"Турските актьори 24/7" (76): от 28 март до 3 април 2016 г.

Здравейте, приятели! Време е за новото седемдесет и шесто подред издание от любимита Ви рубрика "Турските актьори 24/7", в
което Ви очакват интересни и любопитни новини около турските актьори от любимите турски сериали! Рубриката се публикува отново в стария и добре познат на всички ден неделя, когато ви поднасяме поредна порция с интересни подробности около живота на вашите любимци! Какво се случи с тях през изминалата седмица от 28 март до 2 април 2016 г. и с какво ни изненадаха те - научаваме заедно сега!

1) През изминалите дни турската актриса Ханде Ерчел, която турските зрители познават чрез ролята ѝ в един от най-харесваните сериали през изминалия сезон, а именно "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), замина на почивка в Тайланд. Ханде се отдаде на заслужена почивка след приключването на проекта с нейно участие, като реши да си почине на остров Пукет, където си направи много интересни фотоси, които сподели заедно със своите почитатели в социалните мрежи. Под фотосите тя написа: "Здравей, Тайланд!", изпращайки много усмивки на почитателите си. Едната снимка можете да видите вляво, а другата от тук!


2) Турският актьор любимец на милиони зрителки по света - Чаатай Улусой, познат в България от сериалите "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum) и "Кварталът на богатите" (MedCezir), започна да снима реклама. Негова партньорка в рекламата на дънки с марка "COLIN'S" е Тейлър Хил, която работи за "Виктория Сикрет". Рекламата се снима вече няколко дни, като съвсем скоро предстои да бъде пусната и по телевизията. Наскоро в турската преса плъзна слух, че първоначално Джиджи Хадид е била избрана за партньорка на красавеца, но заради колосалната сума от 1 800 000 турски лири, която е поискала, са решили да я сменят и така на нейно място продуцентите взели Тейлър Хил.

3) Звездата от хитовия турски сериал "Сезони на любовта" (Lale Devri) Толгахан Сайъшман бе запелязан да вечеря в тузарския истанбулски квартал Етилер заедно със своята половинка с грузински произход Алмеда Абази и нейното семейство. Актьорът, който вече два сезона се снима в изключително успешния сериал на ShowTV "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem), заяви пред репортерите: "В нашия живот всичко е така, както го виждате", като след това се качи в колата си и потегли заедно с Алмеда и нейните родители.

4) Отново новина за Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази! Наскоро в интернет-пространството плъзна слух, че двамата са се разделили, като това доведе до хиляди дискусии в социалните мрежи и шокира феновете на Толгахан. За да опровергаят слуховете и да сложат край на лъжата, Толгахан и Алмеда се снимаха заедно и споделиха фотоса заедно със своите последователи и фенове. Под снимката, която можете да видите вдясно, актоьорът написа следното: "Това, което наистина има значение, е любовта, да се влюбите един в друг, отношението, всичко останало са просто подробности...".

5) След разразилия се скандал между актьорите Нургюл Йешилчай ("Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите" и "Ангелският остров") и Еркан Петеккая ("Любов назаем", "Времето лети", "Памуковата принцеса", "Дила" и "Тиха буря"), снимали се заедно в "Твоят мой живот" (Paramparca), актрисата Аху Яту, която също участва в поредицата, сподели своето мнение по въпроса! Актрисата сподели, че специално тя никога не е ставала свидетел на подобни скандали между двамата актьори на снимачната площадка на "Твоят мой живот". Напомняме Ви, че Нургюл преди време излезе с изявление, че бившият ѝ екранен партньор Еркан се е държал изключително грубо и непристойно по време на снимките на "Твоят мой живот" с нея, която я е принудило да напусне екипа на сериала след неговия петдесет и втори епизод.

6) Преди време в изданията на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме за слухове в турските медии, че Елчин Сангу ("С Русия в сърцето") ще напусне екипа на романтичната комедия, в която в момента се снима - "Любов под наем" (Kiralik Ask), постигаща доста голям успех в южната ни съседка, излъчвайки се в ефира на StarTV всеки петък. Наскоро Баръш Ардуч, който е партньор на Елчин в сериала, сподели пред журналистите, че нищо от това не е вярно и тя продължава да се снима в сериала, нямайки никакво намерение да го напуска. Този въпрос беше зададен на актьора по време на присъствието му на кампанията "Живот без рак", която той подкрепи. Дали Елчин Сангу ще остане в екипа на "Любов под наем", тепърва предстои да разберем!

