"Турските актьори 24/7" (71): от 8 до 14 февруари 2016 г.

февруари 14, 2016
Здравейте, приятели! От 8 февруари до края на седмицата всеки ден предстои да обновяваме новото седемдесет и първо издание от най-четената
ни и харесвана рубрика "Турските актьори 24/7"! Изключително успешната ни поредица продължава да се публикува с пълна сила, тъй като тя продължава да отчита все по-добри резултати всяка седмица и да носи на най-добрия блог за сериали и теленовели у нас - СЕРИАЛИ в България, изключително много посещения и популярност, тъй като именно "Турските актьори 24/7" е една от нашите най-големи емблеми, която развиваме вече почти година и половина повече от успешно! Новините около Вашите любимци от турските сериали с всяка изминала седмица стават все повече и повече, тъй като в момента повечето се подготвят за новите си роли, подробности около които се разкриват почти всеки ден, а други вече започнаха да се снимат в новите си сериали, които предстои да стартират у нас. Време е да започваме с тазседмичната порция новини! 

Новини от понеделник, 8 февруари:
1) За да научи английски, което все повече и повече изисква професията му на актьор, режисьор, сценарист и продуцент в турското кино, както и музикант, известният Махсун Кърмъзъгюл отиде в американския мегаполис Лос Анджелис, където преди няколко месеца в елитен университет завърши неговият двадесет и четири годишен син Махмуд Кърмъзъгюл, който преди три месеца се върнал от там в родината си, владеейки перфектно английски. Въпреки напредналата си възраст и четиридесет и шестте си години, Махсун не смята лесно да се откаже от начинанието да научи английския език, въпреки че ще му се опъне. Кърмъзъгюл няма за първи път да посети Лос Анджелис, тъй като преди година и половина бе за кратко там на почивка с половинката си и адвокатка на име Йозге. Да му пожелаем успех в научаването на новия език! Според турските медии, освен за да научи англисйки, Махсун е отъшил в САЩ и за да се ожени за своята любима, като изтече информацията, че те ще се венчаят там след броени дни - на 13 февруари (събота)...

2) Отскоро в турските медии обикаля упоритият слух, че една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка - Бурак Йозчивит ("Малки тайни" и "Великолепният век") и Фахрие Евджен ("Листопад" и "С Русия в сърцето"), за които се твърди, че преди време тайно са сключили религиозен брак по мюсюлманските традиции. Вчера вечерта, докато се прибираха към дома си в тузарския истанбулски квартал Бебек и чакаха на образувалите се задръствания, папараци ги засякоха и не попитаха да им зададат най-интересния въпрос - вярно ли е това! Докато се редяха на опашката от автомобили, чакащи зелената светлина на светофара на голямо кръстовище, Бурак и Фахрие с охота се съгласиха да говорят пред журналистите, като по-словоохотлива бе чаровната актриса, която отговори на въпросите за религиозен брак между нея и любимеца на милиони зрителки по света, снимащ се в момента в хита на StarTV "Черна обич" (Kara Sevda), с категорично "не"! Фахрие заяви, че няма такова нещо.

3) Напуска ли Елчин Сангу екипа на тоталния хит с нейно участие "Любов под наем" (Kiralik Ask), излъчващ се всяка петъчна вечер по StarTV? Тези въпроси започнаха да си задават феновете на чаровницата, след като по-рано днес в турските медии излезе новината, че тя ще се снима заедно със завръщащия се на екран през идната есен актьор Къванч Татлъту в новия му сериал, който ще бъде дело на талантливата двойка сценаристки Ейлем Джанполат и Сема Ергенекон. Актьорът, превърнал се миналата година в любимата турска звезда на България за 2015 г., много искал да си партнира отново с професионалист като Елчин, пресъздаваща в момента образа на Дефне в "Любов под наем" и даже настоявал от продуцентите това да се случи, след като бил доста впечатлен от играта ѝ в последния им общ проект "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura). Ако все пак Сангу прояви очакваната лоялност към екипа на сериала, в който се снима в момента, продуцентите от Ay Yapim имат и план "Б" - Джансу Дере, за която отдавна се спекулира, че ще се завърне на екран в техен нов проект.

4) Подобно на Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит, които наскоро бяха засечени от турските папараци да се прибират с автомобила си, това се случи и с друга изключително популярна светска двойка в южната ни съседка - Къванч Татлъту и Башак Дизер! Двамата, които предстои да сключат брак на 19 февруари (петък) във френската столица Париж, вчера направиха първите приготовления за най-важното събитие в живота си - сватбата. Папараците, засекли ги докато Къванч шофира, а Башак се вози отзад, уловиха сватбения пръстен на мега-звездата от сериалите "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", докато държеше волана на автомобила си. Според близки до двойката в този момент те тъкмо се прибирали от посещението си в скъп бижутерски магазин, където избрали емблемите на своя брак. Напомняме, че по-рано миналата година снимки на двамата, носещи пръстени с инициалите на другия, обиколиха интернет с информацията, че те са сключили брак. Оказа се, че това са били годежните им пръстени и чак сега те са купили сватбените си и най-важни, които, да се надяваме, ще носят цял живот!

5) Наскоро двама от най-известните турски актьори в момента Дениз Чакър и Октай Кайнарджа, снимащи се в тоталния криминален хит на ATV "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), вечеряха заедно с друга своя приятелска двойка в известен рибен ресторант в тузарския истанбулски квартал Бебек. Любопитно бе, че на вечерята въпросните техни приятели доведоха и своето малко бебче, като цялата компания пристигна заедно в ресторанта. За да помогне на семейната двойка, известният Октай, който в момента е най-скъпоплатеният актьор в южната ни съседка, взе малкото момиченце на ръце и заедно със своята екранна партньорка в "EDHO", както наричат съкратено сериала с тяхно участие, се запътиха към входа на луксозното заведение. Напомняме, че отскоро се твърди за нещо повече от приятелство между Октай и Дениз, за които се спекулира, че имат връзка и в реалността! Носейки бебе на ръце, папараците ги уловиха в пикантен момент, все едно то е тяхно. След пускането на фотосите в интернет, феновете на двамата актьори се пошегуваха, че много ще им отива в скоро време и те да си имат едно такова бебче.

