"Турските актьори 24/7" (73): от 22 до 28 февруари 2016 г.

февруари 28, 2016
Здравейте, приятели! От 22 февруари до края на седмицата всеки ден предстои да обновяваме новото издание №73 от най-четената и харесвана
 рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7"! Изключително успешната ни поредица продължава да се публикува с пълна сила, тъй като тя продължава да отчита все по-добри резултати всяка седмица и да ни носи изключително много посещения и популярност, тъй като именно "Турските актьори 24/7" е една от нашите най-големи емблеми, която развиваме вече почти година и половина повече от успешно! В южната ни съседка в момента се случват изключително интересни събития - започват или се подготвят нови сериали, в които участие взимат едни от най-любимите актьори на зрителите. Всички най-актуални, ексклузивни и любопитни новини от седмицата около любимците Ви от турските мелодрами предстои да научавате първи само в "Турските актьори 24/7"! Време е да започваме!

Новини от понеделник, 22 февруари:
1) Една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка - актьорът Баръш Ардуч и сценаристката Гюпсе Йозай, наскоро бе забелязана в един от големите истанбулски търговски центрове. В последно време в турските медии обикаля слухът, че Гюпсе подготвя проект по свой нов сценарий за филм, в който за главната роля ще предложи своята половинка на продуцентите му. На въпросите на журналистите дали това е вярно, Йозай отговори, че Ардуч продължава да се снима в хита "Любов под наем" (Kiralik Ask) и че работата му в този сериал е доста интензивна, като не би се справил и с участие във филм. А на въпросите дали между тях двамата наистина има ревност и са скарани, чаровната сценаристка, която се изявява понякога и като актриса, отговори, че всичко между нея и Баръш е наред и че всички слухове са плод на завист! 

2) Ще влезе ли в затвора известният турски актьор Памир Пекин, познат у нас чрез ролята си в хита "Сезони на любовта"? Този въпрос е един от най-задаваните в турските медии в последно време, след като изтече информацията, че любимецът на хиляди зрителки по света е бил хванат от пътни полицаи да шофира с цели, забележете, 2.86 промила алкохол в кръвта! Наскоро се проведе първото наказателно дело на Памир, снимащ се в момента в хита на ShowTV "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu Karisik), като първоначално прокуратурата поиска от съдията лишаването му от свобода за цели пет години! Малко по-късно Пекин се оправда, като сподели, че според него е невъзможно да е изпил толкова много алкохол, след като преди да седне и да шофира, изпил една малка ракия със свой приятел. На второто заседение бе установено, че актьорът е приел по-малко от 1 промил алкохол и че е ставало въпрос за грешка на дрегера. Въпреки това обаче бяха поискани две години затвор за Памир, които с помощта на неговия добър съдия се стопиха на "едва" 55 дни, а накрая и на 25. Съдът отложи вземането на решение за следващото заседание! 

3) Двама от най-известните турски актьори - Дениз Чакър ("Листопад", "Великолепният век" и "Ифет") и Октай Кайнарджа, снимащи се в момента с главни роли в тоталния хит на ATV "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), са и сред най-криещите се от медиите звезди в южната ни съседка! Дениз и Октай, за които от няколко седмици се спекулира, че имат връзка помежду си, наскоро бяха забелязани от турските папараци късно вечер да пристигат в известно нощно заведение на истанбулския площад Таксим, возени от възрастен човек. Макар че минаха по заобиколни улички и влязоха в бара през задния му вход, те за пореден път не успяха да се скрият от зорките погледи на журналистите и бяха заснети. В мига, щом Октай ги видя, затвори очи от отегчение, докато седящата зад него Дениз се усмихна закачливо, приемайки по-лесно факта, че отново е заснета с човека, с когото се спекулира, че има връзка. 

4) Известната турска актриса Нургюл Йешилчай, снимала се за последно в тоталния хит на StarTV "Твоят мой живот" (Paramparca), чийто екип напусна преди няколко седмици, се върна към старата си любов! Чаровницата не се събра отново с мъжа, в когото за първи път се е влюбила, а се завърна към една от първите си страсти и към едно от първите си хобита - изобразителното изкуство. Красавицата, позната у нас още от "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите" и "Ангелският остров", наскоро сподели пред турските медии, че се е била запалила по рисуването и бояджийството на стени преди 12 години, когато била бременна със сина си Али-Неджат, но след неговото раждане била принудена да се откаже от това свое хоби. Сега, когато вече той е пораснал и тя не се снима в телевизионен или филмов проект, се завърнала към страстта си да работи с молив и бои и дори смятала в скоро време да организира специална галерия със свои произведения съвместно със своя интимен приятел, също занимаващ се с изобразително изкуство. 

5) Младата турска актриса Берак Тюзюндач ("Езел", "Край или начало" и "Великолепният век"), снимаща се в момента в историческия проект на TRT1 "Филинта" (Filinta), известна с бурния си и купонджийски нрав до ранни зори, наскоро бе забелязана заедно с половинката си Биркан Сокуллу ("Малки тайни" и "С Русия в сърцето") и с още една известна светска двойка - Йозге Йозпиринчи ("Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал") и Бурак Ямантюрк, да се прибира заедно късно през нощта от бар. Компанията бе заснета от папараците, когато автомобилът, в който се возеше, спря пред друго нощно заведение, за да може очевидно прекалилата с алкохола Берак да използва тоалетните. Екзотичната красавица бе хваната в очевидно не много добър за нея и репутацията ѝ момент, тъй като се държеше доста неадекватно и дори на входа на бара се спъна и за малко не падна, което втрещи неговите посетители. 

