"Турските актьори 24/7" (69): от 25 до 31 януари 2016 г.

януари 31, 2016
Привет, приятели! Продължаваме публикуването на рубриката ни "Турските актьори 24/7" с обновявания всеки ден, след като започнахме
точно преди седмица! Любимата на мнозина от Вас наша поредица, след направената сериозна промяна, отчита над двойно по-голям интерес от преди, само седем дни след налагането ѝ, за което искрено Ви благодарим! Това, че информираме за много повече актьори, в реално време и винаги първи определено се отразява на интереса към рубриката, който продължава да расте с всеки изминал ден! От 25 януари (понеделник) до 31 януари (неделя) всяка сутрин Ви очакват обновявания на издание №69 от "Турските актьори 24/7"! Благодарим Ви, че одобрихте и харесахте промяната, свързана с рубриката ни, време е да започваме с новините!

Новини от понеделник, 25 януари:
1) Една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка Синем Кобал ("Малки тайни") и Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара") ще сключи брак през април месец т. г.! Това споделили наскоро самите те на свои близки приятели, според които младата красавица, снимала се за последно в провалилата се криминална драма на ATV "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler) от миналата есен, иска сватбата ѝ да бъде романтична. Любопитно е, че след сключването на брака влюбените звезди ще се пренесат да живеят в дома на Кенан Имирзалъоулу в истанбулския квартал Джихангир край Босфора, като Синем Кобал вече мисли по какъв начин да промени бъдещото им семейно гнездо, в което досега нейната половинка живееше като ерген, така че да им бъде възможно най-комфортно и уютно. 

2) Известният турски актьор Халит Ергенч, познат у нас чрез ролите си в хитовете "1001 нощ", "Готова на всичко" и "Великолепният век", се подготвя усилено за новата си роля, с която предстои да се завърне на екран след година и половина отсъствие! Станаха ясни повече подробности около новия дългоочакван проект, в който той ще вземе участие. Сериалът ще носи заглавието "Измир 1918" (Izmir 1918), като ще бъде с леко историческа насоченост. Вече се знае и какъв ще бъде хонорарът, който ще прибира Халит за новата си роля! Актьорът с милиони фенки по света ще получава по 100 000 турски лири на епизод или по 400 000 месечно, което автоматично го превръща в един от най-скъпоплатените в южната ни съседка. Все още обаче не е ясно дали именно това е сериалът, в който участие ще вземе и Джансу Дере, с която Халит ще си партнира. Следете ни през следващите дни, за да се информирате първи за повече подробности и официална информация! 

3) Къванч Татлъту предстои да се завърне на екран след две години пауза в актьорската си кариера през есента на 2016 г.! Според последна информация мега-звездата, спечелила втория сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2015" м. г., ще се снима в нов изключително обещаващ и дългоочакван проект, чиито сценаристки ще бъдат не кои да е, а известните Сема Ергенекон и Ейлем Джанполат. Именнo с тези две изключително талантливи и известни в южната ни съседка сценаристки Къванч работеше преди повече от десет години по първия си сериал, чрез който стана световно популярен - "Перла" (Gumus)! Сега се очаква, чрез новия си проект, Татлъту, познат у нас още от хитовете "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", да постигне още по-голям успех отпреди, като половин година преди старта му, феновете на актьора вече са в еуфория и с нетърпение очакват любимеца им да се завърне на екран! 

4) Известният турски актьор Неджат Ишлер, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Златната клетка", "Готова на всичко" и "Памуковата принцеса", се завърна с родния си град Истанбул, след като през изминалите месеци се бе установил за кратко в известния турски курорт Бодрум, където през лятото на м. г. практикуваше сърф. Любимецът на хиляди зрителки по света, който за последно се снима в провала от есента на 2014 г. "Моето име е Гюлтепе" (Benim Adim Gultepe), а преди това изигра една доста успешна роля в хита "Отмъщението" (Intikam), бе посрещнат в Истанбул от своя близък приятел и известен турски актьор Ръза Кочаоулу, който у нас сме гледали в "Езел", "Север-Юг" и "Справедливостта на Кара" и който бе много радостен от завръщането на Неджат. Двамата бяха забелязани от журналисти късно вечерта в Джихангир, като пред тях Ръза сподели, че Ишлер отново ще е в старата си форма и все така ще се забавляват заедно. 

5) Още новини за Къванч Татлъту! Наскоро изключително популярният турски актьор, известен със страстта си към автомобилите, заведе своя джип "Chevrolet Tahoe" на ремонт в един от най-добрите автомобилни сервизи с Истанбул. Поправката на скъпото возило, за което преди години Къванч се изръси с цели 200 000 турски лири, сега ще му струва 50 000 или 1/4 от цената му! Общо 20 от най-добрите специалисти по автомобилите ще поправят или направо реновират в продължение на един месец джипа на Татлъту и най-вече боята, каросерията и тапицерията му, който има много екстри - американски филмов прозорец, ходова част, висококачествена броня, камера за задно виждане, монтажен кран, озвучителна система и електрически принадлежности. Очаква се до месец Къванч да седне и подкара отново освежения си автомобил. 

