"Турските актьори 24/7" (64): от 14 до 20 декември 2015 г.

декември 20, 2015
Здравейте, приятели! Днес е 20 декември (неделя) и предстои да прочетете последното за тази година шестдесет и четвърто издание от най-харесваната
рубрика на най-добрия блог за сериали и теленовели у нас СЕРИАЛИ в България - "Турските актьори 24/7"! В днешния брой от поредицата предстои да Ви информираме за всичко най-актуално, любопитно и ексклузивно около любимците Ви от турските сериали за периода от 14 до 20 декември 2015 г.! През изминалите седем дни те се преместваха в нови жилища с половинките си, забавляваха се заедно, отричаха слухове, най-сетне се завръщаха на екран, вършеха добрини, вдигаха рейтинг с перфектните си фигури, споделяха притесненият си, развиваха хобитата си, подготвяха се за новите си роли, тъгуваха за децата си, слизаха от екран, обявяваха бременността си, претърпяваха злополуки, бяха болни, изненадваха половинките си, обявяваха връзките си след дълго пазене в тайна по оригинален начин и още много други, които четете в следващите абзаци!

1) Скандално! Миналата седмица премиерата си в турските кина направи игралният филм "Ветровити спомени" (Rüzgarın Hatıraları), в който главната роля бе изиграна от известния турски актьор Онур Сайлак ("Огнено сърце"), а важен образ пресъздаде и неговата половинка Туба Бююкюстюн ("Гордата Аси", "Под липите" и "Огнено сърце"). В дългоочаквания и обещаващ проект Онур трябваше да заснеме секс-сцена с руската актриса София Кандамирова, за която се изговори много в последно време. На премиерата на филма въпросната дама обяви пред многото журналисти, че интимните сцени между нея и Сайлак са били истински и напълно натурални, а не плод на актьорска игра. Това веднага предизвика раждането на слух, че Туба и Онур са се разделили, но противно на него двамата през цялата вечер бяха заедно и бяха в доста добри отношения. Вероятно изказването на Кандамирова е вид провокация, чрез която да се предизвика още повече интереса на кино-маните.

2) Както Ви информирахме в едно от предишните издания на "Турските актьори 24/7", наскоро една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка - актьорът Къванч Татлъту и дизайнерката Башак Дизер, сключи брак! Двамата се врекоха във вечна любов на малка сватбена церемония, на която присъстваха само най-близките им хора. Пръстените им пък бяха необикновени - с издълбани инициалите на имената им. С тази важна промяна в техния живот наскоро последва още една - двамата се преместиха да живеят в ново жилище. След като често сменяха адреса си, преди дни Къванч и Башак се настаниха в новия си апартамент в тузарския истанбулски квартал Бебек, като напуснаха досегашното си жилище в Джихангир, което са отдали за продажба. Новият дом на двамата влюбени бил много голям и обширен, като с неговите интериор и обзавеждане се заела Дизер, която има нюх за тези неща, а финансовата част била поета изцяло от нейния съпруг. Апартаментът бил с изглед към Босфора.

3) Миналата седмица в изданието на "Турските актьори 24/7" Ви информирахме, че младият актьор Енгин Йозтюрк ("Пепел от рози" и "Великолепният век") се е запознал със семейството на своята половинка и известна турска манекенка Идил Фърат. Любовта между двамата млади продължава, като наскоро те бяха забелязани да си тръгват от известен турски търговски център, в който се бе провел концерт на Британската филхармония и известната турска певица Сезен Аксу. Двамата, които се техни верни фенове, не пропуснаха да се насладят на мероприятието, като така освен че нахраниха душите си, чувствата между тях станаха още по-силни и истински. На излизане от концерта двамата бяха залети от въпроси на журналисти, но те бяха твърде превъзбудени и развълнувани след музикалното събитие, за да им отговорят. Енгин бе лаконичен и сподели, че всичко е много хубаво! Дали скоро предстои сватба между Йозтюрк и Фърат, предстои да разберем!

4) През изминалите дни се родиха слуховете, че освен Берен Саат, съвсем скоро в дългоочакваната историческа поредица "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), която с първите си епизоди постигна провал, известният турски актьор Кенан Имирзалъоулу също ще се включи в нея, за да я вдигне на крака. Преди няколко дни журналистите в южната ни съседка срещнаха Хюлия Авшар - известна телевизионна водеща, певица и актриса, участваща в момента в проекта на StarTV като Сафие султан, като те не пропуснаха да ѝ зададат въпроса дали наистина към екипа на своеобразното продължение на най-успешната турска историческа поредица скоро ще се присъедини и Кенан. Тя отговори, че това не е вярно, но че много ѝ се ще да е истина, тъй като много го харесва и мечтае да се снима заедно с него. След това това самият Имирзалъоулу също отрече слуховете, отговаряйки на въпроса дали ще участва във "Великолепният век: Кьосем" с категорично "не".

