Мария Елена Дьоринг е любимата латино звезда на България!

След три месеца оспорвана надпревара, вече е ясен победителят в третия сезон на изключително успешното ни онлайн-състезание
"Любима латино звезда" за 2015 г., вървяло под надслова "Те се завръщат..."! Мария Елена Дьоринг е любимата латиноамериканска звезда на България за настоящата година, като през изминалото денонощие, по време на финалното гласуване във формата, тя събра безапелационна потребителска подкрепа от цели 62.22% от Вашите гласове! Чаровницата, която у нас познаваме чрез изключително успешните ѝ роли в любимите на българските зрители ретро-теленовели "Вдовицата в бяло" (La viuda de Blanco, 1996) и "Гибелна красота" (Bella Calamidades), се класира на първо място и грабва златния медал в тазгодишното издание на онлайн-състезанието ни! На второ място в "Любима латино звезда 2015: те се завръщат..." остана нейния основен конкурент за победата - Хуан Алфонсо Баптиста, за когото своя вот дадоха 37.78% от всички анонимни потребители, подкрепили за последно своите фаворити през изминалото денонощие. Любимецът на милиони зрителки по света от хитовете "Трима братя, три сестри" (Pasion de Gavilanes), "Жената в огледалото" (La Mujer en el Espejo) и "Пожертвани сърца" (Sacrifio de Mujer) се класира на второ място и грабва среброто в третия сезон на проекта ни.

Вчера, 18 декември (петък), обявихме имената на останалите трима финалисти в "Любима латино звезда 2015: те се завръщат...", класирали се на трето, четвърто и пето място след онлайн-гласуването през изминалата седмица. Пета остана младата надежда на латиноамериканското кино Анджелик Бойер ("Непокорните" и "Непокорно сърце"), четвърта чаровната Силвия Наваро ("Утре и завинаги" и "Когато се влюбиш") и трета екзотичната красавица Паола Рей ("Трима братя, три сестри", "Жената в огледалото" и "Трудна любов"). 

Това беше всичко от третия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима латино звезда" за 2015 г., вървяло под надслова "Те се завръщат..."! Искрено благодарим на всички фенове на латиноамериканските теленовели, подкрепили своите фаворити от незабравимите ретро-поредици през изминалите три месеца и гласували активно за тях. Надяваме се, че чрез този специален ретро-сезон на проекта ни успяхме не само за поредна година да изберем заедно любимата латино звезда на България, а и да Ви върнем назад във времето, когато се излъчваха най-големите и незабравими класически теленовели! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.