Сидхарт Шукла: "Все още ми е рано да се женя"

Здравейте, приятели! Петък е, 22 април, и продължава новата пролетна рубрика на СЕРИАЛИ в България, в която всеки петък публикуваме
интервюта с четиринадесетте участници в приключилия първи сезон на онлайн-състезанието ни "Любима индийска звезда" за 2016 г.! Миналата седмица прочетохте такова с шестия отпаднал - Сюрека Сикри от "Малката булка", а тази седмото ще бъде със седмия елиминиран Сидхарт Шукла! Преди да започнем, нека се запознаем с неговата биография! Той е роден на 12 декември 1980 г. в големия индийски град Мумбай. В момента е на 35 години, зодия стрелец. Започва да се занимава активно с актьорската професия през 2007 г., играейки първоначално по-малки роли в различни филми и сериали. Ключовият момент в актьорската му кариера настъпва през 2012 г., когато се включва с главна роля в тоталния хит "Малката булка" (Balika Vadhu), пресъздавайки образа на новия главен герой - на пръв поглед строгия, но справедлив и вътрешно романтичен Шив, в когото главната героиня Ананди се влюбва. В средата на т. г. обаче той решава да напусне екипа на сериала след три години съвместна работа, като героят му бива убит. През изминалите месеци се изявяваше като жури в риалити-формата "Индия търси талант". Време е да започваме с днешната статия за Сидхарт, която ще бъда по-различна от интервю!

Кой е Шив от "Малката булка" или каква е съдбата на Сидхарт Шукла?
Не само Ананди, а и зрителките са очаровани от него... Сидхарт Шукла - актьорът, който играе ролята на Шив в "Малката булка", съвсем скоро ще изненада фенките си с доста романтични моменти в сериала.
Младият актьор бързо става популярен след участието в сериала. А на въпроса кой е човекът зад героя, с шега отговаря "Един съвсем обикновен младеж, който обича киното и предизвикателствата".
Шив от Малката булка за дни се превърна в звезда!
Сидхарт Шукла е роден Мумбай в семейството на строителен инженер. Дете на интелектуалци, той получава изключително добро образование в St. Xavier’s High School, Fort. По-късно продължава да следва… интериорен дизайн! Увлича се изключително много по изкуствата и завършва Rachana Sansad School Of Interior Design.
За да се издържа по време на следването си работи като модел, а по-късно и като актьор. Първият му голям успех е през 2008 година, когато получава главната роля в сериала "Babul Ka Aangann Chootey Na". По-късно продължава с "Jaane Pehchaane Se Ye Ajnabbi", "Love U Zindagi", докато накрая се озовава в "Малката булка". Сидхарт играе в сравнително малко роли в сериала - едва 795 (за сведение, голяма част от актьорите играят в повече от 2000 епизода от сериала).
След напускането си става жури в "Индия търси талант", както и в други риалити формати, докато не му предлагат роля в игралния филм "Humpty Sharma Ki Dulhania". Всъщност телевизионната звезда се отказва от ролята си в "Малката булка" в началото на годината. Продуцентите убиват героя му Шив, обричайки Ананди на съдбата на вдовица. Младият актьор обаче вече е звезда. И въпреки това не се самозабравя, а продължава да е скромен.
В живота Шив от "Малката булка" не е женен и не бърза да си търси съпруга. Съветва се с майка си по този въпрос и в свое интервю споделя: "Тя има достатъчно грижи около децата на сестрите ми, а е и на мнение, че сега не е моментът за брак. Самият аз не бързам да се женя – само на 34 години съм", шегува се той.
Що се отнася до бъдещите му проекти, след трите филма, които му предстои да заснеме, той събира сили, за нови ангажименти, но засега иска да прекара малко време със семейството си. "Малката булка" ми даде много, но имах много напрегнат график. В момента искам само да отдъхна и да прекарам малко време със семейството си", казва още актьорът.

Източник: kluki.ws
________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю с участник от "Любима индийска звезда 2016" следващия петък, 29 април! То ще бъде с красавицата Дженифър Уинджет, позната у нас чрез ролята си в хита "Сияйна луна" (Saraswatichandra)! Предишните интервюта можете да намерите бързо и лесно чрез архива на рубриките ни от тук!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.