5) Продължаваме с новини за "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem)! Въпреки че се очакваше мега-звездата Берен Саат да се включи в шестия епизод на историческата мелодрама, излъчен в четвъртък, това не се случи. Нейното завръщане на турския телевизионен екран ще се състои официално в седма серия от провалилата се с първите си няколко серии дългоочаквана и обещаваща поредица. Това обяви самата TIMS Production - компанията, продуцираща сериала, която преди дни пусна два трейлъра към новия епизод, в които участва Берен като порасналата руска наложница Анастасия, превърнала се в Кьосем. Първият можете да видите от тук, а вторият - от тук! Очаква се именно мега-звездата Берен Саат да вдигне "Великолепният век: Кьосем" на крака и да стабилизира рейтингите му. В противен случай поредицата ще бъде спряна след още няколко епизода. Дали чаровницата ще успее да повиши интереса към мелодрамата, ще разберете в първото издание на "Какво гледат в Турция?" за 2016 г.!

6) Наскоро най-известният и харесван турски актьор Къванч Татлъту ("Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг" и "С Русия в сърцето") посети организация, която помага на болни деца и е под опеката на световната такава "УНИЦЕФ". Посланикът на добра воля бе изключително щастлив, когато се срещна с някои от децата, които бяха много въодушевени и радостни от срещата им с любимия им актьор. Пред журналистите любимата турска звезда на България за 2015 г. сподели, че се чувства горд от факта, че е член и посланик на добра воля в "УНИЦЕФ" и че се е почувствал много щастлив сред толкова чисти и усмихнати деца. Естествено, търсещите скандал и провокации журналисти не пропуснаха да го попитат кога и той смята да стане баща. На този техен въпрос Къванч отговори, че все още чака най-подходящия момент. Той добави, че прекарва доста време с малката си няколкомесечна племенница и вече има някакъв опит с децата, но все още не се е решил да стане баща.

7) Както знаете от изданията на рубриката ни "Какво гледат в Турция?", през изминалите седмици най-гледаната романтична комедия в южната ни съседка "Любов под наем" (Kiralik Ask) изгуби си място, което заемаше месеци подред всеки петък, победена от вечния хит с четири сезона "Черна роза" (Karagul). По този повод продуцентите на летния хит на StarTV правят какви ли не опити, за да си върнат първата позиция. Един от тях беше изключително силен - те използваха огромния интерес от страна на нежния пол към физиката на актьора Баръш Ардуч, изпълняващ главната роля в проекта, като излъчиха сцени, в които героят му Йомер тренира във фитнеса и заради обилното му потене е свалил тениската си, така че да се види перфектно поддържаната му фигура. Това буквално предизвика бум в социалните мрежи от страна на фенките му, които изпаднаха в екстаз и се прехласнаха го своя любимец. Дали този опит е успял да върне лидерството на "Любов под наем", предстои да разберете утре в "Какво гледат в Турция?"!

8) Само след броени дни, на 25 декември (петък), в турските кина премиерата си предстои да направи дългоочаквания филм "Див мед" (Delibal) с участието на младите актьори Чаатай Улусой и Лейля Лидия Туутлу! В един от трейлърите към обещаващия кино-проект присъства интимна секс-сцена между двамата, която буквално взриви социалните мрежи и цялото турско интернет-пространство и за отрицателно време от само няколко дни закова рекордните 2 000 000 гледания в YouTube! Всички похвалиха Чаатай за таланта му да се целува толкова добре. Наскоро обаче той сподели пред голяма и известна турска медия, че за него подобни интимни сцени представляват голям проблем, тъй като докато ги заснема изпитва неудобство и не се чувства особено комфортно. Това шокира доста негови фенове, които смятаха, че той е също толкова страстен и в реалността, колкото и в играта си. Като един истински професионалист обаче Улусой не позволява това негово неудобство да става достояние за всички, а изиграва всичко по възможно най-добрия начин. Скандалният клип от "Див мед" можете да видите от тук!

