"Твоят мой живот" (13): какво да очакваме във финала на сезона?

февруари 10, 2016
Здравейте, приятели! Сряда е, 10 февруари, и днес приключва първият сезон на нашата изключително успешна рубрика "Твоят мой живот", в която
през изминалите три месеца ежеседмично Ви информирахме какво да очаквате в новите епизоди на едноименната турска мелодрама, излъчваща се всяка делнична вечер по БТВ. В днешното издание от рубриката ни, посветена на необикновената мелодрама с участието на Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая в главните роли, предстои да научите какво да очаквате в последните три епизода за първи сезон! През изминалата седмица станахме свидетели на изключително драматични събития, като най-интересното тепърва предстои! Какво да очаквате на финала на сезона от "Твоят мой живот", който ще се излъчи от 15 до 17 февруари, разбирате сега!

Нито Хазал, нито Джансу знаят, че Гюлсерен е напуснала града. Има някой, който ползва социалните медии, за да злепостави Джансу и тя е сигурна, че този човек е Хазал! Тя търси обяснение от нея, но арогантното момиче не ѝ обръща внимание. В този момент Джансу прави погрешно движение, което изправя Хазал лице в лице със смъртта! Хазал е откарана в болницата и има малка надежда, че ще оцелее... Сега и двете - Дилара и Гюлсерен, имат обща болка: Хазал...
Гюлсерен в имението! Гюлсерен няма друг избор, освен да се премести в имението. Тази ситуация ще донесе промяна в живота както на двете семейства, така и в нейния. Хазал е в инвалидна количка! Хазал сега е затворник на инвалидната количка. Това е нещо, което тя не приема много лесно. Джансу страда от чувство завина заради това, което се е случило с Хазал. Когато Джансу научава истината, страданието ѝ става невъзможно да се понесе. Дилара и Гюлсерен се споразумяват. Двете постигат взаимно споразумение в полза на момичетата, но то не продължава дълго. Дилара, виждайки Гюлсерен в имението, не може да го понесе. Джихан продължава да усеща гнева на Дилара по отношение на Гюлсерен, но той ясно ѝ казва, че независимо от това, което се случва, той няма намерение да се отказва от любовта си.
Опасен враг се спотайва наблизо! Враг от миналото на Джихан, който се е заклел да го унищожи, както всички около него, се спотайва наблизо. Що се отнася до Джихан, той няма представа колко близо е този враг. Харун, който е изключително опасен човек, предприема действия, които да донесат на Джихан и семейството му много мъка! 
Кой е поставил бомбата? Възможно ли е Гюлсерен, Джихан и децата да живеят заедно в имението? Кой стреля по Окзан? Защо Нурай, която ражда детето на Озкан, води бебето в имението? В какви проблеми се забърква Озан? Какво вижда Дилара, когато се връща в имението? Кой чува виковете за помощ на Хазал, която е в инвалидна количка. Кой е поставил бомбата, защо и къде? Всичко тези разтърсващи събития очаквайте в последните за сезона три епизода от "Твоят мой живот" следващата седмица!

Информацията в тази статия е от сайта на keii

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.