"Турските актьори 24/7" (95): от 31 октомври до 6 ноември 2016 г.

ноември 06, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 6 ноември, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на СЕРИАЛИ в България  - "Турските
актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 31 октомври до 6 ноември 2016 г., разбирате сега от деветдесет и петото ѝ издание!

1) Новият тотален хит в южната ни съседка, за който говорят всички, е "Майка" (Anne) на StarTV! Както научихте от "Какво гледат в Турция?" по-рано тази седмица, новият проект счупи всички рейтинги по гледаемост. Актрисата, изпълняваща главната роля в него - Джансу Дере, като една типична звезда е с много изисквания и капризи, които биват удовлетворявани от страна на останалия екип. Наскоро обаче се заформил скандал на снимачната площадка между нея и отговарящия за облеклата режисьор. Той искал от Джансу да облече рокля, която пък тя не иска и тъй като никой не отстъпил, двамата повишили тон и всели смут сред всички останали. В крайна сметка Дере се наложила и така за една от сцените било избрано друго облекло.

2) Още новини за "Майка" (Anne)! Новата малка звезда на турското кино Берен Гьокйълдъз е може би най-скъпоплатеното дете-актьор в южната ни съседка в момента, тъй като за ролята си на трогналата цял свят Мелек получава по 5000 турски лири на епизод. Така месечният бюджет, който всъщност се прибира от нейните родители, е 20 000 лири. Въпреки това на фона на останалите по-възрастни нейни колеги, този хонорар е "нищожен", тъй като техните са десетки пъти по-големи.

3) Младата надежда на турското кино, която в момента участва в новия хитов криминален сериал "Отвътре" (Icerde) на ShowTV - Бенсу Сорал, наскоро даде интервю за турското издание на списание "Vogue". В него новата екранна партньорка на мега-звездата Чаатай Улусой сподели доста интересни неща от началото на своята актьорска кариера и от плановете си за бъдещето. "В началото ми казаха, че ще се снимам само два пъти в седмицата и че няма да се изморявам. Е, после ситуацията се оказа малко по-различно, но въпреки това много заобичах професията си!", споделя сестрата на Ханде Сорал от "Малки жени" и "Чучулигата" за първите си стъпки в бранша. А за плановете си разкрива: "Искам да живея в чужбина, да обиколя света и да избера своето местенце. Разбира се, ще се връщам от време на време в Турция, защото ще ми липсва. Но това на по-късен етап!".

4) След приключването на снимките на драмата "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem) преди повече от месец, актьорът Толгахан Сайъшман и половинката му Алмеда Абази заминаха на почивка в чужбина. Наскоро двамата се завърнаха след едномесечното си пътешествие и бяха забелязани от турските папараци в истанбулския квартал Бебек заедно. На двамата очевидно много им е била липсвала традиционната турска кухня, тъй като бяха заснети как хапват вкусно-вкусно дюнер в малко заведение за бързо хранене. След това актьорът от "Сезони на любовта" и грузинската му приятелка излязоха и се хванаха за ръце.

5) Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен бяха избрани за най-подхождаща си светска двойка в южната ни съседка след престижно интернет-проучване! Двете звезди, които се срещнаха и влюбиха една в друга на снимачната площадка на хита "Чучулигата" (Calikusu) преди три години, наскоро бяха забелязани от папараци заедно по улиците на тузарския истанбулски квартал Нишанташъ, като както обикновено, демонстрираха стил и класа с наистина звезден външен вид, сякаш излязли от някое списание.

6) Съпругата на най-известния турски актьор Къванч Татлъту - Башак Дизер, развива кариерата си на моден дизайнер. Наскоро бе открит най-новият ѝ бутик в Нишанташъ, в който тя ще работи заедно със своята близка приятелка и стилистка Дениз Маршан и на чието откриване присъстваше, съвсем естествено, и самият Къванч. На въпросите на журналистите относно новото ѝ начинание Башак отговори, че това място ще бъде едновременно и за пазаруване, но и за релаксиране и приятно прекарване на времето. А Татлъту разкри малко повече подробности около новия си сериал "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), започващ този четвъртък, 10 ноември, по StarTV: "Всъщност ние не снимаме сериал, а сякаш отглеждаме дете! Надявам се, че ще имаме високи рейтинги и че ще се харесаме на зрителите!".

7) Джейда Атеш отново заминава за САЩ! След като изминалото лято чаровната красавица от "Огледален свят" прекара заедно с любимия си Буура Топлусой, но за кратко се завърна в родината си, сега тя отново ще излети за страната на неограничените възможности. Там бизнесменът, с когото има връзка, ще ѝ осигури мечтания живот в Америка, но Джейда ще трябва да се завръща в Турция от време на време, за да завърши образованието си, започнала там. Така кариерата на актриса на Атеш очевидно ще е в застой в близкото бъдеще, след като и без това последните ѝ няколко проекта биваха белязани от провали.

