"Опасни улици" се завръща временно от 26 януари

януари 21, 2016
От края на месец януари зрителите на БТВ ще могат да се насладят на нови епизоди от турския сериал "Опасни улици" (Arka Sokaklar).
Още от следващата седмица сериалът се завръща на екран, като ще замести българската поредица "Стъклен дом". За съжаление обаче, ще можем да проследим едва 14 нови епизода от турската криминална сага, тъй като през февруари БТВ ще даде началото на едно от най-обещаващите си предавания. Кога можете да очаквате новите епизоди на "Опасни улици", научавате сега!

Последният за първи сезон епизод на българския сериал с Калин Врачански и Елена Петрова "Стъклен дом" ще бъде излъчен на 25 януари (понеделник) между 18.00 и 19.00 часа. От БТВ няма да предложат повторение на втория сезон от лентата, но за сметка на това са подготвили една доста харесвана поредица.

От 26 януари (вторник) започват новите епизоди от сезон 9 на криминалния турски сериал "Опасни улици" (Arka Sokaklar). Той ще се излъчва всеки делничен ден от 18.00 до 19.00 часа, веднага след публицистичното предаване "Лице в лице" и преди централната емисия новини на БТВ. Новите епизоди на "Опасни улици" ще се излъчват до 12 февруари (петък) включително, тъй като от 15 февруари (понеделник), както вече съобщихме, започва новото кулинарно предаване на Иван и Андей "Мама готви по-добре". То ще заеме тайм-слота на турската сага и ще се излъчва през делничните дни между 18.00 и 19.00 часа. 

За всички фенове на турския сериал съобщаваме, че неговото завръщане най-вероятно ще се състои веднага след края на "Мама готви по-добре" или през есента. От БТВ предстои да закупят и десети сезон на сериала, веднага след неговото приключване в Турция, където се излъчва в момента и постига блестящи рейтинг-резултати. 

3 коментара:

Unknown каза...

Екатерина ще има ли повторение по БТВ Лейди

Анонимен каза...

Кой Премиерен Латино сериал ще пуснат след Непростимо.

СЕРИАЛИ в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
За момента "Екатерина" няма да има повторение по БТВ Лейди. На по-късен етап ще предложат такова, което ще се състои след края на сериала по БТВ.
Леки и успешни дни! :)

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Все още е рано да говорим за заместника на "Непростимо". Възможно е след него да не пуснат премиерна теленовела.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.