"Фермата 2" започва на 11 септември от 20:00 ч. по БТВ

Есента наближава с всеки изминал ден, като освен с промяната на времето, края на отпуските и намаляването продължителността на деня,
ще се отличи още със започването на новия телевизионен сезон у нас! Днес ще представим възможно най-подробно промените, които ще влязат в сила през септември в програмната схема на БТВ, а именно - нов сезон на любим риалити-формат, ново комедийно предаване, по-малко епизоди от турски сериал, нова историческа драма, ново публицистично предаване и нови сезони на вече познати предавания!



Делнична програма:
От 12 септември (понеделник) най-гледаният сутрешен блок в България - "Тази сутрин", се завръща към нормалното си разписание - всяка делнична сутрин с начален час 06.30 и краен такъв - 09.30 часа. За последно публицистичното предаване с водещ Антон Хекимян ще се завърти в лятната си намалена продължителност на 9 септември (петък), между 07.00 и 09.30 часа.

От септември, вероятно 12-ти (понеделник), се завръща любимото на зрителите магазинно предаване "Преди обед". Форматът с водещи Десислава Стоянова и Александър Кадиев ще показва нови издания отново всеки делничен ден между 09.30 и 11.50 часа. Най-вероятно до 9 септември (петък) ще продължи излъчването на специални издания-повторения на предаването, в които ще бъдат подбрани най-добрите моменти от него.

И през септември продължават излъчванията на следобедните сериали по БТВ. Всеки делничен ден от 13.30 часа предстои да бъдат показвани епизоди от повторението на хитовия турски сериал с Къванч Татлъту, Буура Гюлсой и Йойкю Карайел в главните роли - "Север-Юг" (Kuzey Guney). Веднага след тях, от 14.30 часа, пък продължава позиционирането на повторението на индийската поредица "Сияйна луна" (Saraswatichandra), от която ще бъдат показвани по две серии дневно. А след тях, от 15.30 до 17.00 часа, зрителите на БТВ ще имат възможността да следят по три тридесетминутни премиерни епизода от друга боливудска история - "Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum).

От 12 септември (понеделник) с нови издания се завръща едно от най-гледаните публицистични предавания в ефира - "Лице в лице". Форматът с водещ Цветанка Ризова ще продължи да се излъчва всеки делничен следобед между 17.30 и 18.00 часа, като ще замести започващите от този понеделник, 22 август, повторения на епизоди от българския ситком с Филип Аврамов, Мая Бежанска и Татяна Лолова "Домашен арест", които ще се излъчват в продължение на две седмици в същия часови пояс.

Също от 12 септември (понеделник) с нов втори сезон се завръща обичаното кулинарно предаване "Мама готви по-добре"! Новите издания от състезанието с водещ Александър Сано и съдия Георги Матев ще се излъчват в познатото им разписание - всяка делнична вечер между 18.00 и 19.00 часа. Напомняме, че от този понеделник, 22 август, в същия часови пояс ще се излъчват повторения на най-добрите епизоди от същото предаване в продължение на две седмици. Все още желаещите да се изявят в новия сезон на "Мама готви по-добре" могат да се запишат на кастинг от тук!

На 11 септември (неделя) стартира дългоочакваният втори сезон на най-българското риалити-шоу "Фермата"! Социалният експеримент ще започне на горе-упоменатата дата между 20.00 и 22.30 часа. Вторият му старт ще се състои извънредно на следващия ден - понеделник, 12 септември, в същото разписание. От вторник, 13 септември, предаването с водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов вече ще се излъчва в познатото си от миналата есен разписание - с дейли епизоди от понеделник до четвъртък между 21.00 и 22.30 часа и с издание на живо всяка неделя от 20.00 до 22.30 часа. В този сезон, за разлика от миналогодишния, участие ще вземат не само обикновени хора, а и популярни личности. Първите официално обявени такива са актрисата Елен Колева, рапърът DEE и плеймейтката Ася Капчикова.

От 13 септември (вторник) пък другата основна програма, на която БТВ ще заложи в prime-time-a си през септември - хитовият турски сериал "Кварталът на богатите" (Medcezir), ще претърпи промяна в разписанието си. Поредицата с участието на Серенай Саръкая и Чаатай Улусой в главните роли от горе-упоменатата дата вече ще се излъчва от понеделник до четвъртък между 20.00 и 21.00 часа, със съкратени четиридесет и пет минутни епизоди. До 9 септември (петък) вкл. мелодрамата ще се върти в познатия си летен график - всяка делнична вечер между 20.00 и 21.30 часа, с по седемдесетминутни серии.

