Сара Кхан: "Никога не съм мечтала и правила планове"

Здравейте, приятели! Петък е, 10 юни, и продължава пролетната рубрика на СЕРИАЛИ в България, в която всеки петък публикуваме
интервюта с четиринадесетте участници в приключилия първи сезон на онлайн-състезанието ни "Любима индийска звезда" за 2016 г.! За последно прочетохте такова със класиралата се на трето място във формата участничка Тина Дута от хита "Моята карма" (Uttaran), а тази тринадесетото ще бъде с класиралата се на второ място в проекта и отпаднала на финала участничка Сара Кхан! Преди да започнем, нека се запознаем с нейната биография! Тя е родена на 6 август 1989 г. в индийския град Бхопал. В момента е на 26 години, зодия лъв. Започва да се занимава активно с актьорската професия през 2007 г., когато е едва на 18 години, правейки телевизионния си дебют чрез главна роля в тоталния индийски хит "Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka... Bidaai), превърнал се в най-харесвания индийски сериал, даван у нас досега. Въпреки крехката си възраст и неопитност на снимачната площадка, продуцентите ѝ гласуват сляпо доверие и ѝ поверяват ролята на добродушната, състрадателна и твърде умна за възрастта си Садна, израснала в семейството на вуйчо си. През 2010 г., сто епизода преди края на 739-серийната поредица, тя я напуска, като героинята ѝ бива убита, тъй като се включва в друг проект. Любопитно е, че през тази и миналата година Сара се снима в "Ритъмът на мечтите" (Sasural Simar Ka), излъчващ се в момента у нас. Време е да започваме!

Кога и как влезе в индустрията?
Първо искам да кажа, че влязох в тази индустрия едва на 15 години и получих тази възможност, докато си бях у дома. Никога не съм се борила за това. За мен беше като приказка и повярвайте ми: ''Мечтите се сбъдват.'' Договорът пристигна в дома и аз го подписах. Това беше нещо, което никога не съм очаквала.

Кой ти даде първата роля в живота ти?
Това беше Раджан Шахи, продуцента на ''Bidaai''. Той първи ми даде възможността да вляза в тази индустрия.

Разкажи ми нещо за опита ти от ''Bidaai''.
Аз все още се уча, затова не мога да говоря за опита си. Но, ако трябва да кажа нещо, то това е, че се наслаждавах много.

С кого от колегите си, искаш да работиш отново?
Хм! Ами това е Ангад, с когото си партнирах в ''Bidaai''. Това е най-добрият ми приятел до днес и мога да кажа, че е най-добрият човек, с кого може да се работи. Последно работих с Ашмит и трябва да кажа, че е много приятен човек. Много помага, забавен и грижовен е. Харесва ми да работя с него.

Къде се виждаш след 5 години?
Честно казано, не знам. В тази индустрия нищо не може да се предвиди. Никога не съм мечтала и не съм правила планове далеч в бъдещето. Сигурна съм, че ще правя нещо много интересно, за което дори и не съм сънувала.

Коя е мечтаната ти роля?
Честно казано винаги съм искала да изиграя една роля, която изиграх в сериала ''Ram Milaye Jodi''. Винаги съм искала да направя нещо такова и съм горда, че можах. Това беше невероятно преживяване.

Какви са добрите и лошите черти на това да си телевизионна актриса?
Според мен във всичко има по нещо добро и нещо лошо. Не съм толкова голяма, за да коментирам предимствата и недостатъците на телевизията. Нямам право да го правя, защото тези хора ми помогнаха и ме направиха това, което съм днес. И не мога да намеря нищо лошо в това.

Какво мислиш за талантите от малките градове? Имат ли толкова голям обхват като Боливуд?
Вярвам в това, защото аз съм от малък град и се справям добре в тази индустрия. Снимам се в много сериали и дори съм подписала филми, но не мога да говоря още за това. Затова мисля, че има Бог и за талантливите хора в малките градове.

Според теб, кое е най-важно, а тази индустрия?
Най-важното нещо е късмет. Мисля, че ти трябва 80% късмет и 20% талант. Както и много труд.

Подкрепя ли те семейството ти?
Те много ме подкрепят. Без тях съм нищо.

Кой те вдъхнови най-много?
Това е дядо ми, от майчина страна. Той ме вдъхнови да започна кариера. Когато започнах бях изправена пред много трудности, и само дядо ми имаше вяра в мен. Той ми даде увереност и сили да се боря.

Имаш ли някакво съобщение за приятелите и феновете си?
Искам феновете ми да гледат бъдещите ми изяви и да се наслаждават. Благодаря на всички, че са мен. Обичам ви.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото последно интервю с участник от "Любима индийска звезда 2016" следващия петък, 17 юни! То ще бъде със, за съжаление, починалата преди два месеца актриса Пратюша Банерджи и класирала се на първо място! Предишните интервюта можете да намерите бързо и лесно чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.