"Турските актьори 24/7" (81): от 11 до 17 юли 2016 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 17 юли, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на  СЕРИАЛИ в България -
"Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 11 до 17 юли 2016 г., разбирате сега от осемдесет и първото ѝ издание!

1) Еда Йозеркан и Тимур Аджар предстои да сключат брак! Преди няколко дни двамата отпразнуваха съответно своите вечер на къна и ергенско парти. Известните актьори, които се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на хитовата криминална комедия "Гущерите" (Kertenkele), въпреки това останаха съпричастни към трагедията, разиграла се през изминалите дни в южната ни съседка във връзка с провалилия се опит за военен преврат, при който загинаха почти 200 души, а още много са ранени. В профилите си в социалните мрежи Еда, която у нас познаваме от хита "Забраненият плод", сподели снимки от своята вечер на къна и също така изрази съпричастност към мъката на близките на всички починали, като пожела и бързо оздравяване на ранените. 

2) Младата надежда на турското кино Бурджу Бириджик, която все още не сме гледали у нас, но стана изключително популярна в южната ни съседка след участията си в хитовете "Въпрос на чест" (Seref Meselesi) и "Песента на живота" (Hayat Sarkisi), се омъжва на 30 юли за занимаващия се с реклама Емре Йеткин! Чаровната блондинка все още е в трескава подготовка за едно от най-важните събития в живота си, въпреки че дотогава остават по-малко от две седмици. Бурджу наскоро разпрати сватбените покани на всички поканени гости, но по изключително интересен и необикновен начин. Въпросните покани са с ликовете на двамата младоженци и са вдъхновени от постера към филма "Първите 50 целувки" (50 First Dates) с Дрю Баримор, който е най-любимият на Бурджу и Емре. 

3) Най-сетне е ясно коя ще бъде екранната партньорка на Чаатай Улусой в най-новия му сериал! След редица спекулации, вече е сигурно, че младата и все още не много популярна Бенсу Сорал (сестра на Ханде Сорал), която за последно се снима в провала "Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar) миналото лято, ще застане до световноизвестния актьор от "Огледален свят" и "Кварталът на богатите" в новия му проект, който ще носи заглавието "Кодово име: вътрешен човек" (Kod Adi Kostebek). Ay Yapim ще създаде сериалът, а Улуч Байрактар ще е негов продуцент. В него Бенсу ще изиграе ролята на силен и проспериращ адвокат. Любопитно е, че дългоочакваната продукция, която ще започне да се снима през следващия месец август, ще бъде римейк на световния холивудски бестселър с Леонардо ДиКаприо, Джак Никълсън и Мат Деймън "От другата страна". 

4) За разлика от много свои колеги, избрали да прекарат летните си ваканции на морския бряг по тузарски курорти, Дениз Чакър е открила друг начин да релаксира - шопингът! Наскоро чаровницата, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Листопад", "Великолепният век" и "Ифет", бе забелязана от турските папараци да се разхожда и да пазарува в един от най-големите истанбулски търговски центрове "Akmerkez". Впечатление на журналистите направи дългата и доста свободна рокля, която носеше Дениз, като по-големите конспиратори дори заподозряха, че под нея тя крие набъбнало бременно коремче. Напомняме, че през изминалия сезон Чакър се снима в тоталния хит "Без бандити светът е невъзможен", завръщащ се от септември с нови епизоди. 

5) Някои звезди все още са смятани за малки деца от родителите си... Наскоро една от най-големите звезди на турското кино Гизем Караджа ("Опасна красота", "Надежда за обич" и "Пътят на Емир") бе забелязана от турските папараци на един от най-известните и оживени плажове в тузарския морски курорт Бодрум заедно с... майка си Мюневвер Караджа! Чаровницата, снимала се за последно в провала "Истанбулски улици" (Istanbul Sokaklari), плуваше дълго време в топлото море под парещите слънчеви лъчи, но по едно време на кея, от който тя бе скочила във водата, се появи нейната загрижена родителка, която набързо смъмри дъщеря си и я накара да излезе от водата, за да не изгори кожата ѝ. Гизем, като типично послушно момиченце, изпълни заръката на майка си и излезе на сухо, легна на шезлонга си и се скри под чадъра. 