8) Най-разделяната от турските медии светска двойка от дълго време насам е Бирдже Акалай-Сарп Левендоулу. Звездите, които се срещнаха и влюбиха една в друга на снимачната площадка на хита "Малкият господин" (Kucuk Aga) преди три години, наскоро бяха забелязани от папараци заедно и то - повече от щастливи в компанията си, хванали се за ръка. На въпросите на журналистите Сарп отговори, че не са разделени и че както могат и сами да видят, са много щастливи заедно. В момента Бирдже се снима в новия хит на StarTV "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir), а Сарп си е дал почивка от професионални ангажименти.

9) Шюкрю Йозйълдъз с нова половинка! Младият турски актьор най-сетне срещна любовта отново, след като през изминалата година имаше бурна връзка с актрисата Шюкран Овалъ, която предстои да гледаме у нас съвсем скоро във втория сезон на хита "Твоят мой живот", но с която се раздели. Близо година Шюкрю, познат у нас от "Надежда за обич", бе сам, но ето, че вече отново е в редиците на влюбените! Наскоро той бе забелязан от турските папараци в компанията на младата дизайнерка Рабиа Яман, която бе доста срамежлива и гледаше към земята, докато бе снимана в компанията на Йозйълдъз. На въпросите на журналистите относно новата му любов, той отговори, че все още са в процес на опознаване с Рабиа и че са заедно отскоро.

10) Известната турска актриса Синем Йозтюрк, която все още не сме гледали в българския ефир, но която стана световно-известна след участието си в хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), а отскоро се снима в новия трети сезон на драмата "Твоят мой живот" (Paramparca), наскоро даде интервю за известно издание, в което сподели интересни подробности за любовта си и сватбата си. Чаровницата се врече във вечна вярност на Мустафа Услу на 24 май т. г., като за първата си среща с него сподели следното: "От датата, на която се запознахме - 9 март, досега сякаш живея живота на Пепеляшка!". Пълното интервю със Синем очаквайте преведено съвсем скоро в СЕРИАЛИ в България!

11) Две от най-харесваните млади турски актриси в последно време, които станаха популярни след участието си в миналогодишния летен хит "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), най-сетне се срещнаха отново! Красавиците Ханде Ерчел и Бурджу Йозберг, които допреди половин година бяха екранни сестри, се срещнаха след дълга раздяла, причинена от доскорошните им професионални ангажименти. И докато проектът на Бурджу "Чудесният зет" (Sahane Damat) се провали и приключи, то този на Ханде "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz) се радва на огромен интерес. Двете приятелки бяха забелязани наскоро в малко заведение, където разговаряха повече от емоционално за най-различни теми над два часа на по чаша вино.

12) Напук на всички слухове, че са разделени, двама от най-харесваните влюбени турски актьори Илкер Калели и Бурчин Терзиоулу са заедно! Наскоро двамата, които продължават да се снимат в третия сезон на тоталния хит "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) на KanalD, наскоро бяха забелязани от турски папараци да открадват време за себе си и да вечерят заедно в малък ресторант в Армутлу. На излизане от него Илкер, който отскоро е новото рекламно лице на известната компания "Mavi", поздрави дебнещите ги журналисти и демонстрира щастието си с Бурчин.


13) Въпреки че се снимат вече две години в тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), между някои актьори в неговия екип чак сега започват да прехвърчат искри... Наскоро известната актриса Аху Яту и нейният колега Айхан Бозкурт, който по-рано т. г. бе посетен от екипа на предаването "Преди обед" и му бе взето ексклузивно интервю, бяха забелязани на излизане от известната механа "5 Cockteils", като красавицата дори заяви пред дебнещите ги папараци, че заедно с екранния ѝ партньор са се забавлявали заедно. По-късно бившият съпруг на Аху - всестранният талант Джем Йълмаз, също бе забелязан и на въпросите на медиите относно спекулираната ѝ нова връзка, той отговори, че тя има право на личен живот.

14) На 1 ноември, вторник, рождения си ден отпразнува известната турска актриса с германски произход Селма Ергеч! Любимката на милиони зрители отпразнува своята тридесет и осма годишнина на малко парти, на което сред присъстващите гости бяха нейни бивши колеги от хита "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), както и "Сърдечни работи" (Gonul Isleri) - последният проект, в който се включи преди две години. Сред тях бяха Нур Фетахоулу, Небахат Чехре, Синем Кобал и половинката ѝ Кенан Имирзалъоулу, Седеф Авджъ и други. В момента Селма се радва на своята първородна рожба и в скоро време няма да се завръща на екран. Пожелаваме ѝ всичко най-хубаво!

