"Турските актьори 24/7" (78): от 11 до 17 април 2016 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 17 април, и е време за новото седемдесет и осмо подред издание от любимита Ви рубрика "Турските актьори 24/7",
в което Ви очакват интересни и любопитни новини около турските актьори от любимите турски сериали! Рубриката се публикува отново в стария и добре познат на всички ден неделя, когато ви поднасяме поредна порция с интересни подробности около живота на вашите любимци! Какво се случи с тях през изминалата седмица от 11 до 17 април 2016 г.?


1) Наскоро две от най-популярните турски актриси - Бергюзар Корел ("1001 нощ" и "Справедливостта на Кара") и Хюлия Авшар, снимаща се в момента в историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), бяха забелязани от турските папараци заедно в един от големите истанбулски паркове заедно рано сутринта. По-интересно бе заниманието, с което двете светски дами се занимаваха - те спортуваха заедно, като изтичаха осемкилометровата алея в парка заедно за един час, практикувайки джогинг. Вероятно за да не бъде разпознаване от журналистите или феновете си, Хюлия се бе облякла в интересен суичър с качулка, но въпреки това не обегна от погледите на папараците. 


2) Младата надежда на турското кино Ханде Сорал от "Малки жени" официално се завръща на екран в новия сериал на FOX "Сърцето ми гори" (Kalbim Yangin Yeri), в който ще си партнира с още други известни и млади свои колеги - Каан Йълдъръм ("Тайни") и Едже Чешмиоулу ("Семеен сарай" и "Перла"). Наскоро чаровницата, снимала се за последно в драмата "Отмъщението на змиите" (Yilanlarin Ocu), бе забелязана заедно със своя приятел и известен актьор Исмаил Демирджи да се забавляват заедно в известно нощно заведение в Истанбул за последно преди започването на трескавите снимки по новия сериал. Силно впечатление на папараците направи дрескодът на Ханде, която се бе облякла по-скоро като за изискан коктейл, а не като за парти - в дълга червена рокля, дълго кожено палто и високи токове. Нейната половинка Исмаил през цялото време я поддържаше под ръка и ѝ помагаше да се придвижва. 

3) Наскоро половинката на изключително популярния турски актьор Баръш Ардуч - Гюпсе Озай, даде кратко изявление пред турските медии, в което сподели доста пикантни и интересни неща. Чаровницата, която за последно се снима във филма "Малък занаятчия" (Kucuk Esnaf), говори за булчинската рокля, която ѝ се наложи да облече заради участието си в проекта, като разкри, че не своята истинска сватба смята да се появи с кожено яке и да счупи наложените стереотипи. Относно отношенията си с Елчин Сангу, от която отдавна се твърди, че ревнува Баръш Ардуч, Гюпсе заяви следното: "Аз много обичам Елчин. Страхотна актриса е и внася неповторима свежест и настроение в прекрасния сериал "Любов под наем"". 

4) Наскоро една от най-известните турски актриси Фахрие Евджен ("Листопад", "С Русия в сърцето" и "Чучулигата") сподели в профилите си в социалните мрежи интересна и изключително добре получила се рисунка на самата нея от времето, когато се снимаше в "Calikusu". Към фотоса чаровницата, участваща в момента в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2016", сподели, че търси художника на произведението и много иска да се свърже с него. По последна информация, след направено проучване, сполучливият портрет на Фахрие е нарисуван от руския творец Каракхан Сефербеков, като половинката на Евджен - Бурак Йозчивит, се опитал да се свърже с него чрез профилите му в социалните мрежи, но той не му отговорил... За да угоди на своята любима обаче Бурак ("Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата") ще продължи да "издирва" създателят на красивата рисунка. 

