Джемал Хюнал: "Като малък, исках да стана зоолог"

Здравейте, приятели! Петък е,  19 февруари, и продължава публикуването на интервюта с Ваши любими актьори и актриси от турските сериали.
Днешното бива публикувано днес, а не вчера, както бе предвидено, заради възпрепятствали ни технически причини. Заради големия интерес, който предизвикаха интервютата ни със звездите от тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca) през януари, през месец февруари продължаваме да публикуваме още такива с още Ваши любимци от сериала! Днес предстои да прочетете такова с актьора Джемал Хюнал, който играе ролята на алчния и завистлив Алпер! Преди това обаче нека се запознаем накратко с биографията му! Той е роден на 2 октомври 1976 г. в големия турски град Истанбул. В момента е на 39 години, зодия везни. Започва да се занимава професионално с актьорството през 2007 г., когато е на 31 години. Прави изключителен дебют като актьор в един от най-успешните и харесвани турски сериали, създавани някога - "Гордата Аси" (Asi), пресъздавайки първия си герой Керим повече от успешно. Именно чрез тази своя роля Джемал става изключително популярен в южната ни съседка, така и по света, като през следващите години забелязалите огромния му талант продуценти на други проекти му предлагат участия в тях. Друга важна негова роля е тази на Алекс в една от най-успешните турски криминални ленти "Мъжът от Адана" (Adanali) с Мехмет Акиф Алакурт, която пресъздава през 2010 г. През 2013 г. се включва също с важна роля в полицейския хит "Татар Рамазан" (Tatar Ramazan), партнирайки си с Бюлент Инал и Йозге Йозпринчи. За последно се снима в тоталния хит на StarTV "Твоят мой живот" (Paramparca) от края на 2014 г. до началото на 2016 г., като го напусна наскоро, изигравайки емблематичната роля на злодея Алпер. Време е да започваме с интервюто!

Каква е тайната Ви за успех като актьор?
Формули и тайни няма. Всичко е много просто - един актьор, пресъздавайки даден образ, трябва максимално да вникне в него и в неговото мислене, за да изглежда играта му възможно най-реалистична и реална, възможно най-близка до човека, на когото вдъхва живот! За мен лично това е начинът да си успешен актьор!

Как Ви промени бащинството?
Раждането на сина ми бе един от най-важните моменти в живота ми, да не кажа най-важният! Определено откакто се роди детето ми, животът ми много се промени - станах по-отговорен, по-внимателен и по-грижовен човек.

Със съпругата Ви планирахте ли създаването на детето или то бе изненада?
Смятам, че е по-добре да запазя това в тайна. В крайна сметка раждането на едно дете е уникално събитие, което не може да бъде планирано, само можем да си представяме за него.

Какъв баща сте?
Интересно е, че като баща в началото се чувствах необикновено опитен, сякаш вече съм се грижил за бебе. Впоследствие вече, докато то бавно растеше, се случваха други интересни неща, които често ме спохождаха неподготвен. Чувствам се като доброто и лошото ченге едновременно в ролята на баща!

А каква майка е съпругата Ви Лале?
Невероятна майка е, наистина! За първи път виждам жена като нея, която приема майчинството изцяло като забавление. Никога досега не се е оплакала от каквото и да е, всичко е приемала със смях и с усмивка!

Правите ли отсега планове за бъдещето на сина Ви?
Не, оставил съм всичко в ръцете на съдбата и не искам да правя каквито и да е планове за него. Нека той, когато порасне, сам да избере по какъв път ще поеме, с какво ще се занимава. Въпреки че отсега, виждайки колко лесно и колко много разсмива хората около себе си, си го представям като един комедиен актьор. Времето ще покаже обаче всичко, както и неговият предстоящ избор. Единствено искам да бъде добър и достоен човек и мъж!

С какво Ви спечели сериалът "Твоят мой живот", за да приемете участие в него?
Сценарият ме впечатли особено! Много добре написан е, различен е и най-важното - дело е на един от най-големите професионалисти в тази област, когото познавам! С нетърпение очаквам да прочета сценариите към всяка следваща серия от сериала.

Какъв е Вашият герой Алпер?
Мога да кажа само едно нещо за него - ужасен човек е!

Щастлив ли сте, че след година пауза се завърнахте на снимачната площадка?
Разбира се, и то много! Когато бях дете, с брат ми постоянно си играхме на филми, взаимствайки тези по телевизията. Винаги съм мечтал да стана актьор, това винаги е била моята най-голяма мечта! Обичам работата си и смятам, че това е много важно за всеки един човек. Да обичаш истински работата си е благословия, която не всички хора получават! Завръщайки се на снимачната площадка, изпитах едно необикновено удоволствие, сякаш отново съм в свои води, сякаш отново съм у дома!

Занимавате се и с конна езда. Как Ви плени този спорт?
Аз още от малък обичам много природата и винаги, когато съм намирал свои нови хобита досега, те са били свързани по един или друг начин с нея! Веднъж, като бях дете, бяхме отишли на лагер, където с приятелите ми ни учеха да яздим коне. Още от тогава тези животни ме плениха и мечтаех да се науча да ги яздя професионално. Ето, че успях!

Основали сте и курс по конна езда във Вашата ферма...
Да, преди около три години го основах. Винаги, когато се почувствам уморен или недобре психически, се усамотявам там - сред животните и красивата природа. Там намирам спокойствието, нужно на всеки един от нас!

Как се справяте с огромния интерес на феновете към Вас?
Кога не съм в настроение да им обърна внимание, винаги излизам навън със слънчевите си очила и гледам да съм в по-неугледен вид, за да не ме разпознаят.

От кога сте заедно със съпругата Ви? 
Сключихме брак преди около четири години. По-интересното е, че преди това сме прекарали още шест години заедно неженени и така, правейки равносметка, връзката ни продължава вече десет години! В днешно време това е много дълъг период за една връзка, но аз се гордея!

За колко животни се грижите?
В момента общо над 100. Вкъщи доскоро се грижехме за две кучета, но преди две години изгубихме едното от тях след четиринадесет години грижи и любов. У нас сме гледали също така и котки, зайци, птички... Повечето животни ги гледам във фермата, сега там има гъски, кучета и коне, разбира се!

Синът Ви ще израсне в един малък зоопарк...
Така е! Аз, като малък, се интересувах много от животните и дори имаше един момент, когато исках да стана зоолог като порасна. Сега искам да възпитам сина си на обич към животните, защото това е една наистина много важна черта от човешкия характер и част от възпитанието на децата!

Готвите ли и ако да - какво най-добре?
О, много съм добър в кухнята, да! Най-добре готвя лазаня! 

3 коментара:

Анонимен каза...

Rejat li sceni v Chast ot men ot btv zashtoto mi se struva che go pravqt

Анонимен каза...

Zashtoto vuv 2ri epizod po btv vidqh ,,3bölum sonu,, a turskite nali uj sa po dulgi kak stava taka

Анонимен каза...

Серииите, които се дават у нас, не са по оригиналните турски серии, а тези които са за м/ународния пазар и са "нарязани" по около 40 - 45 минути. Така че вместо да "режат" оригиналните серии, бтв, май за първи път, ги "лепят" за да получат екранно време около 1 час. Заглавието на сериала "Част от мен" е превод на английското заглавие с което се продава сериала извън Турция (A part of me). Моето мнение е, че оригиналното е по-съдържателно, но от телевизията явно са предпочели краткостта...

Предоставено от Blogger.