6) Раздяла на снимачната площадка на хитовата криминална комедия "Гущерите" (Kertenkele), излъчваща се всяка събота вечер по ATV! Известната турска актриса Еда Йозеркан, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в хита "Забраненият плод", напусна проекта и наскоро се сбогува официално с целия му екип. Най-тежка ще за нея ще бъде раздялата ѝ с актьора, изпълняващ главната роля в "Гущерите" - Тимур Аджар, с когото според много слухове от изминалата година тя имаше връзка и е била влюбена в него. В деня на напускането Еда и Тимур споделиха в профилите си в социалните мрежи свое общо selfie, към което споделиха, че много ще си липсват един на друг на снимачната площадка и което трогна феновете им, които също ще тъжат за чаровната Йозеркан. 

7) Ще създадат ли поколение любимците на турските зрители - актрисата Мерве Болуур ("Малки тайни", "Север-Юг" и "Великолепният век") и певецът Мурат Далкълъч, които сключиха брак в края на месец август м. г. и са женени вече пет месеца? Според близки до една от най-коментираните светски двойки младата Мерве много искала вече да стане майка и да роди първото си дете, но не на такова мнение бил нейният съпруг Мурат, който наскоро взе участие във въртящата се в момента в турските кина комедия "Византийски игри" (Bizans Oyunu)... Според упорити слухове той все още не искал, а и не бил готов да създаде поколение и да се грижи за дете, тъй като не искал толкова бързо да приключва успешната си музикална кариера, а да продължи да се занимава с музика и с актьорство още дълго време. Пределно ясно е, че при раждането на дете, грижите за него не могат да се поемат само от майката, а и от бащата, но Далкълъч все още не бил готов за това.

Новини от вторник, 26 януари:
8) Наскоро двама от най-известните турски актьори Мерием Узерли и Окан Ялабък, които преди години се снимаха заедно на снимачната площадка на най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil) и въпреки че героите им бяха врагове, в реалния живот те създадоха едно истинско и силно приятелство помежду си, се срещнаха в един от истанбулските квартали. Журналистите, които ги засякоха, припомниха на Окан, който за последно се снима в провалилия се проект на ATV от миналата есен "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler), за слуховете преди няколко месеца, че той и Мерием предстои да се снимат заедно в нов проект, като той им отговори, че всичко около въпросния сериал с тяхно общо участие е било само една мечта. Представителите на медиите не пропуснаха да попитат Ялабък за мнението му относно своеобразното продължение на "Великолепният век" - "Кьосем", за което той се изказа много ласкаво и сподели, че сериалът е прекрасен и несъмнено ще постигне успех.

9) Нов изключително обещаващ сериал предстои да стартира в Турция през месец март! Проектът е със заглавие "Истанбулски улици" (İstanbul Sokakları), като ще бъде продуциран от компания Gold Film ("Ифет", "Надежда за обич" и "Мирис на ягоди"), а сценарият и режисурата ще бъдат поверени съответно на Зюлкюф Юджел и Фарук Тебер. По-интересното е, че главната женска роля в сериала ще бъде изпълнена от известната млада актриса Гизем Караджа ("Опасна красота", "Надежда за обич" и "Пътят на Емир"), като в момента продуцентите му са в голямото търсене на неин екранен партньор. По последна информация Гизем предстои да си партнира с младата надежда на турското кино Енгин Йозтюрк ("Пепел от рози" и "Великолепният век"), който през последните две години отчете провали с новите си роли в прекъснатите заради ниски рейтинги поредици "Пътят на живота" (Hayat Yolunda) от есента на 2014-а и "Сърдечни спомени" (Hatirla Gonul) от есента на 2015-а. Все още тази информация не е сигурна, следете ни през следващите дни за повече официални новини!

10) Изключително популярната млада турска актриса Серенай Саръкая, която вече няколко месеца пребивава в САЩ заедно с любимия си Керем Бурсин, който има корени там, наскоро изгледа заедно с половинката си най-очаквания филм през изминалата година "Междузвездни войни: Силата се пробужда". Чаровницата, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", сподели в профилите си в социалните мрежи своето доста интересно мнение за блокбъстъра, което гласеше: "Има ли някой сред нас, който не е гледал "Междузвездни войни"? Питам, защото само два дни след излизането му по кината вече са го гледали милиони... Аз съм голям фен на този филм, но не мисля, че той е толкова важен в историята на киното. Аз, гледайки последната част, исках да видя легендата от миналите години преродена, историята да бъде още по-вълнуваща и въздействаща. Но не успях... Никога не мога да кажа, че филма е лош, но тази негова част ме разочарова! Целият филм бе изигран от едни слаби актьори!". Съгласни ли сте с мнението на Серенай?

11) Наскоро известният турски актьор Мурат Йълдъръм ("Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Голямата лъжа") бе засечен от турските папараци да отива на рождения ден на младата турска актриса Бейза Шекерджи ("Памуковата принцеса"). Журналистите не пропуснаха да го попитат интересни въпроси, свързани с най-новия проект с негово участие "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi), излъчващ се вече три седмици всяка вторник вечер по StarTV и отчел с първите си два епизода сравнително високи рейтинги. Мурат им отговори, че няма абсолютно никакви притеснения за рейтинга на новия си сериал, в който си партнира с Мерием Узерли, тъй като сценарият му е много добър и интересен и определено още щом прочита тези за следващите серии, той е сигурен в успеха на сериала. Йълдъръм, класирал се на второ място във втория сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2015 г., разкри, че винаги сценарият определя дали един проект е успешен или не, а не рейтингите, като добави, че така е било и с предишния му сериал "Мълчаливите" (Suskunlar), който отчиташе задоволителни, но не много високи рейтинги.

