"Турските актьори 24/7" (67): от 11 до 17 януари 2016 г.

януари 17, 2016

Здравейте, приятели! Днес е неделя, 17 януари, и предстои да прочетете ново издание от любимата Ви рубрика "Турските актьори 24/7", в която и
през новата 2016 година всяка неделя ще Ви информираме за най-актуалните, любопитни и ексклузивни новини около любимците Ви от турските сериали. Без да увъртаме повече, нека преминем към същинската част на днешното трето за новата година шестдесет и седмо издание - новините за периода от 11 до 17 януари 2016 г.! През изминалата седмица звездите се сдобиваха с деца, боледуваха тежко, мечтаеха за още деца, обявяваха завръщанията си на екран, критикуваха сериали, преследваха мечтите си, променяха външния си вид, справяха се сами с грижите за децата си, бяха неуморни в работата си, показваха не просто приятелски отношения на достолепна възраст, прекарваха свободното си време в молове, разхождаха се с новите си половинки, страдаха от интереса към себе си за пореден път, биваха спирани, докато шофират, мечтаеха за сватба, губеха близките си и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Започваме тазседмичното издание от рубриката ни с една много хубава новина! Актьорът Енгин Алтан Дюзятан, който у нас познаваме чрез ролите му в сериалите "Завръщане" и "Край или начало", стана баща на момченце! Съпругата му Неслишах Алкочлар роди тяхното първо дете миналата неделя, 10 януари, в известната болница "Liv", където привечер е изплакал техният син, когото са кръстили Емир. Бебето се е родило напълно здраво и със забележително тегло от цели 3,950 килограма! Напомняме, че в момента Енгин се снима с главна роля в изключително успешната историческа драма на турската национална телевизия TRT1 "Възкресението на Ертугрул" (Diriliş Ertuğrul), излъчваща се всяка сряда, като няма да може да се нарадва на своето момченце през първите му дни заради дългия и тежък работен снимачен процес.

2) Известният турски актьор Баръш Ардуч, снимащ се в момента в хитовата романтична комедия на StarTV "Любов под наем" (Kiralik Ask) като дизайнера на обувки Йомер, наскоро бе приет по спешност в истанбулска болница! Първоначално съмненията на лекарите там били доста страшни, като те се усъмнили, че харизматичният артист е заразен със свински грип, от който през последните дни починаха няколко души в южната ни съседка! По-късно, за щастие, установили, че Баръш се е разболял от пневмония след продължително грипно заболяване. Ардуч се лекува няколко дни в здравното заведение, като през цялото време плътно до него била неговата половинка Гюпсе Озай, която не оставила любимия си сам дори за момент. Всички негови колеги от снимачната площадка на "Любов под наем", както и феновете му в социалните мрежи, му пожелаха бързо оздравяване. 

3) Известната турска актриса Джейда Дювенджи, която придоби голяма популярност в родината си, а и по света чрез участията си в турските хитови сериали "1001 нощ" и "Другите отчаяни съпруги", иска отново да стане майка! Напомняме, че по-рано миналата година тя и доведеният баща на нейната дъщеричка от предишния ѝ брак - Бюлент Шакрак, вдигнаха сватба, като на нея журналистите забелязаха, че актрисата отново е леко напълняла и не пропуснаха да я попитат дали е бременна. Тогава тя категорично отрече тези слухове, но наскоро заявила пред свои близки, че иска да роди второ дете, което ще е първото ѝ от Бюлент, тъй като чувството да си бременна и да родиш е уникално, а тя иска поне още веднъж да го изживее, след като преди няколко години се роди първата ѝ дъщеричка. Джейда винаги си е мечтала за голямо и щастливо семейство, като ако роди още едно дете, нейното ще се увеличи с още един член и така мечтата ѝ ще продължи да се сбъдва!