6) Снимките на новия дългоочакван филмов проект "Добро утро, скъпи" (Gunaydin Askim) започват след броени дни! Именно заради това актьорите, които ще изпълнят главните роли в него - младите надежди на турското кино Серенай Саръкая ("Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите") и Керем Бурсин ("В очакване на слънцето"), които имат връзка в реалния живот, бяха забелязани от турските папараци наскоро да се прибират от САЩ, където прекараха заедно изминалите три месеца в почивки и екскурзии, на летището в Истанбул. Двамата любимци на младите зрители бяха в приповдигнато настроение, отпочинали си и пълни с енергия за завръщането си на снимачната площадка и на големия екран! 

7) Любопитна семейна война предстои да се разрази наскоро на екран в южната ни съседка! Тя ще бъде между вече бивши съпрузи - известните млади актьори Аслъ Енвер ("Мечтатели" и "Тайни") и Биркан Сокуллу ("Малки тайни" и "С Русия в сърцето"), които от този вторник, 23 февруари, предстои да излязат един срещу друг на телевизионния ринг с двата си нови проекта! Преди три седмици в южната ни съседка излъчването си започна новият сериал с Биркан Сокуллу "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) по KanalD, който с първите си два епизода отчете доста високи рейтинги. Утре пък в ефира на конкурентната ShowTV започва дългоочакваният проект на Endemol Shine Turkey "Зимно слънце" (Kis Gunesi), в който главната женска роля пък ще е поверена на бившата съпруга на Биркан - Аслъ Енвер. Кой ще излезе победител от тази оспорвана и много интересна битка за рейтинг, предстои да разберете в сряда в "Какво гледат в Турция?"!

Новини от вторник, 23 февруари:
8) Разкрита е тайната за красиво лице на младата турска актриса Йозге Йозпиринчи, позната у нас чрез ролите си в "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал"! Чаровницата, снимаща се вече два сезона в хитовата романтична комедия на FOX "Отново любов" (Ask Yeniden), наскоро сама разкри пред турските медии как поддържа красотата си. Формулата била много проста: Йозге всеки ден мажела лицето си със специален крем от жълт кантарион, приготвян от нейната майка, а след това и със смес, която тя си приготвяла - от лед, лимон и сода! Така, по напълно натурален начин, лъчезарната Йозпиринчи поддържа лицето си сияйно и красиво. Според лъчезарната млада надежда на турското кино обаче е много по-важно когато се погледне в огледалото, да види истински душевно и вътрешно красив човек, какъвто се старае да бъде. Напомняме, че Йозге ще участва в третия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2016 г., стартиращ на 4 март!

9) Един от най-известните млади турски актьори Буура Гюлсой, познат в България чрез ролите си в хитовете "Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг", вчера отпразнува тридесет и четвъртия си рожден ден! Любимецът на милиони зрителки по света, снимащ се в момента като Фатих в хитовата романтична комедия на FOX "Отново любов" (Ask Yeniden), организира малко парти по случай празника си, на което присъстваха само най-близките му роднини и приятели. Сред тях бе и неговата екранна половинка Йозге Йозпиринчи, която, както винаги, бе душата на компанията и не остави рожденика на мира от своите шеги и постоянни закачки. На рождения ден на Буура присъстваха и други негови колеги от актьорския и техническия екип на сериала с негово участие. Празнуващата компания не пропусна да отрази специалния за Гюлсой момент в социалните мрежи, публикувайки снимки от рождения ден в профилите си! Да пожелаем на Буура да бъде все така усмихнат и още дълги години да ни радва от малкия и големия екран!

10) Известната турска манекенка Идил Фърат наскоро се премести да живее в дома на своята половинка - известния турски актьор Енгин Йозтюрк, познат у нас от хитовете "Пепел от рози" и "Великолепният век"! Наскоро една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка бе забелязана да закусва заедно в малко заведение, намиращо се в близост до дома на Енгин в истанбулския квартал Арнавуткьой. Дебнещите ги папараци станаха свидетели на доста интересни и пикантни интимни моменти между Фърат и Йозтюрк, снимал се за последно в провалилата се драма на StarTV от миналата есен "Сърдечни спомени" (Hatirla Gonul)... Кавалерът галеше доста често косите на своята любима, а по-късно дори стана още по-романтичен и започна да ѝ пее тихо на ушенце известна песен на певеца Таркан, след което последваха глъчове смях от тяхната маса.

11) Бурак Йозчивит е един от най-големите почитатели на арабската кухня и най-вече на дюнерите! Неслучайно преди две години дори бе открита дюнерджийница с неговия образ, която и до момента работи и носи името "Балибей", вдъхновена от образа, който преди няколко години известният у нас чрез ролите си в "Малки тайни" и "Чучулигата" актьор изигра в най-успешния турски исторически сериал, създаван някога - "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil)! Сега, цели две години след откриването на заведението за бързо хранене, стана ясно какъв хонорар е получил Бурак, снимащ се в момента в хитовата драма на StarTV "Черна обич" (Kara Sevda), за да краси облика му рекламата и емблемата на дюнерджийницата - цели 440 000 лири! Заведението, което е сред най-популярните за бързо хранене в южната ни съседка, обаче отдавно е избило този свой разход. Любопитно е, че Йозчивит доста често се отбива в него, за да си похапне по един апетитен дюнер.

