"Твоят мой живот" (10): какво да очакваме в новите пет епизода

януари 23, 2016
Здравейте, приятели! Събота е, 23 януари, и продължава нашата изключително успешна рубрика "Твоят мой живот", в която ежеседмично Ви
информираме какво да очаквате в новите епизоди на едноименната турска мелодрама, излъчваща се всяка делнична вечер по БТВ. Рубриката ни, посветена на необикновената мелодрама с участието на Нургюл Йешилчай и Еркан Петеккая в главните роли, продължава да се радва на изключително голям интерес от Вас - нашите читатели, като е важно да уточним, че от следващата седмица тя ще се публикува вече всяка сряда, за да бъдете информирани първи какво да очаквате в новите ѝ епизоди! През изминалата седмица станахме свидетели на изключително драматични събития, като най-интересното тепърва предстои! Какво да очаквате в следващите пет нови епизода от "Твоят мой живот", които ще се излъчат от 25 до 29 януари, разбирате сега!

Джихан дава на Гюлсерен урок по любов. Джихан, който яростно работи, за да докаже, че той е паднал в капана на Алев, е най-разочарован от факта, че Гюлсерен не му вярва. Той води много емоционален разговор с нея и ѝ казва, че "Когато обичаш някого, се раздаваш". С тези думи той всъщност ѝ дава урок по любов. Озкан подава молба за попечителство. Междувременно Джандан го убеждава, че той трябва да даде фамилното си име на Джансу. Хазал и Рахми имат съвсем различен проблем. Двамата, знаейки тайните си, са принудени да се държат добре един с друг, но някои събития, които ще се случат, ще разбият това тайно партньорство. Пътуване в неизвестното! Гюлсерен отива да види Хазал, когато тя излиза от училище, но Хазал е груба с нея и се опитва да не ѝ обръща внимание, но Гюлсерен не се отказва. Те се качват в такси заедно. Едно непланирано пътуване, от което и двете ще се бъдат отведени в неизвестното! 
Между живота и смъртта! Таксито, с което Гюлсерен и Хазал се возеха, в момента е в строителна яма и те се намират между живота и смъртта. Нещата в имението обаче са на съвсем друго ниво. Дилара полудява, когато научава какво е направила Хазал в училище и гневът ѝ става още по-голям,  когато Рахми ѝ разказва, че Хазал е била тази, която е запалила пожара в конния клуб. Дилара без съмнение вече знае, че няма причина да не отпрати Хазал от имението и в този момент научава за инцидента. Няма ли надежда за Хазал? На мястото на инцидента е като военна зона. Гюлсерен успява да излезе от таксито жива, но състоянието на Хазал не изглежда обнадеждаващо. Когато Дилара пристига на мястото на инцидента е шокирана. Всичко изглежда толкова рисковано, че е почти невъзможно за спасителните екипи дори да направят опит за спасяване. Джихан е в пълно неведение за всичко, което се случва, тъй като той е извън страната по работа. Изборът на две майки... След като минават часове, трябва да се вземе и направи много трудно решение относно Хазал. Разликата между Дилара и Гюлсерен става много очевидна, тъй като и двете действат напълно обратно на другата. Двете майки този път са изправени пред най-жизнено важното решение. Гюлсерен прави нещо уникално и невъзможно, за да спаси детето си, и успява!
Гюлсерен се изнася от къщата! Джансу полудява и прави сцена в ресторанта, след като става свидетел как обиждат и унижават Гюлсерен. На всичко отгоре излиза новината, че Джихан и Гюлсерен са обвързани в забранена любов. След всичко случило се Гюлсерен не може да издържи повече и въпреки опитите на Джихан и Джансу да я убедят да не се изнася от къщата, тя го прави. Хазал се държи като разглезено дете, което оказва своето влияние върху всички. Джансу е изключително упорита, точно като биологичнета си майка Гюлсерен. Независимо от опитите на Гюлсерен да стои далеч, Джансу не се отказва и не спира да я следва. Хазал, която беше на крачка от смъртта, се държи като разглезено дете, като си играе с всичките си приятели и сега тя се оказва съвсем сама. На всичко отгоре, Джихан също разбира, че тя се преструва. Гюлсерен, която сама се принуждава да стои далеч от Джансу и която дори не може да се свърже до Хазал, се бунтува - "Имам две дъщери, но съм съвсем сама!". Г-н Рахми е наел някой, който да следи Гюлсерен. Има да направи някакво признание на Дилара. Причината за жестокото отношение на Рахми към Гюлсерен идва от тайна в миналото му. Джансу не приема Озкан за баща! Когато Джансу научава, че биологичният ѝ баща Озкан е подал молба за попечителство, тя се изправя пред него и иска обяснение. Джансу казва на Озкан - "Аз не съм твоя дъщеря", с което кара Озкан да задейства нов план, за да може да спечели сърцето ѝ отново, но той още повече усложнява нещата.

