист: Ерсой Гюлер
актьорски състав: Джесика Мей, Толга Менди, Даахан Кюлегеч ("Мечтатели"), Мустафа Авкъран ("Листопад" и "Север-Юг"), Сема Кечик ("Великолепният век"), Зейнеп Канконде, Есин Гюндоуду, Мурат Коджаджък, Лале Башар ("Морска звезда"), Ренан Билек ("Времето лети"), Бурчин Билдик, Йонджа Шахинбаш, Силян Макал, Бахар Сюер и други
сюжет: понякога забавна, понякога трогателна и разплакваща, историята в новия сериал ще ни покаже едно момче от Анадола, което ще се влюби в едно градско момиче с напълно противоположни от неговите ценности и разбирания. Какво ще се случи в този сблъсък на две напълно различни култури, съпътстван от една голяма любов, предстои да разберем! 

Освен "Име-легенда" (Adi Efsane), по KanalD продължават излъчванията на "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) всеки вторник, "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) всяка сряда, "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) в четвъртък, "Опасни улици" (Arka Sokaklar) в петък и "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali) в неделя.
Освен "Новата булка" (Yeni Gelin), по ShowTV продължават излъчванията на "Отвътре" (Icerde) всеки понеделник, "Смело сърце" (Cesur Yurek) всеки четвъртък и "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz) всяка събота. 
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от четвъртото за сезона и петдесет и осмо подред издание от "Турция представя..."! Предишните издания можете да си припомните чрез архива на рубриките ни от тук!

5 коментара:

Анонимен каза...

1 На 2 снимка нали е Енгин от Твоят Мой живот
2 В България кога ще излъчат 4 сезон на Страсти в Тоскана
3 Земя на Бунтовници имали 3 сезон

Анонимен каза...

te mojeli da napravite statiq za seriala zakoni na sdbata kakvo 6te se slu4va za napret molq za odgovor

СЕРИАЛИ в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
На снимката не е актьорът, който изпълнява ролята на Енгин в "Твоят мой живот" (Paramparca). На снимката виждате Ердал Бешикчиоолу, а актьорът, изпълняващ ролята на Енгин в "Твоят мой живот", се казва Айхан Бозкурт.
Леки и успешни дни! :)

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Не разполагаме с информация какво се случва по-напред в "Законите на съдбата" и поради тази причина такава статия няма да бъде осъществена.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Нова тв кога ще излъчат 3 Сезон на Гранд Хотел

Анонимен каза...

Моля ви Сериали в Бг Кажете на БТВ Комеди Ако може кажете им
Испанският Сериал Закотвени да се Излъчва в Нормален Час
Благодаря ви

Предоставено от Blogger.