12) Младата турска актриса Джейда Атеш, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в хита "Огледален свят", предстои да се снима в нов филм, който ще носи заглавието "Чакането свърши" (Hasret Bitti). Голяма част от снимките на новия обещаващ кино-проект предстои да се заснемат в области на Турция до Черно море, като наскоро чаровната блондинка, която ще изпълни главната роля във филма сподели, че по този начин ще се откъсне от забързаното и монотонно ежедневие в огромния Истанбул и че ще може да си почине и да детоксикира тялото си в спокойната черноморска обстановка, въпреки че едновременно с това ще се снима. Сред другите локации за снимачна площадка на "Чакането свърши" са Самсун, Орду и Трабзон. Напомняме, че с последните си три роли от изминалата година Джейда претърпя пълен провал, тъй като тази в "Отмъщението на змиите" (Yilanlarin Ocu) не ѝ допадна и тя напусна проекта, а след това последваха две роли в провалите "Сума в сума" (Tutar mi Tutar) от лятото на м. г. и "Безгрижен живот" (Gamzis Hayat) от есента. Очевидно след неуспехите със сериалите, Атеш е решила да се посвети на филмите!

Новини от сряда, 27 януари:
13) През последните дни предложението за брак, отправено от известния турски актьор Кенан Имирзалъоулу към младата актриса Синем Кобал, е една от най-коментираните теми в медиите в южната ни съседка. Досега стана ясно, че двамата любимци на зрителите ще се венчаят през месец април т. г. и че след сватбата двамата ще се нанесат да живеят в дома на Кенан в истанбулския квартал Джихангир. Сега въпросът е къде ще се проведе най-важното събитие в живота на двамата? И това стана ясно, като за изненада или не, сватбата ще се състои именно в голямата къща на Имирзалъоулу с изглед към Босфора в Джихангир, в която досега той живееше сам. Двойката е решила да се венчае в бъдещето им семейно гнездо, защото ще им бъде по-комфортно и спокойно, като няма да канят много гости, а само най-близките си роднини и приятели. Любопитно е, че отскоро има слухова за двойна сватба в деня, когато ще се оженят Кенан и Синем, но между кои други влюбени, предстои да разберем!

14) След като онзи ден първи Ви информирахме, че мега-звездата на турското кино Къванч Татлъту предстои да се снима в нов сериал, чийто сценарий ще бъде поверен на известните сценаристки Ейлем Джанполат и Сема Ергенекон, с които работеше преди много години по първия си хит "Перла" (Gumus), вече са ясни и още подробности около новия обещаващ и дългоочакван проект! Сериалът ще носи заглавието "Черно и бяло" (Siyah Beyaz), като ще се излъчва по турската телевизия StarTV от началото на предстоящата есен. Снимките на поредицата започват още от следващия месец февруари, като в момента продуцентите ѝ са в трескаво търсене на новата екранна партньорка на Къванч. Любопитно е, че "Черно и бяло" ще бъде сериал, създаден по мотивите на известен турски роман, но кой е той, все още не е ясно. Напомняме, че доста време Къванч се снимаше само в сериали на KanalD - "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод" и "Север-Юг", но от 2014-а премина в редиците на StarTV с първия си провал "С Русия в сърцето". Дали с новия си проект този път ще постигне успех, предстои да разберем!

15) Освен Къванч Татлъту, друг също изключително популярен турски актьор предстои да се завърне на телевизионния екран през есента на 2016 г.! Това е Чаатай Улусой, който стана известен след участието си в тоталния хит "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum) и който предстои отново да гледаме на екран с началото на телевизионен сезон 2016-2017 г. в Турция, т. е. през септември. Все повече подробности се разкриват и около този нов обещаващ и още отсега дългоочакван нов проект! Вече е ясно кой ще бъде сценаристът му - известната Едже Йоренч, с която Чаатай работи допреди половин година в приключилия в южната ни съседка хит "Кварталът на богатите" (Medcezir). Любопитно е, че и този път Улусой предстои да се снима в римейк на известен американски сериал, но кой е той, все още се пази в тайна. Напомняме, че за последно любимецът на милиони млади зрителки по света участва в хитовия филм "Див мед" (Delibal), който за отрицателно време отчете над 1 000 000 гледания!

16) Известната турска актриса Дилшад Челеби, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в незабравимата приказка "Огнено сърце", наскоро даде интервю за известно турско лайфстайл списание. В него чаровната блондинка, снимаща се в момента в новия сериал на ATV с Джансел Елчин "Завръщане у дома" (Eve Donus), сподели, че твърде голямата слава я прави нещастна и неспокойна, тъй като самата тя е свободолюбив човек, който пази личното си пространство и не позволява на чужди хора да влизат в него, от какъвто проблем например страдат много нейни колеги в актьорския бранш. Тя добави, че чувството работата ти да бъде призната и харесвана е страхотно, но и че всичко си има граници. Дилшад разкри още, че в момента е много заета по снимките на сериала "Завръщане у дома" и че снимачната му площадка се е превърнала в неин втори дом, тъй като пребивава предимно там.