4) Изключително популярният турски актьор Енгин Акюрек, който у нас познаваме чрез ролята му в хитовия турски сериал "Пепел от рози", предстои да се завърне на екран съвсем скоро! Отскоро в южната ни съседка се говори, че любимецът на милиони зрителки по света, който за последно се снима в тоталния хит "Черни пари и любов" (Kara Para Ask) и бе номиниран за ролята си на комисар Йомер Демир в него на миналогодишните престижни телевизионни и кино награди "Еми", предстои отново да гледаме на екран в новия сериал "Спящи ангели" (Melekler Uyurken). В тази нова поредица предстои да гледаме Енгин като един напълно различен от досегашните ми персонажи мъж - син на голям бизнесмен, който ще се бунтува срещу всичко и всички. По последна информация поредицата ще бъде криминална, като все още не е ясна коя ще бъде екранната партньорка на Акюрек.

5) Ситуацията около историческата драма "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) в момента е изключително деликатна и сериалът, ако продължи да постига все така ниски рейтинги, е на път да приключи, макар да се очакваше, че ще се превърне в новия тотален хит в южната ни съседка и да наследи, а дори и надмине успеха на своя предшественик "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil). Въпреки появата на Берен Саат в проекта, която се очакваше да го стабилизира и да повиши интереса към него, рейтингите остават все така ниски... Наскоро известната турска актриса и писателка Башак Саян (Джейда от "Листопад") изрази позицията си около случващото се с "Кьосем" и причините за ниския интерес на зрителите към сериала. Тя сподели, че нещо много важно и съществено ѝ липсва, но не може да определи какво точно. Башак добави, че преди с нетърпение е очаквала новите епизоди на "Великолепният век", докато сега не ѝ е интересно какво ще се случи занапред в "Кьосем". Според нея не може да се сравнява играта на Халит Ергенч с тази на младия Екин Коч, който в момента играе главната роля в своеобразното продължение на "Muhtesem Yuzyil". Отскоро в южната ни съседка обикаля слуха, че мега-звездата Кенан Имирзалъоулу предстои да се включи във "Великолепният век: Кьосем", като дали това ще се окаже вярно, предстои да разберем!

6) Изключително популярната турска актриса Берен Саат страда, че все още няма дете! Чаровницата, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Забраненият плод", "Пепел от рози" и "Щастливи заедно, в началото на миналата година направи опит да забременее чрез процедурата "ин-витро", като обаче за съжаление интервенцията не се е оказала успешна, а впоследствие актрисата е получила примамливото предложение за участие в турската историческа драма "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), която прие. Защо обаче Саат не продължи с опитите да роди, а реши да се завърне на екран след повече от две години отсъствие? Оказа се, че процедурата по оплождане не била толкова лесна, специално за нея, тъй като преди това трябвало да проведе доста скъпо лечение и след това да се подложи на забременяване с "ин-витро". Мечтата на Берен, която все повече бленува да има дете, била огромна и заради това тя решила да участва в "Кьосем", тъй като щяла да получи доста добър и голям хонорар, който щял да ѝ помогне след това да плати за необходимото лечение и процедурата "ин-витро". 90 000 турски лири получава на епизод Саат за участието си в историческата мелодрама. 

7) Както стана ясно миналата седмица, Нургюл Йешилчай официално напуска екипа на тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), излъчващ се в момента в България всяка делнична вечер по БТВ и показващ втория си сезон всеки понеделник по турския канала StarTV! Нейната героиня Гюлсерен, вместо да бъде убита, както се планирало първоначално, ще бъде поверена отсега нататък на младата надежда на турското кино Шюкран Овалъ, която за последно се снима в приключилата миналата пролет поредица на KanalD "Въпрос на чест" (Seref Meselesi). Освен тя, в екипа на "Твоят мой живот" ще се включи и още една голяма звезда на турското кино, този път ветеран! Става въпрос за популярната Хюмейра, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в младежката драма "Ангели-пазители" (Melekler Korusun). Така продуцентите се надяват, че ще задържат интереса на зрителите към проекта след напускането на Нургюл. Каква ще бъде ролята на възрастната Хюмейра в "Твоят мой живот", предстои да разберем!

