"Север-Юг" с повторение от 11 февруари по БТВ Лейди

БТВ Лейди отново подготвя промени в програмата си, с които определено ще зарадва феновете на турските сериали. През най-краткия месец
от годината медията ще предложи на своите зрители повторение на един от най-гледаните и харесвани турски сериали у нас - "Север-Юг" (Kuzey Guney). Освен това предстоят и още някои промени в излъчванията на други сериали - индийският "Сияйна луна" и турският "Завръщане" ще удължат времетраенето си през месец февруари. Всичко за тези промени в програмата на БТВ Лейди от следващия месец, научавате в по-долните редове!

Последният петдесет и седми епизод от повторението на хитовия турски сериал "Милост" (Merhamet) ще бъде излъчен на 10 февруари (сряда) в ефира на БТВ Лейди. Той ще бъде показан в обичайното за поредицата разписание - между 21.30 и 23.00 часа. За всички тези, които са пропуснали да гледат финала на "Милост", ще бъде предложено и повторение на 11 февруари (четвъртък) от 09.30 до 11.30 часа.

Веднага след финала на "Милост" в ефира на БТВ Лейди се завърта повторение на друг обичан и изключително гледан и харесван турски сериал - "Север-Юг" (Kuzey Guney), в който главната роля изпълнява любимецът на българските зрители Къванч Татлъту. Повторението на поредицата, излъчила се миналата година у нас, ще стартира на 11 февруари (четвъртък) и ще се излъчва всеки делничен ден от 21.30 до 22.30 часа, предлагайки по един 45-минутен епизод дневно. Освен "премиерното" му излъчване, от БТВ Лейди ще предлагат и повторения, които започват още на 12 февруари (петък) и ще се излъчват всеки делничен ден от 09.30 до 10.30 часа. Напомняме Ви, че преди няколко месеца от медията отложиха повторението на "Север-Юг" и вместо него стартираха това на "Милост".

Продължаваме със следващите промени, които ще настъпят по БТВ Лейди през месец февруари. Със старта на "Север-Юг" се удължава излъчването на премиерния индийски сериал  "Сияйна луна" (Saraswatichandra), който от 11 февруари ще можем да гледаме вече от 22.30 до 00.00 часа, като така ще се излъчват по три епизода дневно. Съобщаваме, че до 10 февруари включително "Сияйна луна" запазва сегашното си разписание - всеки делничен ден от 23.00 до 00.00 часа. Повторенията на сериала също ще бъдат с нов час и от 12 февруари те вече ще се излъчват между 12.00 и 13.30 часа, а не както сега между 12.30 и 13.30 часа.

Промяна, както отбелязахме по-горе, ще настъпи и в позиционирането на турската мелодрама с Джансу Дере "Завръщане" (Sila). Считано от 12 февруари (петък) тя ще се излъчва вече от 10.30 до 12.00 часа, предлагайки по един епизод дневно, а не както досега от 11.30 до 12.30 часа. Няма да има промяна в повторението на епизодите и то ще продължи да се излъчва всяка делнична сутрин от 07.00 до 08.30 часа. 

3 коментара:

Анонимен каза...

Защо повторение на Север Юг,а не пуснат Черни пари и любов

Анонимен каза...

Север Юг нали има 132 епизода

Анонимен каза...

Кога ще повтарят Вдовицата в Бяло толкова хора го чакат

Предоставено от Blogger.