В последния работен ден от седмицата - петък, в ефира на БТВ тази есен ще властват комедийните предавания! Считано от 23 септември (петък) започва излъчването на най-новото комедийно шоу, което ще носи заглавието "В петък и звездите помагат" и което ще се излъчва всяка петъчна вечер между 20.00 и 21.00 часа. Желаещите да се включат в новия обещаващ формат могат да се запишат за кастинг от тук!
Също от горе-упоменатата дата с нов юбилеен десети сезон се завръща емблематичното за БТВ предаване "Комиците". От тази есен обаче то ще носи заглавието "Комици и приятели", като ще се излъчва всяка петъчна вечер с удължено времетраене вече от по седемдесет минути - между 21.00 и 22.30 часа. Така шоуто на Dream Team Productions, след като през изминалите си два сезона бе въртяно всяка съботна вечер, отново се завръща в петък - денят, който допреди това бе запазен за него.

От септември, вероятно 12-ти (понеделник), с нов седемнадесети сезон се завръща емблематичното за БТВ вечерно talk-show "Шоуто на Слави". Форматът, за който не бе сигурно до последно дали ще бъде подновен с нови издания тази есен и заради все по-ниските рейтинги, които постига, и заради политическите планове на водещия му Слави Трифонов, въпреки всичко продължава излъчването си от горе-упоменатата дата всяка делнична вечер между 22.30 и 23.30 часа.

Уикенд-програма:
От септември, вероятно 10-ти (събота), с нови издания се завръща уикенд-сутрешния блок на БТВ "Тази събота" и "Тази неделя". Публицистичното предаване с водещи Мариана Векилска, Диана Любенова и Жени Марчева ще продължи да се излъчва всяка съботна и неделна сутрин между 08.00 и 11.00 часа. Дотогава, в същото разписание, продължава позиционирането на повторения с избрани моменти от него.

От септември, вероятно 10-ти (събота), с нов пети сезон в ефир се завръща talk show-то с водещ Петя Дикова "Cool... T". Предаването ще продължи да показва нови издания всеки съботен преди обед между 11.00 и 12.00 часа. Дотогава, в същото разписание, ще продължат показванията на повторения с избрани моменти от него.

От септември, вероятно 17-ти (събота), с нов трети сезон се завръща забавното talk show с водещи Радост Драганова и Димитър Павлов "Мармалад". Форматът ще продължи да се излъчва всеки съботен следобед между 15.00 и 17.00 часа. До началото му ще продължат излъчванията на повторения от риалити-сериала "Истински истории" всяка събота между 15.00 и 16.00 часа.

От 24 септември (събота) в ефира на БТВ започва новото публицистично предаване "Втори план". Негов водещ ще бъде Мартин Карбовски, водел през последните години свои формати в конкурентните телевизии НоваТВ и ТВ7, като ще се излъчва всеки съботен следобед между 17.00 и 18.00 часа. Дотогава всяка събота между 16.00 и 18.00 часа ще продължи излъчването на игрални филми.

През септември продължават излъчванията на нови издания от телевизионната игра "Лотария България". Предаването с водещ Башар Рахал ще продължи да раздава големи парични награди на участниците в него всяка съботна вечер между 18.00 и 19.00 часа.




От 10 септември (събота) в ефира на БТВ започва излъчването на премиерния британско-френски сериал "Версай" (Versailles). Той ще се излъчва всяка съботна вечер между 22.00 и 00.00 часа, показвайки по две серии дневно и седмично. Дотогава в същото разписание ще се излъчват епизоди от премиерния четвърти сезон на руския комедиен сериал "Кухня", който ще приключи на 4 септември (неделя), извънредно между 23.30 и 00.30 часа.

От септември, вероятно 11-ти или 18-ти (неделя), с нов тринадесети сезон се завръща емблематичното за БТВ talk show с водещи Меги и Нели "Търси се...". То ще продължи да се излъчва в добре познатото си разписание - всеки неделен преди обед между 11.00 и 12.00 часа. А дотогава, в същия часовия пояс и ден, зрителите ще могат да си припомнят най-добрите моменти от предишния сезон на предаването.