Информацията в тази статия е от сайта на keii
____________________________________________________________________

Това беше всичко от рубриката ни "Твоят мой живот" за тази седмица! Очаквайте следващото ѝ единадесето издание следващата СРЯДА, 27 ЯНУАРИ, когато ще Ви информираме какво да очаквате в следващите пет епизода от едноименния нов турски сериал, които ще се излъчат от 1 до 5 февруари! 

24 коментара:

Пинайрас каза...

От БТВ закупили ли са "Ментовские войни"

Гарибалди каза...

По-Добре да пуснат от БТВ "Ментовские войни" или "Королева Бандитов" вместо тоя Твоят мой живот

Сеймър каза...

От Нова ТВ ще излъчат ли накой руски сериал вместо тоя Прости ми

Махмуд Хасан каза...

Колко епизода останаха от 1 сезон на Твоят мой живот и от Прости ми

Админ каза...

До 1, 2, 3 и 4 коментар:
Здравейте,
1) БТВ не е закупила този сериал.
2) БТВ няма намерението да се отказва от турските сериали и да пуска на тяхно място руски.
3) НоваТВ не планира излъчването на руски сериали към момента.
4) От "Твоят мой живот" остават по-малко от десет оригинални епизода до края на сезона, които ще се излъчат в български вариант до 17 февруари, когато сезонът приключва. От "Прости ми" са закупени първите три сезона, като сериалът продължава излъчването си и няма да бъде прекъсван на този етап.
Леки и успешни дни! :)

Гандирисо каза...

Защо от БТВ ще пуснат Изкушение от 20:00 като много фенове на турските сериали него харесват много.Нямаше ли да е по-добре да пуснат:
В Понеделник,Вторник--Кварталът на Богатите
В Сряда,Четвъртък--Твоят мой живот
В Петък--Королева Бандитов

Админ каза...

До 6 коментар:
Здравейте,
Така би било най-добре - да има разнообразие и избор за всички зрители, но това е решението на БТВ и то е окончателно, поне към момента. Очаква се след края на "Изкушение", който ще приключи в средата на март, да започне или вторият сезон на "Твоят мой живот", или нов турски сериал. Както обаче Ви информирахме наскоро, медията не планира излъчването на "Кварталът на богатите" през пролетния сезон.
Леки и успешни дни! :)

Мапай каза...

Защо от Нова пускат 2 турски сериала по основния канал като ДиемаФ. е препълнена с турско.По добре да пуснат в 12:30 "Королева Бандитов"

Жана каза...

Вие какво мислите за Королева бандитов

Пинзо каза...

Няма ли да е по-добре от БТВ да направят така програмата в 20:00
от понеделник до четвъртък--турски сериал
от четвъртък до петък--Королева Бандитов или някоя друга руска драма

Админ каза...

До 8 и 9 коментар:
Здравейте,
1) Такава е политиката на медията, питайте нея, не нас защо.
2) Не сме го гледали и нямаме мнение за този сериал (както и за нито един друг руски) и не можем да Ви кажем.
Леки и успешни дни! :)

Пинпо каза...

Защо БТВ не излъчва след края на турски сериал,сериал от друга народност така ще е по-добре както правят дори в гърция,русия,сърбия.И какво стана с Бог да ние на помощ има ли някаква надежда да го доизлъчат по БТВ Лейди

Админ каза...

