"Турските актьори 24/7" (88): от 12 до 18 септември 2016 г.

септември 18, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 18 септември, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на СЕРИАЛИ в България
- "Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Освен това обаче, с началото на есенния сезон, в нея вече ще можете да виждате и какво са споделяли Вашите любимци в профилите си в социалната мрежа Instagram в раздела в края на всяко едно ново издание "Турските актьори 24/7 в Instagram"! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 12 до 18 септември 2016 г., разбирате сега от осемдесет и осмото ѝ издание!

1) Хазал Кая започна да тренира бокс! Младата надежда на турското кино, известна у нас от участията си в хитовете "Забраненият плод", "Ангел-пазител", "Огледален свят" и "Изкушение", посещава професионални курсове по този спорт вече четири месеца. Според мнозина това нейно ново занимание не е никак случайно, а е наложително, тъй като предстои да се включи с главна роля в нов проект на продуцентска компания Ay Yapim, партнирайки си със също толкова популярния Керем Бурсин от "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken). Напомняме, че любимецът на милиони млади зрителки по света също усилено тренира бокс през последната година, подготвяйки се за най-новата си роля. Следете ни за повече официални подробности! 

2) Бурчин Терзиоулу и Илкер Калели ще се женят! Любимците на милиони зрители по света, чиято любов се роди на снимачната площадка на тоталния хит "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), продължаващ съвсем скоро с трети сезон, са взели решението да сключат бряг по време на лятната си почивка в курорта Мармарис. Според сигурни източници именно там Илкер, познат у нас чрез ролята си в "Тайни", е предложил брак на Бурчин, която пък у нас сме гледали в "Езел" и "Милост". Чаровната Терзиоулу е казала заветното "да" на харизматичния Калели и така двамата актьори вече са сгодени! Очаква се сватбата им да се състои чак през следващото лято, тъй като през следващите месеци и двамата ще са заети изцяло със снимките на криминалната драма, в която вдъхват живот на героите си Айшегюл и Пойраз. 

3) В името на любовта си към младата актриса Аслъ Енвер, известният турски поп-певец Мурат Боз взе изненадващо решение! Отскоро една от най-коментираните и обичани светски двойки в южната ни съседка е в трескаво търсене на нова къща, в която да се настани и да живее заедно. Това било най-голямото желание на чаровницата от сериалите "Мечтатели" и "Тайни", която настоявала от своята половинка двамата, като всички влюбени, да споделят един дом и да свият свое общо любовно гнездо. Съгласявайки се на нейното искане, Мурат направил изключително голям компромис със самия себе си, тъй като въпреки многото си предишни връзки, сред които със Синем Кобал и Фахрие Евджен, той никога не живеел заедно с тях. Това негово решение от друга страна пък показва колко сериозни са намеренията му към Аслъ. 

4) Младата надежда на турското кино Пелин Карахан, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Мечтатели" и "Великолепният век", продължава да се снима във втория сезон на драмата на ATV "Достатъчно" (Yeter). Наскоро обаче чаровницата, която съчетава успешно актьорската професия с майчинството, отдели време за семейството си и публикува в профилите си в социалните мрежи свое selfie, на което позира заедно с почти двегодишния си син Али-Демир и с неговия дядо и неин баща. Фотосът за отрицателно време събра изключително голям брой харесвания и разтопи сърцата на феновете на Пелин. 

5) Покрай големия празник в Турция, провел се през изминалата седмица, всички актьори успяха да отделят повече време за себе си, за семействата си и за любимите си занимания, тъй като бяха освободени от снимки по техните проекти. Сред тях бе и любимецът на милиони зрителки по света Чаатай Улусой, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Огледален свят" и "Кварталът на богатите", който бе забелязан от папараците на излизане от голям истанбулски търговски център, в който вероятно преди това е пазарувал. Актьорът, който от утре предстои да гледаме в новия му сериал "Отвътре" (Icerde) по ShowTV, реагира с усмивка на чакащите го отвън журналисти, като пред тях поздрави всички свои съграждани и им пожела весело прекарване на празника. 

6) Неслихан Атагюл остана без шофьор! Младата звезда от сериалите "Листопад" и "Двете лица на Истанбул" отскоро е в трескаво търсене на свой нов шофьор, след като досегашният ѝ напусна. Причина за това решение на вече бившия служител на Неслихан били нейните непрестанни капризи и желания, които той не бил длъжен да изпълнява, но му се е налагало да прави. Въпреки опитите си да го разубеди, Атагюл, която в момента се снима във втория сезон на хита "Черна обич" (Kara Sevda), не успяла и така шофьорът ѝ напуснал след едногодишен стаж при нея. Поради тази причина близки и приятели на чаровницата споделят, че отскоро тя е доста изнервена и раздразнителна. 