17) Според нови слухове в южната ни съседка любовта на още една екранна двойка от турски сериал предстои да се пренесе и в реалния живот! Става въпрос за известната турска актриса Дениз Чакър ("Листопад", "Великолепният век" и "Ифет") и актьора Октай Кайнарджа, който не сме гледали у нас, но е изключително известен в южната ни съседка и в момента е най-скъпоплатеният такъв, които вече четири месеца си партнират в най-гледаната криминална драма в Турция "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), излъчваща се всяка вторник вечер по ATV. Наскоро турските папараци заснеха как двамата пристигат пред дома на Октай с личния му автомобил, а тъй като времето тогава бе лошо и валеше сняг, Кайнарджа кавалерства на Дениз и ѝ помогна да облече палтото си. Близостта в отношенията между двамата бе доста подозрителна и именно заради това се родиха слуховете, че между екранните Мерием и Хъзър има връзка и в реалността, освен в сериала! В момента Октай е на 50, а Дениз - на 34 години.

18) Телевизия StarTV и продуцентска компания Endemol Shine Turkey официално обявиха включването на две големи звезди на турското кино в хитовия си сериал "Твоят мой живот" (Paramparca), чийто втори сезон продължава излъчването си в южната ни съседка всяка понеделник вечер - Шюкран Овалъ и Хюмейра! И двете актриси ще се включат в сериала с началото на неговия петдесет и първи епизод, като е любопитно, че Шюкран ще изиграе образа на психоложката Айше, а Хюмейра тази на лелята на героя на Баръш Фалай Харун - Маиде. Още по-интересно е обаче, че в официалната си статия, чрез която продуцентите обявяват включванията на двете актриси в проекта им, продължава да фигурира името на Нургюл Йешилчай като една от звездите, изпълняващи главните роли в "Твоят мой живот", заедно с тези на Еркан Петеккая, Ебру Йозкан и Баръш Фалай. Възможно ли е Нургюл да не е напуснала сериала и всичко да е било просто един PR, предстои да разберем!

Новини от четвъртък, 28 януари:
19) След като през лятото на изминалата 2015 г. известната турска актриса Мерве Болуур, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Малки тайни", "Север-Юг" и "Великолепният век", се омъжи за популярния турски певец и актьор Мурат Далкълъч, в момента всичките пари в семейството им се изкарват именно от него и от дейността му на певец и актьор във филми. Това сподели наскоро пред турските медии самият Мурат, който заяви, че съпругата му си почива у дома, докато той работи. Далкълъч разкри, че нейната професия на актриса е много по-трудна и уморителна и затова в момента той я щади и така изкарва прехраната за тях двамата чрез своята професия на певец, която изисквала много по-малко време и била много по-приятна, според него, тъй като всичко се случвало в уютни и спокойни звукозаписни студия. Певецът сподели още, че в момента Мерве е в готовност да се завърне на екран и заедно с него преглеждат заедно предлаганите ѝ сценария на нови проекти.

20) Една от най-гледаните турски телевизии KanalD в момента подготвя нов изключително обещаващ сериал със заглавие "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam). Главната женска роля в него ще бъде поверена на младата надежда на турското кино и нова звезда Лейля Лидия Туутлу ("Справедливостта на Кара"), която за последно се снима във филма, постигнал небивал успех в южната ни съседка - "Див мед" (Delibal), партнирайки си с известния млад актьор Чаатай Улусой. Жанрът на новия обещаващ проект е романтична комедия, като предстои да започне тази пролет в ефира на телевизията с емблема "D" и да постигне огромен успех. В момента продуцентите на "Сладко отмъщение" са в усилено търсене на екранен партньор на Лейля Лидия, като сред най-спряганите имена са тези на Серкан Чайоулу от "Сезонът на черешите" и Фуркан Андач от "Другите отчаяни съпруги" и "Оскърбени цветя", но все още нищо не е сигурно.

21) Една от новородилите се светски двойки в южната ни съседка между актьорите Берак Тюзюндач ("Езел", "Край или начало" и "Великолепният век") и Биркан Сокуллу ("Малки тайни" и "С Русия в сърцето") страда от интереса на медиите! Очевидно е, че двамата не желаят журналисти и папараци да нарушават спокойствието им, да ги дебнат постоянно и да се месят в живота им, но това ни най-малко спира виновниците за неспокойствието им... Наскоро турските папараци засякоха как двамата влюбени се прибират късно вечерта от бар и след това се качват на частна яхта, за да поплуват романтично под звездите и чистото небе по Босфора. Точно в този момент обаче Биркан забелязал обективите и любопитните им погледи, като цялото му настроение се развалило и цялата романтична вечер на двамата се провалила. В този момент половинката му Берак се обърнала към журналистите с думите: "Прецакахте един страхотен наш момент".

22) Наскоро в южната ни съседка се състоя специален концерт, организиран от известния турски певец и актьор Явуз Бингьол, на който специално участие взе изключително популярният и най-скъпоплатен турски актьор в момента Октай Кайнарджа, снимащ се в изключително успешния хит на ATV "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), като изпълни една от най-известните турски песни "Karacaoğlan". Това негово изпълнение взриви цялата публика, присъствала на интересното музикално събитие в залата, като е любопитно, че сред дошлите меломани и фенове на Явуз бяха и двамата любимци на турските зрители Синем Кобал ("Малки тайни") и Кенан Имирзалъоулу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара"), които ще се женят през април и които бяха дълбоко впечатлени от целия концерт и с голям интерес наблюдаваха и слушаха всичко около тях.

