"Турските актьори 24/7" (74): от 29 февруари до 6 март 2016 г.

Здравейте, приятели! От 29 февруари до края на седмицата всеки ден предстои да обновяваме новото издание №74 от най-четената и
харесвана рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7"! Изключително успешната ни поредица продължава да се публикува с пълна сила, тъй като тя продължава да отчита все по-добри резултати всяка седмица и да ни носи изключително много посещения и популярност, тъй като именно "Турските актьори 24/7" е една от нашите най-големи емблеми, която развиваме вече почти година и половина повече от успешно! В южната ни съседка в момента се случват изключително интересни събития - започват или се подготвят нови сериали, в които участие взимат едни от най-любимите актьори на зрителите. Всички най-актуални, ексклузивни и любопитни новини от седмицата около любимците Ви от турските мелодрами предстои да научавате първи само в "Турските актьори 24/7"! Време е да започваме!

Новини от понеделник, 29 февруари:
1) Преди две седмици Ви информирахме, че изключително популярната млада турска актриса Йозге Йозпиринчи, позната у нас чрез ролите си в "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", отправи критика към колежката си Елчин Сангу ("Една любовна история" и "С Русия в сърцето") за това, че носи яке от естествена животинска кожа. И до момента красивата червенокоса актриса, снимаща се в момента в хита "Любов под наем" (Kiralik Ask) на StarTV, не отговори на тази, участваща в "Отново любов" (Ask Yeniden) на FOX, но пък за сметка на това хилядите ѝ феновете я нападнаха в социалните мрежи и отговориха на Йозге с много крайни и дори обидни коментари. Те дори обвиниха, че преди и тя самата е носела дрехи от естествена кожа, но след това Йозпиринчи ги опроверга, заявявайки, че никога не го е правела и че всички нейни дрехи, приличащи на кожени, са били направени от синтетичен или плюшен материал. Коя актриса подкрепяте в този спор? 

2) Чаровната млада актриса Бурджу Йозберг, станала популярна в южната ни съседка и в интернет-пространството у нас чрез участието си в младежката драма на KanalD "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), наскоро взе участие в кратка реклама на известна марка напитки в Турция. За това си специално участие в тридесет-секундния клип младата надежда на турското кино, пресъздаваща в "Дъщерите" импулсивната и искрена Назлъ, е получила рекорден хонорар от цели 300 000 турски лири! Любопитно е, че Бурджу е рекламно лице на тази компания още от миналата година, като продължава да работи съвместно с нея по реклами и до момента, очевидно привлечена от внушителните суми, които получава. На снимката вляво можете да видите кадър от рекламата, в която Йозберг се снима наскоро, държейки бутилка с въпросната напитка. 

3) В едно от предишните издания на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че изключително популярната турска актриса с германски произход Мерием Узерли ("Великолепният век") е била заменена като рекламно лице на известна марка козметика за коса в южната ни съседка от своята по-млада колежка Елчин Сангу. Тогава стана ясно, че освен поста на Мерием, чаровницата с естествен червен цвят на косата си, снимаща се в момента в хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), ще "наследи" и нейният хонорар от 1 000 000 турски лири! Наскоро обаче излезе информацията, че Елчин се е спазарила с рекламното ръководство на марката за по-голяма сума, която все още не е ясна. Смята се обаче, че повишението в хонорара на Сангу ще бъде минимален, а не голям. 

4) Оказа се, че новият филм "Братство" (Kardesim Benim) се е провалил! Това стана ясно, след като наскоро излезе информация с точните цифри от бокс-офиса на дългоочаквания проект! През първата седмица след премиерата си в турските кина филмът е бил изгледан от 400 000 души. Очакванията на продуцентите били през първите шест седмици гледанията на проекта да достигнат до 2 000 000, което обаче така и не се случи. Това означава, че съвсем скоро неговите прожекции по турските кина ще бъдат свалени и ще приключат, тъй като не оправдал очакванията на екипа му към себе си. Въпреки участието на мега-звездите Бурак Йозчивит ("Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата"), Аслъ Енвер ("Мечтатели" и "Тайни") и Мурат Боз и въпреки непредвидената силна PR-кампания, осъществена чрез любовните отношения между двама от тях - Аслъ и Мурат, се оказа, че "Братство" се провали в родината си. За сметка на това интересът към проекта в чужбина е сравнително голям. По последна информация след провала на филма, Бурак Йозчивит се отказва от участието в игрални филми занапред. 