5) Напук на слуховете за кавги и скандали на снимачната площадка на сериала "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi) между актрисата Мерием Узерли и останалия екип, чаровницата се сбогува с добро със своите колеги! Наскоро бе обявено, че поредицата приключва този вторник, 19 април, с финален петнадесети епизод, като в профилите си в социалните мрежи малко след това германската чаровница сподели снимки на целия екип от последния им снимачен ден, на които всички изглеждаха много щастливи заедно. Към фотосите от бекстейджа на поредицата Мерием, станала световно-известна преди пет години чрез ролята си в хита "Великолепният век", сподели следното: "Това бе един от най-прекрасните моменти в живота ми! Целият екип беше страхотен! Благодаря на абсолютно всички свои колеги и на феновете ни, които ни следяха и подкрепяха през цялото време!". 

6) Месец преди едно от най-очакваните събития в южната ни съседка тази пролет - сватбата на Синем Кобал и Кенан Имирзалъоулу, която ще се проведе на 14 май, чаровната млада бъдеща булка се отдаде на релакс и реши да си почине за кратко от големите и трескави подготовки, като буквално се хвърли в прегръдките на природата! Наскоро красавицата от "Малки тайни", снимала се за последно в провала на ATV от миналата есен "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler), сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която е полегнала върху поляна от маргаритки и добави: "Сезонът на маргаритките ми е любим!". 

7) Известният турски актьор Баръш Ардуч, снимащ се в момента в изключително успешния сериал на StarTV "Любов под наем" (Kiralik Ask), за пореден път подкрепи благотворителната кампания "Живот без рак" (Cansersiz Yasam)! Любимецът на милиони зрителки по света наскоро посети детската онкологична болница в Шишли и се снима пред емблемата на организацията, събираща средства за лечение на деца и възрастни, страдащи от коварната болест. С тази своя изключително благородна постъпка Баръш за пореден път показа колко голямо сърце има и предизвика редица положителни коментари за себе си в социалните мрежи. 

8) Наскоро една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка - Бурчин Терзиоулу и Илкер Калели, бе забелязана от турските папараци! Любимците на милиони зрители по света, снимащи се вече почти година и половина в тоталния хит на KanalD "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), бяха забелязани заедно в заведение в тузарския истанбулски квартал Арнавуткьой, където бяха в компанията на още няколко приятели на Илкер ("Тайни"). Харизматичният актьор с меден глас, занимаващ се и с музика, водеше разгорещени дискусии с приятелите си в продължение на четири часа, през които любимата му Бурчин търпеливо го изчака и дори в края на вечерта седна в скута му и го прегърна и целуна! Този момент папараците не пропуснаха да заснемат, Вие можете да го видите вляво! 

9) Наскоро се проведе вечеря, на която отново заедно се събра голяма част от екипа на хитовия турски сериал "Част от мен" (Kaderimin Yazidigi Gun), излъчващ се в момента у нас с огромен успех. На него присъства и актрисата Бегюм Кютюк Яшароулу, която бе придружена на събирането от своя съпруг и известен турски карикатурист Ердил Яшароулу. Двамата за пореден път показа пред журналистите, че не са разделени и разведени, както се твърди отскоро в медийното пространство. Те споделиха, че са много щастливи. На въпросите на папараците защо тогава не носят брачните си халки, Бегюм ("Огнено сърце" и "Чучулигата") и съпругът ѝ отговориха, че не са като останалите двойки и не робуват на традиции, а също така, че пръстенът пречи в работата на Ердил като карикатурист. 

10) Известната млада турска актриса Пелин Карахан, позната на българските зрители чрез ролите си в хитовете "Мечтатели" и "Великолепният век", за първи път застана пред камерите заедно със своя едногодишен син Али-Демир! Чаровницата, снимаща се в момента в хита на ATV "Достатъчно" (Yeter), отскоро е рекламно лице на известна марка храни. За да бъде по-атрактивна за аудиторията, продуцентите ѝ са предложили на Пелин да се снима в рекламните ѝ клипове заедно със своя син, като чаровницата е приела с охота. Пред журналистите обаче Карахан наскоро сподели, че затова продуцентите на рекламната кампания се изръсили с цели 750 000 турски лири - хонорарът за участието на нея и детето ѝ в рекламите. 