До 10 и 12 коментар:
Здравейте,
1) Ще е добре, да.
2) Питайте тях "защо", а не нас. Ние нито сме представители на БТВ, нито решаваме какво да се излъчва в програмата им. Prime-time-ът на тази телевизия от дълги години е запазен слот за най-хитовите турски сериали, тъй като те се гледат най-много и са най-харесвани от зрителите, затова сигурно го правят.
Леки и успешни дни! :)

Бай Барката каза...

Препоръчвам ви да гледате "Королева Бандитов" не е изобщо лош

Админ каза...

До 14 коментар:
Здравейте,
Има ли го някъде преведен с български субтитри?
Леки и успешни дни! :)

БайНанзо каза...

Вие само турски сериали ли гледате,не гледате ли нещо европейско.
И защо нашите телевизии купуват турски сапунки на поразия,в момента са излъчени 69 турски сапунки от които най-много БТВ

Админ каза...

До 16 коментар:
Здравейте,
В момента гледаме предимно турски сериали, да. Нито един от европейските или другите сериали по народност не са ни впечатлили толкова, че да ги гледаме и следим. Купуват "сапунки", защото са най-гледани и най-харесвани, не го ли разбрахте вече?!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Аз много се радвам,че имам възможността да гледам толкова стойностни сериали.Турските сериали са винаги смислени и интересни,а относно руските.. не вярвам БТВ да пуснат някой руски в 20:00 часа,защото рейтингът ще падне драстично

Анонимен каза...

bitivi nqma li da izluhcat otmustenie s berent saat

Анонимен каза...

Mnogo dosadni hora ima pishta po 10 komentara za tozi film Banditov.Vsqkash nie sme glupavi i ne razbirame,che vsichki komentari sa ot.edin i sushti chovek.

Unknown каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Админ каза...

До 18 коментар:
Здравейте,
И ние сме на същото мнение, турските сериали стават все по-качествени, интересни и популярни.
Леки и успешни дни! :)

До 19 коментар:
Здравейте,
Много е възможно.
Леки и успешни дни! :)

До 20 коментар:
Здравейте,
Благодарим за мнението!
Леки и успешни дни! :)

До 21 коментар:
Здравейте,
Значи според Вас хилядите, които ни четат всеки ден, са луди, така ли? Ние също ли? Защо, по дяволите, щом някой харесва и оценява качествата на турските сериали, веднага бива обиждан, наричан турчин, луд и т. н.? Защо това не се казва, когато биват хвалени други народности поредици, в сравнение които турските не отстъпват по нищо, а доста често дори са по-добри? Ако трябва да разсъждаваме по Вашата логика, в момента Вие трябва да си смените гражданството на руско и да се преименувате с руско име, нали?! На бялото не можем да кажем черно, мнението Ви е меко казано потресаващо, не го налагайте и не си правете абсурдни изводи, в които няма и грам истина! Ако се смятате за интелигентен, приемете чуждото мнение и не налагайте своето! ;)
Лека вечер! :)

Анонимен каза...

Lichi si koga komentarite se pishat ot edin i sushti chovek,turskite seriali imat mnogo fenove i povqrvai mi mnogo hora pishat komentari,vlez v nqkoi form i vij po kolko choveka komentirat daden serial.Ne vijdam smisul da osujdame turskite seriali samo zashtoto sa turski,zashtoto te sa interesni i gledani.Ako imahme kachestveni bulgarski seriali na drago surce shtqh da gi gledam,no te sa pulna parodiq,snimani vse edno s lubitelska kamera.Edinstweniqt kachestven bulgarski serial e Pod prikritie.V Bulgariq mnogo poveche hora gledat turskite seriali,tova che Vie ne gi gledat e vash problem,nali znaete izraza "bolshinstvoto pobejdava".Nqmam nishto protiv da gledam ruski seriali ako sa kachestveni,ne me razbiraite pogreshno.Pone nie koito pishem komentari za tuskite seriali pishem raznoobrazni,a ne 10 puti da obqsnqvame da puskat nqkue ruski film,dosadno e.I nakraq kakvo pravite v tozi blog ako ne haresvate turskite seriali?

СЕРИАЛИ в България каза...

Здравейте,
Благодарим за изразеното мнение!
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.