5) Голям телевизионен гаф се случи наскоро в южната ни съседка! Шест актриси, участващи в шест различни сериала, бяха облечени по един и същ начин с един и същ шал, дело на известната дизайнерка Натали Колйозян. Първа на екран с въпросния аксесоар се появи през лятото актрисата Синем Йозтюрк в "Любов под наем" (Kiralik Ask). След това същия шал облече и младата Дилян Чичек Дениз от провалилия се летен проект "Малки сладки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar). Трета синият шал облече Рожда Демирер в драмата "Гордиев възел" (Kordugum), позната у нас чрез ролята си в "Ангели-пазители". След това Еда Едже, която у нас сме гледали в "Огледален свят", си сложи шала в "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu Karisik). Тя бе последвана от Ебру Джюндюбеъоулу в "Омъжени и яростни" (Evli ve Ofkeli). Последна бе Мерве Офлаз, позната у нас от "Великолепният век", облякла шала в "Завръщане у дома" (Eve Donus). Какво странно съвпадение, нали... 

6) Младата надежда на турското кино Демет Йоздемир, която в края на миналата седмица отпразнува своя рожден ден, се завръща на екран през предстоящото лято в нов сериал! Чаровницата, позната у нас чрез ролята си в "С Русия в сърцето" и снимала се за последно в миналогодишния летен хит на StarTV "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu), ще гледаме отново след година отсъствие от снимачната площадка от юни месец т. г. По последна информация чаровницата ще си партнира в новия си проект заедно с известната актриса-ветеран Сумру Явруджук ("Пепел от рози"), като двете ще изиграят ролята на майка и дъщеря, изхранващи се с рибарство - необикновена за жените професия. Новият обещаващ и интересен сериал ще започне снимки през в края на април-началото на май месец. 

7) Изключително популярният турски актьор Мурат Йълдъръм, познат в България чрез ролите си в хитовете "Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Голямата лъжа", наскоро публикува в профилите си в социалните мрежи своя снимка, съставена от три по-малки, на които позира облечен като типичен представител на Арабския свят. В описанието към фотоса обаче Мурат, снимащ се в момента в провала на StarTV "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi), обясни, че тези облекла и най-вече тюрбаните са част от традиционното облекло в турската област Анадола и източната ѝ част. На шега Йълдъръм попита своите последователи коя от трите да избере и да си сложи днес. Отива ли му на Мурат подобно облекло според Вас? 

8) Както Ви информирахме миналата седмица в "Турските актьори 24/7", една от най-коментираните и известни турски двойки в южната ни съседка Серенай Саръкая и Керем Бурсин се завърна на родна земя, след като през изминалите месеци пребиваваше в САЩ. Седмица след завръщането си в родината си, Серенай очевидно вече се е климатизирала отново с обстановката и часовата разлика в Турция, тъй като наскоро бе забелязана от турските папараци да се разхожда в големия и известен истанбулски търговски център Zorlu Center, усмихната и както винаги - облечена семпло, но много стилно. Чаровницата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", за пореден път заслепи с красотата си дебнещите я журналисти.

Новини от вторник, 1 март:
9) Известната турска актриса Мелике Ипек Ялова, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Великолепният век" и "Справедливостта на Кара", се завръща на екран! Това се случи съвсем скоро в епизодите на новия хитов сериал на KanalD "Песента на живота" (Hayat Sarkisi), излъчващ се всяка вторник вечер. Брюнетката с емблематичен поглед ще вземе специално участие в следващите няколко серии от мелодрамата с участието на Бурджу Бириджик и Биркан Сокуллу в главните роли, след което отново ще се отдаде на почивка от всякакви професионални ангажименти. Наскоро Мелике сподели в профилите си в социалните мрежи снимка от снимачната площадка на "Песента на живота", като добави, че ще се радва да се снима в този проект, което потвърди информацията за нейното включване в него.

10) Младата надежда на турското кино Гюлчан Арслан, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Момичето, което обичах" и "Опасни улици", напусна историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem)! Тя обаче не го направи по собствено желание, а тъй като сценарият и историческите събития от Османската империя, които проектът проследява, го наложиха и нейната героиня Фахрие султан бе убита. Именно заради това, дни след като се сбогува със снимачната площадка на "Кьосем", чаровницата реши да освежи външния си вид и най-вече прическата си, като наскоро бе забелязана от турските папараци в известен и голям турски търговски център с нова фризура - начупена и оформена на черта. Определено на Гюлчан така ѝ отива повече, тъй като новата прическа ѝ придава още по-младежки и свеж вид.

11) Известният турски актьор Толга Карел, чийто талант познаваме у нас чрез ролята му в най-успешната турска семейна драма "Листопад", в която пресъздаде образа на Оуз, ще се жени! След като по-рано миналата година любимецът на хиляди зрителки по света, който отдавна не се е снимал в нов филм или сериал, се разведе с бившата си съпруга, очевидно той не е скърбял много по нея, а се е отдал на нови любовни авантюри. Отдавна е ясно, че Толга има връзка с красивата американска манекенка Сара Скоти, но по-интересното е, че двамата ще се сключат брак това лято! Карел ще се врече във вечна любов в чаровната блондинка на 5 юли т. г.! Това стана ясно, след като наскоро двамата споделиха в профилите си в социалните мрежи снимка как актьорът е паднал на колене на Сара, предлагайки ѝ пръстен, а след това издадоха още подробности около сватбата си.

