СЕРИАЛИ в България с профили в Twitter и Instagram

Осъзнали силата на социалните мрежи през последните месеци, донесли ни хиляди посещения и популяризирали по изключително
успешен начин наши статии, рубрики и проекит, тази пролет СЕРИАЛИ в България предприема стъпка, с която да станем по-социални, гъвкави и модерни или както се казва - в крак с времето!
На петия ни рожден ден на 28 февруари само загатнахме за предстоящото, а именно - профили в двете най-големи социални мрежи след Facebook - Twitter и Instagram! Тогава обещавахме много изненади, които можете да очаквате в тях, като е време да разкрием повече подробности около тях или както се казва - да вдигнем завесите около новите ни социални начинания!

Какво да очаквате в профила ни в Twitter? През започващия пролетен сезон за СЕРИАЛИ в България можете да очаквате изключително много изненади в този наш обновен акаунт! В него ще Ви очакват ексклузивни материали и новини, а ето и кои са те! Само в Twitter всяка неделя ще можете да разбирате временните резултати от гласуванията към предстоящите номинационни кръгове, а всеки четвъртък - от тези към елиминационните в третия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2016 г., започнал преди няколко дни с изключителен успех! Всеки ден в Twitter профила ни ще можете да откривате и кратки препратки и откъси от предстоящите на следващия ден издания от рубриките ни тази пролет - "Закупени в България", интервюта с участниците в "Любима турска звезда 2016" и "Любима индийска звезда 2016" и "Любопитно"! Единствено там всеки понеделник ще Ви очакват и специални резултати от "Какво гледат в Турция?", които няма да публикуваме в рубриката, а само там - рейтингите на сериалите в категорията "AB", по-известна като групата на интелигентните зрители в южната ни съседка! Очакват Ви и още доста изненади в Twitter профила ни!
Twitter профила ни можете да посетите и последвате от тук!

А какво да очаквате в Instagram? В профила ни там, който е напълно нов, започваме воденето на специална фото-рубрика всяка събота, в която с богат снимков материал ще Ви отвеждаме зад снимачната площадка на някой любим Ваш сериал, излъчващ се в момента у нас или в Турция, или пък излъчвал се наскоро. Очакваме от Вас предложения за това в снимачните площадки на кои проекти да надникнем през следващите пролетни седмици! Освен това само там ще можете да откривате най-интересното от Instagram профилите на едни от най-известните турски актьори и техните скорошни снимки, като вместо да се ровите в техните акаунти по отделно, ще можете да виждате всички техни скорошни и интересни снимки на едно място - в профила ни в Instagram! 
Instagram профила ни можете да посетите и последвате от тук!

И ДВАТА ПРОФИЛА - В TWITTER И В INSTAGRAM, ЗАПОЧВАТ ДА ФУНКЦИОНИРАТ ОТ УТРЕ, 9 МАРТ!

4 коментара:

Анонимен каза...

Бих Ви предложила да качите снимки от снимачната площадка та един от тези сериали: Любов под наем, Гордиев възел, Статус на връзката объркан. Искам да Ви благодаря да положения труд през последните години и да Ви пожелая още дълги години да радвате своите читатели с интересни рубрики.

Анонимен каза...

Здравейте, профилът ви в Туитър не е ли този: https://twitter.com/seriali_in_bg него си го има от доста време.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Ще имаме предвид предложенията Ви, благодарим за идеите! :)
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Бил е този, но дори ние не сме си спомняли за него, щом сме създали нов... :D
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте, за постоянно ли замразявате дейността си?

Предоставено от Blogger.