"Турските актьори 24/7" (79): от 27 юни до 3 юли 2016 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 3 юли, и след двумесечна пауза с нови издания се завръща любимата рубрика на всички Вас, читателите на
СЕРИАЛИ в България - "Турските актьори 24/7"! Броеве от нея ще можете да четете отново, по традиция, всяка неделя, като в тях ще продължим да Ви информираме за всичко ново около любимите Ви актьори и актриси от турските сериали! Без да увъртаме повече, време е да започваме! Какво се случи с любимците Ви от екрана през изминалата седмица - от 27 юни до 3 юли 2016 г., разбирате сега!

1) През последните месеци се изписа много около известната турска актриса Елчин Сангу ("Една любовна история" и "С Русия в сърцето ми") - че страда от синдрома на "прегряването" и иска да напусне сегашния си проект "Любов под наем" (Kiralik Ask), че е в конфликт с екранния си партньор в него Баръш Ардуч и че ще се снима на есен в новия сериал на Къванч Татлъту "Черно и бяло" (Siyah Beyaz). Наскоро червенокосата чаровница най-сетне излезе с кратко изявление по повод всички тези спекулации, което бе следното: "Стига вече! Не съм прегряла, много добре съм. Не се разделям с екипа на сериала, не го напускам. Нямам никакви проблеми с Баръш. Тези клюки само ми направиха реклама."

2) Бергюзар Корел живее в страх от рак! Чаровната актриса, която у нас сме гледали в сериалите "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара", наскоро замина на почивка заедно със семейството си на известния турски курорт Мармарис. Преди да отпътува за крайбрежното градче, актрисата посетила един от най-добрите онколози в страната, за да ѝ бъдат направени всички тестове за рак. Чаровницата много се страхувала от тежката диагноза, най-вече рак на гърдата. Тя сподели пред свои приятели, че ще се тества отново и след като се върне от почивката си, тъй като била проучила, че продължителното стоене под жарките летни слънчеви лъчи било благоприятно за развиване на доброкачествени кисти и образувания. На есен Бергюзар се завръща на екран заедно със съпруга си Халит Ергенч в един от най-обещаващите нови проекти - "Именник на родината" (Vatan Haini). 

3) Наскоро приключиха снимките на игралния филм "Втори шанс" (Ikinci Sans). Актрисата, която изпълни главната роля в него заедно с Йозджан Дениз ("Имението с лозите", "Млечният път", "Черна роза" и "Част от мен") - Нургюл Йешилчай ("Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите", "Ангелският остров" и "Твоят мой живот"), най-сетне намери време за почивка! Наскоро чаровницата бе засечена от турските папараци заедно с две свои приятелки и техните деца на малка яхта в Гьочек. Трите дами се радваха на хубавото време, като Нургюл дори се осмели да влезе във водата и да поплува, показвайки изваяно и красиво тяло, въпреки че наскоро чукна 40 години. 

4) Три от най-популярните и красиви турски актриси наскоро заминаха заедно в САЩ както на почивка, така и на професионално обучение по актьорско майсторство - Сонгюл Йоден ("Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги"), Берак Тюзандач ("Езел" и "Край или начало") и Азра Акън ("Дъждовно време"). Трите чаровници отпътуваха заедно за страна на неограничените възможности преди няколко дни, където ще съумеят хем да си починат, хем да натрупат още опит в тяхната професионална сфера, за да се завърнат на есен в родината си. По последна информация в момента Сонгюл обмисля предложените ѝ участия за проекти, започващи през следващия телевизионен сезон, като дали ще приеме някое от тях и ще я видим отново на екран на есен, предстои да разберем! 

5) Серенай Саръкая ("Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите") и Керем Бурсин ("В очакване на слънцето") не успяха да се спазарят за по-ниска цена на къщата, която искаха да купят и в която да живеят. Двамата млади и обичани турски актьори бяха набелязали четириетажна луксозна постройка в тузарския истанбулски квартал Румели Хисар, чиято цена бе цели 4 000 000 долара! На двамата това им се сторило множко и се надявали на отстъпка от страна на продаващите имота, която така и не получили. Именно заради това Керем и Серенай се отказали от покупко-продажбата ѝ и са започнали да търсят друг, по-рентабилен и изгоден вариант за бъдещ техен дом. 