6) Току-що оженилите се звезди на турското кино - Кадир Доулу ("Малки тайни" и "Двете лица на Истанбул") и Неслихан Атагюл ("Листопад" и "Двете лица на Истанбул") изживяват своя меден месец! Двамата любимци на зрителите са заминали за Малдивите, където са наели луксозна вила на брега на океана. За една нощувка в нея актьорите се изръсват с по 4000 турски лири. Младоженците не спират да публикуват интересни и красиви снимки от своя престой на екзотичната дестинация, но впечатление на повечето им фенове направи, че там времето не е особено хубаво и е облачно. По този повод Кадир се изказа, че не му е нужно слънцето, щом до него е неговата съпруга Неслихан, която го озарява с ослепителната си красота. 

7) Друга известна турска светска двойка - актьорът Толгахан Сайъшман ("Сезони на любовта") и моделът Алмеда Абази, също са се отдали на заслужена почивка! Двамата са наели яхта, с която обикалят по морето, най-вече около известния курорт Гьочек, но не са сами... Толгахан, който от есента предстои да се завърна на снимачната площадка на хита "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem) за неговия трети сезон, и половинката му са придружавани на яхтата от сестрата на Алмеда - Илда Абази, и нейният любим - баскетболистът Кенан Сипахи. Така тримата си прекарват мечтаната почивка, за да съберат нови сили и в края на лятото всеки да се завърне към своите професионални ангажименти. 

8) Дамла Сьонмез се завръща на екран! Една от най-успелите и харесвани млади турски актриси, която за последно участва в хита "Войната на розите" (Gullerin Savasi), който в момента гледаме у нас всяка делнична вечер по Диема Фемили, предстои тази есен отново да стъпи на снимачната площадка! По-любопитни обаче са подробностите около най-новия ѝ проект! По последна информация той ще носи заглавието "Аданалия" (Adanali) и екранен партньор на Дамла ще бъде изключително популярният Мехмет Акиф Алакурт, който преди години изигра главна роля в сериал със същото заглавие. Следете ни за повече подробности през следващите седмици!

9) Още новини около Гизем Караджа! Отскоро чаровната актриса се занимава професионално с моден дизайн и създава различни модели летни сандали. Любопитно е обаче, че по време на лятната си ваканция Гизам, която бе споделила няколкократно, че обожава да рисува модели и не спира да го прави, е захвърлила молива и листата и заедно с половинката си Кемал Екмекчи, с когото се срещна и влюби преди две години на снимачната площадка на хита "Красивата селянка" (Guzel Koylu). Според близки до красавицата тя ни най-малко е изгубила интерес към създаването на модели за сандали, но била притискана от други по-големи свои конкуренти, упражнявали атака над нея и работата ѝ, и затова към този момент се отказала от това си начинание. 

10) Преди година приключи един от най-успешните турски сериали, създавани някога - "Черни пари и любов" (Kara Para Ask), и от тогава досега изключително популярният турски актьор, оглавил го - Енгин Акюрек, не се е снимал в нов проект. С началото на телевизионен сезон 2016-2017 г. обаче любимецът на милиони зрителки от сериалите "Пепел от рози" и "Брак с чужденец" предстои да се завърне на екран! Все още обаче не са ясни никакви, дори и най-малки подробности, около новия му проект. Като например коя ще бъде продуцентската компания, с която Енгин ще работи и която ще създаде сериала. По последна информация наскоро Акюрек е получил предложения за участие в сериали на три различни компании, но са му допаднали две от тях, които дълго време обмислял. Следете ни за повече информация! 