12) Известната турска дизайнерка Башак Дизер посвети стихотворение на своя съпруг и известен турски актьор Къванч Татлъту, за когото се омъжи преди няколко дни в Париж! Чаровницата, вдъхновена от образа, който любимият ѝ мъж пресъздаде преди две години в хитовия филм "Сънят на пеперудата" (Kelebeğin Rüyası), наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи част от стихосбирката на известния турски поет Музаффер Тайип Услу, роден през далечната 1922 и починал от туберкулоза през 1946 г. - "Една любовна поезия" (Bir Sevda Siiri), гласящо: "Имаш една миризма на топли летни вечери... В ръцете ми ли си, в косите ли, в очите ли - не знам. Очите ти ме пренасят в една топла лятна вечер... Един ще намеря своя герой, на който да посветя поезията си...". Любопитно е, че именно по мотиви от произведения на този турски литературен класик е бил създаден филма на Къванч "Сънят на пеперудата".

13) Един от най-популярните турски актьори Толгахан Сайъшман, познат в България чрез ролята си на Чънар в хита "Сезони на любовта", получи доста примамливо предложение за участие в индонезийски филм! На любимеца на милиони зрителки по света е била предложена колосалната сума от около 740 000 турски лири или 250 000 долара, за да изиграе главната роля в обещаващ и мащабен индонезийски кино-проект. Към момента все още не е известно какво решение е взел Толгахан, тъй като той доста се двоумял дали да приеме предложението заради участието си в тоталния хит на ShowTV "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem), в който се снима в момента. По последна информация, според близки до Толгахан, той имал намерението да приеме примамливото предложение, тъй като снимачният процес на филма с негово участие щял да продължи само двадесет и пет дни.

Новини от сряда, 24 февруари:
14) Един от най-дългоочакваните и обещаващи нови сериали за телевизионен сезон 2015-2016 г. "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi) на StarTV се проваля с всяка изминала седмица! Поредицата с участието на мега-звездите Мерием Узерли и Мурат Йълдъръм в главните роли, който се очакваше да счупи всички рейтинги по гледаемост, още със самото си начало не успя да оправдае огромните очаквания към себе си и постига ниски рейтинги. Наскоро актьорът, изпълняващ третата главна роля в сериала - ветеранът на турското кино Уур Полат, познат у нас чрез ролята си в криминалната драма "Край или начало" (Son), бе забелязан от турските папараци да се разхожда, забързан за някъде. На въпросите, отправени му от журналистите, дали "Кралица на нощта" приключва, Уур отговори, че не иска да говори по тази тема. А в повечето случаи мълчанието е знак на съгласие...

15) Още новини около "Кралица на нощта"! След тоталния провал, който обещаващият сериал постига с всяка изминала седмица, поредицата на StarTV е в затруднено финансово положение. Именно заради това продуцентите на мелодрамата от арабската компания O3 Productions предложили да намалят хонорара, който актрисата Мерием Узерли ("Великолепният век") получава за участието си в нея, с цели 50 000 турски лири! Така чаровницата, която в момента е най-скъпоплатената актриса в южната ни съседка и получава по цели 170 000 лири на епизод, щяла вече да получава по "едва" 120 000... Узерли била твърде против това и не влязла в положение на своя екип, като дори заплашила, че ако намалят и без това колосалната ѝ заплата, щяла да напусне проекта и да се завърне в родината си Германия. По последна информация, след провала на "Кралица на нощта", Мерием била много изнервена и раздразнителна и само чакала с кого да се скара.

16) Има повече подробности около новия сериал "Истанбулски улици" (Istanbul Sokaklari), за който Ви информирахме миналата седмица! Вече е ясно на кои актьори освен Гизем Караджа ("Опасна красота", "Надежда за обич" и "Пътят на Емир") и Наз Елмас ("Късчета живот") ще бъдат поверени главните роли в него! Главната мъжка роля ще изиграе младият Джанер Джиндорук, като и други известни актьори предстои да вдъхнат живот на други герои, сред които Ръза Коджаоулу ("Езел" и "Север-Юг"), Ситаре Акбаш, Дерия Алабора, Тургут Тунджалп, Йълдъз Кюлтюр, Мине Тебер и други. Снимките на първия епизод от "Истанбулски улици", който се очаква да започне тази пролет по StarTV, започват още утре, 25 февруари (четвъртък).

17) В медийното пространство в южната ни съседка се изписа много за отношенията между стилистката Башак Дизер и нейната свекърва Нуртен Татлъту - майката на известния актьор Къванч Татлъту! Първоначално се твърдеше, че родителката на любимеца на милиони зрителки по света от сериалите "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", нямаше да може да присъства на сватбата на сина си на 19 февруари, миналия петък, заради здравословните си проблеми, но по-късно плъзна и слуха, че Нуртен не одобрява връзката между Къванч и Башак и затова я бойкотира, не присъствайки на сватбата. За разлика от нея, братът на Къванч - Тугай Татлъту, наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи снимка от празника с младоженците, като определи снаха си за "булка като лъв" и изцяло я подкрепи.

18) Известната млада актриса Аслъ Енвер и певецът Мурат Боз, между които пламна любов на снимачната площадка на филма "Братство" (Kardesim Benim), отскоро неизбежно са разделени, тъй като чаровницата, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Мечтатели" и "Тайни", в момента се снима в новия сериал на ShowTV и Endemol Shine Turkey "Зимно слънце" (Kis Gunesi) и прекарва голяма част от времето си на снимачната му площадка. Любимият ѝ Мурат обаче няма да се откаже пред първата пречка, като вчера бе забелязан от турските медии да чака своята половинка в близост до снимачния процес на проекта, направил премиерата си вчера и постигнал доста ниски рейтинги. Пред журналистите, които го следяха в продължение на четири часа, той заяви, че чака Аслъ от цели десет часа, но нито бе изнервен, нито нетърпелив, а напълно спокоен. Това показва, че отношенията между тях, макар за отрицателно време, са станали доста силни и че двамата са се научили да правят компромиси!

