"Турските актьори 24/7" (93): от 17 до 23 октомври 2016 г.

октомври 23, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 23 октомври, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на СЕРИАЛИ в България
 - "Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 17 до 23 октомври 2016 г., разбирате сега от деветдесет и третото ѝ издание!

1) Все още не е напълно сигурно дали младата мега-звезда Хазал Кая, станала световно-популярна след участията си в хитовете "Забраненият плод" и "Огледален свят", ще се завърне на екран през новия телевизионен сезон 2016-2017 г. След многото спекулации, стана ясно, че досега Хазал е получила предложения за участия в четири сериала, върху две които в момента се колебаела и обмисляла. Едно обаче е сигурно - че ако Хазал се завърне на екран, това ще се случи най-рано през януари, тъй като началото на снимачния процес на двете предложения, отправени към нея, били насрочени за тогава. Напомняме, че за последно Кая се снима в провалилата се драма "Марал" (Maral) през 2015 г., приключила заради ниски рейтинги. 

2) Известният турски певец и актьор Керемджем, когото от 1 ноември (вторник) предстои да гледаме в България като Атеш в най-новия турски сериал "Моят живот" (O Hayat Benim) по Диема Фемили, има нова приятелка! Тази информация плъзна в турските медии, след като преди няколко дни любимецът на хиляди зрителки бе засечен от турските папараци на излизане от известна механа заедно със своя близък приятел Мехмет Тургут и с две непознати за аудиторията дами, с една от които Керемджем показваше необикновено близки отношения, шегувайки се и усмихвайки се. На въпросите на журналистите дали между тях се е зародила любов, те не пожелаха да отговорят, като въпросното момиче дори закри лицето си с ръце. Очевидно обаче Керемджем окончателно се е разделил с бившата си любима и екранна партньорка Езги Асароулу, противно на информацията, че двамата са се събрали отново за снимките на четвъртия сезон на "Моят живот"...

3) Има повече яснота около завръщането на изключително популярния турски актьор Енгин Акюрек на екран! Работното заглавие на сериала, който той ще оглави, е "Цената на смелостта" (Cesaretin Bedeli), като в него харизматичният любимец на милиони зрителки по света, станал известен в България от хитовете "Брак с чужденец" и "Пепел от рози", ще пресъздаде образа на лекар. Наскоро той бе забелязан от папараци да чете сценарий и да пие кафе в отдалечена от големия град гориста местност, на спокойствие и тишина. А дали негова екранна партньорка ще бъде Серенай Саръкая, както се спекулира през последните седмици, предстои да разберем!

4) Известната млада турска актриса Хазал Кючюккьосе, която у нас сме гледали в хитовете "Морска звезда" и "Прости ми", наскоро даде интервю за новия брой на турското издание на списание "InStyle". В него чаровницата, снимаща се в момента с главна роля във втория сезон на драмата "Черна обич" (Kara Sevda), споделя любопитни неща около личния си живот, любовта си и професионалните си планове и мечти. "Любовта е нещото, заради което се прибирам у дома!", заяви екзотичната красавица. А относно кариерата си: "Засега няма да се снимам в игрален филм, но човек никога не знае какво ще му се случи. Иначе мечтая да се снимам заедно с Натали Портман". 

5) Наскоро започнаха снимките по новия дългоочакван и обещаващ сериал "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), който стартира през ноември по StarTV. Актрисата, която ще изиграе главната роля в него - Туба Бююкюстюн, от началото на снимачния процес все по-рядко се вижда със семейството си, което я прави по-емоционална напоследък... Наскоро чаровницата помолила екипа за час почивка, през който се затворила сама в караваната му и според близки до нея провела телефонен видео-разговор със своя съпруг и известен актьор Онур Сайлак, който пък се снима в историческия проект "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin). Двамата толкова си липсвали взаимно, че на излизане от караваната на "Смели и красиви" Туба била с насълзени очи и видимо разстроена, но помолила колегите си да продължат работа и да не се притесняват за нея. Любопитно е кой се е заел с гледането на техните близначки Мая и Топрак, докато родителите им са почти постоянно на снимачните площадки на новите си сериали...

