"Твоят мой живот" (14): какво да очакваме в началото на сезона?

октомври 25, 2016
Здравейте, приятели! Вторник е, 25 октомври, и днес с новия си втори сезон се завръща една от най-успешните ни рубрики през изминалата есен
и зима - "Твоят мой живот"! Причина за това е започването на новия втори сезон на едноименния хитов турски сериал утре вечер, 26 октомври, от 20.00 часа по БТВ. Занапред всеки вторник първо при нас предстои да разбирате какво ще се случи във всеки следващи пет епизода от мелодрамата с участието на Нургюл Йешилчай, Еркан Петеккая и Ебру Йозкан в главните роли. Важно е да добавим, че във втория сезон с нова главна роля се включва любимецът на зрителите Баръш Фалай, когото до днес гледахме в сериала "Кварталът на богатите" и с когото няма да се разделим изобщо от ефира. Време е да започваме и да разберем какво да очакваме в първите пет епизода от новия сезон на "Твоят мой живот" (Paramparca), които ще се излъчат на 26, 27, 28 и 31 октомври и 1 ноември!

След взрива в гаража, Джихан и Гюлсерен чуват писъците на падналата във водата Хазал. Те веднага се притичват на помощ и с много усилия успяват да я спасят от удавяне. В морето обаче с Хазал се случва нещо наистина интересно - тя успява да раздвижи крака си. Дилара се оказва на косъм от смъртта, след като секунди преди бомбата да избухне, излиза от имението. 
Инцидентите в имението ангажират изцяло вниманието на Джихан и той не разбира за бедата, в която е Озан. Междувременно Дилара се връща там и иска от съпруга си да изгони Гюлсерен от имението. С решението, което Джихан взема, изправя пред опасност жената, която обича.
От чужбина пристига Харун (Баръш Фалай), който бива посрещнат от Хандан. Причината за неговото завръщане в родината му е отмъщение за семейство Гюрпънар. Готов на всичко, за да нарани и отмъсти на Джихан и Дилара, заричайки се, той започва със своя опасен план. 
Жаждата за отмъщение на Харун е породена от факта, че в миналото заради Джихан и Дилара той губи свой много близък човек. "Нека всеки поет от тях дъх да бъде отровен!", това са неговите думи. 
Джихан разбира последен за завръщането на своя най-голям враг и е изключително напрегнат. В този момент единствено Гюлсерен е до него и му обещава, че дори и в най-голямата буря и трудност, ще бъде до него и ще го обича.
Хазал, след инцидента във водата, се раздвижва и дори успява да проходи. Тя обаче крие това от всички, за да продължи цялото внимание в семейството да бъде отправено към нея. 
Дилара се опитва по всякакъв начин да изгони Гюлсерен от имението, но дали ще успее?
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от тазседмичното първо за сезона и четиринадесето подред издание от "Твоят мой живот"! Следващото второ за сезона и петнадесето подред очаквайте следващия вторник, 1 ноември! Броевете от предишния сезон можете да си припомните чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.