12) Завижда ли известната турска актриса Вилдан Атасавер, която у нас сме гледали в сериалите "Млечният път" и "Златната клетка", на щастието на своя бивш съпруг и също известен актьор Исмаил Хаджъоулу ("Истанбулска приказка" и "Памуковата принцеса"), който преди няколко седмици се ожени за своята нова любов, след като по-рано миналата година се разведе с Вилдан? Този въпрос в момента е един от най-задавните в медиите в южната ни съседка, като отговорът му вече е ясен! Наскоро чаровната Атасавер, снимала се за последно в летния сериал от м. г. "Историята на лятото" (Yaz'in Oykusu), бе забелязана от папараците в голям турски търговски център, като на въпросите им дали завижда, тя отговори очевидно искрено само с "Нека Бог дари всички с много щастие!".

13) Папараците в южната ни съседка с ново разкритие! Чаровната актриса Наз Елмас, позната у нас чрез ролята си в сериала "Късчета живот", наскоро бе уловена от техните обективи заедно със своята нова половинка в известен млечен бар в Истанбул... гризейки ноктите си! Журналистите разбраха за този лош навик на чаровната блондинка, снимала се за последно в пилотния епизод на сериала на FOX "Гордиев възел" (Kordugum), чак сега, въпреки че отдавна тя е под прицела на техните зорки погледи. Вероятно от притеснение да не бъде обезпокоявана от тях, Наз е придобила този лош навик. Напомняме, че съвсем скоро Елмас предстои да се завърне на екран постоянно в новия сериал на ShowTV с Гизем Караджа "Истанбулски улици" (Istanbul Sokaklari).

14) Изключително популярната млада турска актриса Хазал Кая, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Ангел-пазител", "Забраненият плод" и "Огледален свят", е неузнаваема! Чаровницата, която за последно се снима в провалилия се проект на TV8 от миналата пролет "Марал: най-хубавата ми история" (Maral En Guzel Hikayem), бе гост на специално коментарно студио по повод провелата се онзи ден церемония по награждаване на наградите "Оскар". Там Хазал се появи с нова прическа, оформена с бретон, и отслабнала с поне няколко килограма. Тази промяна във външния вид на Кая направи изключително добро впечатление на журналистите, а и на цял свят. Чаровницата бе облечена в семпла и елегантна рокля на известния турски дизайнер Йозгюр Масур, която подчерта страхотната ѝ форма!

Новини от сряда, 2 март, и четвъртък, 3 март:
15) Известната турска актриса-ветеран Небахат Чехре, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век", за втора поредна година ще подкрепи една от най-големите благотворителни кампании срещу домашното насилие! Любимката на няколко поколения зрители ще вземе специално участие на изложба, организирани от фондация "Alo 183 Hayat Kurtarır Kadına Şiddete Son", която ще се проведе след броени дни - на 6 март (неделя)! Наскоро актрисата-ветеран, която и миналата година подкрепи организацията и нейната дейност, сподели наскоро пред медиите в южната ни съседка следното: "Аз съм против всякакъв вид насилие, независимо дали над жени, деца, животни и всички други същества. За съжаление, броят на жените, страдали от домашно насилие и тормоз, през последните години нараства и именно заради това за втора поредна година ще подкрепя кампанията срещу този голям проблем на нашето общество! Приканвам да се стремим към взаимни компромиси и да избягваме насилието за решаване на проблемите си!".

16) Колкото и различни да са един от друг, наскоро известните турски актьори Екин Коч и Есра Дерманджъоулу ("Пепел от рози"), снимащи се в момента заедно в историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), бяха забелязани наскоро да разтоварват в малкото си свободно време в известен истанбулски бар заедно. За кратко те излязоха от заведението и отидоха в магазин за хранителни стоки, намиращ се в близост до бара, като впечатление на дебнещите ги папараци направи това, че Есра купи пакет ментови дъвки, вероятно защото бе приела алкохол, а ѝ предстоеше да шофира и така при евентуална среща с катаджии, няма да бъде заподозряна. Още щом Екин и Есра забелязаха журналистите, доста се стреснаха и на бързо излязоха от магазина, връщайки се в нощното заведение. Дали наистина Дерманджъоулу след това е шофирала, въпреки приемането на алкохол, не стана ясно...

17) Младата надежда на турското кино Йозге Гюрел, превърнала се в любимка на милиони зрители в южната ни съседка след участието си в изключително успешния сериал "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi), приключил миналата есен с 59 епизода и въртял се с огромен успех година и половина по FOX, предстои да се завърне на екран! Чаровницата, която у нас познаваме като Ада от "Кварталът на богатите", наскоро бе забелязана от турските папараци да се разхожда в истанбулския квартал Бебек, радвайки се на хубавото мартенско време, като на въпросите на журналистите дали предстои да гледаме отново на екран, тя отговори, че в момента е в процес на преглеждане и оценяване на сценариите, за които ѝ е предложено участие. А на въпроса дали предстои да си партнира отново със Серкан Чайоулу, с когото пресъздаде една от най-харесваните екранни двойки в Турция, превърнала се във феномен, Йозге отговори, че все още не е сигурно!

