"Турските актьори 24/7" (82): от 1 до 7 август 2016 г.

август 07, 2016
Здравейте, приятели! Неделя е, 7 август, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на СЕРИАЛИ в България
- "Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 1 до 7 август 2016 г., разбирате сега от осемдесет и второто ѝ издание!





1) Известната актриса Зейнеп Бешерлер, станала изключително популярна след участието си в криминалната поредица "Опасни улици", се е отдала на почивка. Чаровницата наскоро бе засечена от папараците на плажа в Бодрум заедно със своя съпруг Емир Ичгьорен, своята сестра Дерия Бешерлер и нейният съпруг Бирол Намоулу. Зейнеп обаче няма да може да се отпусне истински по време на почивката си в известния курорт, тъй като с нея е новороденият ѝ син Керем, който предстои да навърши три месеца и когото обгрижва постоянно. Въпреки това таткото, лелята и вуйчото на мъникът понякога отменяха Зейнеп в грижите за него и така тя имаше възможност да релаксира и да си отпочине подобаващо.

2) Баръш Ардуч, също като повечето от останалите си колеги, се е отдал на заслужена почивка след края на снимките на първи сезон на хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask). Новият любимец на турските зрителки няколко седмици не бе споделял нищо в профилите си в социалните медии и последователите му бяха започнали да се притесняват за своя идол. Преди няколко дни обаче Баръш сподели своя ново selfie в профила си в Instagram, на което си вижда, че след дългата си ваканция, прекарана в малък и спокоен летен курорт, Ардуч леко се е занемарил и е пуснал по-дълга брада от обикновено. Въпреки това фотосът събра за отрицателно време изключително голям брой харесвания и в рамките на петнадесет часа бе лайкнат близо четвърт милион пъти.

3) След като се завърнаха от медения си месец на Малдивите, вреклите се във вечна вярност преди месец любимци на зрителите Неслихан Атагюл и Кадир Доулу се настаниха в чисто новата си къща! Двойката, която се срещна и влюби на снимачната площадка на хита "Двете лица на Истанбул", вече ще живее в просторна и голяма къща в истанбулския квартал Зекериакьой. По-любопитна е сумата, с която двамата са се изръсили за новото си семейно гнездо, а тя е колосална - 4 000 000 турски лири! За сравнение за участието си в хита "Черна обич" (Kara Sevda), завръщащ се с втори сезон тази есен по StarTV, Неслихан получава по 30 000 лири седмично. Кадир пък започна снимките по новия проект на FOX "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat), като в него ще получава по 40 000 на епизод.

4) Срещналите се и влюбили един в друг на снимачната площадка на хита "Малкият господин" (Kucuk Aga), приключил преди година и половина по KanalD, актьори Бирдже Акалай и Сарп Левендоулу отбелязаха двегодишнината от сватбата си! Любовта на екранната двойка, прераснала в реалността, радва нейните многобройни последователи в социалните мрежи. Наскоро двамата актьори споделиха снимки от лятната си ваканция и напук на слуховете, че са се разделили и че са пред развод, те изглеждаха повече от щастливи заедно, чествайки две години от бракосъчетанието си през лятото на 2014 г. За последно Бирдже участва в романтичната комедия "Омъжени и яростни" (Evli ve Ofkeli), а Сарп в миналогодишния летен хит "Тъкмо напротив" (Ne Munasebet).

5) Любимецът на милиони зрителки по света Йозджан Дениз за първи път ще се изявява едновременно като актьор и режисьор! Това ще се случи в нов проект, който предстои да започне през новия телевизионен сезон 2016-2017 г. в южната ни съседка. Наскоро актьорът от сериалите "Имението с лозите", "Млечният път" и "Част от мен" е подписал договор с продуцентска компания AvsarFilm за участие едновременно като актьор и режисьор в най-новия ѝ сериал. Така Йозджан за първи път ще бъде натоварен с отговорността хем да пресъздава правдоподобно главна роля, хем да отговаря за режисурата на сериала. Но затова пък ще получава изключително голям хонорар... Известни игрални филми, режисирани от Дениз, са "А после" (Ya Sonra) с Дениз Чакър, "Вода и огън" (Su ve Ates), "Сладко и опасно" (Sevimli Tehlikeli) и "Всичко от любов" (Her Sey Asktan). Напомняме, че преди години Йозджан работи с AvsarFilm, вземайки специално участие в първия епизод на сериала ѝ "Черна роза". А последният проект, по който актьорът работи, бе филмът "Втори шанс" (Ikinci Sans) с Нургюл Йешилчай, който ще се завърти по кината през ноември.