7) Краят на телевизионният сезон 2015-2016 г. в Турция наближава с всеки изминал ден! Наскоро стана ясно, че тоталният хит, излъчващ се всеки петък в ефира на FOX, а именно "Черна роза" (Karagul), окончателно приключва. Продуцентите на сериала са решили да сложат край на тази вече тригодишна поредицата, която все още събира милиони зрители пред екраните, завършвайки я с общо 125 епизода. До момента в южната ни съседка са показани общо 115 епизода, като до големия и дългоочакван финал на мелодрамата остават още едва 10 серии. През последния четвърти сезон, който в момента се върти в Турция, "Черна роза" доста понижи своите резултати и постигна по-ниски рейтинги в сравнение с тези, които постигна по време на предните си три сезона, които пък превърнаха поредицата в най-гледания сериал в Турция! Следете "Какво гледат в Турция?", където ще научавате рейтингите на сериала до самия му край, както и за информация с точната дата на финала на хитовата лентa!

8) Турската актриса Нур Фетахоулу за първи път показа бебето си! Звездата от сериалите "Забраненият плод" и "Великолепният век", която в момента се бори за вашата подкрепа в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2016", реши да се порадва на прекрасното време в Турция и да излезе заедно с дъщеричката си! Двете обаче бързо привлякоха вниманието на репортерите и те не пропуснаха да снимат двеумесечното бебе на актрисата. Нур Фетахоулу побърза да избяга от журналистите, като ги прикани да се отдръпнат и да изтрият снимките на бебето ѝ. Актрисата, която се страхува от уроки, продължи разходката си, като бебето бе заспало спокоен сън.

9) Актьорът Йозджан Дениз, познат на родната публика с участието си в сериалите "Имението с лозите" (Asmali Konak), "Млечният път" (Samanyolu) и "Част от мен" (Kaderemin Yazildigi Gun), сподели в социалните мрежи снимка на своята новородена племенница. Под фотоса, който за изключително кратко време събра хиляди харесвания и образува порой от коментари, актьорът написа: "Тази година на бял свят се появи моята сладка принцеса - племенницата ми. Добре дошла, невинна дъще!". Хиляди фенове на актьора пожелаха здраве и щастие на малкото бебе. Съвсем скоро Йозджан Дениз предстои да се завърне на голям екран с главна роля във филма "Втори шанс", където ще си партнира с актрисата Нургюл Йешилчай. Напомняме Ви, че двамата изиграха главните роли в сериала "Имението с лозите" (Asmali Konak), излъчен у нас в ефира на Диема Фемили.

10) Известната турска актриса Мерве Болуур, позната на българските зрители от сериалите "Малки тайни" (Kucuk Sirlar) и "Север-Юг" (Kuzey Guney), ще пее! Това заяви съпругът ѝ Мурат Далкълъч, на когото в следващите седмици му предстои да издаде своя нов албум. Двамата работят по създаването на песен специално за Мерве, която феновете на Мурат ще могат да чуят в новия му албум. Певецът се пошегува, че съвсем скоро дори можем да очакваме и дует с неговата половинка! Как според вас ще се справи Мерве Болуур като певица?

11) Енгин Акюрек се присъединява към актьориския състав на историческия сериал, излъчващ се всеки четвъртък в ефира на StarTV - "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem)! Там той ще изпълни една изключително важна роля - брата на главния герой султан Ахмет, който се играе от актьора Екин Коч. Енгин Акюрек ще изпълни ролята на Мустафа в последните епизоди на историческия сериал, като така се очаква ниските рейтинги на поредицата значително да се повишат. Така Берен Саат, която изпълнява главната роля - тази на Кьосем султан в едноименната поредица, и Енгин Акюрек отново ще играят заедно, тъй като двамата си партнираха в "Пепел от рози" (Fatmagulun Sucu Ne?) преди години. Както Ви информирахме преди време в изданията на "Турските актьори 24/7", на Енгин му предстои завръщане тази есен с нова главна роля в сериал, след като последно изигра такава в тоталния хит "Черни пари за любов" (Kara Para Ask) заедно с Туба Бююкюстюн.

12) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 4 април, ще бъде финализирано издание №104 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 5 април, започва публикуването на новото №105, което ще бъде обновявано ежедневно. В сряда, 6 април, ще можете да прочетете новия пети брой от новата ни пролетна рубрика "Закупени в България". В четвъртък, 7 април, пък идва ред на интервю с четвъртия отпаднал участник от онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2016" - Мете Хорозоулу. В петък, 8 април, очаквайте пето интервю с участник от "Любима индийска звезда 2016", което ще бъде с актьора Киншук Махаджан от хита "Цветовете на любовта". В събота, 9 април, ще бъде публикувана четвъртата за сезона и тридесет и втора подред тема от "Любопитно", в която ще разберем кои актьори са участвали заедно в повече от един проект. И в неделя, 10 април, очаквайте новото издание №77 от "Турските актьори 24/7"!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.