18) Отсъствието си от снимачната площадка вече повече от половин година и почивката си от всякакви професионални ангажименти известната турска актриса Бергюзар Корел, станала световно-популярна след участието си в хита "1001 нощ" и снимала се за последно в криминалната драма "Справедливостта на Кара" (Karadayi), приключила в Турция след три успешни сезона през месец юни м. г., прекарва в своята кафе-сладкарница "Не просто кафе" (Not Just Coffee)! Любимката на милиони зрители по света наскоро бе забелязана от турските папараци в него, като малко по-късно пред тях тя сподели, че се чувства много добре, работейки в своето заведение, намиращо се в тузарския истанбулски квартал Джихангир. Дали скоро Бергюзар ще се завърне на екран и ще зарадва феновете си, или ще продължи с новото си начинание, не стана ясно...

19) Наскоро известната млада турска актриса Пелин Карахан сподели в профилите си в социалната мрежа снимка на своя син Али-Демир, който в края на м. г. навърши първата си годинка, заедно с неговия баща и неин съпруг Бедри Гюнтай. Фотосът развълнува нейните фенове, като за отрицателно време събра хиляди харесвания и се превърна в доста коментирана тема. Сред въпросите, които почитателите ѝ си зададоха, е дали Пелин планира раждането на второ дете! Журналистите, следящи стриктно социалните мрежи, решиха да зададат този интерес въпрос на Карахан и получиха интересен отговор... На тях чаровницата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Мечтатели" и "Великолепният век", отговори, че все още ѝ е рано за второ дете и че в момента се е съсредоточила изцяло върху своя нов проект "Достатъчно" (Yeter), постигащ към момента добри рейтинги и продължаващ излъчването си.

20) За разлика от Пелин Карахан, друга известна актриса мечтае за още деца... Това е популярната чаровница с германски произход Вилма Елес, която стана световно-популярна след участието си в изключително успешната семейна драма "Времето лети", която в средата на миналата година роди първородните си деца-близнаци от своя съпруг-турчин. Наскоро блондинката, половинката ѝ и плодовете на тяхната любов се снимаха във фото-сесия за мартенския брой на известното списание "Melodi", като в интервюто си за него, Вилма сподели, че в момента мечтае за трето дете и дори е започнала да работи по въпроса заедно със своя съпруг! Елес разкри, че винаги е мечтала за огромно семейство, изпълнено с много емоции, или както се казва на турски - "калабалък"! Въпреки че също като Пелин Карахан се снима в "Достатъчно" и е заета с професионален ангажимент, очевидно това не е пречка за нея...

21) Омъжилата се през лятото на 2015 г. в родния си град в Германия, известната турска актриса Селма Ергеч, позната в България чрез ролите си в хитовете "Гордата Аси" и "Великолепният век", е в напреднала бременност и всеки момент ще роди! Чаровницата наскоро бе забелязана от турските папараци голям истанбулски търговски център, намиращ се в тузарския квартал Нишанташъ, като коремът ѝ бе доста набъбнал, а самата тя изглеждаше доста напълняла и дори подула се! Вероятно заради изтощения си вид, Селма бе сложила слънчеви очила, които обаче ѝ се наложи да свали, след като нейна фенка я разпозна и я помоли да си направи снимка с нея. Учтивата Селма зарадва почитателката си и така се снима с нея, вероятно седмици преди да роди. Напомняме, че Ергеч ще участва в започващото утре онлайн-състезание "Любима турска звезда 2016"!

22) Младата надежда на турското кино Бурджу Бириджик, снимаща се в момента в изключително успешния нов сериал на KanalD "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) и все още непозната на българските зрители, наскоро бе забелязана от турските папараци на шопинг в голям истанбулски търговски център в квартала Нишанташъ заедно със своята майка и своята баба! Чаровницата дори позира заедно с най-близките си роднини пред журналистите, като събра погледите и на останалите посетители на мола. Бурджу реши пред медиите и събралите си фенове да благодари публично на своите майка и баба затова, че са я възпитали и са я направили добър и стойностен човек, което развълнува и разчувства феновете ѝ.