9) Изключително популярната турска актриса Нургюл Йешилчай няма намерението да напуска тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), в чийто втори сезон се снима в момента. Оказа се, че слуховете от миналата седмица за напускането ѝ от проекта са били неверни, тъй като от компанията, продуцираща сериала - Endemol Turkey, обявиха официално, че всичко продължава така, както е било планирано и че няма да има промени в сценария, нито смяна на актрисата, изпълняваща героинята Гюлсерен, която в момента се играе именно от Нургюл. Наскоро активната в социалните мрежи чаровница сподели своя скица на жена от Анадолската част на Турция, която смята в скоро време да избродира. Както знаете, отскоро Йешилчай е запалена по бродерията и шиенето на гоблени, като тя дори смята скоро да направи благотворителен търг, на който да продаде своите произведения с благотворителна цел. Кратките почивки между снимките на "Твоят мой живот" чаровницата в момента уплътнява, именно шиейки и бродирайки.

10) Още новини за Баръш Ардуч! След като в новина №7 разбрахте, че в името на високия рейтинг и първото място на сериала с негово участие "Любов под наем" (Kiralil Ask) той показа перфектно поддържаното си тяло, сега предстои още нещо любопитно за новия любимец на зрителките в южната ни съседка, а и не само. Наскоро турските папараци засякоха Баръш да се разхожда в голям търговски център в Истанбул, като по-голямо впечатление им направи това, че той доста дълго време се задържа в магазин за кулинарни пособия. На излизане от него журналистите се скупчиха около Ардуч, който държеше в едната си ръка плик. Той им обясни, че предпочита да прекарва малкото си свободно време у дома, като голямата му страст била именно кулинарията. Той обясни, че е посетил магазина, за да си купи нови кулинарни пособия, сред които готварски нож от най-високо качество стомана. Да пожелаем много вкусни ястия и интересни идеи, които Баръш да осъществява с новата си придобивка!

11) Нова война се разгаря между бившите съпрузи Бааде Ишчил и Малкоч Суалп! След като преди месеци двамата се разведоха заради домашното насилие, което бизнесменът причинявал на известната актриса, те очевидно все още не могат да бъдат спокойни. Според близки до Малкоч той все повече и повече искал да заведе дело за отнемане на родителските права над сина му Азур на майка му Бааде, тъй като според него той живеел в нездравословна среда и не получавал нужните грижи от майка му. След развода съда очаквано взе решение малкото едногодишно момченце да остане да живее при майка си, а баща му да го вижда в определени дни. Бизнесменът Суалп обаче не може да се примири с това и иска да си отмъсти на Бааде за обезщетението, което тя поиска и получи за насилието, прилагано върху нея от негова страна, взимайки ѝ най-скъпото - тяхното дете! Той обаче към момента няма ясни доводи за това и вероятно искането му въобще няма да бъде разгледано от съда.

12) В началото на новата 2016 г. една от най-обичаните и уважавани турски актриси Вахиде Перчин предстои да направи своето грандиозно завръщане на екран след година и половина пауза в актьорската ѝ кариера! Актрисата-ветеранка предстои да гледаме отново в новата обещаваща продукция на StarTV, за която Ви информирахме наскоро в "Какво гледат в Турция?" "Миграцията на времето" (Göç Zamanı) и която предстои да започне през януари. За тази си нова роля Вахиде, която за последно се снима в историческата драма "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), е трябвало в продължение на половин година да взима курсове по килимарство, тъй като героинята ѝ ще се занимава именно с този занаят. Персонажът на Перчин е главен, като тя ще пресъздаде една жена, бореща се за правата си в един свят, в който властват мъжете. Действието ще се развива в турската област Мардин. Очаквайте повече информация за това кога ще започне новият сериал, в кой ден ще се излъчва, срещу кои големи хитове ще се изправи и какъв рейтинг ще постигне в изданията на "Какво гледат в Турция?"!

13) Снимките на новия обещаващ сериал "Достатъчно" (Yeter), който предстои да направи премиерата си през януари по ATV, са в разгара си! Както вече отдавна знаете, младата надежда на турското кино Пелин Карахан ще изиграе главната роля в проекта, като това наложи нейната първа раздяла със сина ѝ Али-Демир, който след броени дни предстои да навърши една годинка. За чаровницата този етап от живота ѝ е доста труден, тъй като през изминалата година е била неразделна със своето бебче, а сега вече ще го вижда все по-рядко. Наскоро тя сподели пред голяма турска медия, че много трудно приема 14-часовите си раздели с малкия си син, като първоначално много плакала за него и това възпрепятствало снимките на "Достатъчно". Тя разкри, че в момента все още си поплаква, но много по-малко. Пелин не може да повярва, че не вижда детето си за толкова голям за нея период от време и че ѝ е мног трудно да свикне. Грижите за малкия Али-Демир в момента са поверени на неговия баща и съпруг на Карахан, който често радвал половинката си, водейки сина им на снимачната площадка на "Yeter".