23) Преди ден се състоя премиерата на дългоочаквания филм, продуциран от Йозджан Дениз ("Млечният път", "Имението с лозите" и "Черна роза") "Всичко от любов" (Her Sey Asktan), в който главните роли са поверени на младите надежди на турското кино Шюкрю Йозйълдъз и Ханде Доандемир и на която присъстваха много известни личности в южната ни съседка. Сред тях бе актрисата-ветеран Небахат Чехре, която както винаги предизвика интереса към себе си чрез интересното си и както винаги напълно откровено мнение. Любимката на възрастните зрители, която у нас е позната чрез ролите си в хитовете "Забраненият плод", "Късчета живот" и "Великолепният век" и която е известна с много острия си език към своите колеги от актьорския бранш, този път не критикува, а похвали някого. Това бе не кой да е, а изключително популярната Берен Саат, която получи одобрението на Небахат за участието си в историческата драма "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) и за ролята си в нея. Чехре, която за последно се снима в първия сезон на хитовата криминална драма "Черни пари и любов" (Kara Para Ask) сподели, че играта на Берен много ѝ харесва и че ролята ѝ на Кьосем султан много ѝ отива. Освен това ветеранката разкри, че все още не се чувства уморена от живота и актьорството и смята в най-скоро време да се завърне на екран в нов сериал.

24) Един от синовете на една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка Емина Сандал и Мустафа Сандал вече знае какво ще се занимава като порасне и уверено следва мечтата си да стане футболист! Първородният син на известната турска актриса със сръбски произход, позната у нас от хита "Сезони на любовта", и популярния турски певец - Яман, който е на осем години, още отсега е решил, че занапред ще изкарва прехраната си, ритайки топката и състезавайки се на футболния терен. Заради голямото му желание, родителите му са го записали във футболния клуб за най-малки на големия и известен турски отбор "Бешикташ", на който момчето симпатизирало. Според близки до семейството Яман много бързо се учел да играе футбол и именно заради това вече се състезавал, като едно от последните състезания се провело в известния турски курорт Анталия, където имало лагер на отбора. Емина и Мустафа не пропуснаха да отидат и да подкрепят своя син заедно с по-малкото му братче, като споделиха в профилите си в социалните мрежи свои снимки от брега на морето.

Новини от петък, 29 януари:
25) Известната турска актриса Бурчин Терзиоулу, която стана популярна след участията си в хитовете "Езел" и "Милост", със странна забрана от екипа на проекта, в който се снима вече повече от година - "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel)! Продуцентите на сериала, излъчващ се всяка сряда вечер по KanalD и отчитащ много високи рейтинги, са забранили на чаровницата да се идва и да се снима с обувки на високи токчета на снимачната му площадка. Причината за забраната е, че Бурчин е висока почти колкото своя екранен партньор Илкер Калели, с когото има връзка и в реалния живот, като всъщност е само с пет сантиметра по-ниска от него - нейният ръст е 1.67, а неговият - 1.72 метра. Така, качвайки се на високи обувки, Бурчин ставала реално или колкото Илкер, или дори по-висока от него, което изглеждало нелепо. Затова отсега нататък Терзиоулу ще се снима само с ниски обувки. 

26) Турският актьор Сарухан Хюнел, който у нас сме гледали в хитовия сериал "Изгубени години", наскоро бе обвинен от бившата си половинка Еда Сьонмез в упражняване на насилие върху нея, като ситуацията бе толкова сериозна, че се стигна до решаване на спора между тях в съда! Искът, подаден от известната турска журналистка срещу актьора, бе разгледан наскоро, като ако съдията уважи молбата ѝ, Сарухан го грози половин година лишаване от свобода. Решението обаче бе отменено за следващо заседание. На излизане от съдебната зала, пред събралите се журналисти, Хюнел направи следното изявление: "Запознах се с Еда Сьонмез през 2015 г., докато тя ми взимаше интервю. Влюбихме се и започнахме връзка, продължила шест месеца. В края на взаимоотношенията ни осъзнах, че тази жена е адски ревнива и дори параноична, като един ден ми се обади истерично и буквално ми заповяда да отида в дома ѝ, иначе ме заплашваше с какви ли не неща. Аз, разбира се, нe отидох и си останах вкъщи, при което тя се появи пред вратата на дома ми и започна да я блъска и да крещи с всичка сила. Успя да влезе в къщата ми и аз, за да се отбраня от нея, я ударих. Отказвам да бъда жертва на садистичната фантазия на Еда!".

27) Известното предаване на турската новинарска телевизия CNN "Пътят на коприната: минало, настояще, бъдеще" (İpek Yolu: Geçmiş, Bugün, Gelecek) наскоро посети снимачната площадка на тоталния хит в южната ни съседка, а и у нас "Твоят мой живот" (Paramparca), като взе кратки интервюта с част от актьорския и техническия екип на сериала, излъчващ в момента втория си сезон всяка понеделник вечер по StarTV. Най-голямо впечатление на зрителите направи и краткото изявление на напусналата по последна информация проекта актриса Нургюл Йешилчай, изпълнила главната женска роля на Гюлсерен. Чаровницата, която у нас познаваме освен от "Твоят мой живот" и чрез героините ѝ в други големи хитове - "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите" и "Ангелският остров", разкри, че в основата на сюжетната линия е една невъзможна любов между богат мъж (Джихан), който се влюбва в бедна жена (Гюлсерен), като въпреки че този сюжет е меко казано клише, тя го обожава... 