8) Преди няколко дни в турските кина премиерата си направи дългоочакваният комедиен филм "Византийски игри" (Bizans Oyunlar), в който главните роли бяха поверени на Гонджа Вуслатери ("Малки тайни"), Мурат Далкълъч, Толгахан Сайшъман ("Сезони на любовта"), Тувана Тюркай ("Черни пари и любов") и други. На първата прожекция по турските кина присъстваха всички тези големи звезди на турското кино, като специално известният певец Мурат Далкълъч бе придружен от своята съпруга и изключително популярна актриса Мерве Болуур ("Малки тайни", "Север-Юг" и "Великолепният век"), която прикова вниманието както на киноманите, така и на журналистите и папараците, присъствали на премиерата на филмовия проект с новата си прическа, оформена вече с бретон. Както Ви информирахме още миналата година, Мерве предстои през новата да се снима в нов сериал с Чаатай Улусой, като е много възможно чаровницата да е направила тази промяна във външния си вид именно заради новата си роля.

9) Известната турска актриса Ханде Атаизи, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в сериала "Ангелският остров" (Melekler Adasi), се грижи сама за малкия си син Леон. Това стана ясно наскоро, след като турските папараци уловиха красавицата, снимаща се в момента в романтичната комедия на KanalD "Живот, пълен с чудеса" (Hayat Mucizelere Gebe), в известно кафене в истанбулския квартал Нишанташъ. Чаровницата не отделяше погледа и вниманието си от невръстното си дете, като го обгрижваше постоянно и го хранеше с биберона. Ханде уточни пред журналистите след това, че не е разделена със съпруга си и баща на сина им, а че той е много зает с професионалните си ангажименти и затова се налага тя да се грижи за малчугана. Атаизи добави, че няма нужда от детегледачка, която да ѝ помага в грижите за Леон.

10) Любимата турска актриса на хиляди телевизионни зрители Бирдже Акалай няма спирка! Чаровницата, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в хита "Гордата Аси" и която в момента се снима в романтичната комедия на ATV "Омъжени и яростни" (Evli ve Ofkeli), а до миналата година участваше и в поредицата "Малкият господин" (Kucuk Aga), през последните седмици успя да съвмести работа по цели два проекта! Освен че се снимаше в епизодите на поредицата на Surec Film, излъчваща се всяка неделна вечер, Бирдже успя да участва и в игралния филм "Делиорман" (Deliormanlı), като за разлика от мнозина свои колежки, оплакващи се от тежките условия на работа, Акалай дори и не се оплакала! Пред журналистите тя обясни тази своя извираща енергия с факта, че никога не може да се почувства така, сякаш си е свършила работата, и че иска да се снима и снима, колкото се може повече, изпитвайки удоволствие от това, а не умора. Бирдже сподели, че в момента е изключително щастлива от факта, че е попаднала в страхотна работна среда, визирайки екипа на "Омъжени и яростни".

11) Един от най-известните турски актьори Еркан Петеккая, участващ в момента в тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), наскоро обяви пред всички своята най-голяма мечта! В момента любимецът на милиони зрителки по света истински бленува да му се роди дъщеричка, след като преди дванадесет година любимата му съпруга му роди син. Въпреки че вече е доста побелял и е на възраст, Еркан продължава да мечтае отново да стане баща. Според Еркан точно сега е моментът съпругата му да забременее, тъй като сина му е на 12 години, а същевременно разликата между Петеккая и неговия брат е точно толкова голяма. Екранният Джихан, който в момента гледаме всяка делнична вечер по БТВ в сериала на StarTV, въртящ в момента втория си сезон всяка понеделник вечер, усилено работи заедно с половинката си по въпроса за второ дете, което той иска да бъде момиченце. Дали мечтата му ще се сбъдне, предстои да разберем!

12) Известният турски актьор-ветеран Муса Узунлар, който у нас познаваме чрез ролята му в хита "Пепел от рози", наскоро бе засечен от турските папараци да се връща от фризьорски салон в тузарския истанбулски квартал Бебек. Любимецът на хиляди възрастни зрителки по света, който вече година се снима в хитовата криминална драма на KanalD "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) като бившият нарко-мафиот Бахри Уман, бе заснет да шофира личния си автомобил, като в същия до него бе седнала непозната дама, вероятно малко по-млада от Муса. Голямо впечатление на журналистите направи сватбения пръстен, който въпросната жена носеше на ръката си, тъй като двамата показваха доста близко отношение, което според мнозина не бе просто приятелско. Дали на преклонната възраст от 56 години Узунлар предстои да се жени или вече го е направил тайно, предстои да разберем!