19) Известната млада турска актриса Шюкран Овалъ, снимаща се в момента във втория сезон на тоталния хит на StarTV "Твоят мой живот" (Paramparca), от доста години се занимава с кикбокс. Чаровницата, която все още не сме гледали в сериал у нас, през последните осем години посещава често тренировъчните зали, като именно чрез този спорт успяла да свали цели осемнадесет ненужни килограма от фигурата си оттогава досега! Любопитно е, че продуцентите на "Твоят мой живот" от Endemol Shine Turkey са решили да покажат на зрителите завидните умения на Шюкран в кикбокса, тъй като героинята ѝ Айше, която е психоложка, ще разтоварва и събира мислите си, именно тренирайки! Още в следващия епизод предстои да видим трениращата Овалъ на екран в нова, непозната за широката аудитория, светлина.

20) Младият актьор Шюкрю Йозйълдъз, познат в България чрез ролята си в започналия по-рано днес с повторение по НоваТВ сериал "Надежда за обич", е запален по автомобилите и високите скорости! Наскоро любимецът на младите зрителки реши да си направи подарък сам на себе си, купувайки си един от последните модели на известната марка "BMW" от 2015 година, струващ цели 250 000 турски лири! По последна информация Шюкрю не го е закупил в брой, а ще го изплаща на вноски през следващите две години с хонорара, който ще получи за участието си в новия сериал на ShowTV и Endenol Shine Turkey "Зимно слънце" (Kis Gunesi), партнирайки си с Аслъ Енвер. Седмично Йозйълдъз ще получава "скромната" сума от 30 000 лири на епизод или 120 000 месечно.

Новини от четвъртък, 25 февруари:
21) Една от най-популярните турски актриси Сюнгюл Йоден, позната в България чрез ролите си в хитовете "Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги", бе забелязана наскоро от турските папараци в интересен момент. Чаровницата, която за последно се снима в провалилия се миналата пролет проект на StarTV "Дворец на врабчето" (Serce Sarayi) и от тогава вече година не е работила по нов сериал или филм, направи голямо впечатление на журналистите заради това, че прекара почти цял ден в разговор с непозната за тях жена, вероятно нейна много близка приятелка, в малко кафене в тузарския истанбулски квартал Нишанташъ. Двете проведоха много дълъг и очевидно важен разговор, като часовете минаваха неусетно и така прекараха почти целия ден в заведението. Дали Сюнгюл се е съветвала с въпросната дама дали да се завърне на екран или въпросът е много по-сериозен, предстои да разберем!

22) Известният турски актьор Енгин Алтан Дюзятан, познат на родните зрители чрез участието си в криминалния хит "Край или начало" (Son), е истински джентълмен! Наскоро любимецът на милиони зрителки по света, снимащ се в момента с главна роля в най-гледания исторически сериал "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul), бе засечен от турските папараци да вечеря заедно със съпругата си Неслишах Алкочлар и нейната майка Ендер Алкочлар в луксозен ресторант в истанбулския квартал Бебек. По-любопитно бе, че преди да пристигне на вечерята, той бе заснет да пристига пред заведението, докаран от семейния шофьор и приготвил две красиви рози за своята съпруга и своята тъща. Напомняме, че в началото на т. г. се роди първородният син на Енгин Алтан и Неслишах.

23) Изключително популярната турска актриса Айча Бингьол, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Малки жени", "Млечният път" и "Времето лети", стана майка! Чаровницата, която след петнадесет години семеен живот и опити да забременее от съпруга си Али Алту, най-сетне бе дарена с най-голямото щастие за една жена - да роди! Чакането определено си заслужаваше и за двамата, тъй като те бяха дарени не с едно, а с две бебета-близначета. Айча е родила две момиченца вчера, 24 февруари (сряда), в частната болница "Ulus Liv", като по последна информация нейното и здравословното състоянието на новородените е чудесно! Любопитно е и какви имена дадоха на момиченцета родителите им - Айлин и Лейля. Пожелаваме на цялото семейство на Айча много щастливи моменти с децата, те да са живи и здрави!

24) Готови ли са на компромис бившите съпрузи - актрисата Бааде Ишчил ("Езел" и "Север-Юг") и бизнесменът Малкоч Суалп, в името на щастието на своя няколкогодишен син Азур? Миналата седмица Ви информирахме, че според последните слухове в турските медии двамата са решили отново да се съберат и да живеят под един покрив, за да расте детето им в спокойна семейна среда. Дали това е вярно, вече е ясно! Наскоро Бааде и Малкоч, които решиха да се разведат преди година и половина и от тогава влизат в постоянни съдебни спорове, наскоро бяха забелязани от турските папараци да обядват заедно в луксозен ресторант в истанбулския квартал Етилер, като очевидно бяха разтопили ледовете помежду си и се държаха мило един с друг. Малко след това обаче Ишчил отхвърли всички слухове, че се е събрала отново с бившия си съпруг, като в социалната мрежа Twitter написа и призова медиите да не разпространяват безпочвени и недоказани слухове за нея и семейството ѝ!

25) Известната турска актриса Наз Елмас ("Късчета живот"), която за последно се снима в първия епизод на новия хит на FOX "Гордиев възел" (Kordugum) и която предстои да се включи с главна роля в новия сериал "Истанбулски улици" (Istanbul Sokaklari) тази пролет, рекламира своя нов приятел, с когото както Ви информирахме по-рано, бе забелязана наскоро за първи път то турските папараци да вечеря заедно! Наскоро в профилите си в социалните мрежи чаровницата разкри името на своя нов избраник - Хакан Йълдъз! Оказа се, че именно той е един от основателите на известната в южната ни съседка компания "Hacker Group", като прикачи и свое selfie, на което рекламира неин продукт. Напомняме, че в началото на 2015 г. Наз се омъжи за Емре Кърамер, но пет месеца след това двамата се разведоха. Оказа се, че връзката на Елмас с новата ѝ половинка продължава от вече два месеца.