28) Ще се омъжи ли Елчин Сангу? Това е един от най-задаваните въпроси в турското медийно пространство отскоро, тъй като упорито се разпространява мълвата, че чаровната актриса, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Една любовна история" и "С Русия в сърцето", смята да сключи брак съвсем скоро със своя дългогодишен приятел Юнуш Йоздикен, с когото има връзка вече повече от пет години. Лъчезарната и вечноусмихната красавица, снимаща се в момента в хитовата романтична комедия на StarTV "Любов под наем" (Kiralik Ask), опроверга тези слухове, разпространени в медиите от нейни близки приятелки, като сподели, че тя и Юнуш са от дълго време заедно, но все още не смятат да сключат брак. По-рано пък Елчин разкри, че се възхищава на интелекта на своя приятел, с когото се е запознала в университет в Измир, където учел политически науки, а след това се преместили да живеят в Истанбул. Сангу добави, че той е много забавен и дори смешен човек, както и че е много интелигентен, духовит, привлекателен или накратко казано - мъжа, с когото иска да прекара живота си и който не спира да я вдъхновява! 

29) Наскоро една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка Селен Сойдер и Орен Франсез беше забелязана от турски папараци да пазарува в голям истанбулски търговски център. Журналистите не пропуснаха да се приближат до чаровната актриса, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в хита "Сезони на любовта" и която за последно се снима в провалилата се криминална драма от есента на 2014 г. "Реакцията" (Reaksiyon), и нейния съпруг, като попитаха и двамата дали скоро ще им се роди дете, тъй като слухове за това, че Селен е бременна, има отдавна. На тях Орен отговори, че на него много му се ще скоро да им се роди бебче, но и че същевременно съпругата му все още не е готова за това. От своя страна самата тя сподели, че дори се радва, че все още не е бременна и че ако забременее, ще съобщи на всички свои фенове и на медиите.

30) Един от най-харесваните турски актьори Толгахан Сайъшман, който у нас познаваме чрез ролята му в хита "Сезони на любовта" и който вече втори сезон се снима в успешната мелодрама на ShowTV "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem), наскоро бе засечен от турските папараци да се среща с един от най-добрите и успешни музикални продуценти в южната ни съседка Полат Яджъ заедно със своята половинка от грузински произход Алмеда Абази. На излизане от заведението, в което тримата бяха забелязани, чакащите журналисти се нахвърлиха на Толгахан с купища въпроси, най-интересният от които бе дали актьорът предстои да стане и певец и да издаде албум! На него любимецът на милиони зрителки по света отговори, че няма как да започне да се занимава и с музика като певец, а че подготвя друг вид проект, в който ще работи съвместно именно с Полат Яджъ.

Новини от събота, 30 януари:
31) ЕКСКЛУЗИВНО! Най-известният и харесван турски актьор Къванч Татлъту, станал популярен след участията си в хитовете "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето", ще се ожени за своята половинка и известна турска дизайнерка Башак Дизер само след две седмици! Според турските медии двамата влюбени, които имат връзка от вече две години, съвсем скоро заминават за френската столица Париж, където ще се венчаят не на коя да е дата, а на 14 февруари (неделя), по-известен като Деня на влюбените! Сватбата между двамата ще се проведе в изключително тесен семеен и приятелски кръг, като вече са купили петдесет билета в самолета от Истанбул за Париж, с който те и гостите им ще отлетят към столицата на любовта до няколко дни. Любопитно е, че след като се завърнат от френската столица, където смятат да прекарат медения си месец след сватбата, Къванч и Башак подготвят втора такава в родния им Истанбул!

32) Наскоро младата надежда на турското кино Синем Кобал, позната у нас чрез ролята си в тийн-хита "Малки тайни" (Kucuk Sirlar), даде интервю за голяма турска медия, в което за първи път проговори за предстоящата си сватба с изключително популярния турски актьор Кенан Имирзалъоулу! Едни от най-интересните и ексклузивни изказвания на чаровната блондинка, снимала се за последно в провалилата се криминална драма на ATV от миналата есен "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler), бяха, че сватбата ѝ с актьора от "До последен дъх", "Езел", "Диво цвете" и "Справедливостта на Кара" наистина ще се проведе в дома му в тузарския истанбулски квартал Джихангир, както първи ние Ви информирахме по-рано миналата седмица, но пък отрече разпространилата се в медиите информация, че двамата ще се венчаят през месец април, като отрече и за цената на сватбените им пръстени. Кобал не уточни подробности по тези два въпроса, като благодари на медиите и на своите фенове, които ѝ пожелават щастлив брак с Кенан Имирзалъоулу!