13) Чаровната турска актриса Гамзе Йозчелик, която стана изключително популярна у нас и в Турция след участието си в обичаната криминална поредица "Опасни улици", е една от известните личности в южната ни съседка, които най-често могат да бъдат намерени от папараците, журналистите и феновете си в истанбуслките търговски центрове я сама, я с малкия си син. Преди няколко дни турските медии я забелязаха да се разхожда рано сутринта в един от големите молове в Истанбул сама и обикаляйки припряно по магазините за дрехи. Журналистите се появиха пред нея, като пред тях тя сподели, че е решила днешния ден да посвети на шопинг съвсем сама. На въпросите им дали скоро предстои да се завърне на екран, Гамзе отговори, че все още е в процес на четене и подбиране на сценарии за предложени проекти. Тя впечатли папараците с перфектната си фигура и външен вид.

14) Нова светска двойка се роди в Турция между актьори! Става въпрос за младите надежди на турското кино Биркан Сокуллу ("Малки тайни" и "С Русия в сърцето") и Берак Тюзюндач ("Край или начало" и "Великолепният век"), които наскоро бяха забелязани от турските папараци да се разхождат заедно късно вечерта по улиците на тузарския истанбулски квартал Арнавуткьой. Още щом екзотичната красавица, снимаща се в момента в историческата драма на турската национална телевизия TRT1 "Филинта" (Filinta), забеляза обективите на дебнещите ги журналисти, се шокира и възкликна: "Какво става, бе?!". Тя веднага се приближи към своя нов лювим и го хвана за ръката, като така вече медиите имат доказателства за връзката между двамата, за която се говореше упорито през цялата изминала седмица. Очевидно Биркан и Берак не искаха любовта им да става достояние на цяла Турция, но и очевидно не успяха да я опазят в тайна.

15) След като посрещна новата 2016 година окупиран в голям и луксозен хотел във Виена, сега известният турски актьор Бурак Йозчивит е доста по-внимателен относно публикациите си в социалните мрежи и публичните си официални появявания. В петък, 15 януари, премиерата си в турските кина направи дългоочакваният филм с негово участие "Братство мое" (Kardesim Benim), като по този повод той и всички останали от екипа на проекта, вкл. Аслъ Енвер ("Мечтатели") и Мурат Боз, изпълняващи другите главни роли в него, се събраха заедно в един от големите истанбуслки търговски центрове по случай първите прожекции на историята. Мерките за сигурност, които Бурак, снимащ се в момента в хита на StarTV "Черна обич" (Kara Sevda), бе взел, за да не се повтори случая отпреди две седмици в австрийската столица, бяха доста големи - цял екип от едри телохранители охраняваха него и останалите му колеги от интереса на дошлите да се срещнат с любимците си фенове. Въпреки това отново се стигна до полиция и арести, като 12 души бяха задържани от униформените заради свръх-големия си интерес към Йозчивит.

16) Изключително популярният турски актьор Толгахан Сайъшман, който у нас познаваме чрез ролята му в сериала "Сезони на любовта" и който вече почти година се снима в хита на турската телевизия ShowTV "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem), наскоро бе засечен от турските папараци да се прибира заедно със своята половинка - грузинския модел Алмеда Абази, късно вечер от някъде, шофирайки личния си автомобил. Пътьом обаче той бе спрян от полицейски патрул, вероятно заради голямата скорост, която бе развил, карайки. За да стане ситуацията още по-напечена, Толгахан трябваше да се тества за употреба на алкохол, като той с видимо притеснение използва предоставения му от униформените дрегер. Устройството показало някакви малки промила алкохол в кръвта, които, за щастие, не създадоха проблем на Сайъшман, но той очевидно се бе притеснил от случилото се и сигурно ще си има едно наум за в бъдеще.

