Нурсел Кьосе: "Смятам се за сексапилна и красива жена"

Здравейте, приятели! Днес е 21 януари, четвъртък, и продължава рубриката ни, в която всеки четвъртък публикуваме интервюта с Ваши
любими турски актьори и актриси от сериалите! От началото на новата 2016 година те вече ще бъдат само с по един Ваш любимец, а не с екранни двойки, каквито бяха през изминалата есен. Те обаче ще продължат да бъдат все така интересни и любопитни за Вас! Тематичният ни месец, посветен на тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), продължава! Досега прочетохте интервюта с двете млади звезди на проекта Лейля Танлар (Джансу) и Алина Боз (Хазал), които постигнаха невероятен успех и досега отчетоха по над 2000 прочитания! Време е да прочетете интервю с друга изключително интересна актриса от "Твоят мой живот", изпълняваща ролята на колоритната Кериман - Нурсел Кьосе! Тя е родена на 1 януари 1961 г. в турската област Малатя. В момента е на току-що навършени 55 години, зодия козирог. Започва да се занимава активно с актьорската професия от 1988 година, когато е на 27 години. Досега е изиграла десетки роли в различни филми, сериали и театрални постановки, като е любопитно, че подобно на героинята си в "Твоят мой живот" Кериман, тя също знае германски, тъй като е с такъв произход, и дори няколко години е играла в немски театри. У нас е позната чрез ролята си на Нур в младежката драма "Мечтатели" (Kavak Yelleri) от 2007 г. и като Маряман в поредицата "Момичето с червения шал" (Al Yazmalim) от 2011 г. През 2012 г. се включва в провалилия се проект "Лош път" (Kotu Yol), а през 2014 г. изиграва една от най-успешните роли в кариерата си - тази на Кериман, превърнала се във феномен сред турското общество, от "Твоят мой живот" (Paramparca). Време е да започваме с интервюто!

Омъжена ли сте, имате ли семейство?
Имах девет-годишна връзка, но тя приключи преди няколко години. В момента съм сама.

Нямате ли деца?
Не, копнежът ми да родя се изпари в момента, когато се родиха моите племенници - децата на брат ми. Наблюдавайки снахата и виждайки колко ѝ е трудно, си казах, че не искам да преживявам това, стигат ми племенниците. Много хора ще ме осъдят за това мое мнение, но това съм аз!

Разкажете ни повече за връзката Ви с Германия!
Аз съм полу германка, полу туркиня. Баща ми е германец и е работил в сектора на железопътния транспорт, а майка ми цял живот е била домакиня. Когато бях на 17 години, заминах за Германия и постъпих в университета да уча архитектура. В сърцето ми обаче винаги е било актьорството! Не след дълго прекратих следването си и започнах да работя в един германски театър. Винаги, докато съм била във втората ми родина, съм се борела с дискриминацията там към турските общества. Уви, съдбата ми отреди цял живот да бъде имигрантка от Турция в Германия.

Наскоро спечелихте наградата "Златен портокал" (Altin Portakal) от филмовата гилдия за ролята си в "Твоят мой живот" след 40-годишна кариера. Не смятате ли, че това се случи твърде късно?
Всеки един актьор има граници на своите възможности, но за щастие аз все още не съм стигнала до своите. Четиридесет години работа като актриса не са малко, но сега, спомняйки си, всичко в съзнанието ми е като на филмова лента, всичко ми се струва толкова бързо случило се и не мога да осъзная, че е минало толкова много време, откакто съм започнала с актьорството. А и както се казва, по-добре късно, отколкото никога! 

Смятате ли се за секси жена?
Не знам, Вие кажете! Принципно винаги съм била ухажвана от мъжете, винаги е имало интерес от тяхна страна към мен. Те обаче винаги си правят заключение за една жена първо спрямо външния вид, влюбват се в него, а не в същността ѝ! За мен е много важна една жена да бъде красива както външно, така и вътрешно, да има нещо стойностно под хубавата обвивка. Сексапилът е много повече вътрешен, отколкото външен критерий. Той е въпрос на характер и мислене, не на визия. Смятам се за сексапилна жена!

Кои части от тялото Ви според Вас са най-красиви?
Смятам, че най-привлекателните части от тялото ми за мъжете са очите и краката ми. 

Тема-табу ли е сексът за Вас?
Принципно всичко в този живот може да се обсъжда като сексуалност. В нашето съвременно общество в Турция все още има много теми-табута и една от тях е именно тази за секса. Аз лично не се притеснявам да говоря за това, но много други жени на моята възраст изпитват неудобство от тази тема. Смятам, че обществото ни трябва да се научи да бъде широкоскроено и че не трябва да се лишаваме от сексуалността си заради обществените норми. 

Приличате ли си с героинята Ви в "Твоят мой живот" Кериман?
Аз никога не мога да бъда толкова лоша, колкото е тя. Никога не бих се отнасяла така лошо към близките си хора, колкото тя. Тя е сама и е вдовица, затова на всички ни е трудно да я разберем. Тя трудно се разбира с хората и не знае как да обича. Тя е най-големият свой враг. Понякога ѝ прощавам грешките и лошотиите, които прави, защото ми е жал за нея. За съжаление, във всяко семейство има по една Кериман... 

Как ролята се отразява на живота Ви?
Докато се разхождах по улиците, първоначално, хората ме гледаха злобно и лошо, като аз твърде много се уплаших да не ме намразят мен самата. След това обаче забелязах, че повечето от тях много ми се радват и ме обичат, тъй като влизат в тежкото психическо и финансово положение, в което изпадна Кериман, вероятно...

2 коментара:

Анонимен каза...

Поздравления за актрисата Нурсел Кьосе, това е единствения персонаж "Нериман" от сериала "Твоят мой живот" който гледам с удоволствие, направо и се кефя и гледам сериала заради нея. Нурсел Кьосе, за възраста си изглежда перфектно, невероятна е! За разлика от прехвалената Нургул Йешилчай , която е олицетворение на селска тетка ,доказа го като напусна и предаде колектива на сериала, за мен е необяснимо поведението и с право съм кръстила сериала "Твоят мой панаир"

Анонимен каза...

Да тя е страхотна актриса и жена! Гледала съм я и в други филми но в този филм е много добра, да не кажа че съживява филма! А Нургул Йешилчай тя тук е като селска тетка и въобще не ми харесва - играе доста вяло и винаги изглежда скапана.

Предоставено от Blogger.