26) Наскоро дъщеричката на известната турска актриса с германски произход Мерием Узерли ("Великолепният век") - Лара, навърши две годинки, както Ви информирахме. От тогава нейната популярна майка, снимаща се в момента в новия сериал на StarTV "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi), постигащ провал след провал, започна да споделя все повече нейни снимки, на които се вижда лицето ѝ, което ревностно криеше от света през първите две години от живота ѝ и споделяше с феновете си в социалните мрежи само снимки на части от Лара. За последно Мерием публикува интересна снимка на сладкото момиченце и красива трицветна котка, застанала до него. Към умилителния фотос Узерли добави и описание, гласящо: "Най-добри приятели".

27) Една от най-известните млади надежди на турското кино Мерве Болуур има ново хоби - изобразителното изкуство! Чаровницата, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Малки тайни", "Север-Юг" и "Великолепният век" и за която отдавна се спекулира, че ще се завърне на екран в скоро време с нов сериал, започна да се занимава с рисуване, като наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи свое selfie, на което позира заедно с едно от първите ѝ произведения. Според близки до чаровната Мерве тя е била запалена по изобразителното изкуство от своя съпруг и известен турски певец Мурат Далкълъч. Към интересния фотос, споделен в социалните мрежи, Болуур добави и описание, което гласеше следното: "Със силата на цвета". Дали Мерве смята да се занимава професионално с рисуване и ще загърби актьорството или скоро предстои да ни изненада и да се завърне на екран, предстои да разберем!

28) Изключително популярният турски актьор Еркан Петеккая предстои да изненада феновете си със специално участие в една от най-очакваните комедийни филмови ленти тази пролет "Kolpaçino - 3. Devre", която предстои да направи премиерата си по турските кина на 11 март (петък)! Любимецът на милиони зрителки по света, снимащ се в момента във втория сезон на тоталния хит на StarTV "Твоят мой живот" (Paramparca) и познат на родните зрители и чрез ролите си в "Любов назаем", "Времето лети", "Памуковата принцеса" и "Дила", ще изиграе изключително интересна роля във филма - баща на подземния свят или по-точно казано - мафиотски бос! Това ново амплоа на Еркан изненада приятно феновете му, които най-сетне ще видят и таланта му на комедиен актьор.

Новини от петък, 26 февруари:
29) Младият турски актьор Каан Урганчъоулу, познат на българските зрители чрез ролите си в сериалите "Край или начало" (Son) и "Изкушение" (A.S.K.), наскоро бе забелязан от турските папараци заедно със своята половинка на влизане в известния истанбулски бар "Baylo", където след това двамата се забавляваха до късно през нощта. Любопитна бе реакцията на Каан, снимащ се в момента с главна роля в хита на StarTV "Черна обич" (Kara Sevda), когато забеляза дебнещите него и любимата му папараци. Той не прие добре факта, че бе следен от тях, като най-много обаче се ядоса на ярките светкавици, които бяха необходими на фотографите в тъмнината, за да го заснемат. Той им се провикна сърдито, че ще ги ослепят, като след това още повече избухна, но приятелката му го успокои и двамата продължиха по пътя си към заведението.

30) След като миналата седмица бе диагностициран със "свински грип", изключително популярният турски актьор Баръш Фалай вече е напълно здрав! Любимецът на милиони зрителки по света чрез ролите си в хитовете "Езел", "Момичето с червения шал" и "Кварталът на богатите", наскоро бе забелязан от турските папараци да посещава заедно със съпругата си Есра Ронабар и техния син театъра в големия истанбулски търговски център Zorlu Center, гледал заедно с тях спектакъла "Slava Show Show". На излизане от културното мероприятие журналистите се отправиха към семейството и не пропуснаха да зададат на Баръш въпроси относно здравословното му състояние. На тях той отговори, че вече е напълно здрав и с помощта на силни медикаменти, а и бърза реакция от страна на лекувалите го лекари, вече се е възстановил и дори се е завърнал на снимачната площадка на хита със своя участие "Твоят мой живот" (Paramparca). Напомняме, че Баръш Фалай е един от участниците в третия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2016 г., стартиращ на 4 март!

31) По-рано днес започна снимачният процес на най-новия сериал в южната ни съседка "Истанбулски улици" (Istanbul Sokaklari)! Емоциите си от първия ден на снимачната площадка актьорите, които ще изпълнят главните роли в проекта - Гизем Караджа ("Опасна красота", "Надежда за обич" и "Пътят на Емир"), Наз Елмас ("Късчета живот"), Ръза Коджаоулу ("Езел", "Север-Юг" и "Справедливостта на Кара") и Джанер Джиндорук, споделиха чрез свое общо selfie, което публикуваха в профилите си в социалната мрежа Instagram. Фотосът за отрицателно време събра хиляди харесвания, както и пожелания от страна на феновете на актьорите за успех на новия проект с тяхно участие. Междувременно стана ясно по коя телевизия ще се излъчва "Истанбулски улици" - по ShowTV, която с този проект най-сетне се очаква да удари в десетката сред редицата от провали на свои нови проекти досега - "Безгрижен живот" (Gamsiz Hayat), "Майската кралица" (Mayis Kralicesi), "Горчива любов" (Aci Ask) и "Зимно слънце" (Kis Gunesi).