7) Къванч Татлъту и Башак Дизер заминаха на почивка в Маями, САЩ! Съпрузите, които се врекоха във вечна вярност един в друг през февруари т. г. в Париж, решиха да се нарадват на последните по-топли и летни дни не в родината си, където биха били доста притеснявани от фенове и папараци, а в един от най-големите американски щати. Двамата бяха забелязани преди няколко дни на летището в Истанбул от журналисти, като пред тях Къванч разкри повече подробности около новия си проект "Смели и красиви" (Cesur ve Guzel), стартиращ другия месец по StarTV. Относно него той сподели следното: "След излъчването на рекламния тийзър получихме много добри мнения и коментари. Ще играя различна от досегашните си роли, сценарият бе променен". 

8) Снимките по новия втори сезон на хитовата драма "Гордиев възел" (Kordugum) продължават с пълна пара! Отскоро голяма част от снимачния екип на поредицата снима в областта на Мугла, където главният герой - Али-Неджат, ще се установи след редица драматични събития в живота си. Преди дни папараци заснеха как актьорът, изпълняващ основната роля в проекта на Endemol Shine Turkey и FOX - Ибрахим Челиккол, кара кайтсърф в морето. Впечатление на журналистите направи това, че атлетичният любимец на зрителките не използва дубльор за заснемането на тези сравнително опасни сцени. Освен това се наблюдава и промяна във външния вид на актьора от "Ифет", "Милост" и "Черни планини", който е пуснал брада. Ексклузивни снимки от снимачния процес на "Гордиев възел", завръщащ се с нови епизоди в четвъртък, 22 септември, вижте вляво!

9) ШОК! Изключително популярната актриса Дениз Чакър, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Листопад", "Великолепният век" и "Ифет", напуска екипа на тоталния хит "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumda Olmaz)! В средата на втория сезон от криминалната драма на ATV, който започва съвсем скоро, чаровната брюнетка ще напусне проекта, но на нейно място като нова екранна партньорка на главния актьор Октай Кайнарджа ще дойде не по-малко известна и обичана нейна колежка. Това е Мерием Узерли от "Великолепният век", която дори вече е подписала договор за участие с продуцентите на "EDHO", според който ще получава по 50 000 турски лири на епизод или по 200 000 месечно. Според слуховете причина за напускането на Дениз е нежеланието на нейния екранен партньор Октай, с когото имаше шестмесечна връзка т. г., да се снима заедно с него в общ проект. 

10) Седа Бакан, която отскоро се снима в новия хит на FOX и Ay Yapim "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) с Кадир Доулу, замина за гръцкия остров Миконос по случай големия празник в южната ни съседка, заради който целият снимачен екип на проекта ѝ бе разпуснат. Тя бе забелязана на истанбулското летище заедно със своя съпруг Али Ерел, с когото е прекарала няколкодневната си извънредна ваканция. Пред журналистите, забелязали ги, Седа направи изненадващо изявление и съобщи, че напуска екипът на риалити-шоуто "Турция търси талант" (Yetenek Sizsiniz) на TV8, в което бе част от журито през последните седмици. Вероятната причина за това нейно решение е натовареният ѝ график около снимките на "Научи ме да обичам". 

11) Наскоро младата надежда на турското кино Ханде Ерчел, станала изключително популярна след миналогодишното си участие в тийн-хита "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), даде изявление пред турските медии. Чаровницата, снимаща се в момента в романтичната комедия на ShowTV "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), сподели своето мнение за любовта и за това каква е тя, когато се влюби... "Влюбена съм, когато мечтите ми станат реалност. И обратното. Винаги се случва така! Или пък когато той иска да отиде някъде, а аз се съглася да го последвам без да се замисля за причината и мястото, значи съм много влюбена!", довери Ханде. Тези нейни думи се отнасят за половинката ѝ Екин Мерт Даймаз - актьор, участващ в момента в селската комедия на FOX "Радостта от живота" (Hayat Sevince Guzel). 

12) Керем Бурсин ще играе не само боксьор в новия си проект с работно заглавие "Този град ще стане скрит" (Bu Şehir Arkandan Gelecek)... В сериала на Ay Yapim, който се подготвя вече от година насам, героят на Керем ще се казва Али и ще владее пет езика, ще се занимава с риболов, а също така ще бъде и... чилиец! Единственият друг сигурен кадър в актьорския състав на поредицата към момента е актьорът-ветеран Гюркан Уйгун, който ще играе ролята на баща на Али (Керем). Вече е ясно и каква ще бъде първата сцена от сериала: героят на Бурсин ще показва бойните си умения, върху които работи вече от година, в открито море! 