6) Филмът "Братство мое" (Kardesim Benim), който направи премиерата си в турските кина наскоро, предизвика голям интерес от страна на феновете на известния турски актьор Бурак Йозчивит и известния турски певец Мурат Боз, както и от тези на младата актриса Аслъ Енвер. Звездите на проекта обаче безспорно са талантите, пресъздаващи ролята на братя - Бурак и Мурат, които според мнозина си приличат наистина и в реалния живот и между които има една невероятна химия на снимачната площадка, която е причина за феноменалния успех на филма. Самите Йозчивит и Боз, макар да работят в две различни сфери на изкуството, също осъзнават това и дори наскоро заявиха, че имат планове в близкото бъдеще отново да застанат един до друг в някой нов проект, тъй като освен че си приличат и са симпатични на зрителите, освен това те се и разбират много добре помежду си, точно като двама братя. Тази новина развълнува и въодушеви техните многобройни фенове, които вече с нетърпение очакват новия проект на Бурак Йозчивит и Мурат Боз!

7) На звездна вечеря покани наскоро Бергюзар Корел едни от най-добрите си приятели в актьорския и филмов бранш! Чаровната актриса, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара" и която е известна и с кулинарните си възможности, вчера вечерта покани на специална вечеря в дома си известната турска светска двойка Хатидже Шендил ("Дила" и "Черни планини"), която предстои да гледаме у нас от следващата седмица в новия сериал "Част от мен" (Kaderimin Yazildigi Gun), за който се информирате най-подробно чрез ексклузивната ни статия от тук, и Бурак Саяшар ("Малки жени" и "Черни планини"), както и друга, по-малко известна такава - известната сценаристка Сема Ергенекон и съпругът ѝ актьор Уур Аслан. Компанията, към която се присъедини и съпругът на Бергюзар Халит Ергенч, сподели в социалните мрежи selfie, като Сема, излекувала се от рака, го озаглави в своя акаунт "Бон Апети!", а Хатидже - "Бергюзар сготви всичко и беше много вкусно".

Новини от вторник, 9 февруари:
8) Младата надежда на турското кино Йозге Йозпиринчи, позната у нас чрез ролите си в сериалите "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал", е сред най-чаровните и добре изглеждащи звезди в южната ни съседка. Сладураната от хитовата романтична комедия на FOX "Отново любов" (Ask Yeniden) полага големи усилия, за да се поддържа винаги във форма и да изглежда перфектно. Наскоро турските папараци заснеха как Йозге носи голяма кутия с логото на известна марка за здравословно хранене в южната ни съседка, в която очевидно бе обядът на част от екипа на сериала с нейно участие в главната роля. Йозпиринчи, с типичния си забавен и невинен чар, не се подразни, когато видя дебнещите я журналисти, а дори позира пред тях, заставайки като войник. Впечатление направи и голямата раница, която красавицата носеше на гърба си и с която бе отишла пеша до далечния магазин за здравословно хранене, изгаряйки по този начин преди това натрупаните калории.

9) Известната млада турска актриса Ханде Доандемир, станала популярна след участието си в младежкия хит "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken), наскоро сподели пред турските медии как смята да отпразнува наближаващия Ден на влюбените, който се чества всяка година на 14 февруари. Чаровницата, снимала се за последно във филма "Всичко от любов" (Her Sey Asktan), разкри, че както винаги, ще посрещне празника заедно със своя приятел. Освен това известната и с по-различното си и разчупено мислене и мнение за нещата актриса добави, че любовта винаги трябва да се показва и че за нея самата е погрешно да приемаме любовта за обич само между двама влюбени, а и за още много други неща. За Ханде любовта е всичко, което може да се усети, но не може да се опише с думи... Колко мъдро, нали?!

10) Известната турска актриса Аху Яту, позната на българските зрители чрез ролите си в хитовете "Любов и наказание" и "Твоят мой живот", има голяма мечта и тя е да се снима във филмов проект! Чаровницата сподели това пред турските медии наскоро, но за разлика от своите колеги - Нургюл Йешилчай, Джемал Хюнал и Гюнеш Емир, напуснали екипа на "Paramparca" по различни причини, Аху няма да се откаже от ролята си на Джандан в сериала, чийто първи сезон приключва до броени дни у нас, заради тази своя мечта, а продължава да се снима в него. Аху заяви, че сегашният момент не е подходящ за ново предизвикателство, тъй като се е отдала както на снимките във втория сезон на "Твоят мой живот", въртящ се в момента в Турция, така и на почти четири-годишния си син Кемал, който както Ви информирахме наскоро е започнал да взема уроци по конна езда при известния Джемал Хюнал, с когото досега Яту се снимаше заедно в хита на StarTV. Дали ще се сбъдне мечтата на Аху да участва в игрален филм, предстои да разберем!

11) Сватбата между Къванч Татлъту и Башак Дизер е възпрепятствана! Тъй като майката на известния турски актьор, познат у нас от сериалите "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", Нуртен Татлъту страда от бъбречна недостатъчност, тя няма да има възможността да присъства на най-важния момент в живота на сина си на 19 февруари в Париж, тъй като лекарите не позволяват пътуването ѝ със самолет. Междувременно пък бащата на Къванч - Ердем Татлъту, имал фобия от самолети и за него присъствието му на сватбата на сина си също е възпрепятствано. Всичко това много натъжило любимеца на милиони зрителки по света, като той дори се колебаел дали да има сватба, след като на нея няма да присъстват най-близките му хора. Неговата половинка и известна турска дизайнерка Башак Дизер го успокоила и му обещала, че по-късно ще организират своя втора сватба в Истанбул, на която ще могат да дойдат и родителите му. Така все пак двамата ще се оженят само след десет дни в Париж. Гостите на събитието, които по последна информация ще са едва 45, ще бъдат настанени на 18 февруари (четвъртък) в луксозен хотел, намиращ се на известния булевард "Champs Elysees", където ще прекарат до 22 февруари (неделя). Сред почетните гости на сватбата са продуцентът от Ay Yapim Керем Чаатай и добрата приятелка на булката Дениз Маршан, които ще бъдат брачните свидетели на двойката. На сватбата ще присъстват още холивудските звезди Йолант Кабу и Уесли Снайдер. До момента за организирането на празника Къванч е пръснел цели 600 000 турски лири.

