"Турските актьори 24/7" (77): от 4 до 10 април 2016 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 10 април, и е време за новото седемдесет и седмо подред издание от любимита Ви рубрика "Турските актьори 24/7",
в което Ви очакват интересни и любопитни новини около турските актьори от любимите турски сериали! Рубриката се публикува отново в стария и добре познат на всички ден неделя, когато ви поднасяме поредна порция с интересни подробности около живота на вашите любимци! Какво се случи с тях през изминалата седмица от 4 до 10 април 2016 г.? Накратко - обявиха дали ще се развеждат или не, имотите им се разрушаваха, ходеха в чужбина заради проектите си, грижеха се за домашните си любимци, раждаха, не се отказваха от хобитата си въпреки всичко, влюбваха се от снимачната площадка в реалността, изразяваха смелостта си, бяха щастливи с половинките си, най-сетне се сдобиваха с турско гражданство, откриваха сезона на почивките, поставяха живота си в риск, обявяваха и се подготвяха за сватбите си, отричаха да са бременни, завръщаха се на екран, правеха планове за децата си, безпокояха се половинките си, празнуваха рождени дни и още много други, за които четете по-долу!

1) Развежда ли се известната турска актриса Бегюм Кютюк Яшараоулу, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Огнено сърце", "Чучулигата" и "Част от мен", със съпруга си Ердил Яшароулу? Този въпрос е един от най-задаваните в медиите в южната ни съседка през последните седмици, като наскоро червенокосата чаровница излезе с официално изявление пред журналисти по повода. Ето какво обяви тя пред представителите на медиите: "С Ердил сме много щастливи като двойка. Просто с напредването на възрастта и двамата ставаме по-раздразнителни и сприхави и все по-често се караме за малки и битови проблеми, но не позволяваме те да ни разделят. В допълнение с това плащаме и цената на славата... Не се развеждаме, не разпространявайте лъжовни новини!". 

2) Както и преди сме Ви информирали в изданията на рубриката ни "Турските актьори 24/7", един от най-известните турски актьори Кенан Имирзалъоулу влага голяма част от средствата си в купуването и отдаването под наем на имоти из цял Истанбул. Наскоро в квартала Бейоулу, на улица Таксим, се срути необитаема пететажна жилищна сграда, като се оказа, че един от апартаментите в нея е бил собственост именно на звездата от сериалите "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара"! Малко след срутването на постройката Кенан разбрал за инцидента и веднага отишъл на място, за да види какво точно се е случило. Той не пожела да даде подробности около имота си и защо го е оставил без надзор и неподдържан пред журналистите. 

3) Наскоро изключително популярният млад актьор Бурак Йозчивит, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата" и снимащ се в момента в хита на турската StarTV "Черна обич" (Kara Sevda), замина за сръбската столица Белград, където се проведе премиерата на филма с негово участие "Моят брат" (Kardesim Benim), за да го промотира и привлече още повече интереса на и без това развълнуваните фенове на турското кино там. Преди да пристигне на първата прожекция на кино-проекта, Бурак първо посети специалния музей, посветен на султан Сюлейман, в Белград, тъй като напомняме, че Йозчивит се снима като Бали бей в най-успешния турски исторически сериал. След това, още щом пристигна на премиерата на "Моят брат", тълпа от пощурели негови фенки му се нахвърли, като той ги уважи подобаващо и си направи selfie с една мака част от тях. 

4) След като известната турска актриса Серенай Саръкая започна снимките по филма, в който ще си партнира с Неджат Ишлер и за който Ви информирахме по-рано, нейната половинка и също толкова популярен турски актьор Керем Бурсин прекарва свободното си време в компанията на двете си кучета от порода "Булмастиф". Наскоро Керем, за който както Ви информирахме преди време в рубриката ни "Закупени в България", предстои да гледаме на екран у нас в сериала "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken), бе забелязан от турските папараци да пътува в своя автомобил заедно с един от домашните си любимци, водейки го на ветеринар. След като пристигна и слезе от возилото си заедно с четириногото, Бурсин не пожела да сподели по каква причина води кучето на ветеринар. 

