"Твоят мой живот" (23): смъртта на Гюлсерен... + снимки

януари 13, 2017
Здравейте, приятели! Петък е, 13 януари, продължава рубриката ни, в която Ви информираме първи какво ще се случва седмица за седмица
в новите епизоди на най-гледани турски сериал в момента у нас "Твоят мой живот" (Paramparca)! Нови издания от едноименната с мелодрамата поредица ще продължават да се качват всеки петък, а не както досега - всеки вторник. Време е да започваме с десетото за сезона и двадесет и трето подред, за да разберем какво ще се случи в епизодите от "Твоят мой живот", които ще се излъчат на 16-ти, 17-ти, 18-ти, 19-ти и 20-ти януари! Седмицата ще бъде белязана от смъртта на главната героиня Гюлсерен и появата на две нови такива - психоложката Айше, изиграна от Шюкран Овалъ, и лелята на Харун - Маиде, пресъздадена от Хюмейра.

Дилара получава обаждане от Джансу и изпускайки полета си за Америка, се връща по възможно най-бързия начин на сватбата, за да разбере какво се е случило. Харун променя решението си и иска да отмени плана за убийство, но вече е твърде късно и няма връщане назад... 
Междувременно в Озан също става мишена за убийство от пристигналия в залата разгневен бивш съпруг на Зейнеп, който целейки се с пистолет в Озан, прострелва Гюлсерен. Тя пада на земята ранена и умира в ръцете на най-близките си хора, които са съкрушени от нейната смърт! "Джансу, Хазал, обичайте се взаимно! Дилара, поверявам децата на теб! Джихан, ще те обичам винаги! Това беше сън, който свърши!" са последните думи на Гюлсерен... 
За Джихан и Озан вече нищо няма да е същото... Семейство Гюрпънар е съсипано! Те разбират, че последните думи на Гюлсерен преди да умре - че всичко е един сън, от който рано или късно се събуждаме, са били верни... 
Ако Харун разбере? Озан няма никакво намерение да приеме мисълта, че скоро ще си има полубратче, чийто баща ще бъде най-големият враг на Джихан - Харун. От друга страна най-големият страх в момента на Дилара е да не разбере Харун, че е задържала бебето и че е взела решение да го роди. Какво ще се случи, ако Харун разбере, че ще става баща?
Мъката се настанява в сърцата на всички! От една страна Джихан, от друга - момичетата, всички са съкрушени от внезапната и нелепа смърт на Гюлсерен. Джихан вече е никой, но ще бъде подкрепен напълно неочаквано от Дилара, която ще му отправи неочаквано предложение.
Рахми и Дениз разчистват сметките си! Ядосан, че е загубил Джансу, Дениз решава да си отмъсти на виновника за раздялата си с любимото си момиче - Рахми, като предприема импулсивни действия. Напрежението между двамата ще стигне дотам, че ще се пролее кръв!
Идва Маиде! Харун, съкрушен от необмислените си решения и действия, довели до фатален край, се разкайва и в този труден момент иска помощ от най-близкия му човек - леля му Маиде.















_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото единадесето за сезона и двадесет и четвърто подред издание от "Твоят мой живот" следващия петък, 20 януари! Можете да си припомните предишните броеве чрез архива на рубриките ни от тук!

6 коментара:

Димир Говедаров каза...

Изумен съм от това което прочетох. поне като пишете резюмета за "Твоя мой живот", гледайте епизодите във Voyo. Не е вярно че Дилара се връща заради Харун и наемния убиец. Просто Джансу се скарва с Дениз, звъни на майка си Дилара, но от мъка не може да й обясни какво се е случило. Дилар се притеснява и се връща от летището, за да разбере какво се е случило с дъщеря й... Няма да пиша повторно резюме на серията, но когато вие пишете нещо такова, не си измисляйте, а гледайте всеки епизод и тогава преразказвайте, защото хората следят филма и като четат вашите глупости, просто продължават да губят доверие в блога Ви.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте, Димир,
Първо - преди да се притеснявате, че хората ще изгубят доверие в нашия блог (искрено благодарим за загрижеността), първо погледнете себе си и блога, в който Вие пишете, защото в него подобни грешки са ежедневие. В момента ни принуждавате да посочваме чужди грешки, което не е наша работа, но след като Вие го правите, ще играем по Вашите правила. Мнооого пъти сме поправяли грешките на Вашите колеги, но коментарите ни веднага след това биваха изтривани. Поне това няма да направим, за щастие. Колкото до грешката, допусната в статията ни - благодарим Ви за поправката! Ще я имаме предвид и ще редактираме това, което не е правилно. Не гледаме "Твоят мой живот" и съдържанието на рубриката ни, посветена на сериала, се позовава изцяло на озетите, разпространявани официално от продуцентската компания и телевизията. ;)
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Страхотен Сериал
Тъжно Гюрсален умира
А наистина ли Айше е Племенница на Лелята на Харун
Благодаря ви

Анонимен каза...

Теленовалес стига те обиждали Сериали в бг
Сериали в бг са супер сайт а вие стига сте се правили на важни
Сериали в бг са супер сайт
Аз се извинявам на сериали в бг искрено че обиждах Турските сериали и Индийските

Анонимен каза...

Искам да кажа и на двата Блока Теленовалес и Сериали в бг
Моля ви искрено да спрете да се карате
А Господин Димитьр от Теленовалес Моля ви не Одвинявайте
Сериали в бг
Сериали в бг са супер блок и са най добрите
Аз им се извинявам че Обиждах Турските и Индийските сериали
И се извинявам за всичко
Кой каквото иска да гледа и да харесва
И ако питате кой блок избирам
Избирам Сериали в бг

Анонимен каза...

И Господин Димир
Всеки човек може да сбьрка
Моля ви недейте да Одвинявате Хората
За кькьв се мислите и вие може да сбьркате
Моля ви стига вече сте Винили Сериали в бг
Извинявам се сбьркате името ви на 5 коментар

Предоставено от Blogger.