6) Известната млада турска актриса Гизем Караджа пълноценно се възползва от своята ваканция и отсъствие от екран. Наскоро чаровницата, позната у нас от хитовете "Опасна красота", "Надежда за обич" и "Пътят на Емир", бе забелязана от турските папараци на излизане от големия истанбулски търговски център Zorlu в компанията на своя любим Кемал Екмекчи. Пред журналистите Гизем обясни, че досега двамата са гледали филма "В ада" (Cehennem), а след това и са обядвали заедно. Двамата влюбени изглеждаха повече от щастливи един с друг. Напомняме, че за последно Караджа се снима в провалилата се драма от изминалата пролет "Истанбулски улици" (Istanbul Sokaklari).

7) Фахрие Евджен наскоро бе засечена от турски папараци на снимачната площадка на хита "Черна обич" (Kara Sevda), в който главната роля бива изигравана от нейната половинка Бурак Йозчивит. На въпросите на журналистите дали скоро чаровницата от "Листопад", "С Русия в сърцето" и "Чучулигата" ще се завърне на екран, тя отговори, че досега е получила много предложения за участия, но е изключително внимателна при обмислянето им и че досега не се е спряла на нещо съществено. А на наскоро появилите се спекулации, че красивото ѝ лице е плод на естетическата хирургия, Фахрие отговори: "В момента съм на 30 години и нямам нито една пластична операция по себе си". Сами можете да направите сравнение между нейна снимка от преди десет години и такава от днес вдясно и да си направите изводи за истинността на тези нейни думи... 

8) На 21 октомври, петък, се състоя дългоочакваната премиера на най-обещаващия игрален филм тази есен в Турция "Нашето място" (Ikimizin Yerine)! На него, както подобава, присъстваше целият му екип, включително и актьорите, въплътили се в главните му роли - Серенай Саръкая и Неджат Ишлер! Пред присъствалите журналисти чаровната млада актриса, която в момента гледаме у нас във финалните епизоди на хита "Кварталът на богатите", сподели, че за нея е голям късмет, че за втори път е имала възможността да се снима заедно с Неджат. Той пък, от своя страна, добави, че не приема всяко отправено му предложение, но сценарият на "Нашето място" много му допаднал и затова се съгласил да участва в него. На премиерата на филма присъстваше и половинката на Серенай - Керем Бурсин. Тя се състоя в големия истанбулски търговски център Zorlu. 

9) Младата турска актриса с очарователна усмивка Селин Шекерджи, позната у нас от тийн-хита "Ангели-пазители" (Melekler Korusun), наскоро бе спипана в пикантна ситуация! Чаровницата, снимала се за последно в провалилата се лятна романтична комедия на ATV "Колоритно" (Rengarenk), продължила по-късно като "Ветеран" (Kacin Kurasi), бе забелязана на плажа в Чешме, радвайки се на последните по-топли дни. Впечатление на папараците направи, че красавицата смени долния си бански. Няколко дни по-късно журналисти спипаха Селин в голям търговски център, като питайки я за тази конфузна ситуация, тя отговори в типичния си позитивен стил: "Кое му е странното? От малка си сменям банския. Това за мен е нещо напълно нормално!"

10) Наскоро се проведе събиране на благотворителна организация, в която членува известната турска актриса-ветеран Хатидже Аслан. Любимката на няколко поколения зрители, позната в България чрез ролите си в хитовете "Млечният път" и "Сезони на любовта", се появи в изключително предизвикателна и неприсъща за възрастта ѝ визия - облечена в рокля, подчертаваща бюста и чисто голия ѝ гръб. На въпросите на журналистите по повод тоалета ѝ тя отговори: "Правя всичко по силите си да изглеждам добре и докато успявам, ще го показвам! Храня се доста внимателно, това е тайната на фигурата ми". 

11) Както информирахме преди няколко седмици, по последна информация известните турски актьори Сонгюл Йоден и Кенан Имирзалъоулу ще се завърнат съвсем скоро като двойка на голям екран в игралния филм "Cingöz Recai". Наскоро чаровницата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги", бе забелязана от турските папараци да се разхожда в Коручешме, като на въпросите им дали наистина ще се включи в този проект и ще си партнира със звездата от "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара", тя не отговори, а предпочете да замълчи. Дали защото не ги чу и беше със слушалки в ушите, или защото не пожела, само можем да гадаем...