12) Дениз Чакър и Октай Кайнарджа, за които отскоро се спекулира, че имат връзка освен в хита с тяхно участие в главните роли "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) на ATV, и в реалността, страдат от медийния интерес към себе си! След като наскоро двамата бяха забелязани да вечерят заедно със свои приятели в рибен ресторант, за което Ви информирахме вчера, днес те отново бяха забелязани заедно, този път прибирайки се за кратко в дома на Октай в Бебек, където по последна информация наскоро се е пренесла да живее и Дениз. Двамата пристигнаха пред луксозната жилищна постройка с наетия от Кайнарджа микробус, като първа в апартамента се качи Чакър, а след това я последва и новата ѝ половинка. Октай този път забеляза продължаващите да го дебнат след това журналисти, като реагира доста остро на тях с репликата: "Не мога да се прибера спокойно вкъщи заради вас! Ако можете, направо влезте у нас или в колата ми!".

13) Вчера вечерта, преди започването на новия фатален петдесет и втори епизод от хитовата мелодрама "Твоят мой живот" (Paramparca), напусналата я актриса Нургюл Йешилчай, която досега изпълняваше главната роля в нея - тази на Гюлсерен, убита на сватбата си, публикува в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка. По-интересното бе, че към нея чаровницата, която у нас познаваме още от сериалите "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите" и "Ангелският остров", бе споделила свое кратко интересно изявление относно напускането си от екипа на сериала. Ето какво гласеше то: "Досега никога не съм оставяла работата си недовършена и наполовина. Аз винаги съм обичала това, с което се занимавам, и винаги съм спазвала всички свои предварително уговорки и обещания. Моето задължение към екипа на "Твоят мой живот" приключи!". Това ни води до изводите, че актрисата е напуснала поредицата след изтичането на предварително подписания от нея договор за участие в нея, който очевидно не е пожелала да поднови. Нургюл също така пожела успех отсега нататък на всички свои бивши колеги от "Paramparca"!

14) Тежко болен ли е Баръш Ардуч? След като през изминалите седмици известният турски актьор си даде почивка от снимките на хита с негово участие "Любов под наем" (Kiralik Ask) поради заболяването му от тежка форма на пневмония, заради което остана дори няколко дни под лекарско наблюдение в болница, по последна информация сега той е много по-добре и почти оздравял, като именно заради това се завърна наскоро на снимачната площадка на романтичната си комедия. Отскоро обаче в медиите в южната ни съседка броди слухът, че всъщност Баръш изобщо не се е възстановил, а страда от туберколоза - стряскаща диагноза, която шокира феновете му и която била причинена от факта, че в детството си родителите му отказали да го ваксинират срещу коварната болест. За да не падне рейтингът на "Любов под наем", продуцентите се споразумели с Ардуч да не оповестяват реалната причина за отсъствието му на екран и за да не стане ясно, че занапред е много вероятно той отново да отсъства от снимачната площадка, за да се лекува. Всичко това обаче е един слух, който към момента не е никак сигурен, а да се надяваме и да не бъде и да не се окаже истина!

15) Наскоро една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка - Селен Сойдер и Орен Франсез, бяха забелязани от турските папараци да закусват в малко заведение в тузарския истанбулски квартал Бебек. Журналистите веднага се нахвърлиха върху любимата актриса на милиони зрители от сериала "Сезони на любовта" и нейният съпруг с много въпроси, най-интересният от които бе дали скоро ще стават родители! На него Селен отговори с категорично "не" и отрече всичките слухове за своята бременност. Тя на шега каза още, че двете котки и кучето, за което се грижи със съпруга ѝ в момента, са им напълно достатъчни откъм грижи. От своя страна нейният съпруг Орен я допълни, заявявайки, че щом има бебе, няма работа и че същевременно без нея не може, макар и да си родител да бъде уникално и много сладко чувство.

Новини от сряда, 10 февруари:
16) Има ли връзка известната турска актриса Шюкран Овалъ, която отскоро се включи в екипа на втория сезон на тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca) и която предстои да изиграе новата главна роля в него, замествайки напусналата Нургюл Йешилчай, със своя колега Еркан Колчак Кьосендил, снимащ се в момента в историческия сериал "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem)? Такива слухове обиколиха социалните мрежи и медиите в южната ни съседка, след като отскоро двамата показват необичайно и твърде близки отношения помежду си, публикувайте доста често свои общи selfie-та в профилите си в Instagram. Вчера журналистите срещнаха Шюкран, която у нас все още не сме гледали в сериал, като я попитаха дали тези клюки са верни! Чаровницата, която допреди няколко месеца имаше връзка с актьора Шюкрю Йозйълдъз, с когото се срещна и влюби на снимачната площадка на проекта "Въпрос на чест" (Seref Meselesi), отговори, че с Еркан са наистина много добри и близки приятели, но че в момента и двамата са влюбени в своите половинки и между тях не може да има нищо повече от едно голямо приятелство.