32) Бившата двойка - актрисата Бааде Ишчил ("Езел" и "Север-Юг") и бизнесменът Малкоч Суалп, официално ще се разведе! Това сподели в профила си в социалната мрежа Twitter наскоро самата блондинка, която разкри пред феновете си и медиите, че не се е отказала от решението си да се разведе със своята бивша половинка и че скоро адвокатите на двамата ще се срещнат, за да обсъдят как да се стигне до споразумение между двете страни и всичко да премине нормално, без излишни скандали и спорове, каквито имаше досега. Бааде обаче е решила да се помири с бащата на няколкогодишния си син Азур и да не води повече никакви спорове с него, от които ще страда само детето им. В краткото си и лаконично изявление в социалната мрежа Ишчил добави, че се надява заедно със Суалп да намерят златната среда, каквото и да значи това...

33) След като се раздели с известния турски всестранен талант Джем Йълмаз, който е сред любимците на цяла Турция, популярната турска актриса Аху Яту, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Любов и наказание" и "Твоят мой живот", е решила да се изнесе от дома си в истанбулския квартал Етилер и да се нанесе в нов апартамент с изглед към Босфора, който се намира в друг жилищен комплекс - Бебекьой. След проучване от страна на турските медии чаровницата планира да живее под наем заедно с малкия си няколкогодишен син Кемал в апартамент, намиращ се в жилищната сграда, която можете да видите на снимката вдясно. По последна информация месечният наем на жилището, което скоро ще бъде обитавано от Аху и детето ѝ, е между 7000 и 10 000 долара, като ще струва на актрисата около 1/3 от хонорара, който получава за участието си в хита на StarTV "Твоят мой живот" (Paramparca).

Новини от събота, 27 февруари:
34) Младите надежди на турското кино Демет Йоздемир ("С Русия в сърцето") и Юсуф Чим, които се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на летния хит от миналата година на StarTV "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu), се разделиха след осем-месечна връзка! Наскоро Демет отпразнува своя рожден ден като по този повод цялото ѝ семейство и приятелите ѝ организираха специално парти-изненада, на което изненадващо не присъстваше Юсуф Чим. Това направи странно впечатление на присъствалите журналисти, които в края на вечерта не пропуснаха да попитат сестрата на рожденичката - Дерия Йоздемир, защо половинката ѝ я няма. На тях тя отговори, че сестра ѝ и Юсуф са се разделили и че всеки е поел по своя път. Тази новина разочарова всички фенове на младите актьори и сериала "Мирис на ягоди", които се натъжиха, че любимците им вече не са заедно.

35) Известната турска актриса, певица и телевизионна водеща Хюлия Авшар с наложено вето от екипа на историческата мелодрама "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), в която в момента се снима с главна роля! Любимката на няколко поколения турски зрители наскоро бе забелязана от турските папараци да се обядва заедно със свои близки приятели в малко заведение, като на излизане от него журналистите я заобиколиха и не пропуснаха да ѝ зададат интересни въпроси, свързани с проекта ѝ, който досега отчита само провали. На тях Хюлия отговори с усмивка и с лаконичното изявление, че ѝ е забранено да говори каквото и да било относно "Великолепният век: Кьосем" пред медиите, освен с изричното съгласие на продуцентите на сериала. На Авшар обаче очевидно не ѝ бе приятно от въпросите за поредицата ѝ, които бяха за нейното спиране, и под усмивката на лицето си криеше неприятно усещане...

36) Известните турски актьори Джанан Ергюдер, която у нас е позната чрез ролята си в хита "1001 нощ" и която предстои да гледаме от 14 март по Диема Фемили в новия сериал "Войната на розите" (Gullerin Savasi), и Кенан Едже, снимали се досега заедно на снимачната площадка на поредицата на KanalD от лятото на 2014 г., станаха двойка в реалния живот! Наскоро стана ясно, че Джанан се е разделила с музиканта Ялчън Конук, с когото имаше връзка през последната година, а Кенан е сложил край на отношенията си с 19 години по-възрастната от него актриса-ветеран Хатидже Аслан ("Млечният път" и "Сезони на любовта"). Така вероятно на снимачната площадка на "Войната на розите" Ергюдер и Едже са се влюбили един в друг и са започнали своите взаимоотношения. Наскоро те бяха забелязани от журналисти заедно, като не техните въпроси дали смятат да сключат брак, Джанан отговори: "Привърженичка на свободата съм и нямам никакво намерение да се омъжвам!".

37) Наскоро една от най-известните турски актриси Елчин Сангу, позната в България чрез ролите си в хитовете "Една любовна история" и "С Русия в сърцето", отбеляза четири години от началото на връзката си със своя приятел Юнус Йоздикен! По този повод червенокосата чаровница, снимаща се в момента в най-гледаната романтична комедия в южната ни съседка "Любов под наем" (Kiralik Ask) на StarTV, наскоро даде кратко и лаконично изявление пред журналисти, попитали я дали през тези изминали четири години връзката и отношенията ѝ с половинката ѝ не са се изчерпали. На тях Елчин отговори, че любовта между двама души може да се изчерпа в даден момент само при физическото привличане и че между нея и Юнус има душевна обич, което означава, че са създадени един за друг и че няма опасност да възникне синдром на прегряване в отношенията им.

