"Турските актьори 24/7" (80): от 4 до 10 юли 2016 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 10 юли, и с нови издания продължава любимата рубрика на всички Вас, читателите на  СЕРИАЛИ в България -
"Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 27 юни до 3 юли 2016 г., разбирате сега от юбилейното ѝ осемдесето издание!

1) Известната турска актриса, певица и телевизионна водеща Хюлия Авшар, която за последно взе участие в първия сезон на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), предстои да заснеме свой автобиографичен филм! По този повод петдесет и две годишната звезда, известна като една от най-поддържаните жени в южната ни съседка, промени визията си, за да изглежда още по-млада и свежа. Хюлия вече е блондинка, като е заложила на нашумелия в последно време стил "омбре" - с тъмни корени и светли краища. Определено Хюлия е успяла да постигне така желания ефект на подмладяване и изглежда по-добре от всякога. Снимките по автобиографичния ѝ филм, озаглавен "Selfie", започват съвсем скоро. 

2) Една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка - актьорът Толгахан Сайъшман ("Сезони на любовта") и моделът с албански произход Алмеда Абази, спазва традициите на големия мюсюлмански празник Курбан Байрам стриктно. Последните дни от свещения за ислямския свят месец двамата влюбени са прекарали със семействата си, като са ги уважили и както повеляват обичаите - са им целунали ръка. Това сподели пред журналистите красивата Алмеда, която бе забелязана наскоро в IstinyePark. Напомняме, че за последно половинката ѝ Толгахан се снима в двата сезона на хита "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem), който се завръща на екран с трети последен сезон тази есен по ShowTV. 

3) Най-сетне и половинката на изключително популярния турски актьор Баръш Ардуч - Гюпсе Озай, намери време за почивка, която да прекара заедно с любимия си! Както писахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", през изминалите седмици чаровницата бе заета със снимките на игралния си филм "Haybeden Gerçeküstü Aşk". Е, най-сетне неговият снимачен процес приключи и Гюпсе ще се отдаде на така очакваното и бленувано мързелуване и релаксиране в компанията на Баръш, който пък от средата на август се завръща на снимачната площадка на хита "Любов под наем" (Kiralik Ask) за неговия втори сезон. Така на двамата им остава малко повече от месец ваканция, която да прекарат заедно. Наскоро те бяха засечени от папараците в известно заведение в Алачатъ, като и Гюпсе, и Баръш сияеха от щастие. 

4) Бергюзар Корел се стреми да се възползва и да си отпочине подобаващо през настъпилото лято, за да събере колкото се може повече сили за есенния сезон, откогато предстои да се снима в новия исторически сериал "Именник на родината". В него, както Ви информирахме по-рано, тя ще си партнира със своя съпруг и актьор Халит Ергенч. Наскоро чаровната актриса бе забелязана от турските папараци в курорта Алачатъ, след като заедно с компанията си си тръгна от Бодрум. На въпросите на журналистите относно участието ѝ във "Vatan Haini" тя не отговори конкретно, а искрено ги помоли през оставащите летни седмици да оставят нея и семейството ѝ на спокойствие, тъй като като всички нормални хора и те имат нужда от почивка. Впечатление на папараците направиха шортите, които носеше Корел и които очевидно бяха ръчно изплетени, вероятно от самата нея. 

5) Хазал Кая все още не може да осъществи мечтата си - да отвори свой собствен ресторант! Както и преди сме Ви информирали многократно, най-голямото хоби на младата надежда на турското кино е именно кулинарията, като тя дори е решила да го превърне в своята нова професия. Чаровницата предстои да изкара още един курс по готварство, чиято продължителност е осем седмици, а след това да се завърне на екран или в нов сериал, или в нов филм, за да получи приличен и достатъчен хонорар, с който да сбъдне мечтата си. Именно финансовата част все още спирала Хазал да отвори свое собствено заведение. Тя е решила, след като най-сетне го направи, да се отдаде изцяло на това свое призвание и да се отдалечи от актьорството. 

6) Известният Енгин Алтан Дюзятан, също като повечето от своите колеги, прекарва лятото, почивайки си заедно със семейството и приятелите си. Наскоро изключително популярният в последно време турски актьор, който нашумя след участието си в най-гледания сериал за телевизионен сезон 2015-2016 г. в южната ни съседка "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul), публикува в профилите си в социалните мрежи снимка, на която позира заедно със съпругата си Неслишах Алкочлар на спокоен плаж в испанския курорт Ибиза. Двамата бяха застанали в своеобразно сърце, направено от камъни, като за пореден път показаха на света колко много се обичат, напук на слуховете за срив в отношенията им. 