17) Известните млади турски актьори Керемджем и Езги Асароулу, партниращи си като главна двойка вече три сезона в хитовата мелодрама на FOX "Този живот е мой" (O Hayat Benim), са много влюбени и в реалността, след като любовта им от снимачната площадка прерасна в такава и в живота. В понеделник, 8 февруари, младата актриса Езги публикува в профилите си в социалните мрежи свое общо selfie с любимия си, към което добави доста интересно описание, гласящо: "Синдромът на омразния понеделник се превърна в синдром на любовта с най-сладкия човек на света", визирайки именно Керемджем. Така очевидно любовта между Асароулу и известния турски актьор, който е и певец, е станала толкова голяма, че двамата дори са изгубили всякаква представа за реалността и времето.

18) Има ли нещо повече от приятелство между известната млада турска актриса Аслъ Енвер ("Мечтатели" и "Тайни") и певецът Мурат Боз, които през лятото на изминалата 2015 г. се снимаха заедно в новия хитов филм в южната ни съседка "Братство мое" (Kardesim Benim)? Този въпрос си задават феновете им, които бяха информирани от турските медии за необичайна близост между двамата таланти. Тя се изразявала в това, че отскоро те прекарват все по-голяма част от свободното си време заедно и че не спирали да се забавляват, разбирайки се прекрасно. Любопитно е, че повод за срещите между Аслъ и Мурат били честите пътувания на екипа на последния им проект до различни градове като Берлин, Амстердам и Бурса, където се провеждали негови специални прожекции и двамата го представяли като две от най-големите му звезди. След тези пресконференции Енвер и Боз се откъсвали от своя екип и се разхождали сами на въпросните места, което постави под съмнение на пръв поглед просто приятелството им. Вие как мислите, влюбени ли са двамата и отиват ли си като двойка?

19) Серенай Саръкая и Керем Бурсин, които отскоро се установиха да живеят временно в Лос Анджелис, САЩ, са подписали договор за общото си участие в новия дългоочакван филм "Добро утро, любими" (Gunaydin Sevgilim) за колосална сума хонорар! Любимците на турските зрители, които от лятото на миналата година са заедно като двойка в реалността, ще изиграят главните роли в този проект, който се очаква по-късно тази година, когато направи премиерата си в турските кина, да разбие всички рекорди на боксофисите! Любопитно е, че наскоро двамата са подписали общия си договор за участие в проекта, като ще получат цели общо 1 000 000 турски лири, които не е ясно как и дали изобщо ще си поделят по някакъв начин. Очаква се Серенай ("Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите") и Керем ("В очакване на слънцето") да вложат колосалната сума в пътувания по света и в купуването на ново свое общо жилище в родния Истанбул.

20) Днес дъщеричката на известната турска актриса с германски произход Мерием Узерли ("Великолепният век"), снимаща се в момента в новия сериал на StarTV "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi) - Лара, празнува втория си рожден ден! По този повод нейната известна майка публикува в профилите си в социалните мрежи трогателно и емоционално послание-пожелание към своето детенце, което гласи: "Минаха 2 години откакто моята сладка дъщеричка Лара се появи! Точно преди две години, когато ми я връчиха в ръцете, животът ми започна! Всеки ден благодаря на Всемогъщия, че ме дари с нея, и се моля занапред да ѝ предстоят само хубави събития! Плът от плътта ми, кръв от кръвта ми, сърцето ми, любовта ми, живота ми, най-голямата ми любов, най-голямото ми щастие, най-голямата ми сила, най-добрата оценка за работата ми, моята движеща сила и източник на мотивация - това е Лара! За втория ти рожден ден те целувам и поздравявам с майчиното си сърце, обичащо те безкрайно, мамо!". За първи път по този повод Мерием разкри лицето на своята дъщеричка, което досега криеше в пълна тайна от медиите и феновете си. Честит рожден ден, Лара! Честит празник, Мерием!

21) Един от най-известните турски актьори Йозджан Дениз подаде иск в съда срещу своя вече бивш адвокат Гювен Т. Причина за това е злоупотреба с доверието, оказано му от Йозджан, като не се разкриват повече подробности около това по какъв начин адвоката е прекрачил границите в отношенията си към мега-звездата на турското кино. Наскоро се проведе първото заседание по въпросното дело, като съдията не уважи иска на Дениз, който от следващия четвъртък предстои да гледаме у нас в главна роля в новия сериал "Част от мен" (Kaderimin Yazildigi Gun), на първо четене и отмени вземането на окончателно решение за второ заседание. На делото като свидетел на Йозджан присъства и неговият брат Ерджан Дениз. Ако съдията беше уважил иска на известния актьор, той щеше да получи обезщетение на стойност 36 530 паунда от своя бивш адвокат, който на излизане от делото обяви пред чакащите навън журналисти, че е жертва на клевета!

Новини от четвъртък, 11 февруари, и петък, 12 февруари:
22) Бергюзар Корел не е романтична личност. Изключително популярната актриса, позната у нас чрез ролите си в хитовете "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара", наскоро даде кратко изявление пред турските медии, в което говори за последните събития, свързани с нея. Чаровницата обяви, че за нея празникът на Св. Валентин, по-известен като Деня на влюбените, който предстои да бъде честван тази неделя, 14 февруари, е най-глупавият ден от всички 365 в годината! Тя добави също, че той е изключително нелеп и на него празнуват само тези, консумиращи любовта, а не усещащите я истински! Освен това Бергюзар сподели нещо интересно около едно от последните събития, свързани с нея - излизането на певческия ѝ албум. За него красавицата сподели, че няма намерението чрез него да влезе в музикалния бизнес, а да помогне със средствата от продажбите му на деца в нужда, както стана ясно по-рано. А на най-интересния въпрос - дали иска да стане майка за втори път, Корел отговори: "Не смятам, че на този въпрос мога да отговоря толкова бързо, ще бъде жалко", оставяйки многозначни изводи...

