"Твоят мой живот" (6): какво да очакваме в новите пет епизода?

декември 08, 2015
Здравейте, приятели! Вторник е, 8 декември, и продължава стартиралата наскоро наша нова рубрика "Твоят мой живот"! Както вече знаете, всяка
делнична вечер от 20.00 часа по БТВ се излъчва една от най-успешните нови турски мелодрами "Счупени парчета" (Paramparca), която върви у нас под името "Твоят мой живот". Заради огромния интерес към сериала, СЕРИАЛИ в България всеки вторник предстои да Ви информира за всичко най-интересно, което предстои да се случва в епизодите му, в едноименната ни нова рубрика! Миналата седмица, в петото ѝ издание, Ви информирахме какво да очаквате в новите пет епизода, излъчващи се тази седмица седмица, като можете да си го припомните от тук! Време е за същинската част от рубриката ни "Твоят мой живот" - какво да очакваме в следващите пет нови епизода от новата мелодрама, които ще се излъчват на 14, 15, 16, 17 и 18 декември!

Джихан се бори да остане жив! Джихан, който се бори в болницата да остане жив, след като Алпер стреля по него, дава възможност на Дилара да задейства плановете си. Гюлсерен научава от Озкан, че Джихан е прострелян. Озкан ѝ казва: "Джихан Гюрпънар вече не съществува", с което ѝ нанася поредния удар. Намеса в болницата. Гюлсерен веднага отива в болницата, където лекуват Джихан, и там попада на Дилара. Дилара ѝ казва, че не може да види Джихан, и с физическа сила я изхвърля от стаята. Гюлсерен, която все още не може да преживее шока, в който живее, се сблъсква с друга важна ситуация, която преобръща живота ѝ с главата надолу. Този път Алпер и Солмаз мислят, че са стигнали дъното, но нещата се случват по начин, от който дори и те са изненадани. Хазал, която е пренебрегвана в имението, прави нещо толкова учудващо, че изненадва всички. Джихан се изправя срещу Озкан! Джихан полудява, когато разбира, че Джансу се е срещнала с биологичния си баща. Освен това Джихан е съкрушен, че научава за завръщането на Озкан от Джансу, а не от Гюлсерен. Джихан отива да се изправи срещу Озкан, но при срещата им не може да котнтролира гнева си, което води до юмручен бой. Озкан, който след  случилото се разбира кое е слабото място на Джихан, променя плановете си. Нека да върнем Хазал! Дилара и Рахми много съжаляват, че са платили гаранцията на Озкан и са го върнали в Истанбул. За да държат Озкан далеч от тях, Дилапра предлага да върнат Хазал. Хазал е съкрушена, когато чува това. Размяна за 500 000 евро! Рахми желае да сложи край на тази ситуация и решана да сключи бартер с Кериман. След инструкциите на Дилара Гюлсерен губи работата си и осъзнава, че вече не може да се върне при Дерия. След като няма къде да отиде, тя няма друг избор, освен да се върне при Озкан. 

Информацията в тази статия е от сайта на keii
________________________________________________________________________

Това беше всичко от новата ни рубрика "Твоят мой живот" за тази седмица! Очаквайте следващото ѝ седмо издание следващия вторник, 15 декември, когато ще Ви информираме какво да очаквате в следващите пет епизода от едноименния нов турски сериал, които ще се излъчат през последните дни на годината преди празниците. Издания от рубриката ни "Турция представя...", която се публикуваше досега всеки вторник, ще има при поява на официална информация за нов сериал, започващ в южната ни съседка, като допълнително ще Ви информираме за това кога при такива ситуации да очаквате "Твоят мой живот"! 

2 коментара:

Анонимен каза...

Започват два нови латино сериала, а вие дори не съобщавате.

Анонимен каза...

Koga shte kachite programata za praznicite na televiziite

Предоставено от Blogger.