Новини от петък, 4 март:
23) Мерием Узерли се завръща в родината си Германия! След като стана световно-популярна като Хюррем султан в първите три сезона от най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век", в началото на тази година чаровната актриса се завърна на екран след двугодишна пауза в актьорската си кариера чрез сериала "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi), който обаче колкото дългоочакван и обещаващ бе, толкова и голям провал отчете и именно заради това ще приключи съвсем скоро с 13 епизода! Разочарована от неуспеха на новия си проект, Мерием е решила веднага след края на снимките му да се завърне в Германия, за да си събере мислите и да се отърси от шока след неочаквания провал на сериала, в който си партнира с Мурат Йълдъръм. Любопитно е, че Узерли пожелала дори да напусне проекта още преди края му, но все пак била разубедена и така ще участва в него до края му.

24) Известната турска актриса Бурджу Кара с интересно изявление! Наскоро чаровницата, позната у нас чрез ролята си в хита "Сълзи над Босфора" и омъжила се преди две седмици за режисьора Фърат Парлак, сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка, към която добави доста странно и шокиращо феновете ѝ описание. Към своя фотос Бурджу зададе доста интересен и нестандартен въпрос на феновете си - след колко време нейният съпруг ще я напусне според тях! Дали на шега, или не, това шокира последователите ѝ и медиите, които веднага си помислиха за възникнал жесток скандал между Бириджик и съпруга ѝ. Толкова жесток и голям, че двамата вече да мислят за раздяла... Други обаче се придържат към тезата, че на Бурджу, която е с доста своенравен и сприхав характер, ѝ е интересно колко време съпругът ѝ ще я издържи.

25) Появи се нова екранна двойка, чиято любов от снимачната площадка прерасна в такава в реалния живот! Става въпрос за младите и все още малко познати на зрителите както в южната ни съседка, така и у нас актьори Гьокхан Кесер и Рувейда Йокзюз, които през лятото на миналата 2015 г. изиграха главните роли в мелодрамата на FOX "Ти си моя" (Sen Benimsin)! Наскоро двамата бяха забелязани от турските папараци да се прибират отнякъде късно вечерта заедно, като не пропуснаха да им зададат въпроса дали имат връзка и ако да - от колко време продължава тя! Словоохотливият Гьокхан им отговори, че са заедно с Рувейда, която преди три години спечели конкурса за красота "Мис Турция 2013", от около шест месеца и че любовта между тях не се е родила на снимачната площадка на "Ти си моя", но още по време на снимките на този сериал двамата усещали силната химия помежду си. "Обичам Рувейда и заедно с нея съм много щастлив. Надявам се, че занапред ще имаме още много щастливи моменти заедно", разкри още Кесер.

26) Наскоро известният турски актьор Толгахан Сайъшман и неговата половинка - грузинската манекенка Алмеда Абази, бяха забелязани от турските папараци да обядват заедно в малко заведение в тузарския истанбулски квартал Бебек. На тръгване от ресторанта журналистите се скупчиха около звездната двойка с много въпроси, най-интересният от които бе дали наистина двамата планират да сключат брак в скоро време. На тях Толгахан, познат у нас чрез ролята си в хита "Сезони на любовта", не пожела да отговори, а отвърна само с "Благодаря Ви, приятели", обръщайки се към представителите на медиите. Преди това Сайъшман уточни, че след като с Алмеда са хапнали, се е запътил към снимачната площадка на сериала "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem) на ShowTV, в който се снима вече година.

27) След четиригодишен съвместен живот като съпруг и съпруга, в края на миналата година известната турска актриса Дениз Уур, станала популярна след участието си в хита "Огледален свят" се разведе със своя съпруг Орчун Бенли. Чаровницата, снимала се за последно в провала от миналото лято на ATV "Време на любовта" (Ask Zamani), наскоро бе забелязана от папараците да се разхожда заедно с бившата си половинка и техен общ приятел в един от големите истанбулски паркове, като този момент бе пикантен за журналистите, които веднага стигнаха до изводите, че Дениз отново се е сближила с бившия си съпруг и че е съвсем възможно в скоро време те отново да се съберат. На въпросите им дали това е вярно, Уур отговори, че двамата с Орчун просто са си говорили. Чаровницата дори разкри, че се среща с бившия си мъж доста често, тъй като след развода двамата са останали с добри приятелски отношения един към друг.

Новини от събота, 5 март:
28) Бременна ли е Мерве Болуур, позната в България чрез ролите си в хитовете "Малки тайни", "Север-Юг" и "Великолепният век"? Този въпрос си задават както феновете ѝ, така и журналистите в южната ни съседка, след като наскоро чаровната брюнетка, омъжила се в края на миналото лято за известния турски певец Мурат Далкълъч, бе заснета от турските папараци да излиза от фризьорския салон, в който поддържа перфектната си прическа, облечена в голямо черно палто, скриващо напълно корема ѝ. На въпросите на скупчилите се около Мерве журналисти, която отдавна обяви, че иска да има дете, тя отговори, че ако е бременна, никога не би скрила това от тях и че по какъвто и начин да се опитва да го прикрие, те пак ще разберат, намеквайки, че знаят всичко за всички.