23) Във вторник, 9 февруари, Ви информирахме за страшните слухове около здравословното състояние на известния турски актьор Баръш Ардуч и страшната диагноза, поставена му от жълтата преса - туберкулоза! Наскоро любимецът на милиони зрителки по света, снимащ се в момента в хитовата романтична комедия на StarTV "Любов под наем" (Kiralik Ask), бе забелязан от турските папараци заедно с половинката си Гюпсе Озай да отива на рожден ден на тяхната обща приятелка Ирем Сак. Журналистите се нахвърлиха на двамата с въпроси най-вече за болестта на Баръш, около която се изписа много и заради която той една седмица отсъстваше от снимачната площадка на хита със свое участие, като на тях харизматичният актьор отговори следното: "Бях се разболял от тежка форма на пневмония, но вече съм почти напълно здрав. Благодаря на Господ, че оцелях! Сега, за щастие, съм добре!". Така Баръш отхвърли всичките слухове, че е със страшната диагноза "туберкулоза".

24) Нежелана снаха ли е известната турска дизайнерка Башак Дизер в семейството на най-популярния и харесван турски актьор Къванч Татлъту ("Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето")? Такива слухове се родиха в южната ни съседка, след като преди няколко дни стана ясно, че родителите на мега-звездата на турското кино няма да имат възможността да присъстват на сватбата на сина си, тъй като майка му страда от бъбречна недостатъчност, а баща му има фобия от самолети. В турските медии веднага след това изтече информация, че чрез отсъствието си от най-важния момент в живота на Къванч, родителите му един вид бойкотират неговото решение да се ожени точно за Башак Дизер, която не била подходяща за него според тях. Такова мнение имат и голяма част от фенките му... Наскоро обаче майката на известния актьор Нуртен Татлъту излезе с изявление, че щом синът ѝ е щастлив, тя и съпругът ѝ също ще бъдат щастливи, както и че каквото е писано да стане, ще се случи.

25) Известната турска актриса Дениз Чакър, позната на българските зрители чрез ролите си в хитовете "Листопад", "Великолепният век" и "Ифет", наскоро бе забелязана от турските папараци да се разхожда в големия истанбулски търговски център "Akmerkez". Какво необичайно в това ли? Любопитното в случая бе, че чаровницата, която в момента се снима в тоталния криминален хит на ATV "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), бе облякла къса черна блузка, разкриваща част от нейния корем. А на самия него пък се виждаше нещо доста интересно - новата татуировка на Дениз, която не се разкриваше изцяло заради покриващото я отчасти нейно палто, но предизвикала интереса на журналистите, а и на останалите минувачи в търговския център. Преди това Чакър татуира и други части от тялото си, сред които рамото, на което и до днес стои татусът на котка, вероятно вдъхновен от домашния любимец, за който тя се грижи.

26) Преди дни една от най-известните турски млади актриси Серенай Саръкая ("Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите") запозна с майка си своята половинка и известен млад турски актьор Керем Бурсин ("В очакване на слънцето" и "Въпрос на чест"). Сега е ред именно на него да представи на семейството си своята любима. Съвсем скоро майката на любимеца на милиони млади зрителки по света заминава за САЩ, където двамата в момента са се установили временно, за да се запознае със своята бъдеща снаха. Това запознанство на Керем и Серенай взаимно на техните семейство подсказва само едно - че техните отношения и намерения един към друг са напълно сериозни и че дори обмислят да се обвържат официално пред държавата, сключвайки брак по-късно тази година. По последна информация няма напрежение между семействата на двете млади надежди на турското кино, от което те са много щастливи, тъй като това е изключително важно и за двамата.

27) Изключително популярният турски актьор Енгин Акюрек се радва на изключително голяма популярност в южноамериканската страна Чили, където с огромен успех бяха излъчени двата най-известни проекта с негово участие в главните роли "Пепел от рози" (Fatmagulun Sucu Ne?) и "Черни пари и любов" (Kara Para Ask)! Наскоро дори бе организиран чилийски фен-клуб на любимеца на милиони зрителки по света, в който с всеки изминал ден се включват все повече и повече негови фенове и които освен обединени от любовта си към любимия си актьор, имат и благотворителна кауза - събират средства и ги даряват на деца в неравностойно положение. Преди дни основателките на чилийския фен-клуб на Енгин дори се сдобиха с негов макет в реален ръст с негов автограф, пристигнал от Турция в Чили, с който се снимаха и качиха снимката в официалната си фейсбук-страница, озаглавявайки я "Безусловната ни любов към Енгин Акюрек" (Engin Akyürek’e koşulsuz sevgi), вдъхновени от израза "Безусловна любов", който бе една от емблемите за последния сериал с негово участие "Черни пари и любов".

28) Известната турска актриса Селин Демиратар, позната у нас чрез ролята си в хита "До последен дъх" с Кенан Имирзалъоулу, наскоро бе забелязана от турските папараци да пазарува в големия и известен истанбулски търговски център "Zorlu Center". Пред журналистите чаровницата, снимала се за последно преди две години в криминалната драма на ATV "Тихата улица" (Huzur Sokagi), сподели, че през изминалите няколко месеца са ѝ били предлагани предложения за участия в няколко проекта, чиито сценарии обаче не ѝ допаднали и тя ги отказала. Селин обяви, че в момента е в очакване на най-правилния и интересен за нея проект, тъй като телевизията и снимачната площадка вече много ѝ липсвали и че иска да се завърне на екран в най-скоро време. След сбогуването си с представителите на медиите актрисата направи кратък шопинг-тур, а после се отправи с личния си автомобил към дома си.

29) Друга известна турска актриса, подобно на Бергюзар Корел, не харесва празника на влюбените, който всяка година се чества на 14 февруари и е само след два дни! Наскоро чаровницата, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Дила" и "Черни планини" и която само след седмица предстои да гледаме отново в новия сериал по БТВ "Част от мен" (Kaderimin Yazildigi Gun) като Елиф Доан, бе забелязана заедно със своята половинка и известен турски актьор Бурак Саяшар ("Малки жени" и "Черни планини") да вечерят в луксозен ресторант в истанбулския квартал Нишанташъ. Журналистите попитаха красавицата дали очаква изненади от любимия си за Св. Валентин, като тя им отговори, че ако тогава той ѝ направи някаква голяма изненада, тя много ще му се обиди, тъй като любовта трябва да се изразява и показва всеки ден, а не само на този празник, превърнал се според нея с годините в изцяло комерсиален и материален. Впечатление на папараците направи облеклото на Хатидже, която бе облякла интересна риза на романтичната вечеря с любимия си.