15) Наскоро една от най-известните турски актриси Серенай Саръкая даде кратко интервю за известна радио-програма. В нея чаровницата, която у нас доскоро гледахме като Мира от хита "Кварталът на богатите" (Medcezir), сподели, че с Керем Бурсин не са кой знае колко активна двойка и че предпочитат да прекарват време заедно усамотени, гледайки много сериали, на които се забавляват. За спекулираната отскоро музикална кариера, Серенай сподели, че не мисли да издава албум и че пеенето е по-скоро нейна мечта и не би би се превърнало в професия.

16) Бременна ли е Бурджу Кара? Този въпрос става все по-задаван в турското медийно пространство и в социалните мрежи. Наскоро звездата от "Сълзи над Босфора", която миналата година се омъжи за Фърат Парлак, излезе с официално изявление по този повод, което гласи: "Всички ме питат това. Усещам някакъв натиск върху мен, който не ми е приятен. Засега не съм бременна!". С тези свои думи красавицата опроверга всички слухове и спекулации по свой адрес. Напомняме, че за последно Бурджу се снима в провалилия се втори сезон на драмата "Гордиев възел" (Kordugum).

17) Известният турски актьор Шевкет Чорух най-сетне бе забелязан с новата си половинка, която дълго време криеше! Емблематичният екранен комисар Месут от хитовата полицейска драма "Опасни улици" (Arka Sokaklar) наскоро бе заснет от папараци на излизане от известно заведение заедно с новата си любов. И въпреки че двамата излязоха разделени, вероятно за да не привлекат внимание и да заблудят дебнещите журналисти, те не успяха да се спасят от зорките им погледи! Новата жена в живота на Шевкет се казва Йозге Турна, като двамата предпочетоха да запазят мълчание пред обсипалите ги с въпроси папараци.

Резултат с изображение за altin kelebek
18) Само след седмица, на 13 ноември (неделя), ще се проведе четиридесет и третата церемония по награждаването на престижните награди "Златна пеперуда" (Altin Kelebek), които са най-важни за турската телевизионна и музикална индустрия. Тя ще се излъчва на живо от 20.00 часа в ефира на KanalD, като кои ще бъдат победителите в категориите най-добър сериал, най-добър актьор, най-добра актриса, най-добър комедиен сериал, най-добър комедиен актьор, най-добра комедийна актриса, най-добро дете-актьор, най-добра двойка и най-добър режисьор за 2016 г. ще научите веднага след обявяването им в специалното издание на "Турските актьори 24/7", което ще се обновява периодично вечерта на 13-ти ноември и ще бъде финализирано в края ѝ с имената на всички призьори! Така ексклузивно само в СЕРИАЛИ в България ще научите първи кои са носителите на "Златна пеперуда 2016"!


Резултат с изображение за hare surel ve celil nalcakan
19) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 7 ноември, ще бъде финализиран брой №134 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 8 ноември, започва новият №135, който ще бъде обновяван всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 8 ноември, ще прочетете третото за сезона и шестнадесето подред издание от "Твоят мой живот", от което ще разберете какво ще се случи в новите епизоди от новия втори сезон на турския хит. В сряда, 9 ноември, ще можете да прочетете деветия брой от "От кухнята на...", в който ще Ви отведем на снимачната площадка на хита "Завръщане" (Sila). В четвъртък, 10 ноември, идва ред на петнадесетото за сезона и тридесет и пето подред "Двойно интервю", което ще бъде със звездите от хита "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) Харе Сюрел и Джелил Налчакан. В петък, 11 ноември, предстои деветият брой от "Гледна точка: зрител", от който ще разберете какви са впечатленията ми от новия телевизионен сезон 2016-2017 г. два месеца след началото му. В събота, 12 ноември, предстои деветото издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще разберете колко обсъждани бяха сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи за периода от 5 до 11 ноември 2016 г.
Какво предстои в новото ни онлайн-състезание "Всички любими звезди 2016"? Във вторник, 8 ноември, ще станат ясни имената на осмите номинирани за изгонване участници, като тогава започват и осмите елиминации във формата. В петък, 11 ноември, ще стане ясен единадесетият участник, отпадащ от него!

1 коментар:

Анонимен каза...

Продължавате упорито да превеждате заглавието на новия сериал на Чаатай Улосой като "Отвътре". Правилното е "Вътре". В сериала много често в диалозите между героите има игра на думи със заглавието: "Вътре ли си?" (İçeride misin?)

Предоставено от Blogger.