29) 381 дена след като се разведе с бившата си съпруга и известна турска актриса Вилдан Атасавер ("Млечният път" и "Златната клетка"), турският актьор Исмаил Хаджъоулу, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Истанбулска приказка" и "Памуковата принцеса", сключи брак за новата си половинка Дуйгу Кая, както Ви информирахме по-рано. Любопитно е, че наскоро Исмаил реши да покаже любовта си към чаровната блондинка по изключително странен и нестандартен начин, татуирайки нейния образ на... корема си! Преди няколко дни Исмаил, вдъхновен от редица популярни личности като Тугай Гьоккая и Уесли Снайдер, татуирали лицата на своите половинки върху тялото си, епилирал долната част на корема си и посетил тато-студио, където след няколко часа специалист в областта изрисувал и увековечил образа на красивата Дуйгу върху кожата на Хаджъоулу. Малко след това известният актьор публикува снимка на татуировката в профилите си в социалните мрежи, като предизвика смесени реакции.

30) Толгахан Сайъшман силно се интересува от мнението на последователите му в соиалните мрежи за него! Наскоро любимецът на милиони зрителки по света, станал популярен след участието си в хита "Сезони на любовта", бе забелязан заедно със своята приятелка - грузинския модел Алмеда Абази, да обядва заедно в малко заведение в истанбулския квартал Акмеркез. Главната дейност на двамата обаче не бе да обядват, а да зяпат в смартфона на Толгахан, снимащ се в момента в сериала на ShowTV "Никога няма да се откажа". След кратко проучване на дебнещите ги папараци стана ясно, че известната двойка се взирала в коментарите на феновете за Сайъшман и следели и коментирали внимателно всеки един от тях. И тъй като е доста следен и обсъждан в социалните мрежи, неизбежно Толгахан и Алмеда се застояха дълго време в заведението.

31) Стана ясно, че любовта между още една екранна двойка от снимачната площадка на сериал е прераснала в реална! Става въпрос за все още малко популярните у нас, но изключително харесвани в родината си Турция актьори Аджеля Топаоулу и Джан Яман, снимали се до миналия месец заедно като главната двойка в романтичната комедия на FOX "Нарочно любов" (Inadina Ask), приключила с 32 епизода. Наскоро двамата бяха забелязани от турските папараци да се веселят заедно в известен истанбулски нощен бар, където под ритмите на танцовата музика двамата не спряха да се забавляват и да се смеят. Любопитно бе, че те бяха отишли в нощното заведение заради специалното участие на техния приятел Джем Белеви - актьор и певец, снимал се заедно с тях в "Нарочно любов", който в края на вечерта дори импровизира и покани Аджеля и Джан на сцената да изпълнят любимата си песен. Това взриви публиката, която пощуря от удоволствие!

32) Двама от най-харесваните млади актьори в южната ни съседка - мега-звездата Чаатай Улусой ("Огледален свят" и "Кварталът на богатите") и далеч по-малко популярния у нас Юсуф Чим ("Мирис на ягоди"), в скандал! Наскоро Юсуф стана рекламно лице на известна марка компания в Турция, замествайки своя колега Чаатай, рекламирал допреди това същата фирма. Любопитно бе, че двамата се захапаха доста остро един друг след това, като наскоро Улусой сподели в медийното пространство, че за разлика от Юсуф, за когото е обществена тайна, че пуши редовно трева и за това сме писали в "Турските актьори 24/7", той не приема дори алкохол и цигари, като недоумяваше защо е бил сменен от компанията, чието лице е бил досега. Малко след това Юсуф отвърна на удара, припомняйки на всички за свързването на Чаатай с нарко-скандал преди няколко години, заради който дори бе застрашен от лишаване от свобода...

33) Известната турска актриса Ханде Атаизи, позната у нас чрез ролята си в ретро-сериала "Ангелският остров", продължава да използва градския транспорт в Истанбул, за да се придвижва от едно място на друго. Наскоро обаче чаровницата, снимала се за последно в провалилата се романтична комедия на KanalD "Живот, пълен с чудеса" (Hayat Mucizelere Gebe), се натъкна на феномен - напълно празен вагон на метрото, което я озадачи до такава степен, че тя го снима и публикува в профилите си в социалните мрежи. Ханде сподели недоумението си защо голямата част от истанбулското население, вместо да замърсява и без това замърсения въздух над града с изпаренията на газове от своите лични автомобили, не използва градския транспорт. Атаизи призова всички, ако метрото би могло да им свърши работа, да използват него, защото е по-бързо и по-полезно за Истанбул.

