"Твоят мой живот" (24): какво да очакваме в новите епизоди?

януари 20, 2017
Здравейте, приятели! Петък е, 20 януари, продължава рубриката ни, в която Ви информираме първи какво ще се случва седмица за седмица
в новите епизоди на най-гледани турски сериал в момента у нас "Твоят мой живот" (Paramparca)! Нови издания от едноименната с мелодрамата поредица ще продължават да се качват всеки петък, а не както досега - всеки вторник. Време е да започваме с единадесетото за сезона и двадесет и четвърто подред, за да разберем какво ще се случи в епизодите от "Твоят мой живот", които ще се излъчат на 23-ти, 24-ти, 25-ти, 26-ти и 27-ти януари!





PARAMPARÇA 54. Bölüm FotoğraflarıЩе се ожени ли Джихан отново за Дилара?
Джихан взима ден за сватбата си с Дилара, но точно когато двамата отново трябва да се бракосъчетаят, Джихан трябва по спешност да се яви във фирмата. Точно в този момент и на това място - хотел, се намира и психоложката Айше, която по погрешка влиза в заседателната зала, в която се съвещава Джихан. Така пътищата на двамата ще се пресекат безвъзвратно... А междувременно чакащата в сватбения салон Дилара ще се сблъска с поредна изненада.
PARAMPARÇA 54. Bölüm Fotoğrafları
Джандан сама ще падне в гроба, който е копала! Йълдъръм отделя все повече време, за да предпази Джандан от яростния и търсещ я под дърво и камък Харун. Междувременно тя не оценява загрижеността на бившия си съпруг и чрез него се добира до най-големите тайни на фирмата на Джихан. Джандан иска да поднови отношенията си с Харун и решава да се срещне с него, предавайки му важните документи. Когато я вижда, той обаче няма намерение да говори с нея, а направо да я убие. Бягайки, Джандан ще се сблъска лице в лице със смъртта!
PARAMPARÇA 55. Bölüm FotoğraflarıХарун намира Дилара! Чакащата в сватбения салон Дилара се сблъсква след дълго криене лице в лице с Харун. Когато той разбира, че тя е трябвало да се омъжи за Джихан, побеснява и заявява, че няма никакво намерение да се отказва от любовта си към Дилара.
PARAMPARÇA 55. Bölüm FotoğraflarıХазал бива разкрита от прислужницата Сема! Тя научава за всичките тайни и интриги, които е забъркала Хазал. Момичето е безскрупулна и наклеветява икономката на имението Гюрпънар, която напуска огорчена. От друга страна, борейки се за живота си в болницата, Джандан ще се сблъска с поредна изненада от неочакван човек.
PARAMPARÇA 55. Bölüm FotoğraflarıРахми ще забърка в голяма опасност Джихан. Импулсивно решение на този проблем взимат Йозкан и Озан, които за да помогнат на Джихан, влизат в пазеното като замък имение на Харун, рискувайки животите си. 


_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото дванадесето за сезона и двадесет и пето подред издание от "Твоят мой живот" следващия петък, 27 януари! Можете да си припомните предишните броеве чрез архива на рубриките ни от тук!

2 коментара:

Анонимен каза...

А БТВ Лейди ще започнат ли Свьрзани Сьдби

Анонимен каза...

Кога ще има повторения на Част от Мен Твоят Мой живот
Страсти в Тоскана по БТВ Лейди

Предоставено от Blogger.