6) Наскоро една от най-популярните светски двойки в южната ни съседка Хатидже Шендил и Бурак Саяшар, срещнали и влюбили се един в друг преди години на снимачната площадка на "Черни планини" (Karadaglar), бе забелязана от журналистите да пазарува в един от големите търговски центрове в Истанбул. На въпросите им дали Хатидже, участвала за последно със специална роля в първия епизод на тазгодишния летен хит "Висше общество" (Yuksek Sosyete), ще се снима в нов проект през предстоящия ТВ сезон 2016-2017 г., тя отговори, че към нея са отправени няколко предложения, които все още обсъжда. А на въпросите дали тя и Бурак планират бебе, отговориха, че когато стане ясно дали Шендил ще се снима в нов сериал, ще обсъдят и този въпрос.

7) Наскоро един от най-колоритните турски актьори Йозгюр Озан направи кратко изявление преди медиите в южната ни съседка. По-известният като екранния комисар Хюсню Чобан от хитовата криминална поредица "Опасни улици" сподели следното: "Ще продължа да се снимам в сериала. Той ще приключи тогава, когато вече никой не го следи. "Опасни улици" изхранва много семейства и ако той свърши, ние също сме свършени. Вече единадесет сезона влизам в ролята на полицай и в един момент започнах и аз да имам реакции, инстинкти и поведение, присъщи за тази професия. Но по-късно открих съществените разлики между истинския и екранния полицай. Аз също имам семейство и благодарение на ангажимента си в сериала успяваме да се справим някак. Мечтата ми обаче е някой ден да изиграя ролята на Батман".

8) Почивката на една от най-обичаните и обсъждани светски двойки в Турция - актрисата Аслъ Енвер и певецът Мурат Боз, бе провалена! Наскоро двамата се завърнаха извънредно рано от ваканцията си в курорта Асос, тъй като отишлата заедно с тях майка на певеца Недрет Боз изведнъж се почувствала силно неразположена и изпитвала ужасен световъртеж, вероятно заради хранително отравяне. Папараците засекоха как Аслъ и Мурат, срещнали и влюбили се един в друг на снимачната площадка на филма от т. г. "Моят брат" (Kardesim Benim), пристигат пред болницата в истанбулския квартал Шишли, където била настанена майката на Боз. Въпреки провалилата им се ваканция, двамата бяха усмихнати и не показаха с нищо пред журналистите, че са ядосани. Пред тях дори Мурат сподели, че засега състоянието на майка му е добро.

9) В началото на годината се родиха слухове, че между екранните партньори от тоталния хит "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) Дениз Чакър и Октай Кайнарджа е пламнала любов и в реалността, като те бяха придружени и с доста компрометиращи и скандални снимки на близост между двамата. В последствие започнаха да се разпространяват новини за тяхната раздяла, като пред журналисти Октай дори бе споделил по този въпрос следното: "Не стана, отървах се". После пък бе засичан няколкократно в компанията на руса красавица, което потвърди информацията, че се е разделил с Чакър. Преди няколко дни обаче Кайнарджа сподели в профилите си в социалните мрежи нова снимка, вероятно от снимачната площадка на втори сезон на "EDHO", на която Дениз го е прегърнала и двамата изглеждат щастливи заедно, като тя даде повод за нови спекулации и слухове относно отношенията им. Дали двамата отново са се събрали?

10) Не само Нургюл Йешилчай предстои да се включи във втория сезон на историческата сага "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem)... Младата надежда на турското кино Фарах Зейнеп Абдуллах също предстои да гледаме отново на екран от тази есен с важна роля в проекта на Tims. По този повод се изписа доста около теглото и килограмите, които красавицата от "Времето лети" и "С Русия в сърето" е качила. Разпространяваха се информации, че вече е започнала строга диета, че е започнала активно да спортува, за да влезе във форма до есента и т. н. Наскоро обаче самата Фарах излезе със следното изявление в социалните мрежи: "Аз съм щастлива в тялото ми и с килограмите ми. Дори и да съм дебела, какво значение има това? За мен не е важно какво мислят хората за мен, важно е аз да се харесвам. Моето тяло, моето тегло, моят живот..."