5) Известната турска актриса Селма Ергеч, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Гордата Аси" и "Забраненият плод", стана майка! Чаровницата, снимала се за последно в проекта на StarTV от есента на 2014-а "Работа на Гьонюл" (Gonul Isleri), вчера сутринта в 07.13 часа роди първородната си дъщеря! Момиченцето е с перфектни мерки, като тежи почти четири килограма и е високо петдесет и четири сантиметра. Дребосъчката е плод на любовта между Селма и нейната половинка Джан Йоз, които през септември м. г. сключиха брак в родния град на популярната актриса в Германия. Да пожелаем на родителите и бебенцето им много щастливи мигове и много здраве! Напомняме, че в момента Селма участва в третия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2016 г. и можете да я подкрепите! 

6) Наскоро най-известният и харесван турски актьор Къванч Татлъту, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", бе забелязан от турските папараци в истанбулския квартал Бебек. След като се контузи тежко по време на баскетболен мач, на който игра, той вече е по-добре и може да се придвижва с помощта на патерици. Естествено, при срещата му с журналистите, той бе придружен от свои доверени хора за по-голяма безопасност. Любопитно бе, че макар тежката травма, Къванч сподели пред представителите на медиите, че когато оздравее напълно и захвърли патериците, при първа възможност ще продължи да се занимава с баскетбол, тъй като това е неговото най-любимо хоби.

7) Още една двойка от снимачната площадка на хитовия сериал "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), въртящ се всяка сряда вечер по KanalD, предстои да се превърне в истинска! След Бурчин Терзиоулу и Илкер Калели, изпълняващи главните роли в проекта, които се влюбиха по време на снимките му и продължават връзката си и до днес, техният пример предстои да последват по-малко популярните им колеги - Джелил Налчакан, изпълняващ ролята на Зюлфикяр, и Харе Сюрел, играеща героинята Мелтем и позната на българските зрители чрез участието си в хита "Кварталът на богатите". Според папараците в южната ни съседка двамата, чиито герои в "Пойраз Карайел" са влюбени, все по-често били забелязвани заедно в опасна близост в истанбулския квартал Джихангир. Освен това Харе напоследък е на доста романтична вълна в профилите си в социалните мрежи...

8) Изключително популярната турска актриса Нургюл Йешилчай, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите", "Ангелският остров" и "Твоят мой живот", наскоро стана рекламно лице на известната козметична марка "Oriflame". Мотото, под което върви рекламната кампания с участието на Нургюл, е "Смела жена" (Cesur Kadınım), точно като каквато се определя самата чаровница, навършила скоро четиридесет години. На едно от появяванията си по повод рекламата на "Oriflame" Йешилчай заяви, че червилото е едно от най-важните и големи оръжия на една жена и че червеният му цвят разкрива една истински смела и борбена дама. Любопитно е, че именно Нургюл доста често се появява на различни светски събития с подобен грим, което означава, че е смела!

9) Продължава връзката между известната турска актриса Едже Услу, станала известна у нас и по света чрез участията си с главни роли в хитовите драми "Сълзи над Босфора" и "Черна роза", и операторът Еждер Йозгюр. Наскоро двамата споделиха в профилите си в социалните мрежи свое общо selfie, на което са усмихнати и много щастливи, като то събра хиляди харесвания за отрицателно време. Това, което обаче направи най-голямо впечатление на феновете им, бе, че и двамата бяха сложили слънчеви очила, вероятно прикривайки изморените си очи след дълга нощ в купони навън... Към снимката Еждер добави в социалните мрежи неадекватен надпис, което пък даде повод, че двамата с любимата му са прекалили с алкохола. Да не говорим пък че и самото selfie е доста размазано...

10) Изключително популярната германска актриса Вилма Елес най-сетне придоби турско гражданство и може да се нарече туркиня! Наскоро самата тя обяви това пред медиите и сподели в профилите си в социалните мрежи снимка на своята нова турска лична карта, както и такава, на която позира щастлива, размахвайки турското знаме! Чаровната блондинка, позната у нас като арогантната и алчна Каролин от "Времето лети" и снимаща се в момента с коренно различна роля в хита на ATV "Достатъчно" (Yeter), лично благодари на цялата турска власт, вкл. президента Ердоан и премиера Давутоулу, че най-сетне е станала пълноправен турски гражданин. "За мен е гордост да се нарека туркиня! Направихте ме много щастлива, благодаря ви!", бяха думите на Вилма.

