По-дълги епизоди на "Твоят мой живот" от 19 декември

декември 09, 2016
Празниците наближават, а с тях настъпват и промени в програмните схеми на родните телевизии. Само след седмица предстои да приключи
есенният телевизионен сезон по БТВ, като след това ще бъде дадено началото на зимния, за който от най-гледаната медия в България са подготвили поредни изненади. Предстои да се излъчи финалът на риалитито "Фермата", което ще наложи по-дълги епизоди от турския сериал "Твоят мой живот" и завръщането на обичан италиански сериали. По НоваТВ е време да бъде показан последният за втори сезон епизод от сериала "Откраднат живот". Вижте какво предстои в българския ефир през следващите две седмици в по-долните редове!

На 18 декември, следващата неделя, ще се излъчи големият финал на втория сезон на селското риалити "Фермата" по БТВ. Финалът на шоуто ще се излъчи на живо и ще бъде с продължителност от три часа - от 20.00 до 23.00 часа.

Считано от 19 декември (понеделник) турският сериал "Твоят мой живот" (Paramparca) ще излъчва по-дълги епизоди. Сагата с Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая ще започва както обикновено в 20.00, но ще приключва вече в 21.30 часа, а не в 21.00, както сега, като така един епизод ще бъде с продължителност средно от по 65 минути. Уточняваме, че до 16 декември (петък) включително сериалът ще излъчва по 45-минутен епизод дневно. След 19 декември единствено в петъците епизодът от драмата ще е само един час до 21.00 часа, след което следва "Комиците и приятели".

От 19 декември (понеделник) с нови епизоди се завръща хитовият италиански сериал "Страсти в Тоскана" (Le tre rose di Eva). Поредицата ще продължи от там, откъдето бе спряна през месец септември, т.е. от трети сезон. "Страсти в Тоскана" ще се излъчва от понеделник до четвъртък, веднага след епизода на "Твоят мой живот" - от 21.30 до 22.30 часа. В петък епизоди няма да бъдат предлагани.

Преминаваме към НоваТВ, за да съобщим кога ще се излъчи финалът на сезона на "Откраднат живот". Вторият сезон на българския сериал приключва в сряда, 14 декември, като ще се излъчи в обичайния си час на излъчване - от 21.00 до 22.00 часа. Говори се, че напролет сериалът ще се завърне с трети сезон, който най-вероятно ще бъде и последен.

Очаквайте скоро специална статия в СЕРИАЛИ в България, в която ще ви информираме за празничните програми на БТВ и НоваТВ!

2 коментара:

sara каза...

teksta e mnogo svetal za 4etene,dymite trqbva da badat qsni i tamni.

sp,snejito

Анонимен каза...

ДА ЭАБРАНЯТ ТЕЭИ ТУРСКИ СЕРИАЛИ И ИНДИСКИ ЭАВИНАГИ

Предоставено от Blogger.