"Какво гледат в Турция?" (120): от 18 до 24 юли 2016 г.

Предстои поредната пълна седмица на месец юли. Предстои и ново юбилейно издание на единствена рубрика в интернет-пространството,
представяща рейтингите в Турция, а именно "Какво гледат в Турция?"! През предстоящите дни ще разгледаме рейтингите за периода от 18 до 24 юли 2016 г., което ще се случи чрез ежедневното обновяване на броя до понеделник, 25 юли. А какво ново ще видим през тези дни, ще има ли промяна в рейтингите на сериалите или те ще се запазят същите, каквито бяха през изминалата седмица? Някои поредици няма да покажат нови епизоди, защото телевизиите ще предават по-удължени емисии новини, както и игрални филми. Това ще се случи, тъй като миналата седмица в Турция бе направен неуспешен опит за преврат, а ситуацията в южната ни съседка бе отразена по всички телевизии чрез новини, предавани през целия ден. Какво обаче ще предложат медиите тази седмица, ще научим заедно през следващите дни!

Рейтинги за понеделник, 18 юли:
В понеделник не са излъчени нови епизоди от сериалите. От FOX са повторили епизода от миналата седмица на "Радостта от живота" (Hayat Sevince Guzel), който е най-гледаната програма за целия ден с рейтинг от 3.55% и пазарен дял от 12.48%. В ефира на турските телевизии са предавани предимно новинарски емисии.

Рейтинги за вторник, 19 юли:
Само един премиерен епизод на сериал е излъчен във вторник - този на криминалната драма на KanalD "Доказателства в огъня". Той зае отлична позиция сред десетте най-гледани програми, но остана с много ниски в проценти рейтинги. Всички други телевизии предаваха други програми и следователно нови епизоди на "Достатъчна е усмивка" (Gulumse Yeter) по ShowTV и "Чудесният зет" (Sahane Damat) по StarTV не бяха показани.

4. "Доказателства в огъня" (Kanit: Ates Ustunde) - от 20.18 до 22.43 часа:
Телевизия: KanalD; Рейтинг: 2.59%; Пазарен дял: 9.52%

Новини и предавания за вторник:
Най-гледаните новини във вторник са тези на ShowTV, които попадат на 1 място и са най-гледаната програма за деня с 3.33% рейтинг. На втора позиция попада емисията на ATV, която е отбелязала рейтинг от 3.30%. Следва информационната емисия на FOX, която се класира на 5 място с 2.19% рейтинг-резултат. На 12 позиция е новинарският блок на KanalD, отчел рейтинг от 1.66%. Плътно до него са и новините на StarTV, заемащи 13 място с рейтинг от 1.64% рейтинг. Емисията на TRT1 попада на 33 позиция с рейтинг от 0.95%, а последна е тази на Kanal7, която с рейтинг от 0.89% попада на 40 място в класацията.

Рейтинги за сряда, 20 юли:
Заради извънредното положение в Турция в сряда, 20 юли, също не бяха излъчени сериали, а предимно новини и предавания. Въпреки че беше повторение, "Номер: 309" (NO: 309) на FOX зае първото място в класацията, при това с рейтинг от 4.57% и пазарен дял от 15.97%. Не се излъчиха епизоди от сериалите "Обича ме, не ме обича" (Seviyor Sevmiyor) на ATV и "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz) на ShowTV.

Рейтинги за четвъртък, 21 юли:
Един сериал е излъчен вчера в Турция - "Висше общество" по StarTV. Поредицата с Хазар Ергючлю и Енгин Йозтюрк отчете изключително високи рейтинг-резултати, превръщайки се в най-гледаната програма в ефира за целия ден.

1. "Висше общество" (Yuksek Sosyete) - от 20.59 до 23.33 часа:
Телевизия: StarTV; Рейтинг: 5.61%; Пазарен дял: 20.01%

Рейтинги за петък, 22 юли:
В петък също е излъчен само един сериал, който е и най-гледан за целия ден - "Нека се разделим" на FOX, който с втория си епизод отчита повишение в рейтингите си от половин процент. От ефира отсъстваха поредиците "Колоритно" на ATV и "Кой не ни обича?" на TRT1.

2. "Нека се разделим" (N'olur Ayrilalim) - от 20.49 до 23.17 часа:
Телевизия: FOX; Рейтинг: 3.00%; Пазарен дял: 11.43%

Рейтинги за събота, 23 юли:
В този ден по начало се излъчва само един сериал и това е "Сладко отмъщение" на KanalD, който не само че е най-гледаният такъв за деня, но е и най-гледаната телевизионна програма.

1. "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam) - от 21.04 до 00.16 часа:
Телевизия: KanalD; Рейтинг: 3.22%; Пазарен дял: 13.89%

Рейтинги за неделя, 24 юли:
И в неделя по начало се излъчва само един сериал и това е "Любовта на живота ми" на KanalD, който обаче не успява да отчете достатъчно високи рейтинги и най-вероятно в края на летния сезон ще бъде преустановен.

3. "Любовта на живота ми" (Hayatimin Aski) - от 21.30 до 23.14 часа:
Телевизия: KanalD; Рейтинг: 2.54%; Пазарен дял: 9.80%

НОВИНИ:
1) Обзор на рейтингите за седмицата: в понеделник и сряда нови епизоди от сериалите не бяха показвани, затова и тазседмичния традиционен обзор на рубриката ще бъде не в ТОП 7, както досега, а в ТОП 5. Най-гледан е "Висше общество" (Yuksek Sosyete) на StarTV от четвъртък с 5.61% рейтинг. На второ място е "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam) на KanalD от събота с 3.22% рейтинг. Третото място отива при "Нека се разделим" (N'olur Ayrilalim) на FOX от петък с 3.00% зрителски интерес. Четвъртата позиция бива заета от "Доказателства в огъня" (Kanit: Ates Ustunde) на KanalD от вторник с 2.59% рейтинг. И последното пето място е за "Любовта на живота ми" (Hayatimin Aski) на KanalD от неделя с 2.54% гледаемост.
Най-гледаната телевизия през изминалата седмица е KanalD, излъчила цели три най-гледани сериала. Втора е StarTV с 1, а трета е FOX също с 1. 

4 коментара:

Анонимен каза...

koga svarshva sever ug po btv lady i kakvo shte go zamesti?

Анонимен каза...

za6to davat doktor hals sega znam 4e trqbva6e da go davat ot 1 avgost....ai za6to ne dadoha poslednite episodi ot 4 sezon ot seriala taistveni aferi po nova tv

Анонимен каза...

Srqda e ,a oshte nqma turskite aktiori 24\7

Анонимен каза...

Здравейте, защо спряхте Какво гледат в Турция. Ще продължите ли да поддржате рубриките.

Предоставено от Blogger.