От 11 септември (неделя) с нов сезон се завръща друго емблематично за БТВ предаване - "Аламинут". Комедийното шоу на Робин Кафалиев и "EyeProductions" ще показва нови издания в запазеното си разписание - всеки неделен ден между 12.30 и 13.00 часа. Дотогава в същия часови пояс, но в съботните дни, зрителите могат да си припомнят най-доброто от предишния сезон на формата.

От септември, вероятно 11-ти или 18-ти (неделя), с нов четвърти сезон се завръща най-гледаното публицистично предаване в българския ефир "120 минути". Форматът с водещ Светослав Иванов ще продължи да се позиционира в добре познатия си график в програмата на БТВ - всеки неделен следобед между 17.00 и 19.00 часа. Дотогава, в същото разписание, продължава показването на повторения на избрани моменти от предишния сезон.

От 18 септември (неделя) с нов трети сезон се завръща телевизионният таблоид "Папараци". Хитовото предаване с водещ Николета Лозанова ще продължи да се ротира всяка неделна вечер между 22.30 и 23.30 часа по БТВ. Дотогава в този часови пояс зрителите могат да следят новия четвърти сезон на сериала "Кухня".

През събота БТВ ще излъчва игрални филми от 13.00 до 15.00 и от 20.00 до 22.00 часа. А в неделя - само от 13.00 до 15.00 часа.






Празнична програма:
По случай двата национални празника, предстоящи през месец септември - Денят на съединението на 6-ти (вторник) и Денят на независимостта на 22-и (четвъртък), БТВ подготвя специална празнична програма!

На 5 септември (понеделник) и 23 септември (петък), вместо повторение на издание от "Шоуто на Слави", от 12.30 часа ще бъде показан игрален филм. Само на 5 септември, но от 20.00 часа - също.

На 6 септември (вторник) - Денят на съединението, и на 22 септември (четвъртък) - Денят на независимостта, вместо повторение на издание от "Шоуто на Слави", от 12.30 часа ще бъде излъчен концерт. Само на 6 септември, но от 20.00 часа - също. А на 22 септември от 20.00 часа - български игрален филм.

Така на горе-упоменатите дати - 5-ти, 6-ти и 22-ри септември няма да бъдат показвани нови епизоди от турския сериал "Кварталът на богатите". Със сигурност на връх двата празника няма да бъдат излъчвани и другите следобедни мелодрами - "Север-Юг", "Сияйна луна" и "Светлината на моя живот". На 22-ри и 23-ти септември на тяхно място от 14.30 часа ще има повторение на "Истински истории", а от 15.30 часа - филми.
_________________________________________________________________________________

Така ще изглежда септемврийската програмна схема на БТВ. Както забелязвате, поне през следващия месец няма да започне нито единадесетия сезон на комедийния сериал "Столичани в повече", нито обещания и подготвян вече от месец нов български. Освен това, телевизията прекратява излъчването на италианския "Страсти в Тоскана", от който епизод за последно ще бъде излъчен на 9 септември (петък). 
А утре, 21 август (неделя), очаквайте статията ни за новостите по НоваТВ през септември!

7 коментара:

Анонимен каза...

Тарифата НЕ е официално разпространена в интернет -има я само екипа на другия блог за сериали от Пиеро с които са партньори. Защо крадете информация наготово не мога да разбера

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Партньорите ни от BG TV News я пуснаха в своя форум BG TV Talk, който, доколкото знаем, е обществен и всеки има достъп до него... Най-малко можем да крадем от въпросния блог...
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Супер стига с тези индиски сериали

Анонимен каза...