38) Известната млада турска актриса Гизем Караджа ("Опасна красота", "Надежда за обич" и "Пътят на Емир") наскоро се завърна от френската столица Париж в Истанбул, за да започне снимките по новия си сериал "Истанбулски улици" (Istanbul Sokaklari), за който Ви информирахме досега. Наскоро чаровницата бе забелязана от папараците заедно със своята половинка Кемал в един от големите истанбулски търговски центрове, като журналистите не пропуснаха да се скупчат около Гизем и да я попитат как премина ваканцията ѝ в столицата на любовта. На тях чаровницата отговори, че заедно с приятеля ѝ са прекарали Деня на влюбените на 14 февруари там и че всичко е било много романтично и страхотно. Караджа дори възкликна, че все още не може да се отърси от уникалните емоции, изпитала тогава, като за щастието ѝ личеше по озареното ѝ лице, широко усмихнато.

39) След провала на последния си проект "Майската кралица" (Mayis Kralicesi), излъчвал се доскоро всяка вторник вечер по ShowTV и отчел ниски рейтинги, заради които бе и преустановен преждевременно, младата надежда на турското кино Ямур Танръсевсин заминава за Англия! Чаровницата, която у нас сме гледали с епизодичната ѝ роля в хита "Огледален свят" и която стана популярна след участието си в младежката драма "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken), ще замине за Острова, едновременно за да завърши образованието си и за да си почине от каквито и да е професионални ангажименти. Ямур ще замине за Англия на 1 март (вторник), само след броени дни, като ще остане там през следващите три месеца, през които ще получи езиково обучение в престижен университет.

Новини от неделя, 28 февруари:
40) Известният млад турски актьор Кадир Доулу, който стана известен у нас и по света след участията си в хитовете "Малки тайни" и "Двете лица на Истанбул", наскоро сподели пред медиите в южната ни съседка, че не гледа сериала на своята половинка Неслихан Атагюл "Черна обич" (Kara Sevda). С риск да я обиди, той направи това изявление пред самата нея, позната у нас чрез ролите си в "Листопад" и "Двете лица на Истанбул". Любопитно още в случая е обявяването на Кадир, че не гледа дори собствения си проект "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), в който се снима в момента, като по този начин вината му към Неслихан бе до голяма степен оправдана. За разлика от Доулу обаче, по-рано пред журналистите известните актьори Бергюзар Корел и Халит Ергенч споделиха, че следят "Черна обич" (Kara Sevda).

41) Една от най-популярните турски актриси Елчин Сангу, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Една любовна история" и "С Русия в сърцето", получава все повече и повече предложения за фото-сесии, участия в телевизионни реклами, рекламни кампании и т. н. Последното, което червенокосата красавица прие, бе да заснеме фото-сесия и даде интервю за първия брой на турското издание на модното списание "Glamour"! На корицата на пилотния брой от списанието усмихната Елчин, снимаща се в момента с главна роля в хитовата романтична комедия на StarTV "Любов под наем" (Kiralik Ask), е с оформена на кок прическа, с каквато досега не сме я виждали и която обаче определено ѝ отива и я прави още по-сладка и чаровна. Можете да я видите на снимката вдясно!

42) Известният турски поп-певец Кенан Доулу, известен още като съпругът на една от най-популярните турски актриси Берен Саат ("Щастливи заедно", "Забраненият плод" и "Пепел от рози"), наскоро си присади коса! Преди четири месеца, хванат от папараците в южната ни съседка, косата на Кенан бе в много лошо състояние - окапала и оредяла, вероятно заради естественото негово оплешивяване и възрастта му - 41 години. Вероятно именно и заради това от тогава той започна все по-често да носи шапки, които да прикрият визуалния му недостатък. Наскоро обаче половинката на мега-звездата Берен Саат, снимаща се в момента в историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), се появи на светско събитие без шапка и... с чисто нова стара прическа! Любимецът на меломаните бе с очевидно присадена коса, станала по-гъста и добре изглеждаща от преди.

43) Наскоро известната турска актриса Туба Юнсал, позната у нас чрез ролята си в хита "Клетва" (Yemin), бе забелязана заедно със своя съпруг Миргюн Джабас да се разхожда в един от големите истанбулски търговски центрове Zorlu Center. Двамата не направиха никакви покупки и очевидно бяха отишли само на "зян пазар" - дали заради недостиг на финанси или защото нищо не им хареса, не е ясно. За сметка на това обаче на излизане от мола двамата не пропуснаха да си направят общо selfie, което по-късно споделиха в профилите си в социалните мрежи. Напомняме, че за последно Туба Юнсал се снима в игралния филм на Endemol Shine Turkey "Най-хубавото ухание на света" (Dunyanin En Guzel Kokusu), партнирайки си с известния актьор от "Езел" и "Справедливостта на Кара" Ръза Коджаоулу.

44) Ще оцелее ли връзката между известните турски актьори Синем Кобал ("Малки тайни") и Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърцето" и "Справедливостта на Кара") до сватбата им през май месец? Този въпрос си задават феновете им и журналистите, след като в медийното пространство излизат все повече слухове за тяхната раздяла. Наскоро Кенан и Синем решиха да излязат и да разкрият всичко пред медиите... Любимците на турските зрители заявиха, че домът им в момента е като къщата на Big Brother - изпълнен с всякакви полюсни емоции. Заради усилените приготовления по сватбата им, която ще се състои на 21 май, двамата често влизали в скандали, тъй като мненията им за дреболии не съвпадали, но след това бързо се сдобрявали. Те увериха, че в никакъв случай не са разделени и жестоко скарани, каквато информация се тиражираше напоследък. В момента по-изнервена от двамата била Синем, която доскоро дълго избирала сватбената си рокля и трудно се спряла на подходяща.