33) Връзката между младите надежди на турското кино Ханде Ерчел, снимаща се в момента в тийн-драмата на KanalD "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari), и Екин Мерт Даймаз, който през лятото на изминалата 2015 г. участва в летния хит на StarTV "Мирис на ягоди" (Cilek Kokusu), за която Ви информирахме още преди няколко месеца, приключи! Това стана ясно, след като чаровната млада Ханде блокира профила на лъчезарния и харизматичен Екин Мерт в социалната мрежа Instagram. Той, за разлика от нея, все още не го е направил с нейния. Според мнозина фенове на сериала "Дъщерите на Гюнеш", който не е много добре с рейтингите, но за сметка на това в интернет и в социалните мрежи постига уникални резултати и се радва на доста голям интерес, причина за раздялата между Ханде Ерчел и Екин Мерт Даймаз е екранният партньор на първата Толга Саръташ, между които се смяташе, че има връзка и в реалния живот. Вечно усмихнатата красива актриса към момента отрича тези слухове, но нито потвърждава, нито отхвърля информацията, че между нея и Толга има връзка...

34) Известната млада турска актриса Ханде Доандемир, която все още не сме гледали в сериал у нас, но е изключително популярна сред българските фенове на турските мелодрами в интернет чрез участието си в младежката драма "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken), наскоро даде интервю за известно турски списание, в което говори за своя най-нов проект - филма "Всичко от любов" (Her Sey Asktan), продуциран от Йозджан Дениз, в който тя си партнира с известния млад актьор Шюкрю Йозйълдъз. В него чаровната брюнетка направи едно емоциално и откровено признание, че прави всичко в живота си с много любов, страст и желание! Тя сподели, че за нея любовта не се изразява само чрез връзката между двама души, а чрез абсолютно всичко - работата ѝ, семейството ѝ, приятелите ѝ, хобитата ѝ... Ханде разкри, че любовта я прави много ентусиазирана и че според нея не е редно и много неправилно любовта да се смята само за връзка между мъж и жена, а за много повече!

35) Още новини за Синем Кобал! Отскоро чаровната млада актриса, която е и посланик на красотата на известната голяма козметична компания Garnier, проектира чанти в три различни концепции и тематики. Красивата блондинка наскоро сподели пред турските медии, че едната от тях е вдъхновена от темата за любовта и именно заради това е в червен цвят. За втората пък Синем разкри, че е свързана с красотата на морето и именно заради това е в нюанси на синьото. За третата си концепция на моден аксесоар Кобал не пожела да говори, а я остави в изненада за феновете ѝ и модните последователи. Актрисата, позната като Су от младежкия хит "Малки тайни", добави, че много обича да твори всякакви интересни неща и чувството в момента да проектира модели на чанти, което ѝ се случва за първи път, е страхотно и дори съвършено!

Новини от неделя, 31 януари:
36) Известната турска актриса Селма Ергеч, която вече е средата на бременността си и още миналата година стана ясно, че чака момиченце от своя съпруг, за когото се омъжи през изминалата есен в родния си град в Германия, наскоро бе забелязана от турските папараци да пазарува в голям истанбулски търговски център, които заснеха нея и порасналото ѝ коремче. Пред журналистите чаровницата, позната чрез ролите си в хитовете "Гордата Аси" и "Великолепният век", сподели, че първородното ѝ дете ще се роди в Турция, а не в родината на майка си, но въпреки това ще има двойно гражданство - турско и германско. Представителите на медиите забелязаха, че бременната Селма е видимо напълняла, като на въпросите им как смята да се отърве от излишните килограми след раждането, тя отговори, че в момента това не я вълнува и че иска само да роди живо и здраво момиченцето си!

37) Една от най-честите посетителки на големите истанбулски търговски центрове Гамзе Йозчелик, позната у нас чрез участието си в криминалния хит "Опасни улици" (Arka Sokaklar), от дълго време не бе излизала заедно със своя шест-годишен син Муратхан на разходка или шопинг. Наскоро обаче турските папараци засякоха майката и детето ѝ в един от известните молове, като те не пропуснаха да зададат няколко интересни въпроси на популярната руса актриса. Сред най-интересните от тях бе дали Гамзе скоро ще се завърне на екран, на който тя отговори, че в момента е в процес на оценяване и крайното избиране на проекта, в който предстои да участва. По-интересно бе нейно интересно сравнение: "Котките например, нападайки нещо, са много наивни, но когато го хванат, никога вече не го изпускат. Такава съм и аз - много наивна, но дива, постоянна и упорита!". Това интересно нейно изявление предизвика многозначни изводи...

38) Както Ви информирахме първи в сряда, отскоро има упорит слух за любовна авантюра между известните турски актьори Дениз Чакър ("Листопад", "Великолепният век" и "Ифет") и Октай Кайнарджа, партниращи си в тоталния хит на ATV "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz). След като тогава те бяха забелязани пред дома на Октай, където той помогна на Дениз да облече палтото си и след това двамата прекараха три часа в огромната му къща, наскоро папараците отново ги заловиха заедно в интересен момент! Чакър и Кайнарджа бяха забелязани да слизат от микробуса на известния актьор отново пред дома му, като те забелязали дебнещите ги папараци и обективите им и в този миг се втурнали да тичат към къщата, за да не ги снимат. Тъй като било тъмно и наоколо нямало осветление, Октай не успял да отключи желязната порта на двора и затова бил принуден да я прескочи, а след това и да помогне на Дениз да мине вътре. Получила се много комична ситуация, тъй като и двамата били много смешни в опитите си да се скрият от журналистите.