30) Мерием Узерли си отива, идва Елчин Сангу! Това важи за една от най-големите и известни козметични марки в южната ни съседка, чието лице през изминалата година бе именно актрисата от историческия хит "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), снимаща се в момента в новия сериал "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi), провалящ се с всяка изминала седмица. Дали заради това или защото Мерием вече не поддържа червения цвят на косата си, превърнал се в нейна емблема докато се снимаше във "Великолепният век", от козметичната компания наскоро решили да сменят рекламното си лице, замествайки Узерли с нейната също червенокоса колежка Елчин Сангу, снимаща се в момента в далеч по-успешния романтичен хит от новия проект на турската актриса с германски произход "Любов под наем" (Kiralik Ask), която освен това е с естествен червен цвят на косата си. По последна информация за участието си в рекламите на марката за козметика през изминалата година Мерием е взела хонорар от общо 1 500 000 турски лири, какъвто вероятно ще получи тази година и нейната заместничка Елчин.

31) Известната млада турска актриса Шюкран Овалъ сбъдна мечтата си да стане майка и да има голямо семейство! Не в реалността, а на снимачната площадка, разбира се! Чаровницата, която в момента се снима в новите епизоди на тоталния хит и в Турция, и у нас "Твоят мой живот" (Paramparca), наскоро приключи снимките по последния игрален филм с нейно участие "Дяволско перо" (Şeytan Tüyü), който предстои да направи премиерата си по турските кина само след месец - на 18 март! Чаровницата, която за последно се снима в сериала на KanalD "Въпрос на чест" (Seref Meselesi), играе ролята на майка на голямо семейство в новия кино-проект, пресъздавайки радостта от бременността и майчинството едновременно. Екранният партньор на чаровницата е по-възрастният от нея актьор Мустафа Юзюндач. На снимката вдясно можете да видите Шюкран, около която са нейните седем на брой екранни деца, а и още едно в утробата ѝ. Отива ли ѝ да бъде майка?

Новини от събота, 13 февруари:
32) Една от актрисите в южната ни съседка с най-остър език, която не цепи басма на никого, безспорно е Небахат Чехре! Ветеранката на турското кино, любима на няколко поколения зрители и известна у нас чрез ролите си в хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век", наскоро излезе с поредното свое интересно заявление относно новия исторически проект "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem)! Небахат този път посече фактологичната достоверност на сериала, като определи за грешка периода, в който султан Ахмед се е възкачил на трона, което в действителност се е случило, когато той е бил на около 13 години, но в "Кьосем" актьорът, изпълняващ неговата роля - Екин Коч, изглежда много по-голям и узрял. Чехре обаче се изказа позитивно за избора на продуцентите при актьора, който да пресъздаде младия владетел, когото определи като "срамежлив" и "нерешителен" и когото много отивал на Екин.

33) Новият хитов филм в южната ни съседка "Братство" (Kardesim Benim) постига феноменален успех и в чужбина, радвайки се на огромен интерес от страна на чуждестранните фенове на турското кино. Както Ви информирахме наскоро, отскоро се организират специални прожекции на проекта в различни държави, като една от последните дестинации на продуцентите бе азербайджанската столица Баку, където се проведе гала-вечер. На нея присъстваха двама от актьорите, изпълняващи главните роли в "Братство" - Бурак Йозчивит ("Малки тайни", "Великолепният век" и "Чучулигата") и Аслъ Енвер ("Мечтатели" и "Тайни"), заради които около две хиляди техни почитатели се стекоха в киноцентъра, където се проведе прожекцията на филма. Пред присъствалите на събитието журналисти от Турция двете млади надежди на турското кино заявиха през смях, че едвам-едвам са стигнали до кино-салона, тъй като тълпата, през която трябвало да се проврат, била толкова голяма, че на няколко пъти едвам не паднали на земята.

34) Известната турска актриса Едже Услу, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в хита "Сълзи над Босфора", има нова любов! Наскоро чаровницата, снимаща се вече три години подред в тоталния хит на FOX "Черна роза" (Karagul), бе забелязана от турските папараци да посещава големия истанбулски търговски център Akmerkez заедно с непознат мъж, с когото тя показваше опасно близки отношения. Пред струпалите се веднага след това журналисти около двойката, известната актриса сподели, че връзката ѝ с въпросния до нея мъж не е нова, а двамата са заедно от вече три месеца и половина, което означава, че вероятно са започнали да се срещат в началото на месец ноември м. г. След това Едже не пожела да отговори на следващите въпроси на представителите на медиите и заедно с новата си половинка се отправиха в една от многото посоки в мола.

35) Както Ви информирахме в сряда, отскоро в Турция се разпространява слуха за връзка между младата актриса Аслъ Енвер и известният певец Мурат Боз, които доскоро се снимаха заедно във филма "Братство" (Kardesim Benim). Преди няколко дни журналистите в южната ни съседка срещнаха бившата половинка на Мурат - известната медийна личност Елиз Сакучоулу, като ѝ зададоха въпроси, свързани именно с тези слухове. На тях красавицата отговори точно и ясно с "Не ме интересува", като за пореден път предпочете да запази мълчание. Часове след това, след излизането на материала с нейните думи, който бе доста "украсен" от авторите му, Елиз излезе с изявление в социалната мрежа Instagram, което гласеше: "Днес в пресата се публикува новина, свързана с мен. Аз, както винаги, избрах да запазя мълчание, вместо да говоря, но след като въпросния материал е доста украсен от авторите му, не мога да си замълча. В новината съм изкарана като остра и невъзпитана жена, сопнала се на журналистите и дори нагрубила ги. Хората, които ме познават в действителност, знаят, че не бих направила подобно нещо. Казвам това за другите... Аз никога няма да симулирам щастлив живот!", оставяйки много въпросителни след себе си.

