"Страсти в Тоскана" - нов италиански сериал по БТВ

От по-следващата седмица в ефира на БТВ и БТВ Лейди предстои да настъпят нови промени. Очертава се летният телевизионен сезон у нас определено
да бъде доста интересен, като телевизиите ще се постараят да предложат силни програми в най-гледаното си време - prime-time-a. Преди няколко дни съобщихме за неочакваните промени, които предстоят в програмата на БТВ, както и за тези, които се задават в ефира на НоваТВ, но изненадите не свършват дотук... От юни по БТВ предстои да се завърти нов италиански сериал, както и втори сезон на хитов български, а по БТВ Лейди се задават повторения на турска и испанска поредица. Повече за новостите в ефира на БТВ и БТВ Лейди, както и за финала на българският сериал "Под прикритие", научавате в следващите редове!

БТВ:
Следващата седмица, както по-рано съобщихме, в сряда (1 юни), ще бъде показан финалът на кулинарното предаване "MasterChef", а в петък, 3 юни ще бъде излъчен и последният за сезон №10 епизод от българския сериал "Столичани в повече". 

От 6 юни (понеделник) в ефира на БТВ се задава нов италиански сериал. Става дума за мелодрамата "Страсти в Тоскана" (La tre Rose di Eva), който ще се върти в prime-time-а на медията. Епизоди от премиерния за ефира на БТВ италиански сериал ще се предлагат от понеделник до сряда, между 21.30 и 22.30 часа, веднага след поредния епизод от турския сериал "Част от мен" и малко преди старта на "Шоуто на Слави". Напомняме, че "Страсти в Тоскана" стартира премиерно в България преди няколко години, като се излъчваше в ефира на ТВ7, но тогава бе показан само първият му сезон. Поредицата има три сезона и продължава своето излъчване в Италия.

Считано от 9 юни (четвъртък) издания от риалити-сериала с Ани Владимирова "Истински истории" ще можем да гледаме вече всеки четвъртък и петък от 21.30 до 22.30 часа. Преди това обаче, епизоди от "Истински истории" ще се предлагат само в четвъртък, в обичайното им разписание - от 21.30 до 22.30 часа.

В ефира на БТВ се завръща и българският сериал "Връзки", който миналото лято показва своя премиерен първи сезон в ефира на медията. След като вторият сезон бе показан в ефира на FOX Life, по която преди дни приключи, то той се задава отново, но вече в национален ефир. От 19 юни (неделя) "Връзки" ще можем да гледаме всяка неделя от 20.00 до 22.00 часа, само в ефира на БТВ, като ще бъдат предлагани по два епизода. Вторият сезон на сериала с Яна Маринова, Лилия Маравиля и Михаил Билалов съдържа 12 епизода.

БТВ Лейди:
От 11 юни (събота) в ефира на БТВ Лейди се задава повторението на испанския сериал "Нишките на съдбата" (El tiempo entre costuras). То ще замести повторението на бразилската сага "От обич" (Por Amor), като ще се излъчва всяка събота и неделя от 13.00 до 15.00 часа, с по два епизода. 

На 11 юни (събота) между 22.00 и 00.00 часа ще бъде излъчен последният за втори сезон епизод на сериала "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum). Веднага след него, считано от 12 юни (неделя), започва повторение на друг турски сериал - "Изкушение" (A.S.K). Епизоди от поредицата с Хазал Кая, с чийто образ на Ферия ще се сбогуваме ден по-рано, ще се предлагат всяка събота и неделя от 22.00 до 00.00 часа в ефира на БТВ Лейди. Повторения на "премиерните" епизоди на "Изкушение" също ще бъдат предлагани - от 18 юни (събота), всеки уикенд от 08.00 до 10.00 часа.

БНТ:
Големият финал на най-успешния български сериал "Под прикритие" ще бъде показан в събота, 4 юни. Той ще се излъчи от 21.30 до 22.30 часа, само в ефира на БНТ. От 20.30 на живо ще започне специална церемония, на която ще присъстват всички актьори от сериала, като тя ще бъде предавана от зала №1 на НДК. Така от БНТ ще се сбогуват с най-успешния си сериал, който е истински феномен у нас, а и е продаден в рекордните 186 държави, със специална тържествена церемония. "Под прикритие" приключва с 5 сезона и общо 60 епизода.

8 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте Браво на Бтв за италианският сериал но да намалят тези индиски сапунки а Бнт да спрьт този Дьрзост и красота че изобщо не е интересен трябва да го забранят че е скучен сериал и да дават други яки сериали а не този Дьрзост и да Телевизийте доста ни изненадват

Анонимен каза...

Здравейте Сериали в бг вие сте супер моля ви ако може попитайте Диема фемили кога ще продьржат Медици моля ви се моля ви очаквам вашият отговор моля ви се този сериал е супер моля ви попитайте ги Ако ги попитате Брагодаря ви лек ден

Анонимен каза...

Гледах първи сезон на сериала , супер е! Очаквам и другите сезони малко италианска романтика, браво омръзна ми от турските анадолски панаири.

Анонимен каза...

Най-после, нещо различно от турски сапуни!

Анонимен каза...

Здравейте сериала е супер учасват известни италиански актюори от Одаденост една от Елиза От Комисар рекс двама Каспар Капарони Комисар Лоренцо Фабри Каспар Ще бьде в ролята на Свещеник и Франческо Арка от Комисар рекс Комисар Марко терцани не знам каква ще му е ролята но сериала найстина е доста добьр имал 5 милиона фенове я Италия и е страхотен обаче преди време се изльчваше по Тв 7 препорьчвам ви го горещо и се радвам че Бтв най накрая се сетиха да пуснат нормален сериал браво най после им дойде акьла в главата че вече Прекаряват с Тези турски и индиски сериали повече прекаряват с Индиските а този Светлината на моят живот чиста глупост вече да свьршва че не струва глупости си е е който иска да си гледа сериала но смятам че е голяма глупост и Препорьчвам ви гледайте Страсти в тоскана страхотен е и Гледайте Комисар рекс от тази сряда всеки следобед от 14 до 15 по Diema и повторение от 9 сутрин до 10 сьбота и неделя няма да дават но от 11 сезон ще дават Каспар Капарони в ролята на Лоренцо фабри и трябва да дават яки сериали Лека вечер

Анонимен каза...

Престанете със тези тъпи индийски и турски сериали,пуснете Страсти в Тоскана,страхотен сериал и смислен

Анонимен каза...

Bez nikakva informatzia za zritelite !!!Prosto go spirat i tolkoz.
Molia uvedomete zritelite poradi kakvi prichini serialat e sprian i koga otnovo chte go izlachite


Mislia che uvajaemite zriteli zaslujavat obesnenie!!!

Анонимен каза...

Турските сериали и индийските се гледат

Предоставено от Blogger.