14) Изключително популярната и обичана турска актриса Нур Фетахоулу предстои да си каже "Сбогом!" с телвизионните зрители и с екипа на турския исторически сериал "Филинта" (Filinta)! В момента чаровницата, позната в България чрез успешните си роли в хитовете "Забраненият плод" и "Великолепният век", се снима за последно като Сюррея в този сериал, излъчващ се всяка петъчна вечер по турската национална телевизия TRT1. Причината е ясна за всички отдавна - изключително чаровната и красива актриса е бременна, като вече приближава осмия месец на бременността си и ще бъде рисково за нея и бебето да продължи да се снима заради свръх изтощителния и натоварен работен график. През следващия месец, докато чака своето момиченце, Нур ще се отдаде на пълна почивка у дома заедно със съпруга си Левент Везироулу и най-близките си хора. Последният епизод от "Филинта", в който участва Фетахоулу, е 40 и ще се излъчи следващия петък, 25 декември.

15) Още новини за бременни турски любими актриси! Наскоро стана ясно, че чаровната звезда Селма Ергеч е бременна в петия месец! Красавицата, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Гордата Аси" и "Великолепният век", наскоро е отишла на контролен преглед при генеколога си, след който е било установено, че тя чака момиченце! Селма споделила тази прекрасна новина първо със съпруга си Джан Йоз, с когото сключи брак през септември т. г. в родния си град в Германия, и с останалите си близки хора. Очевидно Ергеч повече от успешно е прикривала бремеността си от турските медии през изминалите пет месеца. Тя имала намерението да обяви пред целия свят, че чака бебе, именно когато разбере пола му. Очевидно бъдещите майки Селма Ергеч и Нур Фетахоулу, които са изключително добри и близки приятелки в реалния живот, предстои да прекарват все повече време заедно, грижейки се за момиченцата си. Нур обаче ще трябва да изчака три-четири месеца, тъй като ще роди преди Селма. Да пожелаем и на двете безпроблемни раждания и здрави дечица!

16) Беда сполетя младата надежда на турското кино Йозге Йозпиринчи! Чаровницата, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Момичето с червения шал" и "Ангели-пазители" и която в момента се снима в изключително успешната романтична комедия на FOX "Отново любов" (Ask Yeniden), наскоро претърпя лека катастрофа със своя личен автомобил рано сутринта, потегляйки към снимачната площадка на сериала, в който изпълнява ролята на Зейнеб. Докато потегляла, колата на Йозге отказала на командите ѝ и тя се блъснала в друг автомобил наблизо. За щастие, Йозпиринчи се разминала напълно невредима след този инцидент, но пък трябваше да плати голяма глоба на пристигналата пътна полиция. Актрисата си признала пред полицаите, че не завела возилото си на годишния ѝ преглед, като се изръсила с немалка сума. Те, за всеки случай, решили да проверят дали Йозге все пак не е приела алкохол, преди да се качи в автомобила си. Тя с охота се тествала, като дрегерът показал 0% промила в кръвта. Пред насъбралите се журналисти екранната Зейнеб заяви, че няма време за губене и продължава към снимките на "Отново любов" с такси!

17) За ролята си в новата криминална драма на ATV "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler) младата надежда на турското кино Синем Кобал ("Малки тайни") трябваше да промени външния си вид, отрязвайки доста от косата си и оформяйки я на черта. Очевидно обаче това е било напразно, тъй като въпросният проект се провали и предстои в най-скоро време да приключи. Наскоро журналистите засякоха младата надежда да пристига на снимачната площадка на поредицата, на която да заснеме финалния епизод от нея, като на слизане от личния ѝ автомобил, с който дойде, те я обсипаха с всякакви въпроси. Тя любезно им обясни, че е много болна и не се чувства особено добре, като ги помоли да я оставят на спокойствие, а след това пет пъти им благодари в рамките на десет секунди. Сред въпросите, които останаха без отговора на Синем, беше смята ли тя да се омъжи за половинката си Кенан Имирзалъоулу. Все пак - да ѝ пожелаем бързо оздравяване и успех от сега нататък!