45) През изминалата седмица станаха ясни имената на още седем от осемнадесетте участници в третия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2016 г., стартиращ на 4 март (петък)! Това са Кадир Доулу от "Малки тайни" и "Двете лица на Истанбул", Мете Хорозоулу от "Времето лети" и "Тайни", Мехмет Акиф Алакурт от "Завръщане", Мине Тугай от "Времето лети" и "Кварталът на богатите", Нур Фетахоулу от "Забраненият плод" и "Великолепният век", Селма Ергеч от "Гордата Аси" и "Великолепният век" и Сечкин Йоздемир от "Една любовна исторя" и "Момичето с червения шал"! Както знаете, те се присъединиха към първите девет, за които Ви информирахме миналата седмица - Арас Булут Ийнмели, Баръш Фалай, Бурчин Терзиоулу, Вахиде Перчин, Даахан Кюлегеч, Джансу Дере, Емир Берке Зинчиди, Ибрахим Челиккол и Йозге Йозпиринчи. Останаха само двама необявени участници, чиито имена ще станат ясни утре, 29 февруари (понеделник), и вдруги ден, 1 март (вторник)!

46) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 29 февруари, започва публикуването на издание №74 от "Турските актьори 24/7", което ще се обновява всеки ден до края на седмицата. По-късно същия ден пък предстои финализирането на брой №99 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 1 март, започва публикуването на юбилейното издание №100 от "Какво гледат в Турция?", което ще се актуализира всекидневно до следващия понеделник и в което ще Ви очакват много изненади! Също на 1 март ще публикуваме специална статия, в която ще стане ясен окончателният и пълен списък с участници в "Любима турска звезда 2016" заедно с още интересни подробности около старта на проекта на 4 март (петък)! В сряда, 2 март, идва ред на интервю с младия актьор от "Твоят мой живот" Бурак Тозкопаран, изпълняващ ролята на импулсивния Озан. То ще бъде публикувано ден по-рано от предвиденото, тъй като на 3 март празнуваме Националния празник на България. И в неделя, 6 март, очаквайте финализирането на брой №74 от "Турските актьори 24/7".

18 коментара:

Анонимен каза...

Здравейте,може ли да качите статия,в която да пише:
-кои сериали предстои да свършват
-кои са закупените индийски сериали в България
-и дали някоя телевизия е казала какво индийско ще излъчи през 2016?

Анонимен каза...

Ти малоумен ли си за да питащ за тези лайна.

Анонимен каза...

Кой от тези сериали има най-голяма възможност да бъде излъчен скоро по БГ Телевизия
--Велика(Великая) --рейтинг 7.2/10
--Последният Еничар(Последний янычар)--рейтинг 4.0/10
--Закрито Училище(Закрытая школа)--рейтинг 5.82/10
--Тройно Убийство(Убийство на Троих)--рейтинг 5.93/10
--Как станах Руснак(Как я стал Русским)--рейтинг 7.29/10

Анонимен каза...

Serenay nqma li da se zavrushta s nova rolq v serial?

Елиа каза...

Прекрасната Нургюл Йешилчай участва и в един от филмите на Фатих Акън - "На прага на рая". Там играе и Нурсел Кьосе (Кериман от "Твоят мой живот"). Може ли да попитам отново за сериала "Intikam"? Писахте, че ще проверите. Дали имате повече информация? Благодаря!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Уви, не разполагаме с информация за закупените индийски сериали в България. Относно сериалите, които приключват скоро - това са "Пътеки към щастието" на Диема Фемили и "Сияйна луна" на БТВ Лейди.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Нека уважаваме мнението си взаимно и не обиждаме чуждото! ;)
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Здравейте,
Ще отправим запитване към bTV Media Group със запитване за тези сериали и ако получим отговор, ще го пуснем копиран тук, под формат на коментар!
Леки и успешни дни! :)

До 4 коментар:
Здравейте,
Не и към момента.
Леки и успешни дни! :)

До 5 коментар:
Здравейте,
Скоро ще разберете дали "Отмъщението" е закупен в България! ;)
Леки и успешни дни! :)

Елиа каза...

Много благодаря! :)

Анонимен каза...

Няма ли да публикувате нещо ново за Йозджан Дениз?Ще участва ли в нов проект?Скакво се занимава?

Анонимен каза...

кога ще дават 3 сезон на филма ЧЕРНИЯ СПИСАК ПО НОВА ТВ

Unknown каза...

Извинете дали е възможно излъчването на сериала(Избягали булки)Kaçak gelinler.
Благодаря предварително!

Анонимен каза...

Не писахте ли преди време че Бааде и съпруга й да се развели?

Анонимен каза...

http://vbox7.com/collection:1814072?&page=11 Турското "Отмъщение" го има със бг суб.

Елиа каза...

До 12 коментар: така е, има го и в действителност съм го гледала. Просто смятам, че е в пъти по-добър от американския оригинал и вярвам, че ще хареса на широката публика - и историята и играта на актьорите, обстановката и начинът на снимане също. И отново бих го гледала с удоволствие. :)

Unknown каза...

Много жалко,че Демет Йоздемир и Юсуф Чим са се раздели ли.Толкова прекрасна двойка бяха.:-( :-( :-(

Анонимен каза...

Половинката на Гизем се казва Кемал, не Емре.

Анонимен каза...

Рождения ден е бил на Демет,не на сестра й,Демет е родена на 26.02.1992година.Дори в инстаграма и има снимки с тортата и т.н.Превеждайте новините както трябва,а не с google преводач,че ви подвежда,а вие читателите си.

Анонимен каза...

Виждам редактирахте станията,поне да бяхте благодарили за информацията.

Анонимен каза...

Керем Бюрсин все още не се е върнал от Америка, Серенай се върна сама.
Не знам откъде го измислихте това, че били видяни на летището в Истанбул при завръщането си.

Предоставено от Blogger.