11) Известният турски актьор Толга Карел е изпаднал в сериозно финансово затруднение. Блондинът, станал популярен след участието си с ролята на Оуз в най-успешната семейна драма "Листопад", от доста време не се е завръщал на екран с нова роля и това определено се отразява на бюджета му. Последното крайно решение, което актьорът е взел, за да си стъпи на краката, е да продаде семейната си къща, останала му в наследство от баща му, в истанбулския квартал Бейлербей. Първоначално той я пуснал в продажба за сумата от 1 300 000 турски лири, но впоследствие, след като се намерили потенциални купувачи, те се спазарили с него за сериозна отстъпка от цената и така Толга си е стиснал ръцете с новите собственици на триетажната къща за 1 000 000.

12) Изключително популярната актриса Едже Услу, известна у нас с ролята си в драмата "Сълзи над Босфора", която преди два месеца приключи снимките по тоталния хит "Черна роза" (Karagul), в който в продължение на четири сезона игра главната роля, се е отдала на заслужена почивка в петзвезден хотел в Бодрум. Четиридесет и една годишната звезда обаче бе забелязана от папарак в окаяно състояние, след като поплува в морето и след това излезе от него. Чаровницата съвсем се е запуснала и е значително напълняла, като лошо впечатление прави и натрупалият се по бедрата ѝ целулит. Едже е пуснала и коремче, като тази промяна във външния ѝ вид я състарява доста.

13) Актрисата-ветеран Зюхал Олджай, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Ифет" и "Една любовна история", получи предложение за брак! Петдесет и девет годишната звезда, която в момента се снима с главна роля в летния хит "Висше общество" (Yuksek Sosyete), наскоро бе забелязана от папараците в компанията на възрастен мъж, с когото показваше голяма близост и интимност. На въпросите на журналистите след това кой е въпросният човек, Зюхал отговори следното: "Много се говори за личния ми живот и това в кого съм влюбена. Смятам да се омъжа! Може би на тази възраст не е нужно да сключвам брак за трети път, но съм убедена, че го искам! Ще се омъжа още веднъж..."

14) Наскоро известната турска актриса Долунай Сойсерт бе засечена от турските папараци заедно със своята близка приятелка Аслъ Енвер в истанбулския квартал Бебек. Двете красавици, станали изключително близки след снимките на сериала "Тайни" (Kayip), в който участваха заедно, бяха обкражени от журналисти, които задаваха главно един въпрос, за който се изговори много през последните седмици - пред развод ли е Долунай със своя съпруг и актьор Синан Тузджу ("Под липите" и "Част от мен"). На него красавицата не пожела да отговори и запази мълчание. Двамата със Синан са женени вече десет години, но близки до двойката споделят, че бракът им определено не върви на добре. И въпреки че личният живот на Долунай не е цветущ, професионалният ѝ е във възход. От тази есен Сойсерт ще се включи с главна роля в новия сериал на FOX и Ay Yapim с Кадир Доулу "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat).

15) Един от най-добрите и харесвани турски актьори Енгин Акюрек, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Брак с чужденец" и "Пепел от рози", не се отказва от екшъна! Любимецът на милиони зрителки по света, както вече неведнъж сме информирали, се завръща през телевизионен сезон 2016-2017 г. на телевизионния екран в южната ни съседка с нова роля в обещаващ сериал. И докато за последно се снима като честния и борещ се за справедливост на всяка цена полицай Йомер Демир в тоталния хит "Черни пари и любов" (Kara Para Ask), този път ще видим Енгин в коренно различна светлина, но отново изпълнена с напрежение и екшън. Новият герой на Акюрек ще бъде син на бащата на мафията, който след смъртта на баща си ще започне да търси отмъщение.