36) Мерием Узерли облече булчинска рокля! Разбира се, известната турска актриса с германски произход се венча не в реалността, а на снимачната площадка на новия сериал с нейно участие "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi)! От интересния фотос, разпространил се в интернет-пространството и социалните мрежи за отрицателно време, става ясно, че героинята на звездата от "Великолепният век" - Селин, ще сключи брак с героя на актьора-ветеран Уур Полат, с когото си партнира в новия проект - Азиз. Този развой на събитията определено не се понрави на зрителите и феновете на "Кралица на нощта", тъй като според тях Мерием би си отивала с доста по-младия Мурат Йълдъръм, с когото също играе заедно в сериала. Булчинската рокля на Мерием също обаче събра погледите на интернет-потребителите, като любопитното е, че тя е дело на талантливата дизайнерка Тувана Бююкчънар и е в италиански стил с прозрачна дантела.

37) Наскоро една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка - актьорите Ханде Сорал и Исмаил Демирджи, бяха засечени от турските папараци късно вечер да се прибират от шопинг в голям истанбулски търговски център. Може би журналистите нямаше да уловят звездната двойка, ако младата Ханде ("Малки жени"), снимала се за последно в сериала на ShowTV "Отмъщението на змиите" (Yilanlarin Ocu), не бе облечена в яркочервено палто, набиващо се на очи в тъмното. Заедно с двамата влюбени бе и една от най-добрите приятелки на Сорал - актрисата Екин Тюркмен ("Двама завинаги", "Малки жени" и "Женско царство"). На въпросите на струпалите се около тримата журналисти дали Ханде и Исмаил предстои да сключат брак, каквито слухове витаят в южната ни съседка, никой от тях двамата не даде отговор.

38) Щастлива вест! Изключително популярната турска актриса Нур Фетахоулу, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век", онзи ден роди живо и здраво своето първородно дете! Момиченцето на красавицата с изключително красив поглед бе кръстено от майка си Елиса, като се роди на 11 февруари (четвъртък) с перфектни мерки - тежащо три килограма и сто грама и високо четиридесет и девет сантиметра! Младата майка Нур също е в отлично здраве, като до няколко дни двете с дребосъчката предстои да бъдат изписани от болницата, в която се е провело раждането, и да се приберат за първи път заедно у дома, където освен Фетахоулу, за Елиса ще се грижи и баща ѝ - бизнесменът Левент Везироулу. Пожелаваме много щастливи моменти и много здраве на Нур и Елиса!

Новини от неделя, 14 февруари:
39) Честит празник на влюбените и честит Трифон Зарезан, приятели! Както подобава, първата новина за днешния последен ден от седмицата ще бъде посветена именно на Свети Валентин и това как известните двойки в южната ни съседка избраха да го отпразнуват! Сред тях има такива, които залагат на традиционното - шоколад, цветя, романтични вечери и т. н., но има и други, които избират необикновеното! Сред тях са известният турски актьор Енгин Йозтюрк ("Пепел от рози" и "Великолепният век") и половинката му Идил Фърат, които още преди няколко дни заминаха на почивка в европейски зимен курорт, вероятно около Алпите, където ще прекарат празника на влюбените. Вчера вечерта те споделиха снимки от престоя си в ски-курорта в профилите си в социалните мрежи, които събраха хиляди лайкове. Напомняме, че връзката между Енгин и Идил започна през лятото на 2015-а, като по последни слухове двамата предстои да сключат брак по-късно тази година!

40) Наскоро една от най-сексапилните и екзотични турски актриси Бааде Ишчил, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Езел" и "Север-Юг", бе забелязана от турските папараци да се разхожда заедно с малкия си син Азур в голям истанбулски търговски център. Чаровницата, която по-рано миналата година се разведе с бившия си съпруг Малкоч Суалп, даде кратко, но доста интересно изявление пред журналистите, задали ѝ няколко пикантни въпроса. Един тях бе дали в скоро време Бааде ще се завърне на екран в нов проект, което вълнува всички нейни фенове. На него блондинката отговори, че в момента се интересува само от малкия си син Азур и че към момента нейният най-голям проект е той! На другия също интересен въпрос дали ще остане в приятелски отношения с бащата на детето след развода, Ишчил отговори многозначно: "Ние се оженихме твърде набързо и бяхме много наивни. Важното е, че го има сина ни Азур", оставяйки изводите на медиите и феновете си.

41) Бомба! Навръх 14 февруари, Деня на влюбените, папараците в южната ни съседка уловиха за първи път заедно двама от любимците на цяла Турция - актрисата Аслъ Енвер ("Мечтатели" и "Тайни") и певецът Мурат Боз, които доскоро се снимаха заедно във филма "Братство" (Kardesim Benim) и за които се спекулира, че имат връзка помежду си. Тези клюки се оказаха факт, след като малко след полунощ обективите на журналистите заснеха нещо изключително интересно - как Аслъ и Мурат се возят заедно в автомобила на певеца и спират на бензиностанция, за да го заредят с гориво. Точно в този момент фенове, разпознали двамата, поискали да се снимат с тях за спомен и така папараците имали възможност за по-дълго време да проследят емоциите и отношенията между Енвер и Боз, заключвайки, че между тях наистина прехвърчат искри. От учтивост двамата не могли да откажат на феновете си и така връзката им вече е достояние за цяла Турция.