13) Напоследък се разпространяват редица слухове, че актрисата Елчин Сангу, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Една любовна история" и "С Русия в сърцето", проявява изключително големи капризи на снимачната площадка на романтичната комедия с нейно участие "Любов под наем" (Kiralik Ask), завръщаща се с втори сезон в петък, 23 септември. Те гласяха, че от нейните безкрайни желания и недоволствия целият снимачен екип бил възмутен и вдигнал ръце. Наскоро обаче продуцентската компания Ortaks Yapim, създала проекта на StarTV, излезе с официално изявление, според което снимачният процес на "Любов под наем" продължава да преминава все така спокойно и ведро, както досега. 

14) Пелин Карахан отново е бременна! Чаровната актриса, снимаща се в момента във втория сезон на драмата "Достатъчно" (Yeter), завръщаща се от следващия четвъртък, 22 септември, в ефира на ATV, чака второто си дете, след като преди почти две години се роди първородният ѝ син Али-Демир, плод на любовта ѝ с Бедри Гюнтай, за когото се омъжи през 2014 г. Звездата от сериалите "Мечтатели" и "Великолепният век" е в начална фаза на своята бременност, като се очаква до настъпването на термина ѝ и невъзможността ѝ да се снима, да приключи участието си в "Достатъчно" - или с нейното напускане, или с финализирането на целия сериал, който и без това не отчита достатъчно високи рейтинги.

15) Бременна ли е Мерием Узерли? Този въпрос е един от най-задаваният в турското медийно пространство през последните дни, след като актрисата от "Великолепният век", която за последно се снима в провала "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi) и която предстои да участва във втория сезон на тоталния хит "Без бандити светът е невъзможен" (EDHO), сподели в профилите си в социалните мрежи своя лятна снимка от яхта, на която позира по бански и на която се вижда леко порасналото ѝ коремче. След множество спекулации и слухове, Мерием излезе с официално изявление, че не е бременна и че по-големият ѝ корем се дължи на по-свободния хранителен режим, който е спазвала през лятото. В момента тя има връзка с по-младия от нея Алп Йозджан. 

16) Известната с изцяло натуралния си и естествен външен вид актриса Неслихан Атагюл наскоро прибягна тайно до пластичната хирургия, с което разочарова не един и два свои фена, харесвали я именно заради това, че няма никакви корекции по себе си. Наблюдателните зрители забелязаха, че отскоро чаровницата от "Черна обич" (Kara Sevda) няма торбички под очите, каквито имаше допреди. Според близки до Неслихан те ѝ създавали големи комплекси и въпреки опитите на гримьорите ѝ да ги скриват с макиаж, това не помагало много-много. Затова Атагюл прибягнала до прастичната хирургия, подлагайки се на операция за отстраняването на очните торбички. 

17) Кенан Имирзалъоулу взе тежко решение. След редица терористични атаки в Истанбул, случили се през последните няколко месеца, туризмът към града значително е намалял заради страха на чужденците и икономиката на страната в това отношение в момента е в не много добро състояние. Това достигна и известният актьор от "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара", който наскоро бе принуден да затвори два от малките си семейни хотела, намиращи се в истанбулския квартал Джихангир. Причината за това крайно негово решение било огромното понижение в интереса към тях, който в крайна сметка се оказало и фатално за продължаването съществуването им, въпреки че в началото много туристи отсядали в тях по време на почивките си. 

18) Започнаха снимките по новия филм "Безкрайна любов" (Sonsuz Ask)! В нея главните роли са поверени на изключително популярния актьор Мурат Йълдъръм от "Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Голямата лъжа" и на една от най-красивите турски актриси Фахрие Евджен от "Листопад", "С Русия в сърцето" и "Чучулигата"! Режисьор е Ахмет Катъксъз, сценарист е Дениз Акчай Катъксъз. Една от най-чаканите и обещаващи кино-ленти ще направи своята премиера по турските кина през месец февруари 2017 г. Героите на Мурат и Фахрие в нея ще бъдат двама коренно различни млади души, които ще се влюбят един в друг след редица обстоятелства. 

