"Завръщане" и "Милост" с повторения по БТВ Лейди

Дамският канал от семейството на bTV Media Group БТВ Лейди подготвя голяма изненада за феновете на два от най-гледаните турски сериала, излъчени в
българския ефир през изминалата година! На 24 ноември (вторник) каналът започва излъчванията на повторенията на двете хитови мелодрами "Милост" (Merhamet) и "Завръщане" (Sila), постигнали невероятни успехи с премиерите си. И двата стартират на горе-упоменатата дата. Сериалът с участието на Ибрахим Челиккол, Йозгю Намал и Бурчин Терзиоулу ще се излъчва отново в България, но този път в ефира на БТВ Лейди всеки делничен ден между 21.00 и 22.30 часа, замествайки приключващата на 23 ноември (понеделник) премиерна поредица "Изкушение" (A.S.K.). Повторения на повторението ще се позиционират всеки делничен ден между 9.30 до 11.00 часа, считано от 25 ноември (сряда). От 24 ноември (вторник) в ефира на БТВ Лейди започва и повторението на най-гледания турски сериал за 2015 г. "Завръщане" (Sila), показал големия си финал преди броени дни по БТВ. Поредицата, в която главните роли са поверени на Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт, ще се излъчва всеки делничен ден между 11.00 и 12.30 часа.

Напомняме, че "Милост" направи премиерата си у нас преди година, излъчвайки се всяка делнична вечер между 20.00 и 21.30 часа по БТВ, а през февруари т. г. като негов заместник започна хита "Завръщане", който постигна още по-голям успех от своя предшественик и именно това го превръща в най-гледания сериал за 2015 г. в България! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.