16) Нов романтичен игрален филм подготвя телевизия TV8, известна повече с хитовите си риалити-формати. Проектът носи заглавието "Малък другар" (Kucuk Ortak), като в него главните роли са поверени на изключително популярни и харесвани звезди - актрисата Гизем Караджа ("Опасна красота", "Надежда за обич" и "Пътят на Емир") и актьорът и певец Керемджем! Снимките по игралния филм, който ще бъде в жанр "романтична комедия", вече текат усилено в Истанбул. Режисьор на филма е Емре Кабакушак, а продуцентската компания, която ще го създаде - Barakuda Yapim. "Малък другар" е един от малкото филми, които ще направят премиерата си не по кината, а по телевизията. Напомняме, че за последно Гизем се снима в провала "Истанбулски улици" (Istanbul Sokaklari) на ShowTV, а Керемджем - в хита на FOX "Този живот е мой" (O Hayat Benim), като все още не е ясно дали ще продължи да участва и в четвъртия му сезон на есен.

17) Изключително харесваната и популярна млада надежда на турското кино Демет Йоздемир, снимаща се в момента в летния хит "Номер: 309" (№: 309) на FOX, наскоро даде интервю и се снима във фотосесия за новия брой на турското издание на списание "Elele". Чаровницата, която миналото лято срещна любовта на снимачната площадка на хита "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu) в лицето на бившия си екранен партньор Юсуф Чим, разкри доста интересни неща за себе си. Ето и част от тях: "Обичам да успявам в нещата, с които се захвана, бавно и постепенно, крачка по крачка. Не ми допада внезапният и неочакван успех, не ме удовлетворява. Много трудно се доверявам на хората, но когато го направя, им имам доверие на 100%, за всичко! Същата съм и в любовта. Никога не съм имала време да си правя планове, никога не съм действала до правила, а винаги съм следвала гласа на сърцето си. Може би най-важното нещо за мен е да повярвам, че съм истински обичана!"

18) Излезе рекламният афиш на дългоочаквания игрален филм с участието на Серенай Саръкая, Неджат Ишлер, Зеррин Текиндор и Ищар Гьоксевен! Той носи заглавието "Нашето място" (Ikimizin Yerine), като предстои да направи премиерата си по турските кина съвсем скоро! Сценарият му е писан от известната Пънар Булут, режисурата е била поверена на Умур Турагай, продуценти са Taff Pictures Sunar. В обещаващия филмов проект Серенай, която в момента гледаме у нас във втория сезон на "Кварталът на богатите", изиграва ролята на Чичек - момиче, което е свикнало да се самообвинява за всичко и да търси причината за всички проблеми в себе си. Животът ѝ се променя коренно, когато среща Доан - главният герой, в който се въплътява Неджат Ишлер ("Готова на всичко" и "Златната клетка").

19) Ново попълнение в актьорския състав на дългоочаквания и обещаващ исторически сериал с участието на Бергюзар Корел и Халит Ергенч в главните роли - "Изменник на родината" (Vatan Haini)! Красавицата Шебнем Хасанисоугхи, която зрителите до преди два месеца гледаха в ролята ѝ на Бегюм в тоталния хит "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), ще се включи с важна роля в новия проект, който също като предишния ѝ ще се излъчва по KanalD и започва тази есен. Изключително популярната актриса ще изиграе ролята на кабаретна певица в "Изменник на родината". Продуцентската компания, която ще създаде "Vatan Haini", е арабската O3 Medya, работила за последно върху проектите "Част от мен" и "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi) с Мурат Йълдъръм и Мерием Узерли. Сценаристи са Неджати Шахин и Нуран Еврен Шит.

20) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 8 август, ще бъде финализирано издание №121 от "Какво гледат в Турция?". От вторник, 9 август, започва публикуването на новото №122, което ще бъде обновявано всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 11 август, очаквайте второто за сезона и двадесет и второ подред двойно интервю, което ще бъде с екранната двойка от миналогодишния летен хит "Нарочно любов" (Inadina Ask) - Аджеля Топалоулу и Джан Яман. В събота, 13 август, пък ще можете да прочетете единадесетата за сезона и тридесет и девета подред тема от "Любопитно", в която ще представим двойниците на турските звезди. И в неделя, 14 август, идва ред на осемдесет и третия брой от "Турските актьори 24/7"!

1 коментар:

Анонимен каза...

Октай дори бе споделил по този въпрос следното: "Не стана, отървах се".

Отървал се е от хубавата Дениз? че той е много по-грозен от нея, тя се е отървала!

Предоставено от Blogger.