11) Младата надежда на турското кино Езги Асароулу окончателно напуска тоталния хит със свое участие "Този живот е мой" (O Hayat Benim), който се завръща тази есен в ефира на FOX със своя четвърти сезон! Чаровницата е решила да се оттегли заради т. нар. синдром на прегряването и защото се чувствал много изморена от дългия снимачен процес на проекта. Шокираща обаче бе и новината, че освен с екипа на успешната мелодрама, Езги се е разделила и със своя любим Керемджем, с когото си поделяха главните роли в "Този живот е мой"! Напомняме, че връзката между Асароулу и известния актьор и певец започна именно на снимачната площадка на хита и любовта им от екрана прерасна в реалния живот. Сега обаче двамата са решили да се разделят и всеки да поеме по своя път. 

12) Туба Бююкюстюн остава без лятна почивка! Най-известната и обичана турска актриса, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце" и която допреди година се снима в изключително успешния проект "Черни пари и любов" (Kara Para Ask), ще прекара лятото, снимайки се в най-новия проект на своя съпруг и известен актьор Онур Сайлак, носещ заглавието "Още" (Daha). В игралния филм на Онур любимата турска звезда на България за 2014 г. ще си партнира с други големи имена на турското кино - Ахмет Мюмтаз Тайлан ("Вярна на себе си"), Селим Байрактар ("Великолепният век") и Селен Йозтюрк ("Великолепният век"). Веднага след края на снимките му Туба пък ще започне да се снима в новия сериал на Къванч Татлъту "Черно и бяло" (Siyah Beyaz). 

13) Елчин Сангу с призив! Червенокосата чаровница, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Една любовна история" и "С Русия в сърцето", издирва своя асистент! Наскоро Елчин сподели в профилите си в социалните мрежи снимка на своя основен помощник и много добър приятел Емрах Чакър, който от една седмица е в неизвестност и с когото не може да се свърже никой. Тя призова своите почитатели, ако го видят или пък чуят нещо важно, свързано с него и неговото изчезване, да се обадят на посочените от нея телефонни номера. Въпросният човек е асистент на Сангу на снимачната площадка на хита с нейно участие "Любов под наем" (Kiralik Ask), завръщащ се на екран с втори сезон на есен. 

14) Една от най-коментираните и харесвани светски двойки в южната ни съседка - актьорите Йозге Йозпиринчи ("Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал") и Бурак Ямантюрк, заминаха на почивка на гръдския остров Миконос! Двамата, без изненада, предпочетоха да вземат със себе си и своите най-добри приятели, сред които Буура Гюлсой ("Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг") и половинката му Нилюфер Гюрбиз, Серхат Теоман ("Север-Юг") и половинката му Лейла Ферай, както и Али Йоренч. От най-голяма почивка определено се нуждаят Йозге и Буура, които допреди месец се снимаха в приключилата изключително успешна романтична комедия "Отново любов" (Ask Yeniden). Наскоро седемте приятели споделиха в профилите си в социалните мрежи своя обща снимка, на която са оформили полумесец на плажа и която можете да видите вляво!

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 18 юли, ще бъде финалиризано издание №119 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 19 юли, с ежедневни обновявания започва юбилейното №120. В четвъртък, 21 юли, предстои да прочетете интервю с големия победител в третия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2016" - актьорът от "Завръщане" Мехмет Акиф Алакурт! В събота, 23 юли, ще публикуваме десетата за сезона и тридесет и осма подред тема от "Любопитно", в която ще представим първите турски сериали. И в неделя, 24 юли, ще можете да прочетете брой №82 от "Турските актьори 24/7"!

1 коментар:

Анонимен каза...

Мехмет Акиф Алакурт още в началото на юли се похвали в социалните мрежи, че ще си партнира с Дамла Сьонмез в криминален сериал. Така ще видиме дали мъжемелачката Дамла ще укроти скандалжията Мехмет!

Предоставено от Blogger.