11) Още новини за Нургюл Йешилчай! Чаровната актриса, снимала се за последно в тоталния хит на StarTV "Твоят мой живот" (Paramparca), но напуснала го заради конфликтите си с бившия си екранен партньор Еркан Петеккая, и навършила наскоро четиридесет години, даде начало на сезона на почивките и екскурзиите доста преди телевизионен сезон 2015-2016 г. в Турция да приключи и всички нейни колеги да излязат в летен отпуск. Наскоро Нургюл сподели в профилите си в социалните мрежи свои selfie-та от плажа, като сподели, че се наслаждава на извънредно топлото време в южната ни съседка и лъчите на слънцето я окъпват цялата. Така тя предизвика благородна завист у мнозина свои колеги, видели фотосите ѝ от снимачните площадки на проектите, в които се снимат вече изморени и чакащи края на сезона за заслужени почивки.

12) Подобно на Нургюл Йешилчай, нарадвала се пълноценно на слънчевите и странно топли дни през изминалата седмица, известната светска двойка Селен Сойдер и Орен Франсез също реши да го направи! Те обаче се порадваха на хубавото време, като направиха няколко обиколки из Истанбул с мотоциклета на Орен, а Селен се возеше седнала зад него. Поведението и на двамата съпрузи бе изключително опасно, защото макар да бяха сложили обезопасителни каски на главите си, известната с актьорския си талант Сойдер, позната у нас от "Сезони на любовта", не се бе хванала за своята половинка, а бе сложила ръце в джобовете си! Опасна бе и скоростта, с която Франсез караше мотора и начинът, по който изпреварваше неправомерно останалите участници в пътното движение.

13) Звездата от хитовите турски сериали "Пепел от рози" и "С Русия в сърцето" Седа Гювен предстои да се омъжи за втори път! След като по-рано миналата година известната актриса се разведе с актьора и певец Керемджем, познат в южната ни съседка чрез ролята си в драмата "Този живот е мой" (O Hayat Benim), девет месеца по-късно чаровницата предстои да сключи брак с новата си половинка - също популярния актьор Онур Туна, снимащ се с главна роля в историческия проект на TRT1 "Филинта" (Filinta)! По последна информация сватбата между двамата любимци на зрителите ще се състои през август т. г. след края на телевизионен сезон 2015-2016 г., когато и Седа, и Онур ще бъдат свободни от професионални ангажименти. Напомняме, че отскоро Гювен се снима с главна роля в новата комедия на FOX "Любовта обича лъжите" (Ask Yalani Sever), направила премиерата си в понеделник, 4 април.

14) Известната турска актриса Бурджу Кара, позната у нас чрез ролята си в хита "Сълзи над Босфора", наскоро присъства на специална конференция в университета по актьорско майсторство в Кипът, където отговаря на въпросите на бъдещите кипърски актьори. Най-интересният въпрос, който ѝ бе отправен от студент, бе дали са верни слуховете, че е бременна! Щом го чу, Бурджу се изчерви и усмихна потайно, като за малко изгуби ума и дума. Останалите студенти приеха това нейно мълчание като знак за съгласие, но по-късно тя обясни, че със съпруга ѝ все още нямат планове за дете и че в момента са се съсредоточили върху професионалните си ангажименти.

15) Едва няколко дни след приключването на изключително успешния сериал "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) бе обявено завръщането на една от най-големите му звезди - младата актриса Ханде Ерчел, на екран! Чаровницата, която както научихте от предишното издание на "Турските актьори 24/7" в момента отмаря и събира нови сили на тайландските острови, продължава да работи с пълна сила и почивката ѝ ще трае по-малко от месец, тъй като скоро се завръща на родна земя и започва снимките по новия ѝ проект с работно заглавие "Неразбраната любов" (Aşk Laftan Anlamaz), който ще започне излъчването си през юни месец в ефира на ShowTV. В него Ханде ще изпълни главната роля. Очаквайте повече подробности!