18) Младите надежди на турското кино Неслихан Атагюл и Кадир Доулу са все по-влюбени един в друг! Срещналите се и влюбили се на снимачната площадка на приключилата преди дни у нас мелодрама "Двете лица на Истанбул" (Fatih Harbiye) са повече от щастливи заедно и са изградили една наистина силна връзка помежду си. Наскоро младият актьор Кадир Доулу, познат още от "Малки тайни" и снимащ се в момента в историческата драма "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), нарисува на едно от огледалата в дома им надпис "Добро утро!" (Gunaydin!) със голямо сърце отдолу за своята любима Неслихан Атагюл, която у нас познаваме още от "Листопад" и снимаща се в момента в мелодрама "Черна обич" (Kara Sevda). Той не пропусна да сподели изненадата за половинката си в профилите си в социалните мрежи, като последователките му останаха очаровани от романтичната страна на любимеца си и завидяха благородно на Неслихан.

19) Закриваме годината за рубриката ни "Турските актьори 24/7" с нещо наистина интересно! Актьорите Бурчин Терзиоулу ("Езел" и "Милост") и Илкер Калели ("Тайни") най-сетне разкриха пред целия свят истината за своите взаимоотношения! Влюбените любимци на милиони зрители по света, които вече година се снимат заедно в хитовата криминална драма "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) на KanalD и които до момента криеха връзката си и не я обявяваха пред медиите, най-сетне събраха смелост и го направиха! Това обаче се случи по доста интересен начин в последния излъчен 36 епизод на поредицата, в която играят главните роли. В него, героинята на Бурчин - Айшегюл, събуждаше героя на Илкер - Пойраз, а той в просъница казваше "Бурчин, много си красива!" и "Бурчин, много те обичам!". Това, естествено, шокира Айшегюл, която се ядоса, но след това Пойраз я успокои. Така по изключително оригинален и забавен начин най-сетне двамата заявиха пред целия свят, че са влюбени един в друг! Въпросната сцена можете да видите от тук!

20) Есенният сезон за рубриките и проектите на СЕРИАЛИ в България приключи! През следващите две празнични седмици обаче сме Ви подготвили много изненади, за които разбирате сега! В понеделник, 21 декември, ще публикуваме последното за тази година издание №90 от "Какво гледат в Турция?". Във вторник, 22 декември, предстои да Ви информираме за празничната програмна на БТВ, а в сряда, 23 декември - за тази на НоваТВ. В навечерието на Коледа, на 24 декември (четвъртък), предстои да публикуваме финалното четиринадесето за сезона и двадесет и осмо подред издание от рубриката ни "Любопитно", което ще бъде наистина специално и различно от досегашните, тъй като в него ще разберете кои сериали впечатлиха най-много нашия екип през отиващата си 2015 г.! В неделя, 27 декември, пък за четвърта поредна година предстои да отсеем "Най-ексклузивните новини" през изминалите дванадесет месеца. Във вторник, 29 декември, ще съобщим резултатите от провеждащото се в момента гласуване към класацията ни "Турски награди 2015", а самото то ще бъде закрито ден по-рано - на 28 декември. На 31 декември (четвъртък), в навечерието на Новата 2016 година, предстои да направим традиционната ни равносметка за случилото се с нас през изминалата година. 
Не забравяйте, че на 1 януари (петък) пък започва първият сезон на новото ни онлайн-състезание "Любима индийска звезда" за 2016 г.! В него участие ще вземат 14 Ваши любимци от индийските сериали, като имената им ще научавате всеки ден до края на 2015-а във фейсбук страницата ни! 

3 коментара:

Анонимен каза...

Стига сте лъгали хората:) Къванч не се е оженил! и племенницата му не е няколкомесечна!.По принцип има 6 племенника

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Защо да лъжем хората, не ни е ясно?! Какво бихме спечелили с това? За пореден път повтаряме, че се позоваваме изцяло на турски медии, доказали се като достоверни и обективни през годините, новините не си ги измисляме ние, че да лъжем! Според всички тези медии Къванч и Башак са сключили брак! А и това, че Вие не вярвате на нещо, не означава, че то е лъжа! Племенницата му е няколкомесечна, няма годинка все още, говорим за най-малката, която се роди тази година. Някъде да сме казали, че няма 6 племенниЦИ? Просто той има опит с децата и с бебетата именно от най-малката.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Следя много сериозно кариерата на Къванч и живота му. в турските медии не са писали, че се е оженил, а че носят двамата с Башак пръстени с инициалите си! и второ бебето, което се роди тази година е момче и е на най-големия му брат Джем.(така, че не е племенница:)) Племеннички има от голяма си сестра Ипек и от брат си Тугай:)
не искам да се заяждам с вас, харесвам ви, ама не обичам да чета глупости за любимеца си:)

Предоставено от Blogger.