7) Една от най-обсъжданите и харесвани турски светски двойки сключи брак! Изключително популярните актьори Неслихан Атагюл и Кадир Доулу се врекоха във вечна любов в петък, 8 юли, на тържествена и пищна сватбена церемония. Двамата любимци на турските зрители от сериала "Двете лица на Истанбул", на чиято снимачна площадка се срещнаха и влюбиха, бяха поканили голям брой гости, най-известните сред които Къванч Татлъту, Кенан Имирзалъоулу и Таркан. На сватбата обаче не присъства екранният партньор на Неслихан в "Черна обич" (Kara Sevda) Бурак Йозчивит, който е на почивка в Италия заедно с любимата си Фахрие Евджен. Празненствата за младоженците започнаха още предната вечер, когато се състоя "Вечер на къната" за Атагюл и "Ергенско пари" за Доулу. Именно заради това Неслихан бе облечена в две различни сватбени рокли за различните церемонни. За къната си тя бе пременена в рокля на дизайнера Вакко, а за сватбата си бе поръчала такава от чужбина. Пожелаваме на младата двойка дълги години семейно щастие и много любов! 

8) Миналата седмица Ви информирахме, че известните актьори Бурчин Терзиоулу и Илкер Калели, партниращи си в тоталния хит "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) и имащи връзка и в живота, скриха дори от най-близките си къде ще прекарат лятната си ваканция, за да не бъдат притеснявани от нежелани гости, т. е. - журналисти. Е, не им се получи, тъй като дрон, пуснат от такива, ги засече в лодка, плаваща по мармариското море! Илкер доста често обикаляше по лодката, носеща името "Аху", за да провери дали някой не ги наблюдава, но така и не забеляза снимащия ги отвисоко дрон. Лошо впечатление в интернет-пространството направи запусналия се Калели, който е видимо напълнял и все още не ясно дали ще се завърне в третия сезон на "Пойраз Карайел", тъй като героят му бе убит в края на втори. 

9) Кадир Доулу, който за последно се снима в първия сезон на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), се завръща на екран от следващия месец! Това ще се случи в новата мелодрама, продуцирана от компания Ay Yapim - "Бяла нощ" (Beyaz Gece), която бе дълго отлагана заради редица проблеми. Е, сега най-сетне е ясно кога започва! Поредицата ще направи своята премиера още следващия месец август в ефира на FOX, като се очаква да постигне огромен успех. В нея Кадир Доулу ще изиграе главната роля, която ще бъде коренно различна от досегашните му и за която ще трябва да понамали драстично своето лицево окосмяване, което пусна именно заради участието си в "Кьосем". В "Бяла нощ" екранна партньорка на Доулу ще бъде Седа Бакан, а другата главна мъжка роля ще бъде поверена на Мустафа Юстюнда ("Милост"). 

10) Една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка - актрисата Мерве Боллур и певецут Мурат Далкълъч, предстои да издаде съвместен музикален албум! Двамата любимци на турската публика наскоро са посетили едно от най-добрите и професионални звукозаписни студия в Истанбул, за да запишат песните, които ще бъдат поместени в дългоочаквания диск. Музиката и текстовете им са изцяло дело на Мурат Далкълъч, като обаче в повечето от тях той ще пее в дует именно със съпругата си. Албумът им ще носи заглавието "Епично" (Epik), като се очаква с огромно нетърпение от най-големите фенове на Мурат и Мерве. 

11) Известният актьор Бурак Хаккъ, снимал се за последно в провала на ShowTV от миналата есен "Майската кралица" (Mayis Kralicesi), бе заснет от папараците в доста пикантни моменти по време на почивката си в курорта Бодрум. Наскоро един от най-харесваните мъже в южната ни съседка бе засечен заедно със своята предполагаема нова половинка Гюлшен Потук на един от големите и оживени плажове в курорта. Доказателства за отношенията между двамата бяха прегръдката им в морето, плувайки, а след това и държенето им за ръка на своеобразния сал в морето. Лошо впечатление на журналистите обаче направи застарелия и занемарен вид на Бурак, който освен още по-напълнял, изглежда и по-възрастен. 

12) Наскоро Нургюл Йешилчай за първи път проговори пред медиите за предстоящото си участие с главна роля във втория сезон на историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem)! Актрисата, която ще дойде на мястото на напускащата Берен Саат, преди няколко дни бе засечена от журналисти в истанбулския квартал Нишанташъ, като на въпросите им дали слуховете са верни и ще се снима ли наистина в "Кьосем", отговори: "По-спокойно, почакайте, все още не е ясно. В момента преглеждам договора на продуцентите, но все още не съм го подписала". Напомняме, че за последно Йешилчай се снима в игралния филм с Йозджан Дениз "Втори шанс" (Ikinci Sans), а преди това и в хита "Твоят мой живот" (Paramparca), който обаче напусна по средата на втория му сезон заради т. нар. синдром на прегряването. 

13) Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен ще прекарат лятната си ваканция в чужбина, за да бъдат наистина спокойни, че няма да ги притесняват любопитни журналисти. На 20 юни те заминаха на пътешествие из Европа, като първата им дестинация бе италианската столица Рим, където са и до момента. Именно заради това те не присъстваха на сватбата на близките си приятели Неслихан Атагюл и Кадир Доулу, състояла се преди няколко дни. Въпреки това обаче, според последните упорити слухове, именно в Италия Бурак е предложил брак на своята любима Фахрие. Според близки до известната светска двойка предложението е било направено на емблематичния Фонтан на любовта. А най-важното е, че Евджен е казала "Да!" на Йозчивит! Дали това е вярно, предстои да разберем! 

14) Фенове на най-известната и харесвана турска актриса Туба Бююкюстюн от тридесет и четири страни по целия свят честитиха тридесет и четвъртия ѝ рожден ден на 5 юли! Това се случи чрез специално видео, на което въпросните почитатели на очарователната красавица духната свещи в чест на своята любимка. Този подарък трогна от сърце своята получателка, която благодари на всички за прекрасните пожелания. Напомняме, че тази есен започва новият сериал с нейно участие "Черно и бяло" (Siyah Beyaz), в който ще си партнира със също толкова популярния и обичан Къванч Татлъту. Следете ни за повече информация около съвместния им проект! 

15) Младата надежда на турското кино Ханде Доандемир шокира всички със своята визия! Наскоро чаровницата, придобила огромна популярност след участието си в тийн-хита "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken) преди две-три години, бе забелязана от турските папараци на един от плажовете в Истанбул в наистина окаяно състояние. Лъчезарната актриса, която в момента продължава да се снима в лятната романтична комедия на KanalD "Любовта на живота ми" (Hayatimin Aski), тотално се е занемарила като въпреки че е едва на 30 години, тя вече има доста целулит по краката си и като цяло значително се е запуснала. Феновете ѝ са силно притеснени след тези нейни скандални полуголи снимки... 

16) Берен Саат се завръща на екран съвсем скоро, но не като вече познатата Кьосем султан във втория сезон на едноименната продукция, а в съвсем различна светлина! Любимката на милиони зрители по света предстои да подпише договор за участие в проект, продуциран от арабска филмова компания, който ще бъде заснет на арабска територия и който ще се излъчва в Арабския свят. Проектът ще бъде сериал, в който ще видим Берен като съпруга на бащата на мафията - роля, на каквато досега не е вдъхвала живот! Героинята на Саат ще бъде доминантна, авторитарна и властна жена, която наравно със съпруга си ще бистри сложните и опасни дела на подземния свят. Очаквайте повече подробности скоро! 

17) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 11 юли, ще бъде финализирано издание №118 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 12 юли, започва публикуването на новото №119. Също във вторник предстои да прочетете шестия за сезона и четиридесет и осми подред брой от "Турция представя...", в който ще информираме за третия нов сериал на FOX "Нека се разделим" (N'olur Ayrilalim). В четвъртък, 14 юли, предстои да прочетете интервю с класиралата се на второ място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2016" актриса Хатидже Шендил. В събота, 16 юли, идва ред на деветата за сезона и тридесет и седма подред тема от "Любопитно", в която ще Ви запознаем с децата на най-известните турски актьори и актриси. И в неделя, 17 юли, ще бъде публикувано издание №81 от "Турските актьори 24/7"!

6 коментара:

Анонимен каза...

Не разбрахте ли, че сериала с Бергюзар и Халит ще се казва "ИЗМЕННИК на родината", а не "Именник на родината". Вече втора седмица го пишете със сгрешено име.

Анонимен каза...

Как може тази Берен Саат да е толкова ЖАЛКА!!! Досега имитираше Мерием Узерли и се опитваше да прави "Великолепният век", а сега пък имитира Дениз Чакър с ролята на съпруга на мафиот, защото видя огромния успех на "Без бандити светът е невъзможен"! Как може така да копира чужди филми-долна имитаторка, не стига че не е нищо особено като актриса.

Анонимен каза...

До коментар 2: Нали знаеш, че не тя отива да кандидатсва за ролята, а продуцентите,режисьорите и предлагат ролята. Отделен е въпроса дали тя ще приеме. Не мога да разбера с какво имитира Мерие ???

Анонимен каза...

С това, че "Кьосем" е уж "Великолепният век". Не съм го гледал, но за новия проект за мафиотската съпруга и тежка дама, бих могъл да се закълна, че чета за Дениз Чакър в "Без бандити светът е невъзможен", защото тя наистина е тежка дама и й отива такава роля за разлика от Берен. Всеки си има амплоа, а Берен започна да избира само такива роли, които вече са били играни успешно от други актриси преди нея, а както видяхме с Кьосем тя не е подходяща за тях.

Анонимен каза...

С "не съм го гледал" имах предвид фарса "Кьосем", иначе "Без бандити светът е невъзможен" съм го гледал целия и много ми харесва, очаквам с нетърпение излъчването му у нас.

Анонимен каза...

Бергюзар Корел от много имане се е облякла толкова кичозно! Как можа да се сложи в тези грозни къси панталони. Като ги обяват за звезди
прекаляват!

Предоставено от Blogger.