19) Вместо да заминат на меден месец, новоизлюпените съпрузи Берк Октай и Мерве Сарапчоулу останаха в родния си Истанбул, тъй като известният актьор в момента усилено работи по новия сезон на хитовата романтична комедия "Състояние на връзката: сложно" - "Състояние на връзката: женени" (Iliski Durumu Karisik). Наскоро двамата бяха забелязани от папараци да се разхождат в тузарския квартал Нишанташъ. На въпросите на обсадилите ги журналисти дали биха се снимали заедно в някой проект някой ден, съпругата на любимеца от "Опасни улици" и "Надежда за обич" отговори доста изненадващо със следните думи: "Аз имам фобия от камери. Дори ми е трудно да давам интервюта. В момента пред вас се чувствам зле. Нека всеки си върши работата, моята не е на актриса".

20) ТУРСКИТЕ АКТЬОРИ 24/7 В INSTAGRAM - от 12 до 18 септември 2016 г.

Фахрие Евджен празнува Курбан Байрам в Дания
Бурак Йозчивит празнува Курбан Байрам в Дания
Аху Яту се радва на последните ленти дни в Бодрум
Арзум Онан ("Цвете от изтока") 
Гьокче Бахадар ("Листопад")
Ханде Атаизи ("Ангелският остров")
Хазал Кая заедно с баба си
Leyla Lydia Tuğutlu tatilde
Лейля Лидия Туутлу ("Див мед" и "Сладко отмъщение")
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu
Еркан Колчак Кьостендил и Джансу Тосун от "Фамилия"
Бурчин Терзиоулу
Фунда Ерийт ("Справедливостта на Кара")
Нур Фетахоулу
Серенай Саръкая

Резултат с изображение за deniz cakir ve oktay kaynarca21) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 19 септември, ще бъде финализирано издание №127 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 20-ти, започва новото №128, което ще бъде обновявано всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Също във вторник, 20 септември, ще бъде публикуван новия втори за сезона и юбилеен петдесети подред брой от "Турция представя...", в който ще представим новите есенни сериали по ShowTV. В сряда, 21 септември, идва ред на второто издание от "От кухнята на...", което ще бъде посветено на "Висше общество" (Yuksek Sosyete). В четвъртък, 22 септември, предстои да прочетете осмото за сезона и двадесет и осмо подред "Двойно интервю", което ще бъде с Дениз Чакър и Октай Кайнарджа от "Без бандити светът е невъзможен" (EDHO). В петък, 23 септември, ще бъде публикуван втория брой от "Гледна точка: зрител", в който аз, администраторът на блога, ще коментирам есенния телевизионен сезон в България. В събота, 24 септември, идва ред на второто издание от "Какво коментират в Турция?", в който ще разберете какви рейтинги постигнаха сериалите в Турция в социалните мрежи за периода от 17 до 23 септември 2016 г. И в неделя, 25 септември, ще можете да прочетете новия брой №89 от "Турските актьори 24/7"!
Какво предстои в новото ни онлайн-състезание "Всички любими звезди 2016"? Във вторник, 20 септември, ще станат ясни имената на първите номинирани за изгонване участници, като тогава започват и първите елиминации във формата. В петък, 23 септември, ще станат ясни първите двама състезатели, отпадащи от него! 

6 коментара:

Анонимен каза...

Много Ви благодаря за интервюто с Дениз и Октай! Сигурно ли е, че Дениз ще напусне ЕДХО и има ли информация какво ще стане с героинята й Мерием Чакърбейли?Обожавам вашия блог именно защото винаги се вслушвате в желанията на зрителите и отново ви благодаря за това!

Анонимен каза...

Ако може интервюто на Баръш Ардуч и Елчин Сангу

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Сигурно е, че ще напусне, да. Но това ще се случи, както сме написали в статията, в средата на новия сезон, а не в началото му. Мерием ще се включи след това в сериала. Благодарим Ви за милите думи! :)
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Тъй като вече сме публикували двойно интервю с тези двама актьори, пишете ни по имейл: seriali_in_bg@abv.bg, за да Ви пратим лично най-новото им преведено.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте,и аз бих искала да прочета новото им интервю за вестник "Хюриет",щом ще го имате преведено направо го публикувайте като бонус тук.Убедена съм,че и други хора биха желали да го прочетат.Хубав и усмихнат ден.

Анонимен каза...

Не ми се вярва Пелин да е бременна при положение, че има договор за сериала "Достатъчно", който не се знае още колко ще продължи.

Анонимен каза...

ЩЕ Е ДОБРЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ НОВОТО ИНТЕРВЮ НА БАРЪШ И ЕЛЧИН ЗАЩОТО ОТ ПЪРВОТО Е МИНАЛО ДОСТА ВРЕМЕ

Предоставено от Blogger.