Дийпика Сингх: "Нямам време за семейството си"

Здравейте, приятели! Петък е, 29 април, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България, в която всеки петък публикуваме
интервюта с четиринадесетте участници в приключилия първи сезон на онлайн-състезанието ни "Любима индийска звезда" за 2016 г.! Миналата седмица прочетохте такова със осмия отпаднал - Дженифър Уинджет от "Сияйна луна", а тази деветото ще бъде с класиралата се на шесто място в проекта и отпаднала след неговия полуфинал - Дийпика Сингх! Преди да започнем, нека се запознаем с нейната биография! Тя е родена 26 май 1989 г. в индийската столица Делхи. В момента е на 26 години, скоро предстои да навърши 27, зодия близнаци. Въпреки че завършва специалност "Бизнес-администрация", започва да се занимава активно в актьорската кариера през 2011 г., когато е на 22 години, правейки дебюта си на телевизионния екран с главна роля в тоталния хит на телевизия StarPlus "Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum). В него тя вдъхва живот на героинята Сандия, като продължава да го прави и до днес, тъй като поредицата продължава да се излъчва вече четири години в индийския ефир. През изминалата 2014 г. се омъжи за своя съпруг Рухит Радж Гоял, в когото е много влюбена. Време е да започваме с интервюто!


Запознайте ни с новото си семейство!
Аз съм щастлива да живея с моя съпруг. Родителите на мъжа ми и по-малкият му брат са новото ми семейство сега.

Колко различна е Дийпика от Сандия?
Приоритет на Сандия е нейното семейство. Тя знае нещата в къщата, аз дори не знам къде седят чашите в кухнята ми. Моят приоритет е моята професия, не че аз не обичам моето семейство, но аз съм на работа по 13-14 часа на ден и нямам време.

Какво беше вашето детство. Как тръгнахте и стигнахте до тази професия?
Имах щастливо детство. Но в моите детски години имахме семейни проблеми, дължащи се на загуба в бизнеса на татко. В стремежа си да му помогна, аз си дадох дрехите в магазин в Карол Багх, Делхи. С Божията благословия, бизнеса ни се възстанови и всичко беше наред. И все пак, аз почувствах една голяма празнина в себе си. Направих си театър, докато уча. Изведнъж ми хрумна, че аз трябва да опитам да се установя към някоя професия. Информирах майка ми за моето решение и дойдох в Мумбай. Излезна ми късмета като отидох на прослушване и бях избрана за сериала. Отначалото аз си помислих, че е някаква малка роля, но чак след два месеца разбрах,че ще играя главна роля.

Разкажете ни как започнахте от самото началото?
За мен всичко беше ново и се притеснявах. Но аз съм в телевизионната индустрия вече пет години, научих се да се справям. По-рано се чувствах странно, когато някой ми направи комплимент, но сега говоря с моите фенове и с всички други спокойно, без да се притеснявам.

Какво правите през свободното си време?
Със забързаните ми графици аз почти нямам свободно време. Моите любими актьори са Irrfan Khan и Manoj Bajpai. Аз също обичам да слушам различни видове музика. Когато съм щастлива, съм любител на танците, слушам хип-хоп и съвременни танцови номера. Аз също слушам ghazals от Рахат Фатех Али Хан. Аз готвя от време на време, когато родителите ми са в града. Научих повечето ястия от онлайн видеоклипове в интернет.

Коя е любимата ви дестинация?
Моята любима туристическа дестинация е Лондон. Най-хубавото нещо на Лондон е, че едно момиче може да се скита из града без никакъв страх, дори и нощем. Аз обичам да се разхождам сама! 

2 коментара:

Анонимен каза...

Родена е на 26 юли всъщност, но друго се чудех- как може да напишете "излезна"?!

Все пак статията беше интересна и ви благодаря за труда!

Анонимен каза...

Аз не я харесвам но е красива

Предоставено от Blogger.