ЕКСКЛУЗИВНО: спират "Кварталът на богатите" за "Твоят мой живот"

Изненадващи и напълно неочаквани промени предстоят по БТВ от началото на месец октомври. В ефира на най-гледаната българска телевизия
се завръща един дългоочакван турски сериал със своя втори сезон, а друг преустановява излъчването си броени епизоди преди големия си финал. В по-долните редове разбирате какво предстои в ефира на БТВ още през първата седмица на следващия месец!

Както първи съобщихме, турският хитов сериал "Кварталът на богатите" (MedCezir), излъчващ се в момента всеки делничен ден от 20.00 часа по БТВ, преустановява своето излъчване. Последният епизод от сериала с Чаатай Улусой и Серенай Саръкая в главните роли ще бъде излъчен следващия петък, 30 септември, от 20.00 до 21.00 часа. До големия финал на "Кварталът на богатите" (MedCezir) остават по-малко от 20 епизода, но по неизвестни причини БТВ прекратява въртенето му. Какво ще се случи със сериала и кога ще бъдат излъчени кулминационните му серии - следете СЕРИАЛИ в България, за да разберете!

На мястото на "Кварталът на богатите" стартира дългоочакваният от зрителите нов сезон на най-гледания турски сериал у нас за 2015 г. "Твоят мой живот" (Paramparca). Вторият сезон на мелодрамата с Еркан Петеккая и Нургюл Йешилчай стартира на 3 октомври, понеделник, като епизоди от него ще се излъчват всеки делничен ден от 20.00 до 21.00 часа, след което следва поредният епизод от риалитито "Фермата" до четвъртък и "Комиците и приятели" в петък. В средата на сезона Нургюл Йешилчай, която изпълнява ролята на Гюлсерен, умира. На нейно място зрителите ще видят нова главна героиня, изпълнена от Шюкран Овалъ, която ще бъде новата екранна партньорка на Еркан Петеккая (Джихан) и ще влезе в ролята на психоложката Айше.

"Твоят мой живот" (Paramparca) се завърна едва преди два дни - на 19 септември (понеделник) от 20.00 часа в Турция, където започна третият му сезон в ефира на StarTV. Главната роля в новия сезон на поредицата се изпълнява от Муне Тугай, която ще бъде новата любов на екранния Джихан в премиерните епизоди на сагата в южната ни съседка. Следете "Какво гледат в Турция?", от където всяка седмица ще научавате какви рейтинги е постигнал епизодът на сериала в южната ни съседка!

Освен тези промени, в ефира на БТВ ще настъпят и други такива. Повторенията на турския сериал "Незабравима" (Unutulmaz) и немския "Лекар в планината" ще стартират на 3 октомври (понеделник) по БТВ, а не на 26 септември, както първоначално ви съобщихме. "Незабравима" ще се излъчва всеки делничен ден от 13.30 до 14.30 часа, а "Лекар в планината" веднага след това - от 14.30 до 15.30 часа. Последните епизоди на "Север-Юг" (Kuzey Guney) и "Сияйна луна" (Saraswatichandra), които също се преустановяват, ще бъдат излъчени на 30 септември (петък), следователно от 13.30 до 14.30 и от 14.30 до 15.30 часа.

8 коментара:

Анонимен каза...

Е това вече е върхът на безобразието!!! Като че ли на някого вече му се гледа идиотския Мой твой живот...

Анонимен каза...

o4akva li se skoro i nqkoi nov indiiski serial?

Анонимен каза...

И какво, никога ли няма да излъчат финала на "Кварталът на богатите"?! Този сериал има хиляди почитатели и фен-клубове у нас, да направят онлайн-подписка и да протестират! Това е като спирането на "Великолепният век" от Диема фемили!

Анонимен каза...

Най после тоя тьп Квартарьт на богатите да спрьт
Браво
Браво Стига вече с тази тьпотия
Лека вечер

Анонимен каза...

Квартала върви до 9, не 9:30 както сте писали. Започнете да проверявате информацията си най-накрая!

Админ каза...

До 2 коментар:
Здравейте,
Вероятно такива ще започнат след финалите на "Малката булка" и "Светлината на моя живот".
Леки и успешни дни! :)

До 5 коментар:
Здравейте,
В петъчните дни, когато няма издания от "Фермата", се излъчва до 21.30 часа!
Леки и успешни дни! :)

До всички останали коментари:
Здравейте,
Благодарим за мнението! За съжаление, нищо не можем да направим, такова е решението на БТВ.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

https://mobile.facebook.com/Против-спирането-на-Кварталът-на-богатите-по-Btv-1790385917849681/?rc=p&refid=52


ВСИЧКИ,КОИТО НЕ ИСКАТ СЕРИАЛА ДА СЕ ПРЕКРАТИ,ДА ИЗПЪЛНЯТ НАПИСАНОТА ВЪВ ФБ СТРАНИЦАТА,КОЯТО Е СПЕЦИАЛНО НАПРАВЕНА ПРОТИВ СПИРАНЕТО МУ.

Анонимен каза...

Някой може ли да ми каже до кой оригинален епизод е стигнал Твоя мой живот у нас?

Предоставено от Blogger.