17) След като вече засне последните сцени със свое участие в тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), турската актриса Нургюл Йешилчай ("Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Ангелският остров", "Имението с лозите" и "Твоят мой живот") се отдаде на почивка и прекара първите си свободни от каквито и да е професионални ангажименти дни заедно със своята много добра приятелка Джина. Наскоро тя и близката ѝ дружка бяха забелязани от турските папараци да се разхождат заедно часове наред в голям истанбулски търговски център. Според медиите Нургюл и Джина се забавлявали много заедно, като обикаляли магазините в мола, а по-късно по-голямо впечатление им направило как Йешилчай разговаря с някого по телефона си, държейки и усмихвайки се странно. Междувременно преди дни тя сподели в профилите си в социалните мрежи, в които е изключително активна, две свои снимки от снимачната площадка на "Твоят мой живот", на които е преобразена като булка, като едната от тях е озаглавила "Пътят на Гюлсерен", а към другата е добавила описание, че мечтае да е булка и в реалността. Това подтикна нейните фенове, че тайнствения телефонен разговор е бил с нейния любим, за когото има планова да се ожени, а че фотосите ѝ в бяла рокля са от последната ѝ сцена в "Твоят мой живот".

18) Известната турска актриса Селен Сойдер, за която в последно време се спекулираше, че е бременна от своя съпруг Орен Франсез, за когото се омъжи м. г. по време на тайна церемония, предстои да се завърне на екран! Наскоро чаровницата, която у нас познаваме чрез ролята ѝ в хита "Сезони на любовта" и която за последно се снима през есента на 2014 г. в провалилата се криминална драма на StarTV "Реакцията" (Reaksiyon), в която си партнираше с Ибрахим Челиккол и Нехир Ердоан, бе засечена от турските папараци да се разхожда заедно със съпруга си. Журналистите не пропуснаха да зададат на звездата въпроса какви са плановете ѝ за бъдещето, като тя им отговори, че скоро предстои да се завърна на екран и да запознае зрителите с таланта си на комедийна актриса, тъй като ще участва с главна роля в нов комедиен проект. Очевидно, щом Сойдер ще се връща на снимачната площадка, не е бременна!

19) Приключваме днешното издание на "Турските актьори 24/7" с тъжна вест! Почина бащата на младата надежда на турското кино Неслихан Атагюл - Яшар Шенер Атагюл, който работеше като шофьор на автобуси. Възрастният човек на талантливата актриса, позната у нас чрез ролите си в хитовете "Листопад" и "Двете лица на Истанбул", починал в дома си преди няколко дни на 56 години. На погребението на починалия присъства цялото му семейство, като за да подкрепи своята любима Неслихан, която бе доста нервна и разстроена от загубата на родителя си, бе дошла и нейната половинка Кадир Доулу ("Малки тайни"). Младият актьор, който в момента се снима в историческата драма "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), бе неотлъчно до Атагюл и я подкрепяше, прегръщайки и целувайки я. Заради тежката загуба в живота на Неслихан за кратко бе възпрепятстван снимачния процес на хита с нейно участие "Черна обич" (Kara Sevda), излъчващ се всяка сряда по StarTV.

20) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 18 януари, ще бъде финализирано издание №93 от "Какво гледат в Турция?", в което ще Ви очакват традиционния седмичен обзор на рейтингите за най-гледани сериали, най-гледана телевизия и най-гледана телевизионна програма, както и за най-гледаните мелодрами, романтични комедии и криминални драми в южната ни съседка за изминалата седмица. В четвъртък, 21 януари, продължава тематичният ни месец с интервюта със звездите от "Твоят мой живот", като тогава ще можете да прочетете такова с актрисата Нурсел Кьосе, изпълняваща ролята на Кериман. В събота, 23 януари, пък идва ред на десетото издание от рубриката ни "Твоят мой живот", в който ще разберете какво да очаквате в новите пет епизода от едноименния турски сериал, излъчващ се в България, от 25 до 29 януари.
А сега идва ред за една наистина важна новина, свързана с бъдещето на рубриката ни "Турските актьори 24/7"! Считано от утре, понеделник, 18 януари, тя вече ще се публикува всеки ден, обновявайки се всяка сутрин или всяка вечер, подобно на другата ни изключително успешна рубрика "Какво гледат в Турция?", която вече две седмици публикуваме по този начин и която отчита двоен ръст в интереса към себе си след наложената промяна. Така в реално време ще можете да се информирате за всичко ново около любимите Ви турски актьори и актриси от сериалите винаги първи! Правим тази промяна, за да бъдете още по-информирани и да научавате за всичко ново около любимците Ви веднага след излизането на новините за тях в турските медии! 

13 коментара:

Анонимен каза...