6) Скандал между Джемал Хюнал ("Гордата Аси" и "Твоят мой живот") и президентът на асоциацията по конна езда, в която е член - Абдуллах Бал! Наскоро между двамата възникнали сериозни пререкания, поради които известният актьор, който изигра ролята на алчния и арогантен Алпер в хита "Твоят мой живот", бил принуден да се оттегли от поста си в асоциацията. В замяна на това обаче той искал да получи като обезщетение двата коня, за които се грижил и с които обучавал желаещите да се научат на конна езда, вкл. и синът на неговата бивша екранна партньорка в "Paramparca" Аху Яту. Президентът на клуба Абдуллах Бал не уважил това негово последно искане и дори го заплашил, че ако продължи да упорства, животът на детето на Джемал ще се окаже в опасност. В свое изявление наскоро пред турските медии Бал не отрече, че е отправял подобни заплахи, но уточни, че с тези методи първи е започнал известният актьор. 

7) Берен Саат ("Забраненият плод", "Щастливи заедно" и "Пепел от рози") напуска историческия проект "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), който оглави през изминалия телевизионен сезон, но който също така се провали. Завръщащата се с втори сезон на есен мелодрама на StarTV ще претърпи сериозни промени в актьорския си състав, като почти целият ще бъде напълно обновен с нови кадри и лица. Това ще се случи заради скока във времето, който ще бъде направен. И тъй като Берен не пожелала да бъде състарявана, решила да напусне сериала. На нейното място, по последна информация, застава не по-малко известната Нургюл Йешилчай. Все още обаче тази информация не е сигурна. Следете ни за окончателни и официални новини!

8) Една от най-популярните турски светски двойки в момента - актрисата Аслъ Енвер ("Мечтатели" и "Тайни") и певецът Мурат Боз, ще прекарат започващото лято разделени. След края на снимките на провалилия се сериал на Аслъ "Зимно слънце" (Kis Gunesi) тя замина на почивка в известния турски морски курорт Мармарис заедно със своята майка, но без любимия си. Причината е, че Мурат започва снимките по новия игрален филм "Ако се завърнеш, ще съм с теб" (Dönerse Senindir), който ще се снима цяло лято и в който ще си партнира с друга изключително популярна млада актриса - Ясемин Ален ("Милост"), участвала за последно в трилъра "46 изчезване" (46 Yok Olan). Въпреки това двамата влюбени - Енвер и Боз, поддържат постоянно връзка по интернет, като на папараците, заснели наскоро актрисата, им направило впечатление, че тя не изпуска от ръка мобилния си телфон, през който поддържа комуникация с певеца. 

9) Двама от най-харесваните и популярни млади турски актьори Еда Едже ("Огледален свят") и Берк Атай се завръщат на екран заедно в нов сериал на есен! По последна информация блондинката, която за последно се снима в романтичната комедия "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu: Karisik) няма да се включи в нейното продължение, подготвящо се в момента и носещо заглавието "Състояние на връзката: женени" (Iliski Durumu: Evli), а ще продължи кариерата си в нов проект, в който ще си партнира именно с харизматичния актьор, станал популярен след участието си в хита "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) миналото лято. Единствената информация, която се знае за новия им съвместен сериал, е, че ще бъде продуциран от компания TIMS. 

10) Ще участва ли известният турски актьор Баръш Ардуч, известен чрез ролята си на Йомер в хита "Любов под наем" (Kiralik Ask), завръщаща се на есен с нов втори сезон, във филма на неговата половинка Гюпсе Озай това лято? Много се изписа по този въпрос и най-сетне има яснота! Наскоро една от най-обсъжданите светски двойки в южната ни съседка бе забелязана заедно в луксозен ресторант в истанбулския квартал Етилер, като компания ѝ правеше друг популярен актьор - Сарп Апак ("Мечтатели"). На тръгване тримата бяха нападнати от чакащите отвън журналисти, като на въпросите към Баръш дали наистина ще участва в проекта на Гюпсе, той отговори: "Нямам работа в този филм, аз просто ще присъствам на снимките му, за да подкрепя моите приятели-актьори."