34) Мис Вселена 2002 г. Азра Акън, която освен с професията на професионален модел се занимава активно и с актьорската професия, наскоро бе забелязана от турските папараци на шопинг в един от най-големите и посещавани търговски центрове в Истанбул Zorlu Center. Красавицата, позната у нас чрез ролята си в сериала "Дъждовно време", в който изигра главната роля, за пореден път заслепи обективите на журналистите с естествената си красота и чар. Азра бе без грим и облечена изключително елегантно, съчетавайки черен панталон и черна блуза с дълга сива жилетка. Напомняме, че за последно Акън се снима в първия сезон на хитовата криминална драма на KanalD "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), изпълнявайки ролята на актрисата Чийдем, в която се влюби един от второстепенните герои - Зюлфикяр.

Новини от неделя, 6 март:
35) Както Ви информирахме по-рано в "Турските актьори 24/7", вече започнаха снимките по новия сериал "Истанбулски улици" (Istanbul Sokaklari), който предстои да направи премиерата си тази пролет в ефира на ShowTV. Наскоро приятелят на актрисата, изпълняваща главната роля в проекта Гизем Караджа - Кемал Екмекчи, ѝ направи романтична изненада на снимачната площадка. Джентълменът изненадващо за Гизем пристигнал в караваната, в която се събира екипът на сериала по време на почивките между снимките, с букет от 100 червени рози, който подари на любимата си! Този жест от негова страна трогна изключително много Караджа, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Опасна красота", "Надежда за обич" и "Пътят на Емир", като малко след това тя се снима с огромния и красив букет и публикува фотоса в профилите си в социалните мрежи, събирайки хиляди лайкове за отрицателно време.

36) Подготвя се пета част на най-успешния и гледан турски игрален филм "Реджеп Иведик" (Recep Ivedik)! Комедията, разсмяла с първите си четири филма цял свят, включително и България в ефира на ТВ7, ще се завърна на големия екран с петата си част след една година - през февруари 2017-а! Актьорът, изпълняващ главната роля в проекта - Шахан Гьокбакар, вече усилено се подготвя за предстоящото си участие в любимия филм на цялата ни южна съседка, като заедно с брат си Тоган Гьокбакар, който ще бъде режисьор и на тази част от "Реджеп Иведик", в момента обмисляли по-нестандартни и интересни за публиката развития на сюжетното действие, с които отново да приковат милиони пред екраните на кината догодина. Снимките на петата част от филма ще се проведат както в Турция, така и в чужбина.

37) Въпреки че героите им в най-гледаната романтична комедия в Турция в момента "Любов под наем" (Kiralik Ask) не могат да се понасят и са първи врагове, в реалността актьорите, изпълняващи колоритните роли на Ясемин и Карай - Синем Йозтюрк и Онур Бююктопчу, са първи приятели! Наскоро двамата бяха забелязани от турските папараци да се разхождат привечер заедно в тузарския истанбулски квартал Нишанташъ, връщайки се от кафе-сладкарница, където побъбрили на спокойствие няколко часа. Нещото, което направи по-голямо впечатление на журналистите, е пликът, който Синем държеше в едната си ръка и на който бе изписано нейното име. Пред журналистите чаровницата, известна с отрицателните си роли в сериалите, сподели, че често слага покупките си в него и че в момента в него има специален шоколад, който си купила от сладкарския магазин. Йозтюрк добави, че едно от нещата, но които не може да устои в този живот, е именно шоколадът.

38) Нова рокада в известна марка козметични продукти за коса! След като наскоро Елчин Сангу замени Мерием Узерли като рекламно лице на изключително популярна в южната ни съседка компания, сега пък младата Аслъ Енвер, позната у нас чрез ролите си в "Мечтатели" и "Тайни", замести Фахрие Евджен, която у нас сме гледали в "Листопад" и "С Русия в сърцето", в друга! Любопитно е, че освен поста на Фахрие в марката L'Oreal, Аслъ, която в момента се снима в новия сериал на ShowTV и Endemol Shine Turkey "Зимно слънце" (Kis Gunesi), ще получава и същия хонорар от 500 000 турски лири! Така Енвер, освен за участието си в новия си проект, ще прибира по няколко стотин хилядарки и за това, че рекламира продуктите на известната компания. Веднага след излизането на новината в турските медии започнаха спекулации за напрежение между Фахрие и Аслъ, което обаче по никакъв начин не е потвърдено. Все пак, 500 000 не са малко...

39) Отскоро в медийното пространство в южната ни съседка се разпространява слухът, че Елчин Сангу съвсем скоро ще напусне екипа на хитовата романтична комедия "Любов под наем" заради преумора от тежкия снимачен процес на сериала, по известна като "синдром на прегряването". През изминалите дни се изписаха много статии, според които екипът на "Kiralik Ask" бил в шок от това намерение на актрисата, изпълняваща главната роля в него, да го напусне. Преди няколко часа обаче продуцентите на поредицата, въртяща се всяка петъчна вечер в ефира на StarTV и постигаща отлични рейтинги, обявиха в свое официално прессъобщение, че до края на първия сезон от "Любов под наем" екипът продължава да работи в пълен състав и че зрителите могат да очакват много интересни събития в сериала! Продуцентите обявиха още, че всички излезли в медиите информации за напускането на Елчин са безпочвени и дискредитиращи проекта.

