Киншук Махаджан: "Най-хубавите подаръци не са материални"

Здравейте, приятели! Петък е, 8 април, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България, в която всеки петък публикуваме
интервюта с четиринадесетте участници в приключилия първи сезон на онлайн-състезанието ни "Любима индийска звезда" за 2016 г.! Миналата седмица прочетохте такова с четвъртия отпаднал - Гаутам Роуд от "Сияйна луна", а тази петото ще бъде с петия елиминиран Киншук Махаджан! Преди да започнем, нека се запознаем с неговата биография! Той е роден на 17 април 1986 г. в индийската столица Делхи. В момента е на 29 години, зодия овен. Започва да се занимава активно с актьорската професия през 2007 г., когато е на 21 години, започвайки кариерата си с главна роля в популярен индийски сериал. Ролята на живота си обаче изиграва малко по-късно през 2007-а, когато се включва в тоталния хит "Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka Bidaai), изигравайки ролята на Ранвир Раджванш, излъчен в България и превърнал се в най-харесвания индийски сериал, даван у нас. През следващите години продължава да играе главни роли в различни сериали, като е любопитно, че от т. г. се снима в нов сериал, в който за първи път зрителите могат да го гледат като злодей. Да започваме с интервюто!

Кое нещо искате да промените в себе си?
Аз се харесвам и приемам такъв, какъвто съм. Принципно не бих искал да променям нищо в себе си, но като се замисля, може би ще е добре да не мисля и да не преживявам толкова много всичко, което ми се случва. Правя го несъзнателно, но много вътрешно много се напрягам. 

В какво винаги сте вярвал?
В любовта и в това, че Бог винаги ми поднася точно това, което трябва!

Без какво не можете да живеете?
Не мога да си представя живота без семейството ми; любовта, която дарявам и получавам от околните; силните връзки, които съм изградил с хората досега.

Опишете се с една дума!
Аз съм трудолюбив човек!

Кой е любимият Ви аромат?
Много обичам миризмата на мокра пръст, току-що окъпана от дъжда.

Какво правите през свободното си време?
Каквото правят всички нормални хора - да се виждат с приятелите си и семейството си, да гледам филми... Също така много обичам да спя, когато съм се прибрал вкъщи след дългия и изморителен ден.

Какво обичате да похапвате?
С риск да разгневя вегетарианците и хората, защитаващи животните - най-много обичам да ям ястия, направени с месо! И най-вече пилешко... Любимата ми рецепта е пиле "Tandoori"!

Къде се чувствате най-добре сам?
В дома ми съм си направил един мини-храм, където понякога обичам да се усамотявам, да изслушам мислите си и да осъществя връзка с Всевишния, да се свържа с моята собствена същност!

Какво винаги носите със себе си?
Винаги гледам телефонът ми да ми е подръка, винаги и навсякъде го нося със себе си.

Кой е най-незабравимият Св. Валентин за Вас?
За мен всеки ден е Св. Валентин, тъй като не смятам, че любовта между двама души трябва да се показва само в един ден от годината. 

А какъв тогава е най-подходящият подарък за Св. Валентин?
Най-хубавите подаръци никога не са материални! Една безусловна любов е перфектният подарък, с който можеш да зарадваш половинката си не само на Св. Валентин, но и цял живот!
________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю с участник от "Любима индийска звезда 2016" следващия петък, 15 април! То ще бъде със Сюрека Сикри, позната в България от хита "Малката булка" (Balika Vadhu)! Предишните интервюта можете да намерите бързо и лесно чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.