11) Феновете на изключително успешния сериал на StarTV "Любов под наем" (Kiralik Ask) в една от най-развитите и използвани социални мрежи Instagram вече са 1 000 000! Наскоро целият екип на поредицата благодари на своите фенове и зрители за оказаната подкрепа. Така "Любов под наем" затвърждава статуса си на най-коментиран сериал в момента в южната ни съседка, като както разбирате и от изданията на "Какво гледат в Турция?", всяка петъчна вечер той е на челна позиция сред най-обсъжданите телевизионни програми в социалните мрежи - нещо, което нито един друг сериал през седмицата не успява да направи. "Любов под наем" обаче все още не може да се доближи до тоталния успех на най-гледаната романтична комедия през изминалата година - "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi), която във фейсбук е с почти 3 000 000 харесвания! 

12) Връзката между двама от най-известните млади турски актьори Керем Бурсин и Серенай Саръкая им носи големи финансови печалби! Освен че двамата ще протагонизират един от най-дългоочакваните игрални филми тази година, снимките по който вече започнаха, отскоро двамата са и рекламни лица на най-известната марка дънки в света. Общият им хонорар за участието им в "Добро утро, любими" (Gunaydin Sevgili) е 1 250 000 турски лири, а за това, че отскоро рекламират и най-популярната марка дънки, те са прибрали по още 750 000. Така Керем ("В очакване на слънцето") и Серенай ("Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите") се превръщат в може би най-добре осигурените млади звезди в южната ни съседка. 

13) Има повече подробности около новия дългоочакван проект на известната турска актриса Джансу Дере! Наскоро чаровницата, станала популярна след участията си в хитовете "Езел", "Великолепният век" и "Завръщане", бе забелязана от турските журналисти, които не пропуснаха да ѝ зададат въпроси около изключително обсъжданото ѝ завръщане на екран. След като през последните дни се заговори, че именно Джансу ще бъде екранна партньорка на Къванч Татлъту в новия му проект, стартиращ тази есен, сега красавицата не пропусна да опровергае тази информация. Дере издаде следното: "Аз ще се снимам в един друг, също толкова хубав сериал на по-късен етап". Това означава, че вероятно екранната Ейшан и Съла ще видим отново на екран през зимата или пролетта. Тя добави, че екранът и снимачната площадка много ѝ липсват и че няма търпение да се завърне на тях!

14) Наскоро чаровната турска актриса Мерве Офлаз бе забелязана заедно със своя колега и бивш екранен партньор Тарду Флордун ("1001 нощ") заедно на разходка в тузарския истанбулски квартал Бебек. Двамата любимци на зрителите, снимали се за последно в провалилата се и приключила криминална драма на ATV "Завръщане у дома" (Eve Donus), бяха повече от щастливи в компанията си, като пред заобиколилите ги журналисти разговорливата Мерве, която у нас познаваме чрез ролята ѝ във "Великолепният век", сподели, че чувства Тарду не само като свой много близък приятел, а дори като свой брат! Тя разкри още, че това лято предстои да се завърне на екран в нов комедиен проект. 

15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 18 април, ще бъде финализирано издание №106 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 19 април, започва новото №107, което ще се обновява ежедневно до края на следващата седмица. В сряда, 20 април, ще бъде публикувано новият седми брой от новата ни рубрика "Закупени в България". В четвъртък, 21 април, ще можете да прочетете интервю с шестия елиминиран участник от онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2016" Селма Ергеч. В петък, 22 април, пък предстои интервю със седмия отпаднал състезател от приключилия проект "Любима индийска звезда 2016" Сидхарт Шукла, известен от "Малката булка". В събота, 23 април, идва ред на шестата за сезона и тридесет и четвърта подред тема от "Любопитно", в която ще разберете кои са най-награждаваните турски сериали. И в неделя, 24 април, ще бъде публикувано новото издание №79 от "Турските актьори 24/7"!
В събота, 23 април, и неделя, 24 април, очаквайте двата нови епизода 67 (107) и 68 (108) от третия сезон на "Ифет": Продължението!
Във вторник, 19 април, приключват седмите номинации, а в петък, 22 април - седмите елиминации в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2016"!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.