Здравейте Препорьчвам ви Полският Сериал Медици всяка сьбота и неделя на обяд 11 и 10 и 15 до 12 и 05 и 10 и 15 по Диема фемили
Фемили и от 17 семтемри всяка сьбота и неделя от 20 часа до 22 час сезон 2 по Диема Фемили
Сериальт е спечелил много награди и в Русия е хит
Алиция Жимайска е докторка Работи в Варшава в Болницата с Професор Докторьт Кщищоф асисенка му е се обичат
Майка и е починала а баща си не познава
Двамата заминават в Полша Град Торун
В Болницата на Елизабед
Елизабед е шефка директорка докторка в болницата мьжьт и я напуснал има Син Янек и майка и за да имат какво да пият и ядьт е започнала работа
Майка и е болна и се налага операция да и направят
И Алиция и Кщищоф я оперират и майката на Елизабед е добре
Двамата заминават обратно в Варшава
Ако Алиция е одобрена ще работи в Полша
Кщищоф и предлага брак
Алиция приема
Алиция е одобрена но той я льже
И тя разбира
Иска му обяснение но го вижда с друга докторка или беше сестра
И го напуска
Заминава в Полша И не иска да чува и вижда никога Кщищоф
Колежката на Алиция Силвия Медицинска сестра си тьрси ськватиранти
И Алиция живее с нея и са много добри приятелки като Сестри са
Алиция разбира истината че сестрата му се натискала че той обича само Алиция но Двамата не се сьбират никога остават много добри приятели и колеги
Доктор Даниел Орда Не понася Алиция малко я мрази двамата се борят за едно място
Мястото го получава Алиция
После Орда не я мрази приятели и колеги са
Орда започва любовна врьзка с Силвия
Мьжете в Болницата са много влубени в Алиция
Много я обича Доктор Макс Керьл
Макс има двама приятели Живан и Пьотьр
Живан е доктор по нервите женен има две деца после и 3 и лекува с билки. А Пьотьр е акушер но Живан е много добьр приятел на Макс като братя са
Пьотьр е акушер и той обича Алиция
С Макс се бият за нея
Но Алиция е с Макс и много се обичат а с пьотьр са приятели и колеги
Алиция и Макс много се обичат любов голяма
Но Се Появява Доктор Беата Бившата на Макс Иска да е с него не разбира че Макс обича Алиция Беата е дьщеря на Доктор Леон
Беата Напуснала Макс заради Друг Спасител на плаж
Сега иска да е пак с Макс
И льже че с Него се сьбират Беата малко мрази Алиция
Оказва се че Леон е Баща на Алиция и сестра и е Беата
Беата не я приема
Баща им болен и трябва му бьбрек Беата не става да му даде Алиция става
Алиция отива в Варшава моли Кщищоф да опера баща и той е сьгласен и го опера и Алиция спасява Баща си
Беата вече я обича и много се разбират и са сестри колежки приятелки Беата не иска Макс а с друг е
Кщищоф напуска Варшава и в Полша вече Работи а С Алиция са приятели и колеги
Преди мисля че имал врьзка с Елизабед и се сьбират и женят
Алиция и Макс много се обичат Майка му и баща му я мразят и мисля че баща му иска да я насили но не успява после не я мразят приемат я
Макс заминава някьде да Работи Воененен доктор
Алиция и Макс се разделят
Тя има врьзка с друг обаче нищо не става
Макс се врьща и с Алиция се сьбират и женят но На свадбата Доктор Олга припада тя женена с друг имала врьзка с Макс и бременна от Него
И А Алиция се разделят Той с Олга И Алиция страда
Става инцидент Олга тежко ранена и умира и тя и бебето мисля
Алиция и Макс се сьбират Алиция бременна ражда момче
Има нова Докторка Барбара май беше и тя и Леон започват врьзка
Алиция и Макс заедно
Но става Тежка катастрофа Макс тежко ранен в Болницата не могат да го спасят
И Умира пред очите на Алиция
Алиция много страда за Макс
Всеки и помага семейството приятелите всеки и помага
И ходи на психолог Той и помага Доктор Аюдрю
Тя Живее И Гледа Бебето си
И Работи И после запопва любовна врьзка с Доктор Аюдрю
Аюдрю я обича нея и бебето и и е като баща за бебето и
Орда работише като Санитар шофюр на линейка но отново се вьрна в Болницата
А Пьотьр влезе в затворьт за нещо което не е направил
Но излезе
Един нов Доктор крадеше от Болницата и хвана Алиция за заложница но Аюдрю мисля че я спасява и Лошият Доктор го арестуваха
Аюдрю и Алиция са заедно обичат се много но Алиция винаги ще обича Макс

Анонимен каза...

Моля ви гледайте полският Сериал Медици
Утре не забравяйте да го гледате
Можете и в Ютуб да го гледате ама на полски език
В Живота всички са приятели от сериала
И Получават много награди
Но Много награди Получава Магдалена Ружка която е Алиция
Тя помага на болни деца Тя
Павел Малашински който е Макс и Актирисата която е Беата Помагат на деца
Павел Малашински е Макс Той в живота е певец
И Пьотьр бюг Който е Кщищоф са певци
Утре Медици 1 сезон 8 епизод

Анонимен каза...

Може някой неща да са грешни може и да има промени в сериала Медици но повечето са цяла истина

Анонимен каза...

Можете да гледате Медици и в ютуб на полски език
Медици е много интересен сериал ако имате време го Гледайте много е интересен

Предоставено от Blogger.