16) Известната турска актриса Зейнеп Бешерлер, станала популярна чрез участието си в криминалната драма "Опасни улици" (Arka Sokaklar) преди няколко години, смята да роди своето дете в чужбина! Това стана ясно, след като наскоро тя бе срещната от журналисти, които ѝ зададоха няколко интересни въпроса, свързани с предстоящото раждане на бебето ѝ, което расте в утробата ѝ вече седем месеца и съвсем скоро ще се появи на бял свят. Пред тях Зейнеп сподели, че все още не знае какво име ще дадат заедно със съпруга ѝ Емир Ичгьорен, с когото са женени от три години, на детето, както и че смята да го роди в чужбина, за да има двойно гражданство и така възможностите за по-нататъшното му развитие да са по-големи и широкоспектърни.

17) Половинката на известната турска млада актриса Елчин Сангу, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Една любовна история" и "С Русия в сърцето" - Юнус Йоздикен, е силно притеснен за здравето ѝ! Това стана ясно, след като пред медиите той обяви, че червенокосата красавица е отслабнала с цели девет килограма откакто се снима в хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask) и че много се уморявала от снимачния ѝ процес. В началото на снимките ѝ Елчин тежала 58 килограма, а в момента е 49! Юнус предупреждавал любимата си да внимава и да се грижи за здравето си, като по-късно тя обеща пред медиите, че ще започне да се храни по-редовно и по-пълноценно, за да наддаде.

18) Сватбата на двама от най-известните актьори в южната ни съседка - Кенан Имирзалъоулу и Синем Кобал, която ще се проведе на 21 май на курортен остров в южната ни съседка, наближава с всеки изминал ден, а с това подготовката за нея става все по-трескава и голяма от тяхна страна. Те вече са разпратили покани до гостите, които ще присъстват на най-важното събитие в живота им, като стана ясно, че сред звездите, които ще ги уважат, са техните лудо влюбени един в друг колеги Бурчин Терзиоулу и Илкер Калели, снимащи се в момента в "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel). Това споделиха самите те наскоро пред журналистите, като на въпросите дали и те смятат в скоро време да сключат брак, отговориха за тях все още е рано.

19) Не на шега, на 1 април една от най-харесваните и известни млади турски актриси Йозге Йозпиринчи, позната у нас чрез ролите си в сериалите "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", отпразнува тридесетия си рожден ден! Чаровницата, снимаща се в момента в хитовата романтична комедия на FOX "Отново любов" (Ask Yeniden), отпразнува личния си празник и третия си юбилей заедно с най-близките си роднини и приятели, сред които голяма част от екипа на проекта с нейно участие, най-добрата ѝ приятелка Селин Шекирджи ("Ангели-пазители") и половинката ѝ Бурак Ямантюрк. В края на деня Йозге, участваща в третия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2016 г., сподели в профилите си в социалните мрежи, че е изключително благодарна на всички, които са я уважили и са ѝ отправили прекрасни пожелания. Йозпиринчи заяви, че все още се чувства като на 18, а не като на 30!

20) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 11 април, ще бъде финализирано издание №105 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 12 април, започва публикуваното на новото №106. В сряда, 13 април, ще бъде публикуван шестият брой от новата ни пролетна рубрика "Закупени в България". В четвъртък, 14 април, пък предстои да прочетете интервю с петия отпаднал участник от онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2016" Арас Булут Ийнемли. В петък, 15 април, очаквайте интервю с шестия елиминиран състезател от приключилия ни проект "Любима индийска звезда 2016" - ветеранката Сюрека Сикри от "Малката булка". В събота, 16 април, ще бъде публикувана петата за сезона и тридесет и трета подред тема от "Любопитно", в която ще разберете кариерата на кои актьори е започнала от модния подиум. И в неделя, 17 април, очаквайте новото издание №78 от "Турските актьори 24/7"!
В събота, 16 април, и в неделя, 17 април, очаквайте два нови епизода от "Ифет": Продължението!
Във вторник, 12 април, ще стане ясно кои са шестите номинирани за изгонване участници в "Любима турска звезда 2016", а в петък, 15 април - кой е шестият елиминиран състезател!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.