40) Както Ви информирахме още миналата година в изданията на "Турските актьори 24/7", през 2016 г. един от най-известните и добри турски актьори Енгин Акюрек, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Брак с чужденец" и "Пепел от рози", предстои да се завърне на екран с нов сериал, в който ще изпълни роля, съвсем различна от досегашните му - на лошо и бунтуващо се момче, което е син на влиятелен бизнесмен. Любопитно е, че в момента любимецът на милиони зрителки по света, снимал се за последно в тоталния хит "Черни пари и любов" (Kara Para Ask) до юни м. г., се подготвя усилено за участието си в новия сериал, като вече е почти сигурно коя актриса ще бъде негова екранна партньорка в новия му проект! Това е Хатидже Шендил, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Черни планини" и "Дила", а отскоро и в "Част от мен", която по последна информация почти е стигнала до договаряне с продуцентите на обещаващия проект. Отиват ли си според Вас като двойка Енгин и Хатидже?

41) Следващата седмица очаквайте старта на пролетния сезон за рубриките на СЕРИАЛИ в България! В понеделник, 7 март, ще финализираме издание №100 от "Какво гледат в Турция?" и ще започнем издание №75 от "Турските актьори 24/7". Във вторник, 8 март, освен започването на брой №101 от "Какво гледат в Турция?", ще публикуваме специална статия, в която ще Ви информираме какво да очаквате в новите ни профили в Twitter и Instagram. В сряда, 9 март, започва новата ни рубрика "Закупени в България". В четвъртък, 10 март, предстои да прочетете интервю с победителя в миналогодишния сезон на "Любима турска звезда" за 2015 г. Къванч Татлъту. В петък, 11 март, започва другата ни нова рубрика за пролетния сезон - интервюта с участниците от онлайн-състезанието ни "Любима индийска звезда", като първото ще бъде с Нандиш Санду от "Моята карма". В събота, 12 март, очаквайте завръщането на "Любопитно" с трети сезон, като в първата за пролетта и двадесет и девета подред тема ще разберете кои са всички излъчени турски сериали в България, за което ни молите от дълго време. И в неделя, 13 март, ще бъде финализирано издание №75 от "Турските актьори 24/7".
Какво да очаквате в "Любима турска звезда 2016" през следващата седмица? Във вторник, 8 март, приключват първите номинации, като тогава ще съобщим кои две двойки събраха най-малко гласове и кои са участниците, съставили ги, които са първите застрашени от отпадане. Тогава започват първите елиминации, които приключват в петък, 11 март, когато ще стане ясно кой е първият елиминиран състезател в проекта!

7 коментара:

Анонимен каза...

Novinata za uchastieto na Demet e ot 10 dena .... Ne e ot dnes...

Анонимен каза...

Попринцип не си позволявам да коментирам грешки в написаното от вас, но този път няма как. Не знам дали осъзнавате, че написаното във връзка с филма "Братството" няма никакъв смисъл и също е грешно. Писа ли сте, че през първата седмица гледанията са били 400 000, а очакванията за първите ШЕСТ СЕДМИЦИ са били 2 милиона. Абсолютно никакъв смисъл. Шест седмици от премиерата на филма минаха и той в действителност е бил гледан повече от 2 милиона пъти. Преди седмици Мурат Боз публикува снимка в Инстаграм, с която благодареше на хората, че са гледали филма, който тогава беше събрал около 1 милион аудитория. Ако очакванията са били за първите шест седмици 2 милиона, целта е постигнага. А през първата седмица е бил гледан повече от 400 000 пъти и това го доказва постът на Мурат Боз в Инстаграм.

Анонимен каза...

Разбира се това, което съм написал не е в сила, ако сте имали предвид, че продуцентите са очаквали 2 милиона за първата седмица, а не шест седмици. Тогава написаното от вас ще бъде вярно. Може би просто сте се объркали в бързината.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Информацията беше публикувана в сайта, който следим и смятаме за най-достоверен и изчерпателен, вчера. ;)
Леки и успешни дни! :)

До 2 и 3 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за дългата корекция. Информацията, която публикуваме в "Турските актьори 24/7", е взета от турски сайтове, на които се позоваваме и които с времето сме разбрали, че са достоверни. И на нас ни беше странно, че са обявили филма "Братство" за провал, но такава е информацията, с която разполагаме.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Гледали сме актрисата Йозге Гюрел в ролята на Ада от "Кварталът на богатите"

Анонимен каза...

Отностно информация номер 5 същото беше станало и в Дъщерите на Гюнеш и Обидени цветя. Проверете !!!

Анонимен каза...

Диема Фемили до кой епизод на Великолепният Век излъчи,и ще дават ли ВВ:Кьосем

Предоставено от Blogger.