12) На провелия се филмов фестивал в Кан, Франция, на който бяха представени и редица турски сериали, бяха откупени правата на два от тях - "Отвътре" (Icerde) с Чаатай Улусой и Арас Булут Ийнемли и "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) с Бергюзар Корел и Халит Ергенч. По този повод любимата двойка на Турция, чийто най-нов сериал започва на 27 октомври (четвъртък) по KanalD, замина наскоро за няколко дни в малкото градче, където се срещна с представителите на престижния телевизионен пазар MIPCOM. Там продуцентите поздравили Бергюзар и Халит и споделили, че именно заради техните феноменални превъплъщения в Онур и Шехерезада отпреди години в хита "1001 нощ" (Binbir Gece), превърнал се в световен феномен, сега са откупили правата за най-новия им проект, в който отново си партнират. 

13) Наскоро младата надежда на турското кино Ханде Ерчел, чиято звезда изгря миналата година в хитовата младежка драма "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), наскоро бе забелязана доста почерпена с алкохол. Чаровницата, която в момента се снима в романтичната комедия "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), бе видимо пияна, но запазила въпреки това здравия си разум, като за да не подложи на риск своя и живота на други пътници и шофьори, тя предпочете да се прибере от ресторанта, в който беше заедно със свои приятели, с услугата "Drink&Drive", като извика шофьор за тази цел. По този начин Ханде даде пример, че може едновременно и да се почерпиш, но и да не застрашаваш живота на околните и своя, шофирайки след това. 

14) Наскоро чаровната турска актриса Гюпсе Озай, която стана популярна като скандалната половинка на мега-звездата Баръш Ардуч от "Любов под наем" (Kiralik Ask), наскоро бе забелязана от турските папараци на излизане от известна истанбулска механа. Недолюбваната от фенките на Баръш негова половинка сподели пред журналистите, че връзката ѝ с него върви повече от добре, както и че в момента се снима в комедия ("Gorumce" с Буура Гюлсой и Еда Едже) и затова напоследък е толкова превъзбудена. А на въпросите дали скоро ще се снима в сериал, Гюпсе отговори: "Не мисля да се включвам в сериал. С киното засега ми върви много добре". 

15) След раздялата си с екранния си партньор в тоталния хит "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) Октай Кайнарджа, известната турска актирса Дениз Чакър не спира да му прави своеобразно намеци. Наскоро това се случи в профила на звездата от "Листопад" и "Ифет" в Instagram, където тя сподели своя снимка, на която е повече от щастлива и държаща десетки розови балона под формата на сърца в ръцете си. Към този фотос Дениз сподели: "Добре, че все още има нещо, което да ме направи щастлива - тези балони...". Феновете ѝ веднага се запитаха към кого е отправен този намек, като бързо се досетиха. 

Резултат с изображение за ezgi asaroğlu ve keremcem
16) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 24 октомври, ще бъде финализиран брой №132 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 25-ти, започва новият №133, който ще бъде обновяван всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 25 октомври, започва вторият сезон на рубриката ни "Твоят мой живот", в чието първо за сезона издание ще разберете какво ще се случи в първите пет епизода от новия втори сезон на турския хит, стартиращ на 26 октомври по БТВ. В сряда, 26 октомври, ще можете да прочетете шестия брой от "От кухнята на...", в който ще Ви отведем на снимачната площадка на хита "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiye). В четвъртък, 27 октомври, идва ред на тринадесетото за сезона и тридесет и трето подред "Двойно интервю", което ще бъде със звездите от хита "Моят живот" (O Hayat Benim) Езги Асароулу и Керемджем. В петък, 28 октомври, предстои седмият брой от "Гледна точка: зрител", от който ще разберете кои турски актьори и актриси ме разочароваха през последните години. В събота, 29 октомври, предстои седмото издание от "Какво коментират в Турция?", в което ще разберете колко обсъждани бяха сериалите в южната ни съседка в социалните мрежи за периода от 22 до 28 октомври 2016 г. И в неделя, 30 октомври, идва ред на брой №94 от "Турските актьори 24/7"!
Какво предстои в новото ни онлайн-състезание "Всички любими звезди 2016"? Във вторник, 25 октомври, ще станат ясни имената на шестите номинирани за изгонване участници, като тогава започват и шестите елиминации във формата. В петък, 28 октомври, ще стане ясен деветият участник, отпадащ от него!  

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.