42) Как Неслихан Атагюл и Кадир Доулу отпразнуваха Деня на влюбените? По-рано днес известната млада турска актриса, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Листопад" и "Двете лица на Истанбул", станала рано, за да подготви празничната изненада за своята половинка. От ранни зори чаровницата, снимаща се в момента в хита на StarTV "Черна обич" (Kara Sevda), запретнала ръкави и се заела с подготовката на... специален обяд, включващ ястия от средиземноморската и източната кухня! Специализиралата се през последните месеци в кулинарията Неслихан сътворила чудеса в кухнята, които по-рано днес споделила с Кадир, снимащ се в момента в историческия сериал "Великолепният век: Кьосем"! Така за тази изключително популярна и обсъждана в южната ни съседка медийна двойка най-добре важи израза, че любовта на мъжа минава през стомаха му! Очаква се през юни т. г. Атагюл и Доулу да сключат брак.

43) Още новини за новоизлюпилата се двойка в южната ни съседка Аслъ Енвер и Мурат Боз! По-рано днес една от най-известните светски личности в южната ни съседка - всестранно талантливата Демет Акалън, изрази мнението си за отношенията между младата актриса и младия певец, снимали се заедно във филма "Братство", на чиято снимачна площадка пламнала и любовта между тях! Днес Демет сподели в профилите си в социалните мрежи следното изявление: "Аслъ и Мурат са най-хубавата двойка, която съм виждала от много време досега! Дано това момиче осъзнава какъв късмет има, щом като толкова красив и добър мъж се е влюбил в него! Завиждам ѝ благородно! Колко хубаво е, че точно на Свети Валентин стана официално ясно, че те са заедно като двойка! Като истински принц и принцеса са!". Съгласни ли сте с мнението на Акалън?

44) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 15 февруари, започва публикуването на издание №72 от "Турските актьори 24/7", което ще се обновява всеки ден до края на седмицата. По-късно същия ден пък предстои финализирането на брой №97 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 16 февруари, започва публикуването на издание №98 от "Какво гледат в Турция?", което ще се актуализира всекидневно до следващия понеделник. Във вторник също така предстои да прочетете нов брой от "Турция представя...", в който ще Ви запознаем с двата нови сериала на KanalD и ATV - съответно "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam) и "Семейна топлина" (Aile Isi). В сряда, 17 февруари, започва новата ни рубрика "Част от мен", в чийто първи брой предстои да Ви запознаем с историята и героите в новия едноименен турски сериал, започващ в четвъртък, 18 февруари, по БТВ. В тази наша нова поредица предстои да Ви информираме какво да очаквате в новите епизоди от мелодрамата ежеседмично и на този етап всяка сряда. В четвъртък, 18 февруари, идва ред на интервю със звездата от "Твоят мой живот" Джемал Хюнал, изпълняващ ролята на Алпер. И в неделя, 21 февруари, очаквайте финализирането на брой №72 от "Турските актьори 24/7".
Не забравяйте, че и през следващата седмица продължава обявяването на имената на осемнадесетте участници в третия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2016 г. всеки ден във фейсбук-страницата ни!

9 коментара:

Анонимен каза...

Наистина ли 2-ри сезон на Връзки ще е по FOX Life от 22:00 от 4 април 2016г.,а не по БТВ.И ако да защо по Фокс Лайф а не по БТВ

Анонимен каза...

Аху Яту като има мечта да участва в игрален филм бившия и съпруг Джем Йълмаз да я вземе във филма който в момента снима. Нали е голям продуцент, режисьор и пр. и най вече любител на моделки и певици. Най голямата и мечта е да вкара в леглото си поредния мъжки глупак, това го може най добре!

Елиа каза...

Толкова би било хубаво някоя телевизия да излъчи турския сериал "Отмъщението"/ "Intikam" с участието на Берен Саат и други страхотни актьори... Ако имате възможност, моля Ви да им предложите идеята! Благодаря Ви, че споделяте толкова интересна и актуална информация!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Да, новият сезон на "Връзки" ще започне тогава и по тази телевизия. Друг е въпросът, че е напълно възможно БТВ и FOX Life да излъчват паралелно новите епизоди на сериала, каквито слухове бродят из интернет отскоро. Принципно не е логично премиерен български сериал и то на БТВ да се излъчва по кабелна телевизия. Скоро ще Ви информираме с потвърдена информация по въпроса!
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Разбираме, че не харесвате Аху. Благодарим за мнението, но не е нужно при публикуването на новина за тази актриса винаги да пишете едно и също и да я плюете, разбрахме вече.
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Здравейте,
Скоро ще Ви информираме по този въпрос! :)
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Г-н Админ, като не желаете да коментираме премахнете рубриката коментар!

Админ каза...

До 5 коментар:
Здравейте,
Коментарите, за нас, са нещо също толкова важно, колкото и самите ни статии и рубрики. Въпросът е тяхното съдържание да не се повтаря и когато веднъж дадено мнение е изразено, да не бъде натяквано и налагано повече пъти!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Здравейте.По повод новината за сватбата на Къванч и Башак ,че ще се направи и втора такава и във Турия,не мисля ,че ще се случи.Досега нито един от актьорите които са се женели във чужбина ,не са повтаряли сватбата си във Турция. За много от тях се писа ,че ще го направят но до сега не се е случвало такова нещо.

Анонимен каза...

Здравейте!След толкова много спекулации около болестта на Баръш Ардуч и Елчин Сангу до колко серии още ще продължи сериала,,Karalik ask,,?Някъде пишеше до 39,другаде друго.Има те ли вярната информация?Моля да отговорите,за което Ви благодаря предварително.

Админ каза...

До 7 коментар:
Здравейте,
Вероятно наистина Башак е казала това, за да успокои по някакъв начин Къванч, че родителите му няма да присъстват на сватбата. Времето ще покаже какво ще се случи!
Леки и успешни дни! :)

До 8 коментар:
О, "Любов под наем" продължава да отчита изключително високи рейтинги, като в момента освен че е сред най-гледаните сериали изобщо в южната ни съседка, е и най-гледаната романтична комедия там, както Ви информираме в изданията на рубриката ни "Какво гледат в Турция?"! Няма никакви причини сериалът да приключи, но ако все пак това се случи, то в никакъв случай няма да бъде заради ниски рейтинги.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.