"Турция представя..." (56): нови зимни сериали по StarTV

януари 10, 2017
Здравейте, приятели! Вторник е, 10 януари, и днес продължава новият сезон на емблематичната за СЕРИАЛИ в България рубрика "Турция
представя...", в която Ви информираме най-подробно за новите сериали, стартиращи в южната ни съседка. С настъпването на новата 2017-а година бяха обявени началата на доста нови такива, някои от които изключително очаквани, а други - изненадващи. През предстоящите седмици ще продължим да публикуваме нови издания от "Турция представя..." в запазения ѝ ден - всеки вторник, в които ще информираме за новите проекти на турските телевизии! Във второто за сезона и петдесет и шесто подред Ви запознаваме с трите нови сериала, които започват по StarTV с началото на новата година - "Бурята в мен" (Icimdeki Firtina)"Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin) и "Звездите са ми свидетели" (Yildizlar Sahidim)!

"Бурята в мен" (Icimdeki Firtina) - скоро:
жанр: драма
продуцентска компания: Aslan Film
продуценти: Уур и Селман Къзъласлан
режисьор: Доан Юмит Караджа
сценарист: Ипек Кадълар
актьорски състав: Мерве Болуур ("Малки тайни", "Север-Юг" и "Великолепният век"), Гизем Караджа ("Опасна красота", "Надежда за обич" и "Пътят на Емир"), Юсуф Чим ("Аромат на ягоди"), Бурак Ямантюрк, Мехмет Йозгюр ("Великолепният век" и "Чучулигата"), Левент Джан, Тарък Пабуччуолу, Билге Шен, Сервет Пандур, Хатидже Аслан ("Млечният път" и "Сезони на любовта") и други
сюжет: Езги (Мерве Болуур) и Дениз (Гизем Караджа) са две сестри, влюбени в един и същи мъж - Емре (Юсуф Чим). Дениз е в трескава подготовка за сватбата си с него, но Езги, опитвайки се да ѝ отнеме годеника, в когото е влюбена, минава всички граници. Две сестри, които се превръщат в най-големи врагове в името на любовта си, ще минат през труден път, за да стигнат до извода, че дори в подобна ситуация понякога е по-добре да бъдат заедно, за да се справят с трудностите, създаващи си една на друга. 

"Истанбулска булка" (Istanbullu Gelin) - скоро:
жанр: драма
продуцентска компания: O3 Medya
продуцент: Нермин Ероулу
режисьори: Зейнеп Гюнай Тан и Дениз Колош
сценарий: Али Айдън
актьорски състав: Йозджан Дениз ("Имението с лозите", "Млечният път" и "Част от мен"), Аслъ Енвер ("Мечтатели" и "Тайни"), Ипек Билгин ("Златната клетка", "Езел" и "Любов извън закона"), Салих Бадемджи ("Времето лети" и "Любов под наем"), Мурат Акпънар, Фатих Коюноулу, Дилара Акюксек, Неслихан Йелдан и други
сюжет: вдъхновен от истинска история, сюжетът разказва за едно силно и уважавано семейство в Бурса, известно с непоклатимите си принципи, морал и чест. Какъв ще бъде животът на една булка, изиграна от Аслъ Енвер, омъжила се за най-големия наследник, изигран от Йозджан Дениз, дошла в семейството, и ще успее ли да се приспособи към установените ред и догми или със силния си характер ще наложи нови такива, предстои да разберем!  

"Звездите са ми свидетели" (Yildizlar Sahidim) - скоро:
жанр: романтична комедия
продуцентска компания: Surec Film
продуценти: Али Гюндоуду и Асена Бюлбюлоулу
режисьор: Йълдъз Хюлия Билбан
сценарист: Пънар Булут
актьорски състав: Йозге Гюрел ("Кварталът на богатите" и "Сезонът на черешите"), Берк Джанкат ("Кварталът на богатите" и "Великолепният век: Кьосем"), Джанан Ергюдер ("Златната клетка", "1001 нощ" и "Войната на розите"), Месут Акуста ("Тиха буря", "Езел" и "Черна роза") и други
сюжет: Арас (Берк Джанкат) е млад поп-изпълнител, получил признание от цяла Турция и превърнал се в идол на младите момичета. Хазиран (Йозге Гюрел) е една от неговите милиони фенки, която е безнадеждно влюбена в него и която също се занимава с музика, но е известна само в своя квартал. На един от концертите си Арас кани човек от публиката до него на сцената и избира Хазиран. По време на общото им изпълнение, майката на Арас - Зейнеп (Джанан Ергюдер), за която той знае, че е изчезнала, е тайно в публиката и вижда огромния потенциал в Хазиран като певица. След концерта Зейнеп привиква Хазиран и ѝ предлага кариера на певица в нейната продуцентска компания. Хазиран, привлечена от тази оферта, веднага приема и така започва нейният път към славата. Тя не осъзнава обаче, че по този начин в един момент се превръща в най-големия конкурент на идола си Арас, който пък е напътствам в музикалната професия от баща си Фикрет (Месут Акуста), който е в кавга със Зейнеп от дълги години. Ще успее ли в подобна конкурентна среда да се роди истинската любов, предстои да разберем!

Освен тези сериали, по StarTV продължават излъчванията на "Твоят мой живот" (Paramparca) всеки понеделник, "Майка" (Anne) всеки вторник, "Черна обич" (Kara Sevda) всяка сряда, "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel) всеки четвъртък и "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir) всяка неделя.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от второто за сезона и петдесет и шесто подред издание от "Турция представя..."! Очаквайте следващия трети за сезона и петдесет и седми подред брой следващия вторник, 17 януари! Предишните издания можете да си припомните чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.