Анас Рашид: "Никога не съм одобрявал насилието над жени"

Здравейте, приятели! Петък е, 20 май, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България, в която всеки петък публикуваме
интервюта с четиринадесетте участници в приключилия първи сезон на онлайн-състезанието ни "Любима индийска звезда" за 2016 г.! За последно прочетохте такова със деветия отпаднал, класирал се на шесто място - Дийпика Сингх от "Светлината на моя живот", а тази десетото ще бъде с класиралия се на пето място в проекта и отпаднал на финала участник - Анас Рашид! Преди да започнем, нека се запознаем с неговата биография! Той е роден на на 31 август 1980 г. в малкото индийско градче Малеркотла. В момента е на 35 години, зодия дева. Завършва специалност "Психология", но става актьор през 2004 г. Неженен е, а любимите му цветове са жълто и бяло. След няколко роли в различни сериали, през 2011 г. се включва с главна роля в тоталния хит на индийската телевизия StarPlus "Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum), в който продължава да се снима и до днес и чрез който си спечели милиони фенове по целия свят, включително и в България, където поредицата се излъчва вече повече от година в ефира на БТВ. Да започваме с интервюто!

Разкажете ни за скандала между Вас и Дийпика по време на снимки?
Това беше неочакван инцидент, който се случи между мен и моята партньорка Дийпика. Тогава тя ме обвини, че съм непорядъчен с нея, докато снимахме по-специална и интимна сцена. Тя в крайна сметка ме удари. Това се случи изведнъж и в рамките на няколко минути след това се успокоихме и възобновихме снимките.

Разбирате ли се с Дийпика извън снимачната площадка? 
Моето отношение към Дийпика извън екран винаги е било много професионално. Ние се отнасяме един към друг с уважение, противно на слуховете в пресата, че постоянно се караме.

Смятате ли, че този инцидент ще се отрази на кариерата Ви?
Ни най-малко. Аз се отнасям много сериозно към кариерата си и изпълнявам всички етични изисквания с искреност и всеотдайност. Дори по време на снимането на тази сцена, аз си вършех работата. Подобни интимни сцени са неизменна част от актьорската професия и не разбирам какво неприемливо и недостойно намирате в тях.

Смятате ли, че това бе рекламен трик?
Не мисля, защото от нашата публичност зависи успеха на нашия сериал. Не мисля, че някой от нас иска да му направи такъв тип реклама.

По-късно Дийпика се извини за отправените към Вас нападки. Как ще коментирате?
Аз не съм искал извинение от Дийпика. Очаквам от нея е да се отнася професионално спрямо мен и спрямо снимките на сериала ни. 

Чувствате ли се комфортно да работите с нея след този случай?
Да, никога не е имало някакъв проблем да работя с нея през последните три години и половина.

Какво бе оплакването, което подадохте до съответната инстанция, и доволен ли сте от нейното решение по въпроса?
Да, доволен съм. Исках превенция за моята безопасност и сигурност, така че подобен случай да не може да се случи в бъдеще.

Какви действия предприе съответната инстанция по въпроса?
Компетентните хора свършиха много добра работа и отстоиха справедливостта. Те призоваха и изслушаха и двете страни (мен и Дийпика). Решиха, че сериалът ще продължи, защото именно той е най-важен.

Каква беше реакцията на Вашите колеги, когато този инцидент се случи, и каква е атмосферата на снимачната площадка сега?
Всички те бяха неутрални, не заеха ничия страна, и поддържаха тезата, че сериалът трябва да продължи. В момента нещата се нормализираха и вървим отново в правилната посока.

Какво според Вас е достойнството на една жена?
Достойнството на една жена е отражение на нейната личност, която според мен е вярата към собствената ѝ идентичност. Колкото повече една жена се смята за различна и уникална, толкова по-голямо е достойнството ѝ.

Как се чувствате, когато чуете, че жена е била тормозена или унижавана?
Всеки път, когато чуя подобни новини, съм разтърсен. За мен това е срам за обществото и аз винаги въставам срещу него.

Как ще се обърнете към феновете Ви?
Бих искал да благодаря на всички мои фенове за оказаната подкрепа по време на всички мои добри и лоши моменти. Знам, че те са разумни фенове и следят от дълго време моята кариера. Те ме познават добре. Бих искал да благодаря на всички от тях. Обичам ви всичките!
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю с участник от "Любима индийска звезда 2016" следващия петък, 27 май! То ще бъде с младата Авика Гор, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Малката булка" (Balika Vadhu) и "Ритъмът на мечтите" (Sasural Simar Ka)! Предишните интервюта можете да намерите бързо и лесно чрез архива на рубриките ни от тук!

8 коментара:

Анонимен каза...

Знаете ли, че в турската телевизия Kanal 7 ще се излъчват "Цветовете на любовта" (Sapna Babul ka... Bidaai), "Сияйна луна" (Saraswatichandra), Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon и IPKKND Ek Baar Phir. Информацията е много нова само можете да видите в официалната Facebook страница на Kanal 7.

Анонимен каза...

Kakvo se sluchi sus Sezonut na chereshite?Bqhte obqvili starta mu,no ne zapochna?

Анонимен каза...

dali shte pusnat skoro nqkoi nov indiiski serial?

Анонимен каза...

Po staro info ne mojahte da izvadite...Incidenta beshe predi godina i sega Anas e v chudesni priqtelski otnosheniq s Dipika...Zashto ne pisahte za neshto aktualno?

Анонимен каза...

Е защо нямам отговор за индийските сериали по Kanal 7?

Анонимен каза...

Що да не ги гледаш и кво ни интересува къде ще дават пумийте.

Анонимен каза...

За коментара пред мен - я се скрий...

Анонимен каза...

Стига с тези индиски сапунки

Предоставено от Blogger.