39) Известният турски актьор Толгахан Сайъшман не се спира! След като през изминалите месеца се снима едновременно в хита на ShowTV "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem) и в комедийния филм "Византийски игри" (Bizans Oyunu), съвсем скоро любимецът на хиляди български зрители от сериала "Сезони на любовта" предстои да участва в нов филмов проект. Той ще бъде създаден по мотиви от известния роман на турския литературен класик Ферди Тайфун - "Yağmur Durunca", като ще носи заглавието "Труден живот" (Zor Hayat). Във филма звездно участие ще вземе и известният турски актьор-ветеран Айтач Арман, който за последно се снима в първия сезон на хитовата криминална драма "Черни пари и любов" (Kara Para Ask). Според слуховете Толгахан ще изпълни ролята на развратник, държащ големи борчове на опасни лихвари, което подсказва за жанра на кино-лентата - тежка драма.

40) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник сутринта, 1 февруари, започва новото издание №70 от "Турските актьори 24/7", което предстои да се обновява всеки ден до края на седмицата. В понеделник вечерта пък предстои да финализираме брой №95 от "Какво гледат в Турция?", в което ще направим традиционните рейтинг-обзори на сериалите в южната ни съседка за седмицата. Във вторник, 2 февруари, предстои да прочетете третото за сезона и тридесет и осмо подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите сериали на FOX ("Двойно щастие") и ATV ("Кехлибар"), като тогава започва и новото №96 от "Какво гледат в Турция?", което ще се обновява всеки ден. В сряда, 3 февруари, ще бъде публикувано предпоследното дванадесето за сезона издание от "Твоят мой живот", в което ще разберете какво да очаквате в новите пет епизода от едноименната мелодрама на БТВ, които ще се излъчат от 8 до 12 февруари. В четвъртък, 4 февруари, очаквайте интервю с актьора от "Твоят мой живот" Толга Текин, изпълняващ ролята на Озкан. И в неделя, 7 февруари, очаквайте финализирането на издание №70 от "Турските актьори 24/7"!

5 коментара:

Анонимен каза...

Странно защо не публикувате участието на Джансу Дере в седмицата на модата в Париж. На 24 и 25 януари, е взела участие в представянето на новата колекция на моделиера Georges Hobeika по негова покана, самият той е качил в Инстаграм снимки с модела Джансу Дере. Още оня ден социалните мрежи на хилядите и феновете бяха пълни със снимки от представянето на колекцията. Както винаги Джансу е зашеметяваща и неотразима с перфектна си фигура, визия и излъчване. За сметка на това не забравихте да отразите за изцепките на турските папараци, че се засекли Джансу и Аху /тази мръсница не заслужава дори да я споменавате нищо ,че играе себе си в "Твоя мой живот"/.

Анонимен каза...

Не знам дали Нургюл е останала в сериала или не, но официалната информация - поне аз което четох е , че тя ще участва до 52 епизод включително.

Анонимен каза...

tova li e za nedelq samo 2 novini? Kolegite vi publikuvaha sigurno 10.....

Анонимен каза...

Относно брака между Синем Кобал и Кенан Имирзъалъолу, не съм оптимиска. И двамата са имали безброй връзки, разликата им е 17 години, Кенан е на възраст в която иска да има поколение, а тя е млада актриса не особено изявена като актриса, може би по извесна с връзките си с Арда Туран и Мехмет Челиккол. Повечето бракове между извесни турски актьори не оцеляват, дано да са щастливи заедно. Кенан Имирзъалъолу е много добра партия за Синем Кобал, но за мен много добра двойка бяха Джансу Дере и Кенан Имирзъалъолу, бяха невероятни като партньори и за кратко двойка, но Джансу се отдръпна след историята с наркотиците, разбира се това е мое мнение.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Тази новина, свързана с Джансу, не бе отразена в медията, която ние следим и от която черпим информация, затова не сме я отразили. Принципно практиката да се публикуват новини, свързани със скандали, разправии и т. нар. "ексклузивни" и "скандални" неща, е много позната и в южната ни съседка, затова не се пускат по-приятни и положителни за четене неща. Винаги, когато е имало такива обаче, ние сме ги отразявали и продължаваме да отразяваме.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Може и така да е, предстои да видим. Доколкото знаем в епизода тази вечер ще има престрелка на сватбата между Джихан и Гюлсерен, именно след която е много вероятно героинята на Нургюл да умре, след като стана ясно, че Шюкран Овалъ няма да е замести, а ще играе ролята на психоложката Айше.
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Здравейте,
Новините от вчера не бяха две, а четири. Това е информацията, която бе излязла вчера в сайта, който следим и на който се позоваваме. Именно той е един от най-достоверните и сигурни в интернет-пространството в южната ни съседка.
Леки и успешни дни! :)

До 4 коментар:
Здравейте,
И нас ни съмнява, че тази връзка ще продължи дълго, най-вече заради Синем Кобал, която все още е може би твърде млада, за да създаде семейство и да роди. Кенан, както споменахте, е по-улегнал и вече няма време за губене в това отношение, но и ние не мислим, че жената, с която ще остарее, ще бъде Кобал... Все пак да им пожелаем щастлив и дълъг съвместен семеен живот!
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.