СЕРИАЛИ в България навършва 5 години от създаването си!

Днес е 28 февруари и СЕРИАЛИ в България празнува пет години от създаването си досега! Започнали на днешната дата точно преди пет години
буквално от нулата, сега с гордост можем да се наречем "Любимият портал за сериали" на една голяма част от интернет-потребителите! Започнали от нулата, днес можем да стигнем до заключението, че всяка минута някой посещава СЕРИАЛИ в България! Започнали от нулата, днес можем да дадем десетки примери за наложени оригинални и изключително успешни идеи за проекти и рубрики! Започнали от нулата, днес можем да се наречем най-големите иноватори и тези, които налагат тенденциите в бранша! Защото сме СЕРИАЛИ в България!

Няма нужда да правим вече отдавна ясни за всички ретроспекции към миналото, защото за нас много по-важно е бъдещето и това, което предстои! А сигурни сме - то ще бъде най-доброто! Както вече знаете, стартиращият само след няколко дни пролетен сезон за СЕРИАЛИ в България ще бъде най-силният, интересен и дългоочакван досега! Продължаваме да публикуваме целогодишните си рубрики "Какво гледат в Турция?", "Турция представя..." и "Турските актьори 24/7", завръщаме с нови сезони интервютата с участници от "Любима турска звезда" и "Любопитно", стартираме двете нови, на които най-много залагаме тази пролет - "Закупени в България" и интервюта с участниците в "Любима индийска звезда 2016"! Завръщаме с нов последен трети сезон "Ифет": Продължението, както и онлайн-състезанието "Любима турска звезда" за 2016 г.!

Осъзнали силата на социалните мрежи през последната една година, занапред ще се стремим да бъдем по-активни и гъвкави, като съвсем скоро, с началото на пролетния сезон, ще подновим профилa си в Twitter и ще създадем такъв в Instagram - двете най-големи и популярни социални платформи след Facebook, разбира се! Именно там ще Ви очаква много ексклузивно съдържание, което няма да бъде на разположение в блога, а само в Twitter и Instagram! Част от изненадите, които подготвяме само за последователите си в тези социални мрежи, са обявяване на временните резултати от предстоящите гласувания в "Любима турска звезда 2016", специална фото-рубрика само в профила ни в Instagram, предварително публикуване на най-интересните части от материалите, които предстои да пускаме в блога и още много други, за които ще научавате в процес на създаването им! Съвсем скоро в страницата ни във Facebook, която е харесвана вече от почти 2200 фенове на сериалите, ще споделим връзки към акаунтите ни в Twitter и в Instagram, за да можете да ги последвате! Освен с тези две нови социални начинания, ще се стремим да бъдем по-активни във вече наложилите се такива - профила ни в Ask.fm и коментарите с въпроси от Ваша страна, които получаваме в блога!

Чудите се защо не пожелахме да направим равносметка на случилото се с нас досега през изминалите пет години ли?! Ще Ви отговорим - защото ще се радваме именно Вие да го направите и да споделите с нас кои бяха Вашите най-любими наши материали досега; най-вълнуващите и интересни новини, които сте прочели; най-любимото Ви интервю с актьор; най-любимата Ви рубрика и издание от нея; най-любимия Ви проект; нещото, което сте открили благодарение на нас... Ще ни бъде много приятно и интересно да видим какво се случи с нас през Вашите очи, затова - споделяйте на воля в коментарите! :)

6 коментара:

gabi89788@gmail.com каза...

Честит Рожден Ден ! Пожелавам Ви много професионални успехи !

Unknown каза...

Честит Рожден Ден ! Пожелавам ви за напред още повече успехи,защото благодарение на вас ние знаем цялата тази информация.Благодаря на екипа :)

Екипът на Теленовелас Новини каза...

Честит рожден ден и от нас!

Unknown каза...

Честит рожден ден!Пожелавам Ви още много успехи за в бъдеще!:)

Анонимен каза...

Честито,но повечето ви читатели нямат Twiteer i Instagram,така че аз лично се чувствам пренебрегната и засегната.

Админ каза...

До всички коментари:
Здравейте,
Искрено Ви благодарим за прекрасните пожелания! :) <3
До 5 коментар:
По принцип не е задължително да имате профили в тези социални мрежи, за да виждате какво ще публикуваме в тях. Тези, които ще искат да научават всичко в реално време, веднага след като го публикуваме, и които имат профили в тези сайтове, ще могат да ни последват. Тези като Вас, които пък нямат, ще могат свободно да посещават, разглеждат и четат акаунтите ни и публикациите в тях.

Предоставено от Blogger.