На Джейда Дювенджи това е втори брак. Дъщеря й е от първият й съпруг Енгин Акгюн.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за поправката, информацията е коригирана.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Polovinata novini veche sme gi cheli drugade.... otnosno tujnata vest,tam e bil i Burak ima daje snimki kato pregrushta Neslihan

Анонимен каза...

Нали няма да пускате пак всичко в една статия? Н е удобно за нас читателите така като дописвате всеки ден.Най-добре ще си е всяка новина отделно или поне всеки ден в една публикация новините на деня.

Анонимен каза...

Не ми харесва факта,че копирате от други места,имахте си определени дни за всяка рубрика,а сега заради тях променяте всичко.Останете си с вашите идеи,защо е нужно да го правите като тях? Нямате ли собствено мнение?

Админ каза...

До 3 коментар:
Здравейте,
Именно заради това, за да не изоставаме повече с новините, "Турските актьори 24/7" вече ще се обновява всеки ден, бъдете спокойни!
Леки и успешни дни! :)

До 4 коментар:
Здравейте,
Всички нови новини ще бъдат пускани в една статия, подобно на "Какво гледат в Турция?" и рейтингите. Смятаме, че ако публикуваме отделна статия за всяка една новина, всичко ще стане много объркано и ще се получи един хаос, тъй като не водим само тази наша рубрика, а и още други. Бъдете сигурни, че всичко ще изглежда възможно най-подредено и ясно, всеки ден ще обявяваме за обновяванията на "Турските актьори 24/7" непосредствено след тях във фейсбук-страницата ни, за да става ясно кога ги правим, като ще можете да разбирате дали сме актуализирали статията и чрез заглавието ѝ и датите в него - утре например новините ще са за 18 януари, във вторник - вече за 18-и и 19-и и т. н.
Леки и успешни дни! :)

Админ каза...

До 5 коментар:
Здравейте,
Най-малко ние в момента копираме някого. Просто не искаме да изоставаме с новините и да ги пускаме седмица или дни след излизането им и информирането за тях от страна на другите сайтове, тъй като читателите вече недоволстват от това, че вече са прочели някои новини другаде. За тази промяна много потребители ни молеха още миналата година, правим го за да бъдете винаги първи информирани за всичко или ако не друго - в реално време, а не за да копираме някого. Такива промени ще претърпят единствено "Какво гледат в Турция?" и "Турските актьори 24/7", всичко друго ще си е по старому.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

А защо не го направихте преди?Защо не го направехте,когато са ви молили (сами го казахте) ? Просто сега имате силна конкуренция ,която пуска всеки ден новини и затова го правите и вие.Не го правите заради нас,ако беше заради нас читателите щяхте да го направите отдавна.

Админ каза...

До 8 коментар:
Здравейте,
Не го правехме, защото нямахме достатъчно време, а и водихме много други рубрики. В момента имаме повече време и така ще е и занапред, защо да не се възползваме от него?! По-добре късно, отколкото никога! Хем недоволствате, че го правим чак сега и че е защото вече има конкуренция, хем обаче после не сте доволни, че сте прочели много неща вече там...
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Да,защото не го направихте преди,а чак сега и така копирате други блогове и тяхната политика.

Админ каза...

До 10 коментар:
Здравейте,
Отново повтаряме, че абсолютно никого не копираме! Не можем да си позволим да изоставаме и да съобщаваме новини, които вече отдавна са отразени. Както искате го разбирайте, просто няма да се предадем така лесно пред конкуренцията!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Аз приемам тази ваша промяна,време беше.Хубаво е,че вече ще научаваме новините бързо след тяхното излизане,а няма да чакаме цяла седмица всичко да се натрупва и сервира.Не мисля,че копирате от другия блог както казаха по-горе,защото техните новини нали са в отделни статии,а вашите в рубика.Никъде в интернет го няма това новините да се съобщават след седмица,навсякъде ги казват веднага след като излязат.Добре направихте с рейтингите,по-добре е за мен,но повече се радвам за промяната в тази по-интересна рубрика.Дано постигнете успех!Хубави дни! :)

Анонимен каза...

Моля разкажете за много успешния индийски сериал "Пътеки към щастието"
/Как назвать эту любовь/
Благодаря

Предоставено от Blogger.