11) За ролите си в игралния филм "Майчина рана" (Annemin Yarasi) две от най-популярните и харесвани турски актриси Мерием Узерли ("Великолепният век"), снимала се за последно в провала "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi), и Белчим Белгин, участвала в първия сезон на хита "Гордиев възел" (Kordugum), завръщащ се на есен с втори, са номинирани на престижни филмови награди, които ще се проведат до няколко дни в италианската столица Рим. Наскоро двете красавици и приятелки в живота заминаха заедно за красивия град, както и с другите актьори, които им партнираха в "Майчина рана" - Озан Гювен ("Истанбулска приказка" и "Великолепният век") и Окан Ялабък ("Великолепният век"). 

12) Екипът на хитовия турски сериал "Гордиев възел" (Kordugum), продуциран от компания Endemol Shine Turkey, организира прощално парти преди лятната си ваканция по повод финала на първия му сезон! На събирането, състояло в началото на тази седмица, когато бе заснета финалната сцена от последния за сезона двадесет и шести епизод, присъстваха всички актьори и целият останал екип. Това, което събра погледите и привлече истински вниманието както на присъстващите, така и на журналистите, бе специалната торта, поръчана от сладкарския бутик в Бейкоз "Mahmut Sevket Pasa Kosku", на която имаше специално направени захарни фигурки на всички герои в сериала. След като изядоха необикновения сладкиш, всички актьори се снимаха за спомен заедно със своите захарни прототипи. 

13) Ясно е коя ще бъде екранната партньорка на Къванч Татлъту в новия му сериал "Черно и бяло" (Siyah Beyaz), започващ на есен! Туба Бююкюстюн застава редом до мега-звездата в новия обещаващ проект на Ay Yapim, който се очаква да счупи всички рейтинги по гледаемост. След редица промени по сценария и основната идея на проекта, вече е окончателно ясно какви роли ще изиграят Къванч и Туба и какъв ще бъде основният проблем за тяхната екранна любов! Татлъту ще пресъздаде образа на брутален и студен сериен убиец, погребал дори баща си. Той ще се срещне с чистата като ангел героиня на Бююкюстюн именно заради едно от поредните си престъпления. Така черното и бялото ще се преплетат в едно, но именно това, че са коренно различни, живеещи в напълно полюсни светове, ще бъде най-големият проблем за тях!

14) Известната турска актриса Бурчин Терзиоулу ("Езел" и "Милост") е решила да прекара това лято напълно обезпокоявана от всякакви журналисти и папараци. Наскоро пред медиите красавицата направи изявление, че след края на снимките на втория сезон на хита с нейно участие "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) е решила да отпътува за различни туристически дестинации заедно със своя екранен и реален партньор Илкер Калели, без да казва нищо на никого, дори на най-близките си. По този начин тя се надява двамата с любимия ѝ да се отърват от любопитните и жадни за скандал журналисти поне по време на лятната им ваканция. Тя сподели още, че никой няма да знае кога и къде заминава. 

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 4 юли, ще бъде финализирано издание №117 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 5 юли, започва новото №118. Също във вторник ще бъде публикуван новия пети за сезона и четиридесет и седми подред брой от "Турция представя...", в който ще Ви информираме подробно за новите летни сериали на KanalD  "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali) и "Доказателство в огъня" (Kanit: Ates Ustunde). В четвъртък, 7 юли, пък идва ред на интервю с класиралата се на трето място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2016" актриса Йозге Йозпиринчи. В събота, 9 юли, предстои да прочетете осмата за сезона и тридесет и шеста подред тема от "Любопитно", в която ще научите къде се снимат любимите Ви турски сериали. И в неделя, 10 юли, идва ред на юбилейния брой №80 от "Турските актьори 24/7"!

4 коментара:

Анонимен каза...

Потресена съм,дано Еда Едже не е партньорка на Берк Атан,тя прилича на лелка до него.Би било хубаво да го видим да Серенай.Моля са ни.държите в течение относно този проект.Серенай няма ли да ке завърне на екран есента или зимата?Много искам да я гледам пак.

Анонимен каза...

Да кажете нещо за новият проект на Кадир Доулу?Кога започва,кои ще участват,какъв жанр ще е ?

Анонимен каза...

Джансу Дере и Мехмет Акиф ще се снимат ли в нов сериал?

Анонимен каза...

http://m.haberler.com/fotogaleri/beren-in-morgda-teshis-ettigi-sevgilisi/

http://arsiv.takvim.com.tr//2004/07/19/gnc105.html


Можете ли да преведете тази новина? Свързана е с Берен Саат.

Предоставено от Blogger.